Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι είχε πάρει το αυτί μου ότι η επιδότηση είναι μεγαλύτερη αν τη ζητήσεις online από τη σελίδα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Κανένα link;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Κάτι είχε πάρει το αυτί μου ότι η επιδότηση είναι μεγαλύτερη αν τη ζητήσεις online από τη σελίδα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Κανένα link;
ειναι λίγο φθηνότερες οι συσκευές, ωστόσο αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να συμψηφίσεις επιδοτησεις αν εχεις πανω απο εναν αριθμό.

Γεια σας, έχω ιντερνετ από cosmote και σκέφτομαι να το κόψω και αν το ενεργοποιήσω στην vodafone γιατί έχω εκεί σύνδεση οικογενειακό. Η ερώτηση μου είναι μπορώ σε ένα νούμερο από το οικογενειακό να ενεργοποιήσω την υπηρεσία για να μην έχω 2 κάρτες sim? Επίσης θα μου δώσουν usb stick ή δεν δικαιούμαι επιδότηση? Αν ενεργοποιήσω την υπηρεσία χάνω την επιδότηση που θα έχω όταν κλείσω 1 χρόνο στο οικογενειακό πρόγραμμα? Ευχαριστώ!

θα πάρεις κάρα sim και usb stick. Η υπηρεσία υποστηρίζει μόνο data ( sms + internet). Δεν μπορεί να συνδυαστεί με την υπηρεσία together. Την επιδότηση την εκμεταλλεύεσαι κανονικά. Είναι ανεξάρτητα. Εκτός αν συμπέσουν οι επιδοτήσεις και κάνεις συμψηφισμό.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

θα πάρεις κάρα sim και usb stick. Η υπηρεσία υποστηρίζει μόνο data ( sms + internet). Δεν μπορεί να συνδυαστεί με την υπηρεσία together. Την επιδότηση την εκμεταλλεύεσαι κανονικά. Είναι ανεξάρτητα. Εκτός αν συμπέσουν οι επιδοτήσεις και κάνεις συμψηφισμό.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Eκανα συνδεση vodafone πριν 4 χρόνια σε Γερμανο. Περυσι πηρα αναβαθμιση απο vodafone. Μπορώ να παρω τωρα απο πλαισιο ή e-shop ? Ευχαριστώ παιδιά.

Eκανα συνδεση vodafone πριν 4 χρόνια σε Γερμανο. Περυσι πηρα αναβαθμιση απο vodafone. Μπορώ να παρω τωρα απο πλαισιο ή e-shop ? Ευχαριστώ παιδιά.

Το e- shop δεν ξέρω αν διαχειρίζεται ανανεώσεις. Σε Πλαίσιο πας κανονικότατα.

Δε ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά καίγομαι και δεν έχω χρόνο για ιδιαίτερο ψάξιμο.

Μπορώ να κάνω συμβόλαιο iPhone 100 plus χωρίς iPhone? Με υπερκαλύπτουν τα pocketpc μου.

Θα έχω κάποια επιδότηση για άλλες συσκευές?

Επίσης τι χρειάζεται για νέο συμβόλαιο, με πληρωμή σε μετρητά? Δεν έχω εκαθαριστικό ακόμα.

Τα iphone προγράμματα είναι στην παρούσα φάση συμβατά μόνο με τη συγκεκριμένη συσκευή. Δεν ξέρω αν θα σε αφήσουν να το κάνεις. ΑΦΜ έχεις??????

ΑΦΜ έχω, και δουλειά νόμιμη και επίσημη έχω με δηλωμένο εισόδημα κτλ.

ΑΦΜ έχω, και δουλειά νόμιμη και επίσημη έχω με δηλωμένο εισόδημα κτλ.

Για σύνδεση χρειάζεται η ταυτότητά σου και να θυμάσαι το ΑΦΜ. Τίποτα άλλο. Αν θες πάρε μαζί την βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ (μήπως προκύψει εκκρεμότητα)

Για σύνδεση χρειάζεται η ταυτότητά σου και να θυμάσαι το ΑΦΜ. Τίποτα άλλο. Αν θες πάρε μαζί την βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ (μήπως προκύψει εκκρεμότητα)

Εγώ όταν έκανα συμβόλαιο στη Vodafone εκτός απο την ταυτότητα μου ζήτησαν και ΑΦΜ αλλά όχι να τους το πω να τους το δείξω με άδεια οδήγησης ή ότι άλλο γράφει πάνω το ΑΦΜ.:)

Γεια σε ολους , εχω συνδεση στο vodafone 120 με 50 sms εδω και 3 χρονια και θα ηθελα να το γυρισω σε καρτα αλλα να κρατησω τον αριθμο μου.

Γινεται?

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Γεια σε ολους , εχω συνδεση στο vodafone 120 με 50 sms εδω και 3 χρονια και θα ηθελα να το γυρισω σε καρτα αλλα να κρατησω τον αριθμο μου.

Γινεται?

Φυσικά, πας σε 1 κατάστημα vodafone και το μετατρέπεις σε cu ή ala carte ή αν θες να αλλάξεις εταιρεία το μετατρέπεις σε οποιοδήποτε καρτοκινητό άλλης εταιρίας επιθυμείς με φορητότητα αριθμού κρατώντας πάντα τον ίδιο ;)

Πωωω ευτυχως γιατι ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν γινοταν.

Και σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμη η καινουργια sim με τον παλιο αριθμο μου?

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Γινεται?

Πρέπει να έχει κλείσει χρόνο η γραμμή απο τότε που πήρες τελευταία φορά ανανέωση. Αλλιώς πληρώνεις αναπόσβεστο για να μετατραπεί σε κάρτα. Είναι ακριβώς ίδια διαδικασία που ακολουθείται όταν θέλεις να κάνεις διακοπή.

Phantom Of The Opera

Πωωω ευτυχως γιατι ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν γινοταν.

Και σε ποσο καιρο θα ειναι ετοιμη η καινουργια sim με τον παλιο αριθμο μου?

1μήνα παίρνει η διαδικασία. Μέχρι τότε θα χρησιμοποιείς τη σύνδεση.

Εγώ όταν έκανα συμβόλαιο στη Vodafone εκτός απο την ταυτότητα μου ζήτησαν και ΑΦΜ αλλά όχι να τους το πω να τους το δείξω με άδεια οδήγησης ή ότι άλλο γράφει πάνω το ΑΦΜ.:)

Πότε έγινε αυτό? Πριν από ένα χρόνο? Μήπως δεν το θυμόσουν? Είναι και στην διακριτική ευχέρεια του πωλητή...τι να πω?

Πότε έγινε αυτό? Πριν από ένα χρόνο? Μήπως δεν το θυμόσουν? Είναι και στην διακριτική ευχέρεια του πωλητή...τι να πω?

Πάντως τώρα απλά στο ζητάνε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έγινε τον Αύγουστο του 2007.:)

Τελικα η "απειλη" της φορητοτητας διπλασιαζει την επιδοτηση!

Το διαβαζα και δεν το πιστευα μεχρι που το εκανα .

Οχι μονο διπλασιασανε το ποσο , αλλα μου εκαναν και εκπτωση για τον επομενο χρονο 20% στο παγιο!;)

και τι ακριβως τους ειπες?μεσω τηλεφωνου "απειλησες" για φορητοτητα ή πηγες σε καποιο καταστημα?γιατι και εγω περιμενω απο μερα σε μερα επιδοτηση και θα ειναι χαμηλη.αν και σκεφτομαι για φορητοτητα θα τους πω μηπως και αυξησουν την επιδοτηση.

και κατι αλλο.σε ποσες μερες την αλλαζουν?

Οχι μονο διπλασιασανε το ποσο , αλλα μου εκαναν και εκπτωση για τον επομενο χρονο 20% στο παγιο!;)

Δηλαδή και επιδότηση και έκπτωση στο πάγιο? :wacko:

Φαντάζομαι για να σου προσέφεραν και τα δύο θα κάνεις τρελλούς λογαριασμούς...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρε πείνα που έπεσε και είμαστε ακόμη στην αρχή!!!

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Αρε πείνα που έπεσε και είμαστε ακόμη στην αρχή!!!

Μην το λες.... Αν δεν εχεις μεγαλους λογαριασμους...

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών