elkons Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 1 minute ago, katsiletra said: Μάλλον πάμε σε κόφτες. 1 minute ago, CaptainNickGR said: με κόφτη αλλά και με λογική τιμή εύχομαι. Εγώ πιστεύω θα βγάλουν 2 προγράμματα ένα πραγματικά απεριόριστα αλλά με πιο τσιμπημένη τιμή και άλλο ένα με κόφτη με καλύτερη τιμή, τουλάχιστον αυτό περιμένω από τη Vodafone. 10 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 10 minutes ago, marios239 said: I'm sorry what? Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ ανακοινώνει ότι από 25/11/2024 το πρόγραμμα Συμβολαίου με την ονομασία «Vodafone RED Unlimited New» για ιδιώτες και επαγγελματίες καθίσταται μη εμπορικά διαθέσιμο για νέες συνδέσεις και ανανεώσεις υφιστάμενων συμβάσεων. https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/katargisi-tis-emporikis-diathesis-programmatos-symvolaioy-gia-idiotes Πιθανόν να αφαιρέσανε μόνο το "New". γιατί ακόμη τουλάχιστον σαν προϊόν υπάρχει κανονικά. απλά χωρίς το "New". Ας δούμε και αύριο 26/11 τι θα υπάρχει σαν προϊόν στο site τους. 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMich Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος (edited) Μα καλά πριν την Black Friday έχουν αυτοκαταστροφικές τάσεις εκεί στην Vodafone? Κλείνει ο μήνας, οι πωλητές θα καίγονται να πουλήσουν κάνα συμβόλαιο και αυτοί βγάζουν αυτή την ανακοίνωση… Ας πρόσεχαν… Edited 25 Νοέμβριος by DrMich 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Δυσοίωνες οι εξελίξεις ή απλή μετονομασία; Ιδού η απορία. 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Α δε πάμε καλά σήμερα 😂 2 9 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Just now, elkons said: Α δε πάμε καλά σήμερα 😂 χαχαχαχαχα πολύ φίλη μου η τυπισα 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 2 minutes ago, elkons said: Α δε πάμε καλά σήμερα 😂 Τι απάντησε;;;; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Τίποτα πληκτρολογεί απλά 2 minutes ago, CaptainNickGR said: χαχαχαχαχα πολύ φίλη μου η τυπισα Τύπος είναι 😂 ένας Κωνσταντίνος Π ***** δε λέω το επίθετο δεν ξέρω εάν επιτρέπεται 5 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Επίσης μην αγχώνεστε το Red Unlimited σκέτο έχει παραμείνει πραγματικά απεριόριστο. Το new δεν ξέρω καν αν τον προωθούσαν τον τελευταίο καιρό,γιατί ξέρω πολλούς που έκαναν πρόσφατα συμβόλαιο ή ανανέωση και τους λέει Red Unlimited 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Επίσης μην αγχώνεστε το Red Unlimited σκέτο έχει παραμείνει πραγματικά απεριόριστο. Το new δεν ξέρω καν αν τον προωθούσαν τον τελευταίο καιρό,γιατί ξέρω πολλούς που έκαναν πρόσφατα συμβόλαιο ή ανανέωση και τους λέει Red Unlimited Έκανα φορητότητα τέλη Σεπτέμβρη και μου έδωσαν το new. Τεσπα θα δούμε λογικά αύριο τι θα γίνει. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Λήξη συναγερμού (μάλλον) 7 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Για να δούμε... 4 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος (edited) https://www.vodafone.gr/vodafone-one-unlimited?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=combo-generic-statheri-kiniti&c_owner=mk-fm&c_phase=performance&c_name=20240328-vodafoneoneunlimited&s_kwcid=AL!8229!3!695054078384!b!!g!!vodafone unlimited&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3ZC6BhBaEiwAeqfvyripTUFoIpSfrL0nuN8d-vwXIqkzlTUpf_ibHgCyMP8b3VqoO7UkChoCMngQAvD_BwE αυτό υπήρχε; Vodafone One Unlimited Edited 25 Νοέμβριος by belial 4 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Για σήμερα το βράδυ, προτείνω σκοπιά και βάρδιες ανά 2 ώρες (το γερμανικό θα το χτυπήσει ο cmvr μαζί με τον Chrischal1908), ώστε αν βγει νέα ανακοίνωση να βγούμε στους δρόμους... 11 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 40 minutes ago, memoriesradio said: Για σήμερα το βράδυ, προτείνω σκοπιά και βάρδιες ανά 2 ώρες (το γερμανικό θα το χτυπήσει ο cmvr μαζί με τον Chrischal1908), ώστε αν βγει νέα ανακοίνωση να βγούμε στους δρόμους... Μπα ο κρις δεν ασχολείται με μπαςκλας δίκτυα όπως η βονταφον και η κοσμοτε 🤣 Πάω για ύπνο ότι Θέλουν να κάνουν οι εταιρίες χεστήκαμεν κιόλας 🤣 βάζουμε σταρλινκ μίνι στο αμάξι και πάμε στα βουνά να γουστάρουμε και ας μείνουν οι άλλοι με τα μπλιμπλικια που δε θα πιάνουν ούτε ετζ σα πλας εκεί 🤣🤣🤣 4 1 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος Εγώ σκέφτομαι ότι μπορεί να βάλει κόφτη όπως η Nova και όπως έχει στην καρτοκινητή της. Θα δείξει. 6 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 1 minute ago, MIKU said: Εγώ σκέφτομαι ότι μπορεί να βάλει κόφτη όπως η Nova και όπως έχει στην καρτοκινητή της. Θα δείξει. Μπα η βονταφον τα κάνει πλακάκια με την κοσμοτε στα περισσότερα κάτι άλλο μπορεί να παίξει. Απλά όποια βάλει όριο πάει κάδο και ανανεώνω την άλλη και τελείωσε. Απλά πράγματα 😀 9 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 29 minutes ago, cmvr said: Απλά όποια βάλει όριο πάει κάδο και ανανεώνω την άλλη και τελείωσε. Απλά πράγματα 😀 Άμα βάλουν και οι 2 όριο; 2 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος 1 minute ago, marios239 said: Άμα βάλουν και οι 2 όριο; Άμα βάλει και η κόσμοτε βάζω σταρλινκ μινι στο αμάξι και τέλος 🤣 Σιγά μην κάνει η βονταφον δώρο όλους τους συνδρομητές που θέλουν unlimited χωρίς κόφτες στην κόσμοτε. Έτσι και αλλιώς ότι και να πούμε εικασίες θα είναι. Μπορεί απλά να το καταργεί για να μην έχει το new και το κανονικό μπορεί απλά να το κάνει για να βάλει με την βούλα στα νέα συμβόλαια τους περιορισμούς της extrasim ή μπορεί να επαναφέρει σαν το play 10 που είχε με μόνιμη ταχύτητα 10 Mbps κλπ Αν βάλουν όλες κόφτη θα πάω νόβα να γουστάρω 🤣 Νόβα όνλυ δε ετζ σα νετγουορκ 🤣🤣🤣 2 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 25 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 25 Νοέμβριος ❤️❤️❤️ 1 12 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος (edited) 6 ώρες πριν, Antonio21 said: ❤️❤️❤️ Μην κάνετε τέτοια, και είμαστε και σε ηλικία επικίνδυνη για έμφραγμα... Edited 26 Νοέμβριος by memoriesradio 13 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος (edited) 8 ώρες πριν, cmvr said: Άμα βάλει και η κόσμοτε βάζω σταρλινκ μινι στο αμάξι και τέλος 🤣 Σιγά μην κάνει η βονταφον δώρο όλους τους συνδρομητές που θέλουν unlimited χωρίς κόφτες στην κόσμοτε. Έτσι και αλλιώς ότι και να πούμε εικασίες θα είναι. Μπορεί απλά να το καταργεί για να μην έχει το new και το κανονικό μπορεί απλά να το κάνει για να βάλει με την βούλα στα νέα συμβόλαια τους περιορισμούς της extrasim ή μπορεί να επαναφέρει σαν το play 10 που είχε με μόνιμη ταχύτητα 10 Mbps κλπ Αν βάλουν όλες κόφτη θα πάω νόβα να γουστάρω 🤣 Νόβα όνλυ δε ετζ σα νετγουορκ 🤣🤣🤣 Βάλε και πες μας . Ντόινγκ !! Δηλαδή μόνο Unlimited θα μείνει ... μας εχουν ζαλισει unlimited ultra - unlimited ultra new - τωρα unlimited.... Edited 26 Νοέμβριος by zerokill 1 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 23 minutes ago, zerokill said: Βάλε και πες μας . Ντόινγκ !! Δηλαδή μόνο Unlimited θα μείνει ... μας εχουν ζαλισει unlimited ultra - unlimited ultra new - τωρα unlimited.... Σταρλινκ έχω βάλει πολλά τι θέλεις να μάθεις ; 8 ώρες πριν, Antonio21 said: ❤️❤️❤️ Επίσημοι είναι ο Χρήστος και ο Παντελής. Εγώ είμαι groupee απλά που λατρεύω το edge sa + 😂😂😂😂😂😂 Νόβα ονλυ δε 8μβπσ νετγουορκ, 😂 😂 🤣 🤣 2 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 13 ώρες πριν, cmvr said: Άμα βάλει και η κόσμοτε βάζω σταρλινκ μινι στο αμάξι και τέλος 🤣 Σιγά μην κάνει η βονταφον δώρο όλους τους συνδρομητές που θέλουν unlimited χωρίς κόφτες στην κόσμοτε. Έτσι και αλλιώς ότι και να πούμε εικασίες θα είναι. Μπορεί απλά να το καταργεί για να μην έχει το new και το κανονικό μπορεί απλά να το κάνει για να βάλει με την βούλα στα νέα συμβόλαια τους περιορισμούς της extrasim ή μπορεί να επαναφέρει σαν το play 10 που είχε με μόνιμη ταχύτητα 10 Mbps κλπ Αν βάλουν όλες κόφτη θα πάω νόβα να γουστάρω 🤣 Νόβα όνλυ δε ετζ σα νετγουορκ 🤣🤣🤣 Εγώ Nova αν ξαναπάω θα είναι για να έχω ποιότητα κλήσεων, για κανένα άλλο λόγο. Η Vodafone μια χαρά είναι. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 26 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 26 Νοέμβριος 19 minutes ago, Nikolas14 said: Εγώ Nova αν ξαναπάω θα είναι για να έχω ποιότητα κλήσεων, για κανένα άλλο λόγο. Η Vodafone μια χαρά είναι. Στο volte/vowifi καλά τα πάει και η βφ. Το 2g της όμως είναι πραγματικά αισχρό. Η nova στο 2g κερδίζει 100%. Όταν με ρίχνει σε 2g οριακά καταλαβαίνω τι λέει η άλλη πλευρά. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts