Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 minutes ago, dasnowy said:

Την Παρασκευή υπέγραψα τα συμβόλαια. Από τότε καμία ενημέρωση. Δοκίμασα να δω την πορεία της αίτησης από το site αλλά δε βρίσκει κάτι. Δε ξέρω μήπως φταίει που είναι business πακέτο. 

Κάνε αναζητηση με τον αριθμό αίτησης που λέει στο συμβόλαιο πάνω δεξιά (1-….)

Το δοκίμασα αλλά τζίφος. Θα στείλω στο live chat να δω τι θα μου πουν. 

Στο live chat με ενημέρωσαν πως η αίτηση είναι σε αρχικό στάδιο και θα ενημερώνομαι με sms για την πορεία της.

Edited by dasnowy

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

Ήρθα και εγώ στη Vodafone λοιπόν, αφού η πράσινη ήθελε 60€ έξτρα για μουφα παροχές.. 23€ όλα απεριόριστα. Έχω ήδη απεριόριστο στη Cosmote με 4 έξτρα σιμ σε καλή τιμή που το μοιράζομαι με φίλους οπότε από ίντερνετ έχω στη πράσινη και όλα καλά. Ελπίζω να παίζει σωστά η ομιλία στη vodafone και είμαι κομπλέ.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Το δοκίμασα αλλά τζίφος. Θα στείλω στο live chat να δω τι θα μου πουν. 

Στο live chat με ενημέρωσαν πως η αίτηση είναι σε αρχικό στάδιο και θα ενημερώνομαι με sms για την πορεία της.
Και εμένα είναι επαγγελματικό και δεν φαίνεται ακόμα. Ίσως η διαδικασία εκεί πάει αλλιώς

Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως πάει σε ομιλία η Voda σε Πεντέλη βρικησι Μαρούσι και Μενίδι; έχουμε εικόνα;

19 minutes ago, DjTony said:

Πως πάει σε ομιλία η Voda σε Πεντέλη βρικησι Μαρούσι και Μενίδι; έχουμε εικόνα;

Δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση πλήρως στις περιοχές αυτές!

Δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση πλήρως στις περιοχές αυτές!
Δε με ενδιαφέρει το ίντερνετ, μόνο ομιλία... Τόσο χάλια είναι σε ομιλία; και για να λες ακόμα θεωρώ ότι έχει ξεκινήσει, οπότε θα κάνω λίγη υπομονή δε πειράζει. Απαλλαγή φόρου κινητής ένας που είναι 29 ακριβώς, πάει 30 σε 5 μήνες, τη δικαιούται; να κάνω την αίτηση; όταν κλείσει τα 30 κόβεται αυτόματα;

38 minutes ago, DjTony said:

Δε με ενδιαφέρει το ίντερνετ, μόνο ομιλία... Τόσο χάλια είναι σε ομιλία; και για να λες ακόμα θεωρώ ότι έχει ξεκινήσει, οπότε θα κάνω λίγη υπομονή δε πειράζει. Απαλλαγή φόρου κινητής ένας που είναι 29 ακριβώς, πάει 30 σε 5 μήνες, τη δικαιούται; να κάνω την αίτηση; όταν κλείσει τα 30 κόβεται αυτόματα;

Για τηλεφωνία θα είσαι μια χαρά. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα είσαι μια χαρά και από ίντερνετ 

Και όταν ενεργοποιηθεί αύριο η σύνδεση στέλνω WIFI στο 1339 για να έχω wifi calling και volte? Και οι 3 συνδέσεις θα είναι σε samsung συσκευές. S20 FE 5G - S23 Ultra - S21 Ultra

29 minutes ago, VIPdriver said:

11 Eυρώ τελική τιμή  ειπαν σε φιλο προχτές...   Για 2 χρόνια όμως

Edited by babakos

1 ώρα πριν, babakos said:

11 Eυρώ τελική τιμή  ειπαν σε φιλο προχτές...   Για 2 χρόνια όμως

Από τις καλύτερες προσφορές. ☺️

5 minutes ago, Antonio21 said:

Από τις καλύτερες προσφορές. ☺️

Screenshot_20230802_170935.jpg

Υπόψην ότι είναι τα 10GB. Σε καρτοσυμβολαια παλιότερα έπαιζε πολύ συχνά τέτοια τιμή (ίσως πχ 9€ για 8GB, γενικά ίδια αναλογία τιμής - GB)

Στο vf giga business unlimited εκτός από την i4s που δίνει, μπορεί να βγει και δεύτερη με έξτρα 3 ευρώ πχ όπως η κοσμοτε;

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέχρι 4 κάρτες μπορείς να βγάλεις ρώτησα εχτές γιατί έγινε λάθος στο δικό μου πρόγραμμα και μου έβγαλαν 2 i4s sim. 

Με πήρε η nova για αντιπροσφορά που σημαίνει πως η vodafone έκανε το αίτημα φορητότητας, παρόλο που μου είπαν πως η αίτηση είναι σε αρχικό στάδιο. Το θέμα είναι πως η vodafone δεν έστειλε ακόμα router και η nova πρέπει αύριο να αποδεσμεύσει τη γραμμή. Να τους αρχίσω στα τηλέφωνα;

Edited by dasnowy

Με πήρε η nova για αντιπροσφορά που σημαίνει πως η vodafone έκανε το αίτημα φορητότητας, παρόλο που μου είπαν πως η αίτηση είναι σε αρχικό στάδιο. Το θέμα είναι πως η vodafone δεν έστειλε ακόμα router και η nova πρέπει αύριο να αποδεσμεύσει τη γραμμή. Να τους αρχίσω στα τηλέφωνα;
Όχι μην ανησυχείς. Αν δεν έλαβες ημερομηνία ενεργοποίησης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα λάβεις ημερομηνία και στο ενδιάμεσο το ρούτερ. Δεν έλαβες κανένα SMS ότι η αίτηση σου καταχωρήθηκε; Επίσης στην πορεία αίτησης τι σου λέει;

4 minutes ago, AlexM2 said:

Όχι μην ανησυχείς. Αν δεν έλαβες ημερομηνία ενεργοποίησης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα λάβεις ημερομηνία και στο ενδιάμεσο το ρούτερ. Δεν έλαβες κανένα SMS ότι η αίτηση σου καταχωρήθηκε; Επίσης στην πορεία αίτησης τι σου λέει;

SMS δεν έλαβα. Έλαβα όμως email με τους κωδικούς onenet. Η πορεία αίτησης δε λειτουργεί. 

Η nova να την ακυρώσει δε μπορεί. Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τη γραμμή στη vodafone. 

Καλημέρα. Ποιο είναι το τηλέφωνο για τα επαγγελματικά προγράμματα; π.χ. αυτό που έχετε πάρει στα 22-23€ το Business unlimited 

Με ξαναπηραν για φορητοτητα και σταθερου και κινητου και μου ξαναδινουν για το κινητο το unlimited με 14,73ε

OptoStyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

28 minutes ago, optostyle said:

Με ξαναπηραν για φορητοτητα και σταθερου και κινητου και μου ξαναδινουν για το κινητο το unlimited με 14,73ε emoji28.png

OptoStyle

Σε ποια εταιρεία είσαι τώρα;

Voda

OptoStyle

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps