ptakis78 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 32 minutes ago, zerokill said: 100άρι στα 18,67 είναι σούπερ. Δεν έχω ξαναδεί σταθερό 100άρι σε τέτοια τιμή.Και για να είμαστε ειλικρινής αν εισαι οκ με την γραμμή μεχρι τα 25 είσαι καλά.Στην cosmote θεωρώ απίθανο να βρεις κάτω από 30 ευρώ σε 100άρα Στο Unlimited τώρα το οποίο στα 30 ξεφεύγει λίγο. Προσωπικά μέχρι 20-22 ευρώ, θα το σκεφτόμουν αν δεν έπαιρνα καλύτερη τιμή.Αλλιώς φορητότητα & χαιρετίσματα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τη Nova φαντάζομαι δεν τη βάζουμε καθόλου στο παιχνίδι, λόγω πολυ χαμηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών; Αυτό που σκέφτομαι είναι ο συνδυασμός, 1) σταθερό 100άρι, 2) κινητό απεριόριστα κλήσεις+data για Ελλάδα + χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (το χρειάζομαι λόγω δουλειάς) και 3) 2η sim για data σε tablet. Όλα μαζί θα κοστίζουν 58,62EUR αν αποδεχτώ την προσφορά ανανέωσης σταθερού στα 21,67EUR. Δεν υπάρχει άλλος πάροχος να τα δίνει αυτά σε αυτό το επίπεδο τιμής; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 23 minutes ago, ptakis78 said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Τη Nova φαντάζομαι δεν τη βάζουμε καθόλου στο παιχνίδι, λόγω πολυ χαμηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών; Αυτό που σκέφτομαι είναι ο συνδυασμός, 1) σταθερό 100άρι, 2) κινητό απεριόριστα κλήσεις+data για Ελλάδα + χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης (το χρειάζομαι λόγω δουλειάς) και 3) 2η sim για data σε tablet. Όλα μαζί θα κοστίζουν 58,62EUR αν αποδεχτώ την προσφορά ανανέωσης σταθερού στα 21,67EUR. Δεν υπάρχει άλλος πάροχος να τα δίνει αυτά σε αυτό το επίπεδο τιμής; Cosmote στα ίδια λεφτά μπορείς να πας. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 14 ώρες πριν, Harry636 said: Παναγία μου δεν το είχα δει ποτέ αυτό ακομα καίγονται τα μάτια μου 200 ευρώ οχιιιι Nova buds το έχεις ανακαλύψει; 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, ptakis78 said: Γεια σε όλους! Θα ήθελα να ακούσω απόψεις για το αν πρέπει να μείνω στη Vodafone ή να πάω σε άλλο πάροχο, γιατί τα τελευταία χρόνια, η Vodafone σταθερά ανεβάζει το κόστος των υπηρεσιών που μου παρέχει, μη δίνοντάς μου τις ελκυστικές τιμές που παρέχει σε νέους συνδρομητές για να τους φέρει στο δίκτυό της. Επισυνάπτω screenshot από τα 2 τρέχοντα συμβόλαιά μου στην Vodafone - Κινητό Vodafone RED Unlimited New me απεριόριστα λεπτά oμιλίας για εθνικές και διεθνείς προς Ε.Ε. κλήσεις και απεριόριστα SMS και GB για χρήση σε Ελλάδα και Ε.Ε. Συμπεριλαμβάνεται 2η SIM μόνο για data (Internet 4 sharing), την οποία χρησιμοποιώ σε ipad. Μηνιαίο κόστος 36,95EUR - Σταθερό Vodafone Home double play Giga Fiber με απεριόριστα εθνικά σταθερά, 360 λεπτά προς εθνικά κινητά και διεθνή σταθερά , Internet 100 Mbps Μηνιαίο κόστος 18,67EUR Συνολικό μηνιαίο κόστος: 55,62EUR Το συμβόλαιο του σταθερού λήγει τον Γενάρη και μου δίνουν ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα με μηνιαίο κόστος αυξημένο κατά 3EUR, στα 21,67EUR (δέσμευση 24 μηνών). Περίπου το ίδιο είχε συμβεί (αύξηση 3-4EUR), τον Μάιο του 2024, οπότε και ανανέωσα το συμβόλαιο του κινητού (δέσμευση 24 μηνών). Σε ότι αφορά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα. Λίγη αστάθεια μόνο στα data κινητής, σχετιζόμενη με το δίκτυο της Vodafone, κάτι που επηρεάζει το σύνολο των πελατών της. Το πρόβλημά μου είναι αν θα βρω σε άλλον πάροχο, συνδυασμό προγραμμάτων παρόμοια με αυτά της Vodafone, σε καλύτερη τιμή, ώστε να εμποδίσω την Vodafone να εφαρμόσει και σε εμένα τη στρατηγική προσφοράς, αρχικά χαμηλών τιμών για να με προσελκύσει, φροντίζοντας μετά να ανεβάσει το κόστος σε κάθε μελλοντική ανανέωση (penetration pricing strategy). Τι λέτε; Επειδή βλέπω πως έχεις και κάρτα internet 4 sharing, είναι και 4,07 η χρέωση αυτής φαίνεται. Οπότε το συμβόλαιο της κινητής είναι 32.88. Πολλά είναι αλλά η σταθερή έχει πολύ καλή τιμή. Για διακοπή συμβολαίου όμως θα πρέπει να πληρώσεις την ρήτρα διακοπής του. Περί παροχών, αν σου φτάνουν τα 40 GB στην i4s μπορείς να δεις για cosmote με gigamax unlimited και μια extra sim 5€. Έχει και απεριόριστα λεπτά προς Ευρώπη και αυτό το συμβόλαιο ενώ της vodafone θα καταργηθούν και θα είναι με χρέωση 3.90€ Τελευταία το δίνουν στα 26€ αν αναφερθεί πως υπάρχει και κάποιο σταθερό στην cosmote είτε συγγενή, φίλου, οτιδήποτε. Την nova δεν θα την απέκλεια αλλά δεν είναι απεριόριστο και ούτε έχουν extra sim και τα λεπτά προς Ευρώπη κοστίζουν 3.90 κι εδώ. Ο περιορισμός είναι 300 GB σε πλήρη ταχύτητα και μετά 8 Mbps. Δεν είναι άσχημη επιλογή αν μπορέσεις να πάρεις μόνο 1 συμβόλαιο κινητής στα 21€ ή λιγότερα αλλά η γνώμη μου είναι να την αφήσεις σαν τελευταία λύση εκτός αν κατεβαίνει και η τιμή αρκετά ίσως με μερικά πάγια δώρο. Έχει αναφερθεί ανά περιόδους πως δίνουν μέχρι 6. Επίσης δοκιμή με ένα καινούργιο καρτοκινητό από άλλο πάροχο για να αποκτήσεις μια εικόνα με την κάλυψη και την εμπειρία χρήσης που μπορεί να σου προσφέρει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptakis78 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 23 minutes ago, Arinos said: Επειδή βλέπω πως έχεις και κάρτα internet 4 sharing, είναι και 4,07 η χρέωση αυτής φαίνεται. Οπότε το συμβόλαιο της κινητής είναι 32.88. Πολλά είναι αλλά η σταθερή έχει πολύ καλή τιμή. Για διακοπή συμβολαίου όμως θα πρέπει να πληρώσεις την ρήτρα διακοπής του. Περί παροχών, αν σου φτάνουν τα 40 GB στην i4s μπορείς να δεις για cosmote με gigamax unlimited και μια extra sim 5€. Έχει και απεριόριστα λεπτά προς Ευρώπη και αυτό το συμβόλαιο ενώ της vodafone θα καταργηθούν και θα είναι με χρέωση 3.90€ Τελευταία το δίνουν στα 26€ αν αναφερθεί πως υπάρχει και κάποιο σταθερό στην cosmote είτε συγγενή, φίλου, οτιδήποτε. Την nova δεν θα την απέκλεια αλλά δεν είναι απεριόριστο και ούτε έχουν extra sim και τα λεπτά προς Ευρώπη κοστίζουν 3.90 κι εδώ. Ο περιορισμός είναι 300 GB σε πλήρη ταχύτητα και μετά 8 Mbps. Δεν είναι άσχημη επιλογή αν μπορέσεις να πάρεις μόνο 1 συμβόλαιο κινητής στα 21€ ή λιγότερα αλλά η γνώμη μου είναι να την αφήσεις σαν τελευταία λύση εκτός αν κατεβαίνει και η τιμή αρκετά ίσως με μερικά πάγια δώρο. Έχει αναφερθεί ανά περιόδους πως δίνουν μέχρι 6. Επίσης δοκιμή με ένα καινούργιο καρτοκινητό από άλλο πάροχο για να αποκτήσεις μια εικόνα με την κάλυψη και την εμπειρία χρήσης που μπορεί να σου προσφέρει. Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Η κάρτα i4s παρέχεται δωρεάν λόγω συνδυασμού σταθερού/κινητού. Αν προσέξεις υπάρχει μεν η χρέωση 4,07EUR, αλλά υπάρχει και η αντίστοιχη πίστωση, στο screenshot που έχω ανεβάσει. Συμπέρασμα, πληρώνω πολύ ακριβά το συμβόλαιο κινητής, "πατσίζοντας" κατά κάποιον τρόπο το χαμηλό ποσό του σταθερού. Πως γνωρίζεις πως τα απεριόριστα λεπτά προς Ευρώπη της Vodafone θα καταργηθούν και θα είναι με χρέωση 3.90€; Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι μια καλή ευκαιρία να διακόψω ατελώς το συμβόλαιο κινητής, και να πάω στην Cosmote. Αν πράγματι, οι αντίστοιχες υπηρεσίες σε Cosmote απαιτούν παραπλήσιο κόστος, δεν υπάρχει λόγος να μένω στη Vodafone. Η διαφορά δικτύου, ιδιαίτερα η κάλυψη αλλά και η ταχύτητα, αρκεί για μια τέτοια απόφαση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Φαίνεται ότι πλέον μιλάμε για 40GB τον μήνα όριο στα συμβόλαια κινητής, ακόμα και στα unlimited. Μετά 4mbps, όπως αναφέρουν οι όροι net neutrality 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Δηλαδή κόφτης στα 40GB για ιδιώτες και 300GB στα εταιρικά νούμερα; Αφορά Roaming ή κόφτης όπως η Nova; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 13 minutes ago, ptakis78 said: Πως γνωρίζεις πως τα απεριόριστα λεπτά προς Ευρώπη της Vodafone θα καταργηθούν και θα είναι με χρέωση 3.90€; Η χρέωση θα μπει απ ότι φαίνεται όχι στο Red Unlimited, αλλά στα υπόλοιπα προγράμματα πχ Red Unlimited 10GB κτλ. Για Cosmote ρώτα σε κατάστημα το μπορούν να σου δώσουν και το βλέπεις το θα συμφέρει. 7 minutes ago, elkons said: Δηλαδή κόφτης στα 40GB για ιδιώτες και 300GB στα εταιρικά νούμερα; Αφορά Roaming ή κόφτης όπως η Nova; https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/ti-einai-i-politiki-orthis-xrisis-dedomenon https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/politiki-orthis-xrisis-dedomenon/tha-epireasto-an-eimai-syndromitis-symvolaioy-i-kartoprogrammatos Edited 4 ώρες πριν by katsiletra 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 25 minutes ago, ptakis78 said: Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Η κάρτα i4s παρέχεται δωρεάν λόγω συνδυασμού σταθερού/κινητού. Αν προσέξεις υπάρχει μεν η χρέωση 4,07EUR, αλλά υπάρχει και η αντίστοιχη πίστωση, στο screenshot που έχω ανεβάσει. Συμπέρασμα, πληρώνω πολύ ακριβά το συμβόλαιο κινητής, "πατσίζοντας" κατά κάποιον τρόπο το χαμηλό ποσό του σταθερού. Πως γνωρίζεις πως τα απεριόριστα λεπτά προς Ευρώπη της Vodafone θα καταργηθούν και θα είναι με χρέωση 3.90€; Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι μια καλή ευκαιρία να διακόψω ατελώς το συμβόλαιο κινητής, και να πάω στην Cosmote. Αν πράγματι, οι αντίστοιχες υπηρεσίες σε Cosmote απαιτούν παραπλήσιο κόστος, δεν υπάρχει λόγος να μένω στη Vodafone. Η διαφορά δικτύου, ιδιαίτερα η κάλυψη αλλά και η ταχύτητα, αρκεί για μια τέτοια απόφαση. 1)τα απεριόριστα προς Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σε επηρεάζουν. Στα απεριόριστα συμβόλαια μένουν όπως είναι 2)δεν υπάρχει κανένα όριο στην κυρία κάρτα,μόνο στην i4s(όπου έχεις 40 GB με πλήρη ταχύτητα και μετά πτώση στα 4 Mbps) 3)Θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα τους πεις ότι εχει προσφορά από πχ. Nova και σου δίνουν τα πάντα απεριόριστα στο κινητό με 21 ευρώ και το σταθερό με 19 ευρώ και σου καλύπτουν με δωρο πάγιο το πέναλτι. Πες τους ότι το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά(αν γίνεται πάρε τους μέσα στην εβδομάδα) Ελπίζω να σε κάλυψα!!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptakis78 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, aektzhs 1 said: 1)τα απεριόριστα προς Ευρωπαϊκή Ένωση δεν σε επηρεάζουν. Στα απεριόριστα συμβόλαια μένουν όπως είναι 2)δεν υπάρχει κανένα όριο στην κυρία κάρτα,μόνο στην i4s(όπου έχεις 40 GB με πλήρη ταχύτητα και μετά πτώση στα 4 Mbps) 3)Θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα τους πεις ότι εχει προσφορά από πχ. Nova και σου δίνουν τα πάντα απεριόριστα στο κινητό με 21 ευρώ και το σταθερό με 19 ευρώ και σου καλύπτουν με δωρο πάγιο το πέναλτι. Πες τους ότι το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά(αν γίνεται πάρε τους μέσα στην εβδομάδα) Ελπίζω να σε κάλυψα!!!! Και με το παραπάνω! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 40 minutes ago, ptakis78 said: Η κάρτα i4s παρέχεται δωρεάν λόγω συνδυασμού σταθερού/κινητού. Αν προσέξεις υπάρχει μεν η χρέωση 4,07EUR, αλλά υπάρχει και η αντίστοιχη πίστωση, στο screenshot που έχω ανεβάσει. Από τα νούμερα καταλαβαίνω πως στην χρεώνουν όμως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) 8 minutes ago, Arinos said: Από τα νούμερα καταλαβαίνω πως στην χρεώνουν όμως. Αφού γράφει προνομιακή έκπτωση I4S -4,07€ πιο πάνω, πώς τη χρεώνει;; Edited 3 ώρες πριν by katsiletra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptakis78 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 4 minutes ago, Arinos said: Από τα νούμερα καταλαβαίνω πως στην χρεώνουν όμως. Έτσι φαίνεται, όντως συμφωνώ κι εγώ. Just now, katsiletra said: Αφού γράφει προνομιακή έκπτωση I4S -4,07€ πιο πάνω, πώς τη χρεώνει;; Υπονοεί (ορθώς) πως η τελική τιμή που πληρώνω για το συμβόλαιο κινητής είναι αρκετά πιο ακριβή από το σύνηθες κόστος για αντίστοιχα συμβόλαια σε άλλους πελάτες της Vodafone (χωρίς αυτοί να έχουν 2η SIM), ώστε να καλύπτει και το κόστος της 2ης SIM, η οποία τυπικά παρέχεται δωρεάν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 6 minutes ago, ptakis78 said: Έτσι φαίνεται, όντως συμφωνώ κι εγώ. Υπονοεί (ορθώς) πως η τελική τιμή που πληρώνω για το συμβόλαιο κινητής είναι αρκετά πιο ακριβή από το σύνηθες κόστος για αντίστοιχα συμβόλαια σε άλλους πελάτες της Vodafone (χωρίς αυτοί να έχουν 2η SIM), ώστε να καλύπτει και το κόστος της 2ης SIM, η οποία τυπικά παρέχεται δωρεάν. Η τιμή είναι πιο ακριβή. Συνήθως με σταθερό κυμαίνεται από 16€ μέχρι 21€ για την κινητή. Σκέψου έχω το Business Unlimited Ultra και μαζί με την έξτρα sim (τη χρεώνομαι κανονικά) πληρώνω 24€, χωρίς να έχω σταθερό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Εννοώ κυριολεκτικά πως χρεώνεται, αν κάνετε τα μαθηματικά δεν βγαίνει το 36.95 εκτός αν προστεθεί η χρέωση της i4s 66.89-4.07-6.69-33.11=23.02 23.02+2.71+7.15=32.88 32.88+4.07=36.95 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 2 ώρες πριν, elkons said: 300GB στα εταιρικά νούμερα 40 και εκεί στα νέα συμβόλαια 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Ναι το είδα πριν λίγο ευχαριστώ όμως για τη διευκρίνηση Στην αρχή είχα μπερδευτεί πως είναι γενικά για συμβόλαια και όχι για I4S αλλά τελικά μόνο I4S αφορά, πάλι καλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Just now, elkons said: Ναι το είδα πριν λίγο ευχαριστώ όμως για τη διευκρίνηση Στην αρχή είχα μπερδευτεί πως είναι γενικά για συμβόλαια και όχι για I4S αλλά τελικά μόνο I4S αφορά, πάλι καλά. Συμβόλαια αφορά, όχι i4s 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Κάτσε τελικά έβαλαν κόφτη στα συμβόλαια και καρτοπρογράμματα; έχω καεί συγνώμη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 minutes ago, paanos said: Συμβόλαια αφορά, όχι i4s Μήπως είναι ανάποδα; Μπερδεύτηκα κι εγώ τώρα! Α ρε vodafonαρα θα μας κάψεις το μυαλό με το green network. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 16 minutes ago, elkons said: Κάτσε τελικά έβαλαν κόφτη στα συμβόλαια και καρτοπρογράμματα; έχω καεί συγνώμη Μόνο I4S και καρτοκινητή. Δες και τα λινκ που ανέβασα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν https://www.in2life.gr/article/2008619/giati-prepei-na-kanoyme-to-trik-ths-forhtothtas-gia-na-mas-prosferoyn-kalytero-symvolaio-sto-thlefono-mas 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 57 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 57 λεπτά πριν (edited) 19 minutes ago, katsiletra said: Μόνο I4S και καρτοκινητή. Δες και τα λινκ που ανέβασα. Αυτό ακριβώς. Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι είπες. Για να το ξεκαθαρίσουμε όριο μόνο •σε i4s(πλήρη ταχύτητα μέχρι τα 40 GB) •σε καρτοκινητά(πλήρη ταχύτητα μέχρι τα 300 GB) Στις κυρίες συνδέσεις(κάρτες sim)δεν υπάρχει κανένα απολύτως όριο Edited 57 λεπτά πριν by aektzhs 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 48 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 48 λεπτά πριν On 30/11/2024 at 11:09 ΠΜ, Teiresias_ said: Με 3,90€ το μήνα μπορείς να καλείς Ευρώπη από Ελλάδα απεριόριστα.. Όταν είσαι ήδη Ευρώπη (εκτός Ελλάδας), καλείς σε όλη την Ευρώπη δωρεάν και απεριόριστα. Αυτό ισχύει για όλα εκτός από το απεριόριστο. https://assets.ctfassets.net/b79acpktwvj7/1ncGSkRWu1NTiHhhgEMEj9/678b5e921ab4480421f119d5ff34ba7a/Vodafone_RED_Unlimited_November_2024.pdf 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts