algedan Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Συγνώμη παιδιά ζήλεψα θέλω και εγώ Σας ευχαριστώ πολύ. Έχεις pm 2 ώρες πριν, dasnowy said: Και σε εμένα αν μπορείς να το έχω για μελλοντική χρήση. Ευχαριστώ πολύ! Έχεις pm 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) Σας ευχαριστώ πολύ!! Υγ: Μίλησα με τον Κύριο και το προχώρησα για την μητέρα μου για το vodafone 10. Edited 21 Απριλίου by Antonio21 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Ενδιαφέρομαι κι εγώ, είναι μόνο για φορητότητα ή και για ανανέωση; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Ενδιαφέρομαι κι εγώ φίλε μου!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Καλησπέρα και εγω θα ήθελα!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Αν παραμένει η σύνδεση στο ΑΦΜ θα το εκτιμούσα αν το στέλνατε και σε μένα. @Antonio21 έχεις λεπτομέρειες για το τι ειναι; σε βάζουν σε δικό τους εταιρικό; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Και γιατί δεν βάζεις χριστιανέ το τηλ να το βλεπει ο κοσμος ? Μυστικό είναι? 😄 2 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Δεν έχω πρόβλημα να το γράψω αλλά η προσφορά ήρθε από άλλο μέλος θεωρώ ότι εκείνος πρέπει να το γράψει εάν θέλει ο Κύριος. Σας ευχαριστώ πολύ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου (edited) 4 minutes ago, Antonio21 said: Δεν έχω πρόβλημα να το γράψω αλλά η προσφορά ήρθε από άλλο μέλος θεωρώ ότι εκείνος πρέπει να το γράψει εάν θέλει ο Κύριος. Σας ευχαριστώ πολύ Ναι δεν το είπα για σενα προσωπικά γενικα το λεώ προς ευκολία αναγνωσης.. μην γεμίσουμε 7-8 σελίδες με "Ενδιαφέρομαι κι εγώ φίλε μου!!! " "Και γω θα ήθελα το τηλ" να είμαστε πρακτικοί, Edited 22 Απριλίου by zerokill 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Staccato Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Πάντως δεν θεωρώ τυχαία την προσφορά που έσκασε στο forum με το που έγινε γνωστό ότι καταργείται το liquid. Και Ο Νοών Νοείτω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Επειδή επικοινώνησα, οι προσφορές δεν είναι για υφισταμένους καρτοκινητού αλλά μόνο για φορητότητα ή νέο αριθμό. Συνεπώς δε νομίζω να έχει σχέση 🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Staccato Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Just now, paanos said: Επειδή επικοινώνησα, οι προσφορές δεν είναι για υφισταμένους καρτοκινητού αλλά μόνο για φορητότητα ή νέο αριθμό. Συνεπώς δε νομίζω να έχει σχέση 🙂 Ναι αλλά έχει σχέση με τον κόσμο που θα φύγει από τη Vodafone λόγω κατάργησης του liquid .. 😉 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου (edited) 58 minutes ago, zerokill said: Και γιατί δεν βάζεις χριστιανέ το τηλ να το βλεπει ο κοσμος ? Μυστικό είναι? 😄 Δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση, είμαι και εγώ πελάτης του. Δεν ξέρω αν αντιβαίνει στους κανόνες του forum. Ο συνεργάτης δεν έχει κανένα πρόβλημα να βάλω το τηλέφωνο του . Αν μου επιτραπεί από τους συντονιστές τότε δεν έχω πρόβλημα να το δημοσιεύσω εδώ. Edited 22 Απριλίου by algedan 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 32 minutes ago, Staccato said: Ναι αλλά έχει σχέση με τον κόσμο που θα φύγει από τη Vodafone λόγω κατάργησης του liquid .. 😉 Κατάργηση του Liquid??? Ω κάτι διάβασα για κάποιον που έπεσε από τον Λευκό Πύργο μην ήταν ο Blizzard ? 😄 2 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 4 ώρες πριν, Staccato said: Ναι αλλά έχει σχέση με τον κόσμο που θα φύγει από τη Vodafone λόγω κατάργησης του liquid .. 😉 Ναι, ναι. Ήταν τεράστια η απήχηση του liquid που λέει η Vodafone: "ας το καταργήσουμε, δε θέλουμε άλλους πελάτες". Συμφωνώ κι εγώ ότι ήταν άκομψη η διακοπή της υπηρεσίας αλλά ήταν κάτι που θα γινόταν σύντομα έτσι κι αλλιώς. Αυτό έχει δείξει η ιστορία στην καρτοκινητή. 3 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Staccato Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 10 minutes ago, Serafeim1981 said: Ναι, ναι. Ήταν τεράστια η απήχηση του liquid που λέει η Vodafone: "ας το καταργήσουμε, δε θέλουμε άλλους πελάτες". Συμφωνώ κι εγώ ότι ήταν άκομψη η διακοπή της υπηρεσίας αλλά ήταν κάτι που θα γινόταν σύντομα έτσι κι αλλιώς. Αυτό έχει δείξει η ιστορία στην καρτοκινητή. Θεωρώ πως ο τρόπος που χρησιμοποιούσε ο κόσμος (όσος κι αν ήταν αυτός) το liquid, ήταν αυτό που οδήγησε στην κατάργησή του. Όλοι τη βγάζαν με ελάχιστα έως καθόλου λεφτά το μήνα. Όσο για την απήχηση, και λόγω του ότι δεν το διαφήμισε ποτέ το liquid η Vodafone, τώρα τελευταία άρχισε μαθαίνεται στον κόσμο αλλά με τον "στραβό τρόπο" που περιέγραψα παραπάνω οπότε και αποφάσισαν να το καταργήσουν. Για εμένα ήταν αναμενόμενο. Ήταν πολύ φθηνό για να είναι αληθινό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Προτάσεις σε καρτοκινητό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 23 minutes ago, sou_d said: Προτάσεις σε καρτοκινητό Πολυ ενδιαφέρον το 2ο.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 8 minutes ago, VIPdriver said: Πολυ ενδιαφέρον το 2ο.... Όντως, αν υπολογίσεις, ότι δεν σε υποχρεώνει να έχεις και σταθερό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 8 minutes ago, sou_d said: Όντως, αν υπολογίσεις, ότι δεν σε υποχρεώνει να έχεις και σταθερό Εάν παρω καμμία ανάποδη με τα απανωτά hands down και παρω την προσφορά, θα παραμιλανε για τους επόμενους 24 μήνες... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Όχι, όχι. Να μας τα ζαλίζεις πάλι ότι δεν έχεις σήμα, ότι έρχεται χρεοκοπία κ.τ.λ.. 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 3 minutes ago, Serafeim1981 said: Όχι, όχι. Να μας τα ζαλίζεις πάλι ότι δεν έχεις σήμα, ότι έρχεται χρεοκοπία κ.τ.λ.. Εάν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω κανε με ignore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Θα το είχα κάνει ήδη αλλά δε θα μου έρχονται ειδοποιήσεις μέσω e-mail για νέες απαντήσεις στα θέματα που παρακολουθώ.😉 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 7 minutes ago, Serafeim1981 said: Θα το είχα κάνει ήδη αλλά δε θα μου έρχονται ειδοποιήσεις μέσω e-mail για νέες απαντήσεις στα θέματα που παρακολουθώ.😉 Την σχέση έχει το ένα με το άλλο; Διαφορετικές επιλογές ειναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 2 ώρες πριν, sou_d said: Προτάσεις σε καρτοκινητό Το 2ο αξίζει… για όσους βάζουν κάθε μήνα 13€ και θέλουν λίγα δεδομένα ίσα ίσα. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts