FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 επιδοτηση η συσκευη κωστα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 επιδοτηση η συσκευη κωστα? Επιδότηση για συσκευή Βιβή :) σε ποιο πρόγραμμα θα κάνεις τη σύνδεση; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 επιδοτηση η συσκευη κωστα? Επιδότηση για να επιλέξεις εσύ συσκευή. Αν δεν θες να πληρώσεις τίποτα θα σου δώσουν κάποια πάρα πολύ φθηνή και απλοϊκή. Στην ουσία επιδότηση είναι κάποιο χρηματικό ποσό για να αγοράσεις τη συσκευή που εσύ θες με λιγότερα χρήματα. Όμως αν η συσκευή κοστίζει ακριβώς τα χρήματα της επιδότησης ή λιγότερο τότε πέρνεις δωρεάν τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 α δε ξερω....δεχομαι προσφορες :P Επιδότηση για να επιλέξεις εσύ συσκευή. Αν δεν θες να πληρώσεις τίποτα θα σου δώσουν κάποια πάρα πολύ φθηνή και απλοϊκή. Στην ουσία επιδότηση είναι κάποιο χρηματικό ποσό για να αγοράσεις τη συσκευή που εσύ θες με λιγότερα χρήματα. Όμως αν η συσκευή κοστίζει ακριβώς τα χρήματα της επιδότησης ή λιγότερο τότε πέρνεις δωρεάν τη συσκευή. ευχαριστω πολυ πολυ :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Έχω και εγώ μερικές απορίες σχετικά με τις επιδοτήσεις: 1. Όταν μεταφέρεσαι από καρτοκινητό σε συμβόλαιο έχεις μεγαλύτερη επιδότηση από όταν κάνεις νέα σύνδεση; Το λέω γιατί θυμάμαι σε κάποια φάση το ΓΕΡΜΑΝΟ να δίνει φθηνότερα τις συσκευές όταν μετατρέπεις το καρτοκινητό σε συμβόλαιο. Ίσως να ήταν προσφορά όμως... 2. Για να βρεις το ποσό που θα πληρώσεις για μια νέα συσκευή απλά αφαιρείς το ποσό της επιδότησης από την αξία της συσκευής ή υπάρχει και κάποια επιπλέον ειδική έκπτωση; Και αν έχει έκπτωση πόση είναι; 3. Υπάρχουν standard τιμές επιδοτήσεων για νέες συνδέσεις; Μπορεί κάποιος να τις αναφέρει; 4. Το ποσό της επιδότησης είναι μεγαλύτερο όταν χρησιμοποιείς συμπληρωματικά προγράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 sto mono pou mporo na voithiso ego, pou pira prosfata siskeui me epidotisi einai oti an px exeis epidotisi 150 euro, an i siskeui pou thes kanei kapou 200 px...tote perneis full tin epidotisi, an omos i siskeui pou thes kanei 150 tote sou afairoun apo tin epidotisi!! paei kapos klimakota! apateonia auto! tin patisa ego giati eixa epidotisi 155 kai ithela mia apli siskeui sa deuteri, pou ekane akrivos 155 kai plirosa kapou 8-9 euro gia na tin paro. einai ta mikra grammata pou pote de mas lene (an eimaste tixeroi mas ta lene ek ton isteron) :) sou lene apla..exete epidotisi tade euro.. kai de sou lene exete epidotisi tade euro an parete siskeui pou kanei apo toso kai pano kai apo toso kai kato exete mikroteri epidotisi! gia na min po oti i siskeui pou pira einai elatomatiki..tin pira triti apogeuma kai tetarti proi proi petaga gia agglia.. edo anakalipsa oti einai elatomatiki. perimeno na giriso piso na tous ti skaso sto kefali! :mad: a re voda..apo to 98 mazi sou..apo to 98 sto pedema..pote tha me xaseis gia cosmote!!!! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Κλιμακωτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτό πρώτη φορά το ακούω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 ki omos.. auto pou sou leo, auto mou eipan sto magazi tis voda. kai opos leo, eno eixa epidotisi 155 euro, gia siskeui pou ekane 155 euro (motorola V360v) plirosa 8-9 euro. mikro to poson.. alla den einai apateonia? tespa.. opos eipa, as opsontai ta mikra grammata ;) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Έχω και εγώ μερικές απορίες σχετικά με τις επιδοτήσεις: 1. Όταν μεταφέρεσαι από καρτοκινητό σε συμβόλαιο έχεις μεγαλύτερη επιδότηση από όταν κάνεις νέα σύνδεση; Το λέω γιατί θυμάμαι σε κάποια φάση το ΓΕΡΜΑΝΟ να δίνει φθηνότερα τις συσκευές όταν μετατρέπεις το καρτοκινητό σε συμβόλαιο. Ίσως να ήταν προσφορά όμως... 2. Για να βρεις το ποσό που θα πληρώσεις για μια νέα συσκευή απλά αφαιρείς το ποσό της επιδότησης από την αξία της συσκευής ή υπάρχει και κάποια επιπλέον ειδική έκπτωση; Και αν έχει έκπτωση πόση είναι; 3. Υπάρχουν standard τιμές επιδοτήσεων για νέες συνδέσεις; Μπορεί κάποιος να τις αναφέρει; 4. Το ποσό της επιδότησης είναι μεγαλύτερο όταν χρησιμοποιείς συμπληρωματικά προγράμματα; 1. Όχι. Όπως είπες ήταν μια παλιά προσφορά του Γερμανού. 2.Εξαρτάται. Η επιδότηση δεν είναι η ίδια για όλες τις συσκευές. Εξάλλου η Vodafone δεν βγάζει στάνταρ επιδοτούμενο ποσό αλλά εύρος. Για παράδειγμα αν πάρεις VF live 3G συσκευή θα έχεις παραπάνω επιδότηση. Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις απευθείας σε κατάστημα το ποσό που θα πληρώσεις στο πρόγραμμα που θέλεις για τη συσκευή που θέλεις. 3. Όχι. Το επιδοτούμενο ποσό εξαρτάται όπως είπα και από τη συσκευή μιας και η Vodafone σου βγάζει εύρος επιδότησης (από Χ ευρώ έως Ψ ευρώ). Το μέγιστο το εκμεταλλεύεσαι με live 3G συσκευές. 4. Πολλές φορές ναι. Με 500' για σταθερά κυρίως μπορεί να αυξηθεί η επιδότηση live συσκευής. Θα το διαπιστώσεις αν δεις τον κατάλογο των καταστημάτων της εταιρείας. Αλλά δεν γίνεται πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Πραγματικά θέλω να διαβάσω ένα συμβόλαιο. Όποιος μπορεί ας μου στείλει τους όρους... Είμαι πολύ περίεργος να το δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 den exo edo agglia to simvolaio..alla poli amfivalo an tha to grafoun.. einai mikra grammata sto proforiko mallon :p i apla einai policy tis etaireias na exei ena euros timon i epidotisi pou sou dinoun (to opoio epanalamvano de sto lene eks arxis..apla sou lene to maximum na xareis..kai meta na ton pieis). Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Επίσης στην επιδότηση πάνω στο χρόνο μετράει το αν έχεις συμπληρωματικά πακέτα SMS, MMS κλπ; Α στις άλλες εταιρίες συμβαίνει το ίδιο με τις επιδοτήσεις; Δηλαδή εξαρτώνται από τη συσκευή και πάνε κλιμακωτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η επιδότηση (χωρίς ΦΠΑ) αφαιρείται από την τιμή που αγοράζει η εταιρία τη συσκευή (και πάλι χωρίς ΦΠΑ. Κάθε πρόγραμμα χρήσης έχει την επιδότησή του. Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύουν και εξτρά επιδοτήσεις, όπως π.χ. αν δηλώσεις πιστωτική κάρτα για να εξοφλούνται οι λογαριασμοί παίρνεις +15 ευρώ επιδότηση. Π.χ. το Motorola L6 στην ΤΙΜ κάνει 134 ευρώ αλλά η τιμή αγοράς για την εταιρία χωρίς ΦΠΑ είναι 100 ευρώ. Αν το πάρεις με ΤΙΜ 120 που έχει επιδότηση 50, πληρώνεις 100 - 50 = 50 Χ 1,19 = 59 ευρώ. Αν το βάλεις μέσω πιστωτικής τότε πάει 100 - 50 - 15 = 35 Χ 1,19 = 41,65 ευρώ. EDIT: Τα mms & sms add ons δεν δίνουν εξτρά επιδότηση και επίσης ΠΟΤΕ ο Γερμανός δεν είχε παραπάνω επιδότηση στις μετατροπές από καρτοκινητό σε σχέση με τις νέες συνδέσεις. Δούλευα στο Γερμανό από την εποχή που ξεκίνησαν οι μετατροπές και οι επιδοτήσεις ήταν πάντα ίδιες για μετατροπή από κάρτα και νέα σύνδεση. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 stin cosmote apo oti ksero, oti sou poune einai, kai stin tim nomizo to idio! gia paketa minimaton den thimamai ti mou eipane. auto pou thimamai einai oti tha anevaine i epidotisi mou kana 10euro an allaza to simvolaio se ena pou eixe kapoia arketa dorean lepta, alla trelo pagio. oxi euxaristo, den tha paro! Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η επιδότηση (χωρίς ΦΠΑ) αφαιρείται από την τιμή που αγοράζει η εταιρία τη συσκευή (και πάλι χωρίς ΦΠΑ. Κάθε πρόγραμμα χρήσης έχει την επιδότησή του. Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύουν και εξτρά επιδοτήσεις, όπως π.χ. αν δηλώσεις πιστωτική κάρτα για να εξοφλούνται οι λογαριασμοί παίρνεις +15 ευρώ επιδότηση. Π.χ. το Motorola L6 στην ΤΙΜ κάνει 134 ευρώ αλλά η τιμή αγοράς για την εταιρία χωρίς ΦΠΑ είναι 100 ευρώ. Αν το πάρεις με ΤΙΜ 120 που έχει επιδότηση 50, πληρώνεις 100 - 50 = 50 Χ 1,19 = 59 ευρώ. Αν το βάλεις μέσω πιστωτικής τότε πάει 100 - 50 - 15 = 35 Χ 1,19 = 41,65 ευρώ. de milame gia pistotiki..o logariasmos mou plironetai me pistotiki anyway. auto omos..me epidotisi 155 kai gia siskeui pou kanei 155, giati na pliroso esto auto to mikro poson? Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Στο συμβόλαι προφανώς και δεν αναφέρονται αφού ήδη στην πρώτη σελ υπάρχει το ποσό που η εταιρεία σου έδωσε για συσκευή. Οι όροι του συμβολαίου αφορούν τη παραμονή σου στην εταιρεία, όχι τι προηγήθηκε πριν υπογράψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Καλά πολύ απαράδεκτες οι επιδοτήσεις άλλα άλλο θέμα αυτό... @ Petros the Great: Αυτό που λες γίνεται στην ΤΙΜ. Στη Vodafone απ' ότι ακούω είναι διαφορετικά. Αυτή η εταιρία πραγματικά έχει βαλθεί να μας γδύσει κανονικά! @ bored01: και από που μπορείς να μάθεις για τους όρους της επιδότησης; Και τέλος πάντων όποιος μπορεί ας μου στείλει τους όρους γιατί θέλω να δω πραγματικά τι όρους βάζουν. Αν και ξέρω ότι θα μου πέσουν τα πλούσια και ωραία μαλλιά μου!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Τα mms & sms add ons δεν δίνουν εξτρά επιδότηση Mε σταθερά και Best friends παίρνεις παραπάνω επιδότηση για συγκεκριμένες συσκευές σε νέα σύνδεση. Δες τον κατάλογο των καταστημάτων της Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Mε σταθερά και Best friends παίρνεις παραπάνω επιδότηση για συγκεκριμένες συσκευές σε νέα σύνδεση. Δες τον κατάλογο των καταστημάτων της Vodafone. Α ναι έχεις δίκιο. Σε αυτές τις περιπτώσεις έχει παραπάνω επιδότηση. Αλλά για τα SMS μπααααααα... Ούτε καν στην επιδότηση χρόνου; Διότι εκεί η επιδότηση βγαίνει ανάλογα με τη χρήση. Δηλαδή αν τα έστελνες κανονικά και χρεωνόσουν, σου βγάζουν μεγαλύτερη επιδότηση ενώ αν τα πάρεις μέσω προγραμμάτων όχι; Πωπω τι βρομιά σε αυτή την εταιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 de milame gia pistotiki..o logariasmos mou plironetai me pistotiki anyway. auto omos..me epidotisi 155 kai gia siskeui pou kanei 155, giati na pliroso esto auto to mikro poson? Μήπως η επιδότησή σου δεν ήταν 155 αλλά σου είπε ότι είναι ενδεικτικά 155; δηλαδή από μια ακριβή συσκευή μπορεί να είχες έκπτωση 155 από την τιμή λιανικής. Σκέψου όμως ότι σε μια πιο ακριβή συσκευή είναι και μεγαλύτερη η διαφορά της τιμής λιανικής από την τιμή χονδρικής. Δηλαδή: ας πούμε Nokia 6280 - 294 ευρώ χονδρική, 350 λιανική. Με επιδότηση 100 ευρώ βγαίνει 294-100=194 Χ 1,19 = 230 (φαινομενικά έκπτωση 120 ευρώ. Νοκια 6070 - 105 χονδρική, 120 λιανική. Με την επιδότητη των 100 ευρώ πάει 105-100=5 Χ 1,19 = 5,90 ευρώ και όχι δωρεάν @chris_2005: εκτός του ότι πέρασα ενάμιση χρόνο μέσα σε ένα vodafone shop, έχω επικοινωνία ακόμη με άτομα που δουλεύουν εκεί. Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο υπολογισμού των επιδοτήσεων. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 και επίσης ΠΟΤΕ ο Γερμανός δεν είχε παραπάνω επιδότηση στις μετατροπές από καρτοκινητό σε σχέση με τις νέες συνδέσεις. Δούλευα στο Γερμανό από την εποχή που ξεκίνησαν οι μετατροπές και οι επιδοτήσεις ήταν πάντα ίδιες για μετατροπή από κάρτα και νέα σύνδεση. Εγώ είμαι σίγουρος ότι υπήρχε αυτή η προσφορά και αν θέλεις έχω και το φυλλάδιο εκείνης της εποχής να το δεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Ναι, αν έχεις φυλλάδιο που λέει για διαφορετικές τιμές θα το ήθελα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 ok.. pame edo.. oxi de mou eipan oti i epidotisi mou einai 'endeiktika' 155 euro (exo ki allo ena noumero kai eixe 113 euro epidotisi). ti tha pei endeiktika alloste? ego thelo na akouso to akrives poso pou exo..ki oxi ena endeiktiko. auto pou perigrafeis einai akrivos i apateonia pou leo oti kanoun. de sou lene pio poson akrivos exeis, alla (xoris na to ksereis) ena poson pou eksartatai apo ti siskeui pou tha pareis, oso pio akrivi toso plisiazeis i ftaneis to 'endeiktiko' poso pou les esi ;) me liga logia...apateonia! :!: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Το φυλλάδιο Πέτρο είναι του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2005 και το έχω στα χέρια μου. Και προωθεί εντόνως την αλλαγή λέγοντας ότι μπορείς να πάρεις συσκευή σε πιο προσιτή τιμή. Τέλος πάντων εγώ θυμάμαι και διαφημίσεις στην TV που έλεγε ότι παίρνεις συσκευή μέχρι και 20% ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ. Το θυμάμαι γιατί τότε ήθελα και γω να αλλάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 ok.. pame edo.. oxi de mou eipan oti i epidotisi mou einai 'endeiktika' 155 euro (exo ki allo ena noumero kai eixe 113 euro epidotisi). ti tha pei endeiktika alloste? ego thelo na akouso to akrives poso pou exo..ki oxi ena endeiktiko. auto pou perigrafeis einai akrivos i apateonia pou leo oti kanoun. de sou lene pio poson akrivos exeis, alla (xoris na to ksereis) ena poson pou eksartatai apo ti siskeui pou tha pareis, oso pio akrivi toso plisiazeis i ftaneis to 'endeiktiko' poso pou les esi ;) me liga logia...apateonia! :!: Στη vodafone επίσημα δεν επιτρέπουν στους υπαλλήλους να λένε το ποσό της επιδότησης και παίζουν με κατηγορίες, γι' αυτό σου είπα ότι ίσως ήταν ενδεικτική. Το φυλλάδιο Πέτρο είναι του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2005 και το έχω στα χέρια μου. Και προωθεί εντόνως την αλλαγή λέγοντας ότι μπορείς να πάρεις συσκευή σε πιο προσιτή τιμή. Τέλος πάντων εγώ θυμάμαι και διαφημίσεις στην TV που έλεγε ότι παίρνεις συσκευή μέχρι και 20% ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ. Το θυμάμαι γιατί τότε ήθελα και γω να αλλάξω... Εγώ επειδή μιλούσα σε δεκάδες κόσμο γι'αυτά τα πράγματα σου λέω ότι ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Αν έχεις φυλλάδιο που να λέει π.χ. το Νοκια 5555 με νέα σύνδεση στο vodafone 120 κάνει 100 ευρώ και με μετατροπή από κάρτα σε vodafone κάνει 80 ευρώ, θέλω πολύ να το δω. Πιθανότατα πρόκειται για ένα από τα σούπερ πετυχημένα επικοινωνιακά κόλπα του Γερμανού ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts