cmvr Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, zananiro said: Στο κύριο συμβόλαιο. Μου την είχα δώσει ως δώρο επειδή έχω σταθερό και κινητό στη vodafone. Ακόμα δεν ήρθε ακόμα τουλάχιστον όπως προανάφερα. Για να δούμε αν θα πάει κάδο και το κύριο συμβόλαιο 🤣 4 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 6 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Οκτωβρίου Θα πάει κάδο και θα κάνεις αλλο ένα στην Nova ❤️❤️❤️❤️ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Να μαζευτούμε λαός, να μας κάνει και ο Χρήστος από μέσα μια καλή τιμή/προσφορά, και να πάμε όλοι βουρ για Nova (πρώην Wind). 2 1 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Εγώ είμαι μέσα όλα nova.. Να στηρίξουμε!! 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου On 28/9/2024 at 11:48 ΠΜ, zerokill said: Προσπάθησε ξανά με τα τηλέφωνα και αν δεν καταφέρεις τίποτα φορητότητα. Τελικά εκεί που είχαν πει 50€ και τα 2 πριν, τώρα το πήγαν στα 28€ το κάθε νούμερο. Ρώτησα και Cosmote και δίνουν 26€ και κάτι το κάθε νούμερο με απεριόριστα... δεν ξέρω τι φαντασιώσεις μπορεί να έχουν εκεί στην Vodafone ότι θα δεχόμουν για ανανέωση. Το σταθερό αν πάει να ανέβει η τιμή σε μελλοντική ανανέωση θα φύγει και αυτό. Nova δεν μου έβγαζε στην εφαρμογή αυτό με τα 21€, πήρα 2 φορές σε έναν αριθμό που είχε αναρτηθεί στο θέμα συμβολαίων της Nova αλλά δεν κάλεσαν πίσω ποτέ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Έχετε άλλη γραμμή στην Nova? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Ναι σταθερό και 2 κινητά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Θέλετε 2 unlimited nova ακόμα στα 21€ η γραμμή; Να σας στείλω τηλ φίλης να σας το φτιάξει; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Επειδή έδωσε η Cosmote στα 26 τα unlimited το σκεφτόμαστε, δεν σκόπευα να μιλήσω με Cosmote επειδή συνήθως το έδιναν στα 35. Αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί πως δίνουν 3-6 πάγια δώρο, αν τα δίνουν ακόμα ναι με ενδιαφέρει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Η nova δεν θα σας δώσει πάγια όσο ξέρω από την κοπέλα. Η τιμή για Unlimited στην cosmote είναι σούπερ. Ζητήσατε μόνο 2 νούμερα φορητήτα; Έχετε και σταθερό cosmote? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Από ποιο τηλ πήρες στη Cosmote σούπερ τιμή ! Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για ανανέωση συμβολαίου σταθερής ή κινητής σε καλύτερη τιμή σε υφιστάμενους συνδρομητές της πράσινης ή όχι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Ναι μόνο 2 νούμερα, όχι δεν έχουμε σταθερό στην Cosmote ούτε έγινε αναφορά πως θα το φέρουμε κλπ. Τα 21 δεν είναι άσχημη η τιμή αλλά προσωπικά το βλέπω και το πως είναι το δίκτυο σήμερα και μου φαίνονται πολλά. Το τηλέφωνο το είδα από δική σου ανάρτηση @elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Ναι το είχα αναφέρει για όσους θέλουν φορητότητα για καλύτερη τιμή. Για υφιστάμενους έχει δοκιμάσει κάποιος πχ για ανανέωση συμβολαίου είτε σταθερής είτε κινητής; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 2106295102 Αυτό εδώ είναι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Ν αυτό είχα αναφέρει όποιος ήθελε για φορητότητα 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) Εάν δίνει και μια γραμμή στα 26 κάτι ψιλά είναι σούπερ. Μόλις φτάσει η φορητότητα στην vodafone θα τα δώσουν κάτω από 20€ τα Unlimited Edited 7 Οκτωβρίου by Antonio21 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Κι εγώ έτσι λέω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να παίζω μαζί τους. Την μια εβδομάδα να λένε 50€ και τα 2 και μετά την επόμενη να πηγαίνει στα 58€. Ειδικά για τα 58 τους είπα ότι η προσφορά είναι απαράδεκτη και ότι δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, απλά θα πάω σε άλλον πάροχο. Αν δώσουν κάποια πολύ καλή τιμή περίπου στα 16€ υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα να γυρίσω μόνο το 1 γιατί δεν γίνεται και μεγάλη χρήση, περίπου 10 gb τον μήνα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Δεν τα κάνετε φορητήτα σε καρτοκινητό καλύτερα. Εκεί θα σας καλέσουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Θέλετε 2 unlimited nova ακόμα στα 21€ η γραμμή; Να σας στείλω τηλ φίλης να σας το φτιάξει; Αυτό το τηλέφωνο αν το είχαμε ένα μήνα πριν δεν θα έφευγα από Nova… 1 1 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου (edited) Είμαι μόνο για νέα σύνδεση η φορητότητα και πρέπει να έχεις και άλλη γραμμή στην εταιρία. Edited 7 Οκτωβρίου by Antonio21 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 21 minutes ago, Antonio21 said: Είμαι μόνο για νέα σύνδεση η φορητότητα και πρέπει να έχεις και άλλη γραμμή στην εταιρία. Δηλαδή αν είχα σταθερό και κινητό δεν το δίνουν 21€ αλλά μόνο στα 27€; Εγω προσωπικά έσπασα συμβόλαιο κινητού λόγω λήξης σταθερής με κόστος από 58€ στα 38€ απλά έκανα την σταθερη 100/10 αντί για 200/20. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου Δεν κατάλαβα την ερώτηση συγνώμη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Δηλαδή αν είχα σταθερό και κινητό δεν το δίνουν 21€ αλλά μόνο στα 27€; Εγω προσωπικά έσπασα συμβόλαιο κινητού λόγω λήξης σταθερής με κόστος από 58€ στα 38€ απλά έκανα την σταθερη 100/10 αντί για 200/20. Off topic:Ρώτησα και εγώ για μεταφορά κινητού σε unlimited συμβόλαιο και μου είπαν 27 ευρώ. Όταν τους είπα ότι παίζει και 21 ευρώ με κάλεσαν πίσω και είπαν ότι μόνο αν την έχω στο app την παίρνω,αλλιώς δεν την δίνουν Επίσης για μετατροπή καρτοκινητού μου ζητούσαν 33 ευρώ και επειδή συνδυάζω σταθερό μου το έδιναν 26,99 ευρώ. Η Vodafone νομίζω θα έδινε καλύτερες προσφορές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 7 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Οκτωβρίου 1 hour ago, aektzhs 1 said: Off topic:Ρώτησα και εγώ για μεταφορά κινητού σε unlimited συμβόλαιο και μου είπαν 27 ευρώ. Όταν τους είπα ότι παίζει και 21 ευρώ με κάλεσαν πίσω και είπαν ότι μόνο αν την έχω στο app την παίρνω,αλλιώς δεν την δίνουν Επίσης για μετατροπή καρτοκινητού μου ζητούσαν 33 ευρώ και επειδή συνδυάζω σταθερό μου το έδιναν 26,99 ευρώ. Η Vodafone νομίζω θα έδινε καλύτερες προσφορές Καλά κατάλαβα… δεν δίνουν με τίποτα τιμή της προκοπής. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 8 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, Antonio21 said: Θέλετε 2 unlimited nova ακόμα στα 21€ η γραμμή; Να σας στείλω τηλ φίλης να σας το φτιάξει; Καλημέρα. Θα το ήθελα εγώ το τηλέφωνο αν γίνεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts