Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To ότι σου επιτρέπει να ανανεώσεις το συμβόλαιο σου (επιδότηση) δεν σημαίνει ότι ακυρώνεται το προηγούμενο συμβόλαιο. Φυσικά και πρέπει να περάσει το 12μηνο για να μην πληρώσεις penalty.

Για να το λες ετσι θα ναι. Παντως για 1, 2 μηνες πρεπει να ειναι πολυ μικρο το αναποσβεστο ποσο.

Για να το λες ετσι θα ναι. Παντως για 1, 2 μηνες πρεπει να ειναι πολυ μικρο το αναποσβεστο ποσο.

έχοντας μπροστά μου το συμβόλαιο της ανανέωσης μπορώ να σημειώσω οτι το ποσοστό απόσβεσης έχει ως εξής:

0-6μήνες (πληρώνει) το 100%

7 μήνας- (πληρώνει) το 83%

8μήνας - πληρώνει το 66%

9 μήνας - (πληρώνει) το 49%

10 μήνας - (πληρώνει) το 32%

11 μήνας (πληρώνει) το 16%

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Καλησπέρα παιδιά, έχει βγει η επιδότηση μου απο τη vodafone και θέλω να ρωτήσω αν με το ποσό αυτό είμαι υποχρεωμένος να πάρω 1 κινητό, ή μπορώ να πάρω δύο φθηνότερα κινητά που στο σύνολο τους να κοστίζουν το ποσό της επιδότησης μου

νομίζβ οτι μπορείς να πάρει 1 συσκευή με 1 αναβάθμιση,αλλά αντίθετα,μπορεις να ενωσεις 2 επιδοτήσεις για τη αγορά μιας συσκευής

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Καλησπέρα παιδιά, έχει βγει η επιδότηση μου απο τη vodafone και θέλω να ρωτήσω αν με το ποσό αυτό είμαι υποχρεωμένος να πάρω 1 κινητό, ή μπορώ να πάρω δύο φθηνότερα κινητά που στο σύνολο τους να κοστίζουν το ποσό της επιδότησης μου

Είναι θέμα καταστήματος. Μόνο τα Franchise καταστήματα και τα καταστήματα συνεργατών μπορούν να το κάνουν αυτό.

Όταν λες franchise και συνεργατών να υποθέσω ότι εννοείς τα κανονικά καταστήματα vodafone που υπάρχουν έτσι?Αρα γινεται?

Όταν λες franchise και συνεργατών να υποθέσω ότι εννοείς τα κανονικά καταστήματα vodafone που υπάρχουν έτσι?Αρα γινεται?

οτιδήποτε δεν είναι ιδιόκτητο της vodafone

To αντίθετω κατάλαβa :D Αρα στα καταστήματα της vodafone απο όπου έχω πάρει το συμβόλαιο μου δεν το κάνουν

To αντίθετω κατάλαβa :D Αρα στα καταστήματα της vodafone απο όπου έχω πάρει το συμβόλαιο μου δεν το κάνουν

Δεν έχει σημασία που έχεις κάνει την σύνδεση. Μπορείς να κάνεις ανανέωση συμβολαίου όπου θέλεις.

Σε περίπτωση δήλωσης λάθους Α.Φ.Μ. στο συμβόλαιο θα πρέπει να ενημερώσω στο 13830 και θα μπορώ να το αλλάξω τηλεφωνικά ή θα πρέπει να τρέχω σε κατάστημα? Δεν ειναι και τόσο τραγικό λάθος.. απλώς αντί για το δικό μου έδωσα καταλάθος του αδερφού μου :lol: Αν το αφήσω έτσι, παίζει να έχω πρόβλημα? Μου έχει έρθει πάντως ήδη λογαριασμός με το δηλωμένο ΑΦΜ και τα δικά μου στοιχεία.. Οπότε δεν πρέπει να το έψαξαν..

Δεν ξέρω για το ΑΦΜ, πάντως στον πατέρα μου έχουν 5 χρόνια λάθος εφορία και κανέναν δεν ενόχλησε...:lol:

Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω να σου απαντήσω υπεύθυνα, οπότε το αφήνω σε άλλους...

Σε περίπτωση δήλωσης λάθους Α.Φ.Μ. στο συμβόλαιο θα πρέπει να ενημερώσω στο 13830 και θα μπορώ να το αλλάξω τηλεφωνικά ή θα πρέπει να τρέχω σε κατάστημα? Δεν ειναι και τόσο τραγικό λάθος.. απλώς αντί για το δικό μου έδωσα καταλάθος του αδερφού μου :lol: Αν το αφήσω έτσι, παίζει να έχω πρόβλημα? Μου έχει έρθει πάντως ήδη λογαριασμός με το δηλωμένο ΑΦΜ και τα δικά μου στοιχεία.. Οπότε δεν πρέπει να το έψαξαν..

Πάρε εκκαθαριστικό ή αποδεικτικό ΑΦΜ και ταυτότητα και πήγαινε σε κάποιο κάτάστημα για να το διορθώσεις. Όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά έτσι.:)

Από τις 27 Μαρτίου μέχρι σήμερα έχω δώσει στη Vodafone γύρω στα 70 ευρώ (68, κάτι). Πόση επιδότηση να περιμένω; :p

Σημείωση: Ο αριθμός αυτός χρησιμοποιείτε σπάνια γι'αυτό και έχω δώσει τόσο μικρό ποσό.

Από τις 27 Μαρτίου μέχρι σήμερα έχω δώσει στη Vodafone γύρω στα 70 ευρώ (68, κάτι). Πόση επιδότηση να περιμένω; :p

Σημείωση: Ο αριθμός αυτός χρησιμοποιείτε σπάνια γι'αυτό και έχω δώσει τόσο μικρό ποσό.

προφανώς πρόκειται για μηδενικό πάγιο , οπότε μην περιμένεις επιδότηση.

Βασικά το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο αδελφός σου.

Αν πάει στην Vodafone δεν θα μπορεί να πάρει σύνδεση με το δικό του Α.Φ.Μ.

Καλό είναι να το τροποποιήσεις σε ένα κατάστημα .

Συγνώμη ρε παιδιά, δε γίνεται κανένας υποτυπώδης έλεγχος για τόσο βασικά πράγματα όπως το ΑΦΜ;; :blink: Πάνω στη μανία τους να κάνουν νέες συνδέσεις δεν κοιτάνε τίποτα;

Ή απλά ελέγχουν αν προυπήρχε ως συνδρομητής ο εκάστοτε άνθρωπος και τσεκάρουν μόνο το πόσο τυπικός ήταν σε πληρωμές κλπ. και από κει και πέρα τίποτα;

Συγνώμη ρε παιδιά, δε γίνεται κανένας υποτυπώδης έλεγχος για τόσο βασικά πράγματα όπως το ΑΦΜ;; :blink: Πάνω στη μανία τους να κάνουν νέες συνδέσεις δεν κοιτάνε τίποτα;

Ή απλά ελέγχουν αν προυπήρχε ως συνδρομητής ο εκάστοτε άνθρωπος και τσεκάρουν μόνο το πόσο τυπικός ήταν σε πληρωμές κλπ. και από κει και πέρα τίποτα;

Το σύστημα δεν μπορεί να ελέγξει την ορθότητα ενός ΑΦΜ εκτός αν υπάρχει ή υπήρχε ήδη πελάτης με αυτό το ΑΦΜ. Θα γινόταν αν το σύτημα ήταν on-line με τον Τειρεσία ή το Υπουργείο Οικονομικών (ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο...).

Επίσης αν ο πελάτης είχε και παλαιότερα σύνδεση στη Vodafone και είχε κακό ιστορικό πληρωμών απορρίπτει την αίτηση ή ζητάει εγγύηση...

Είναι σίγουρο οτι το τμήμα εγκρίσεων δεν έχει πρόσβαση σε τειρεσία;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Είναι πολύ απλό τότε, να δηλώσει κάποιος απώλεια ταυτότητας, την επόμενη μέρα να πάει σε μερικά καταστήματα, να κάνει συνδέσεις και μετά να επικαλεστεί την απώλεια ταυτότητας.

Είναι σίγουρο οτι το τμήμα εγκρίσεων δεν έχει πρόσβαση σε τειρεσία;

Nαι. Ο έλεγχος γίνεται μόνο με βάση το ιστορικό του πελάτη στην εταιρεία (με βάση το ΑΦΜ). Αυτό ισχύει και στις τρεις εταιρείες. Και γνωρίζω περίπτωση ανθρώπου που σε πιο μάυρη λίστα στο Τειρεσία δεν μπορούσε να είναι και παρ'όλα αυτά έκανε μία νέα σύνδεση στη Wind πέρσι την οποία μετέφερε φέτος στη Vodafone. Κανένα πρόβλημα.

Εξάλλου ο Τειρεσίας (με βάση το καταστατικό του) εξυπηρετεί αποκλειστικά τις τράπεζες.

Ναι ο Τειρεσίας βάση καταστατικού εξυπηρετεί αποκλειστικά τις τράπεζες αλλά κάτι τέτοιο στην πράξη δεν ισχύει.

Απλώς είχε τύχει παλιότερα στην Q (όταν είχε δικό της ΑΦΜ, ανήκε στην InfoQuest κτλ) να απορρίψουν νέα σύνδεση σε γνωστή μου με την αιτιολογία οτι πρέπει να καταβάλλει εγγύηση γιατί έχει πάρει ένα αρκετά μεγάλο δάνειο για τα οικονομικά της δεδομένα. Επί λέξει αυτό της είπαν. Κουφο;

Ναι ο Τειρεσίας βάση καταστατικού εξυπηρετεί αποκλειστικά τις τράπεζες αλλά κάτι τέτοιο στην πράξη δεν ισχύει.

Απλώς είχε τύχει παλιότερα στην Q (όταν είχε δικό της ΑΦΜ, ανήκε στην InfoQuest κτλ) να απορρίψουν νέα σύνδεση σε γνωστή μου με την αιτιολογία οτι πρέπει να καταβάλλει εγγύηση γιατί έχει πάρει ένα αρκετά μεγάλο δάνειο για τα οικονομικά της δεδομένα. Επί λέξει αυτό της είπαν. Κουφο;

Εντελώς. Εδώ σου λέω γνωστός μου χρωσταγε μέχρι πριν λίγους μήνες χιλιάδες ευρώ σε δανεια (τον κηνυγάγανε) και έκανε νέα σύνδεση και στις δύο εταιρείες κανονικά. Αλλά γενικότερα ξέρω ότι δεν έχουν (και ούτε είχαν ποτέ) πρόσβαση σε Τειρεσία.

γειά σας...

συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι...

πήγα σήμερα το απόγευμα και έκανα καινούργια σύνδεση στο ευέλικτο 35 με έκπτωση στο πάγιο αντί συσκευής και καινούργιο αριθμό...

πήρα το συμβόλαιο και την κάρτα sim και την έβαλα τώρα στο κινητό μου και μπορώ να κάνω κλήσεις κτλ...

αυτο σημαίνει οτι σήμερα είναι και η ημερομηνία ενεργοποιησης...?

δεν περίμενα να γίνει τοσο γρήγορα για αυτό ρωτάω...

νόμιζα οτι πρέπει να περάσουν μερικές μέρες...

μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω... :D και είναι κλειστά τα καταστήματα τώρα να πάρω τηλέφωνο...

ευχαριστώ

Όταν κάνεις νέα σύνδεση (νέος αριθμός) ενεργοποιείται σε λίγη ώρα οπότε ναι σήμερα είναι η μέρα ενεργοποίησης. Για περισσοτερες πληροφορίες/ερωτήσεις κτλ μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εξ. πελατών στο 13830, πιο έγκυρη πληροφόρηση θα πάρεις σε σχέση με κάποιο κατάστημα.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών