Γιάννης Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 μαλλον κανεις πως δεν καταλαβαινεις αλλα αμα εχεις μηλησει ποτε με κινητο 3g θα καταλαβεις οτι με μονο μια καμερα δεν γινεται να μηλησεις με τον αλλον διοτι πρεπει να γυρνας το κινητο μπρος πισω για να μπορεσεις να μηλησεις ,οπτοε δεν βολευει καθολου,και οταν πας σε ενα καταστημα και ρωτας τεχνικα χαρακτηριστικα για το καθε κινητο θα πρεπει να στο πουν και εξακολουθω να σου λεω οτι ποσο μαλλον οταν του ειπα οτι το θελω για να μηλαω με βινετοκλιση.Εγω απλα ειπα να το παρουν πισω και να δοσω τιην διαφορα και να παρω ενα αλλο. οσο αφορα για το αν ειναι σφραγισμενο η οχι πιστευω οτι τα περισσοτερα κινητα που παιρνουμε σαν καινουργια εχουν ανοιχτει και εχουν χρισιμοποιηθει εστω και για μια ωρα,και το ξερω απο φιλο μου που δουλευε σε καταστημα.τελος παντων για αυτο ρωτησα την γνωμη σας και ουτε ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση με εσας.Απλα για να ξερω αν μπορουν να με εξυπυρετησουν.και ποσο μαλλον που δεν ειμαι απλα ενα πελατης που πηγα και πηρα μια συσκευη και εφυγα. Αυτο ποπυ εκανα bold τωρα το λες...Στο αρχικο post γραφεις "να παρω μια συσκευη 3g μιας και μονο αυτο με ενδιεφερε". Το 3g δεν σημαινει απαραιτητα βιντεοκλιση.Αν ειχες πει το το θελεις για βιντεοκλιση υπαρχει μερικη τους ευθυνη που δεν σου ειπαν για την ιδιαιτεροτητα της καμερας. Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης μαζι σου αλλα απλα την δικη μου γνωμη λεω.Οσο για τα μεταχειρισμενα κινητα εχουν ταινια ασφαλειας πριν ανοιχτουν και να προσεχουν οσοι αγοραζουν. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TKI Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω την αποψη σας για ενα προβλημα που εχω με την vodafone,ελπιζω η ενοτητα που το γραφω να ειναι η σωστη και να μην διμιουργω προβλημα στους admin και mod.Λοιπον εγω ειχα επιδοτηση γυρο στα 160 ευρω,πηγα λοιπον στο καταστημα της κω οπου ειμαι δυστηχως και φανταρος για να παρω μια συσκευη 3g μιας και μονο αυτο με ενδιεφερε ,εστειλα email για να μου αναιβασουν την επιδοτηση πηρα θετικη απαντηση και ειχα γυρο στα 260 ευρω.Για αρχη ειχα αποφαση να παρω το ericcson 710 καπως ετσι λεγεται αν θυμαμαι καλα,αλλα επειδη δεν το ειχε ετοιμοπαραδοτο και δεν ηξερα ποτε θα ξαναεω εξοδο ηθελα να παρω καποιο που το εχει στο καταστημα.με τα πολλα ειδα το w595 το οποιο ομως κανεις δεν μου ειπε οτι δεν εχει προστινη καμερα,δεν νομιζω να ειμαι υποχρεωμενος να το ξερω ουτε να μηρησω τα νυχια μου οτι μπορει να εχει κανει τετοια μεγαλη γκαφα η ericsson.Eπρεπε λοιπον στην εξυπυρετηση που μου εκαναν για την επιλογη ενως κινητου και εφοσον τους τονισα οτι με ενδιαφερει να ειναι 3g να μου το επισημανουν.Οταν λοιπον εγω το πηρα και εβαλα την καρτα μου μεσα και προσπαθουσα να δω πως γινεται να μηλησω καταλαβα οτι δεν υπαρχει μπροστινη καμερα το ποιο δεν με βολευει καθολου και μου ειναι τελειως αχρηστο το κινητο.για να μην σας κουραζω και πολυ ρωτησα αν μπορω να το παω πισω,αλλα εκει ο υπευθηνως μου συμπεριφεροταν λες και ειμαι κανενας κλεφτης που βρηκα ενα κινητο στο δρομο και εχω παει να το πουλησω και μου ειπε οτι θα στειλει email στην vodafone και αμα εγκριθει θα με παρουν να μου το πουν,ακομα τιποτα φυσηκα και δεν το ειδα να με πηθει οτι θα κανει κατι τετοιο.να προσθεσω οτι εγω στην vodafone εχω σταθερο, adsl, κινητο με ηψυλους λογαριασμους και τωρα εκανα και συνδεση για τo broadband internet.σκεφοτμαι να παρω την vodafone και να τους τα ψαλω.εσεις τι λετε?μπορω να βρω το δικιο μου?συγνωμη αν σας κουρασα! Δουλευα σε vodafone χρονια , αν κανεις επιδοτηση και εκεινη την στιγμη το μετανιωσης για την επιλογη σου μπορει να ακυρωθει και να διαλεξεις καποιο αλλο , ο πωλητης θα ακυρωσει την ανανεωση .Αν ομως κοπει κανονικα αποδειξη και γινει και η ανανεωση και πας την αλλη μερα για να κανεις αλλαγη γιατι δεν σου αρεσε δεν μπορουν να το παρουν πισω. εχει ηδη ανοιχτει μπορει να μην ειναι αρτιμελες το κουτι σου πολλα μπορουν ,και εξαλλου εσθ να εχεις κανει κλησεις και να τις εχεις σβησει .ποιος το ξερει αυτο,για να να στο αλλαξουν?. εγω αναρωτιεμαι δεν υπηρχε σαν κανονικη συσκευη στο panel για να την δοκιμασεις πρωτα ? Ειδες τις συσκευες στα panel ?η αληθεια ειναι οτι δεν ησουνα σαφεις στο τι θελεις απο ενα κινητο συγκεκριμενα ,για πια χρηση το θελεις .Μπορει και να μην εγινε σωστη διερευνιση αναγκων σου απο το κατστημα τι να πω . Η ουσια ειναι ή θα το πουλησεις σε καποιον αλλο και με τα λεφτα που θα παρεις θα παρεις την συσκευη που σου ταιριαζει τελικα΄ή θα μηνεις με αυτη . Καλα ξεμπερδεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Σημασία έχει πώς το ζητάς και ποιος πελάτης είσαι. Εκεί είναι το point. Ακριβώς. Προσωπικά δεν αναφέρθηκα καθόλου σε πιθανότητα φορητότητας και το τόνισα κιόλας. Απλά είπα να μου εξετάσουν το θέμα του ποσού, όπως και έγινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Καλη η κοροιδια της βονταφον, αφου σε βαζει να παρεις τηλ για να κανεις μεταφορα υπολοιπου μετα σου λεει οτι δεν μπορεις να ενημερωθεις για τον χρονο που σου εχει μεινει απο τον προηγουμενο μηνα παρα μονο αν τους ξαναπαρεις τηλ!:ninja: Καλη η :X τους! Πιο γραφειοκρατικα δεν μπορουν να τα κανουν? Τελος παντων ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που κανω συνδεση στην βονταφον, υπομονη μερικους μηνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Λογικό!Καμία εταιρία δε δινει τέτοιου είδους ενημέρωση μέσω μηνύματος και ο μόνος τρόπος για να μάθεις τον περισσευούμενο χρόνο ομιλίας απ'τον προηγούμενο μήνα είναι να καλέσεις την αντίστοιχη εξυπηρέτηση πελατών ή την τελευταία μέρα του μήνα(μιας και είσαι στην Vodafone)να ξέρεις πόσος χρόνος σου περίσσεψε με την αποστολή δωρεάν κενού γραπτού μηνύματος στο 1284.Το παράξενο πού είναι;Όλες έτσι λειτουργούν! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Όλες έτσι λειτουργούν! :confused: Μαλλον δεν ειχες ποτε κοσμοτε.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Mε την ίδια λογική στη Cosmote δεν υπάρχει τρόπος να ενημερωθείς για το ύψος του λογαριασμού σου πριν αυτός εκδοθεί (ώστε να δεις που περίπου κυμαίνεται τη δεδομένη στιγμή). Κάθε εταιρεία έχει τα θετικά της έχει και τα αρνητικά της, χωρίς να σημαίνει ότι απαραίτητα μας κοροιδεύουν εσκεμμένα. Ο καθένας επιλέγει ότι τον βολεύει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Μαλλον δεν ειχες ποτε κοσμοτε.:cool: Είχα και έχω.Σύμφωνα επομένως με το-ανειδίκευτό της-τμήμα εξυπηρέτησης πελατών,δεν υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης μέσω του 1256 για τυχόν μεταφερόμενο χρόνο ομιλίας.Άλλωστε,αν στείλω ΕΥ στο 1256 θα μου απαντήσει για τον καθαρό χρόνο του τρέχοντος μήνα και όχι για τον μεταφερόμενο από τον προηγούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Συνήθως στέλνουμε αυτό το μήνυμα την τελευταία μέρα δηλαδή εμένα που τελειώνει στις 8 του μήνα στέλνω ένα μήνυμα στις 8 και ένα στις εννιά και έτσι ξέρω πόσο μεταφέρω στον επόμενο μήνα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Είχα και έχω.Σύμφωνα επομένως με το-ανειδίκευτό της-τμήμα εξυπηρέτησης πελατών,δεν υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης μέσω του 1256 για τυχόν μεταφερόμενο χρόνο ομιλίας.Άλλωστε,αν στείλω ΕΥ στο 1256 θα μου απαντήσει για τον καθαρό χρόνο του τρέχοντος μήνα και όχι για τον μεταφερόμενο από τον προηγούμενο. Μεχρι τον Φεβρουαριο που ημουν στην κοσμοτε καθε μηνα αν ειχα χρονο ομιλιας απο τον προηγουμενο μηνα προσθετονταν στο επομενο αρα με μια μικρη αφαιρεση μπορεις να καταλαβεις ποσο ειναι ο χρονος ομιλιας απο τον προηγουμενο μηνα! Τωρα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι απο τον Φεβρουαριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Έχω συμβόλαιο και έχω προσθέσει το πακέτο unlimited number. Πως μπορώ να ξέρω πόσα από τα 2000 λεπτά έχω καταναλώσει; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Έχω συμβόλαιο και έχω προσθέσει το πακέτο unlimited number. Πως μπορώ να ξέρω πόσα από τα 2000 λεπτά έχω καταναλώσει; Δεν στο βγάζει από το 1284? εγώ που έχω βάλει το πακέτο 500' προς Vodafone μου το εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Η αγορα καινουργιας συσκευης με συνδεση απο το eshop της vodafone γίνεται μονο με πιστωτικη καρτα; Αντικαταβολη δεν υπαρχει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Μεχρι τον Φεβρουαριο που ημουν στην κοσμοτε καθε μηνα αν ειχα χρονο ομιλιας απο τον προηγουμενο μηνα προσθετονταν στο επομενο αρα με μια μικρη αφαιρεση μπορεις να καταλαβεις ποσο ειναι ο χρονος ομιλιας απο τον προηγουμενο μηνα! Τωρα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι απο τον Φεβρουαριο! Εννοείς ότι στο απαντητικό μήνυμα του 1256 εμφανίζεται συνολικά και ο χρόνος του τρέχοντος μήνα και ο περισσευούμενος;:confused: Εμένα πάλι εμφανίζεται μόνο ο χρονος του τρέχοντος μήνα και παρ'όλα αυτά η μεταφορά τυχον υπολειπόμενου χρόνου γίνεται κανονικότατα.Γι'αυτό σου λέω πως σ'αυτό το θέμα δε διαφέρει απ'την Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Δεν στο βγάζει από το 1284? εγώ που έχω βάλει το πακέτο 500' προς Vodafone μου το εμφανίζει. Το 1284 δουλεύει μόνο για το 500' και για το VF Weekends. Δε λειτουργεί για το unlimited number. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Το 1284 δουλεύει μόνο για το 500' και για το VF Weekends. Δε λειτουργεί για το unlimited number. Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να ξέρω αν τα έχω καταναλώσει πρίν βγει ο λογαριασμός και βρεθώ προ εκπλήξεως? Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Φυσικά υπάρχει Μόλις τελειώσουν τα 2000 θα αρχίσει να χρεώνει τα κανονικά σου λεπτά ομιλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Εννοείς ότι στο απαντητικό μήνυμα του 1256 εμφανίζεται συνολικά και ο χρόνος του τρέχοντος μήνα και ο περισσευούμενος;:confused: Ναι, μεχρι τον Φεβρουαριο που ημουν στην κοσμοτε ετσι ηταν. Φυσικά υπάρχει Μόλις τελειώσουν τα 2000 θα αρχίσει να χρεώνει τα κανονικά σου λεπτά ομιλίας Αυτο ισχυει και για τα αλλα προγραμματα? Γιατι πχ στο 190 που ειμαι μου ειπαν απο το κεντρο οτι πρωτα πρεπει να τελειωσω τον κανονικο χρονο ομιλια και μετα τον χρονο που μου εχει μεινει απο τον προηγουμενο μηνα!:ninja: Γιαυτο ξενερωσα τοσο με την βονταφον, ολα στο περιπου να τα ξερουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Φυσικά υπάρχει Μόλις τελειώσουν τα 2000 θα αρχίσει να χρεώνει τα κανονικά σου λεπτά ομιλίας Και αν έχω ήδη καταναλώσει τα λεπτά ομιλίας του προγράμματος; Δε νομίζω να είναι αυτή η λύση. Μόλις κατάφερα να πιάσω την εξυπηρέτηση. Δεν υπάρχει λέει τρόπος να γνωρίζεις. Μπακαλίστικο μου φαίνεται. Ας το έκαναν τότε πραγματικά απεριόριστο. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Ναι, μεχρι τον Φεβρουαριο που ημουν στην κοσμοτε ετσι ηταν. Αυτο ισχυει και για τα αλλα προγραμματα? Γιατι πχ στο 190 που ειμαι μου ειπαν απο το κεντρο οτι πρωτα πρεπει να τελειωσω τον κανονικο χρονο ομιλια και μετα τον χρονο που μου εχει μεινει απο τον προηγουμενο μηνα!:ninja: Γιαυτο ξενερωσα τοσο με την βονταφον, ολα στο περιπου να τα ξερουμε! σε όλες τις εταιρίες αυτό ισχύει!Πρώτα καταναλώνεται ο χρονος ομιλίας του τρέχοντος μήνα και έπειτα ο μεταφερόμενος του προηγούμενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 το iphone 250 plus προσφερει 250mb ή 1gb κίνηση τον μηνα; Στην αρχη λεει 1gb αλλά μετά οταν πατας πανω στο προγραμμα που εχει κ λεπτομεριες γράφει 500mb. Τελικά τί ισχύει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 το 1GB αν δε κάνω λάθος Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Για παντα; Η ειναι καμια προσφορα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Τα 250 προσφέρουν 500 MB για ένα χρόνο και τα 500 δίνουν 1GB (lite και plus αντίστοιχα). Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Τα 250 προσφέρουν 500 MB για ένα χρόνο και τα 500 δίνουν 1GB (lite και plus αντίστοιχα). Για παντα ειναι. Δεν ειναι προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts