paanos Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 11 minutes ago, dasnowy said: Την Παρασκευή υπέγραψα τα συμβόλαια. Από τότε καμία ενημέρωση. Δοκίμασα να δω την πορεία της αίτησης από το site αλλά δε βρίσκει κάτι. Δε ξέρω μήπως φταίει που είναι business πακέτο. Κάνε αναζητηση με τον αριθμό αίτησης που λέει στο συμβόλαιο πάνω δεξιά (1-….) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 (edited) Το δοκίμασα αλλά τζίφος. Θα στείλω στο live chat να δω τι θα μου πουν. Στο live chat με ενημέρωσαν πως η αίτηση είναι σε αρχικό στάδιο και θα ενημερώνομαι με sms για την πορεία της. Edited August 2, 2023 by dasnowy Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Ήρθα και εγώ στη Vodafone λοιπόν, αφού η πράσινη ήθελε 60€ έξτρα για μουφα παροχές.. 23€ όλα απεριόριστα. Έχω ήδη απεριόριστο στη Cosmote με 4 έξτρα σιμ σε καλή τιμή που το μοιράζομαι με φίλους οπότε από ίντερνετ έχω στη πράσινη και όλα καλά. Ελπίζω να παίζει σωστά η ομιλία στη vodafone και είμαι κομπλέ. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Το δοκίμασα αλλά τζίφος. Θα στείλω στο live chat να δω τι θα μου πουν. Στο live chat με ενημέρωσαν πως η αίτηση είναι σε αρχικό στάδιο και θα ενημερώνομαι με sms για την πορεία της.Και εμένα είναι επαγγελματικό και δεν φαίνεται ακόμα. Ίσως η διαδικασία εκεί πάει αλλιώς Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Πως πάει σε ομιλία η Voda σε Πεντέλη βρικησι Μαρούσι και Μενίδι; έχουμε εικόνα; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 19 minutes ago, DjTony said: Πως πάει σε ομιλία η Voda σε Πεντέλη βρικησι Μαρούσι και Μενίδι; έχουμε εικόνα; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση πλήρως στις περιοχές αυτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση πλήρως στις περιοχές αυτές!Δε με ενδιαφέρει το ίντερνετ, μόνο ομιλία... Τόσο χάλια είναι σε ομιλία; και για να λες ακόμα θεωρώ ότι έχει ξεκινήσει, οπότε θα κάνω λίγη υπομονή δε πειράζει. Απαλλαγή φόρου κινητής ένας που είναι 29 ακριβώς, πάει 30 σε 5 μήνες, τη δικαιούται; να κάνω την αίτηση; όταν κλείσει τα 30 κόβεται αυτόματα; Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 38 minutes ago, DjTony said: Δε με ενδιαφέρει το ίντερνετ, μόνο ομιλία... Τόσο χάλια είναι σε ομιλία; και για να λες ακόμα θεωρώ ότι έχει ξεκινήσει, οπότε θα κάνω λίγη υπομονή δε πειράζει. Απαλλαγή φόρου κινητής ένας που είναι 29 ακριβώς, πάει 30 σε 5 μήνες, τη δικαιούται; να κάνω την αίτηση; όταν κλείσει τα 30 κόβεται αυτόματα; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Για τηλεφωνία θα είσαι μια χαρά. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα είσαι μια χαρά και από ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/super-offer-gia-vodafone-kartoprogramma/?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_owner=bg-mu&i_name=20230720-pre2post Όποιος μάθει πόσο το χρεώνουν ας μας το γράψει εδώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Και όταν ενεργοποιηθεί αύριο η σύνδεση στέλνω WIFI στο 1339 για να έχω wifi calling και volte? Και οι 3 συνδέσεις θα είναι σε samsung συσκευές. S20 FE 5G - S23 Ultra - S21 Ultra Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 (edited) 29 minutes ago, VIPdriver said: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/super-offer-gia-vodafone-kartoprogramma/?i_source=homepage-tile&i_medium=banners&i_owner=bg-mu&i_name=20230720-pre2post Όποιος μάθει πόσο το χρεώνουν ας μας το γράψει εδώ. 11 Eυρώ τελική τιμή ειπαν σε φιλο προχτές... Για 2 χρόνια όμως Edited August 2, 2023 by babakos 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 1 ώρα πριν, babakos said: 11 Eυρώ τελική τιμή ειπαν σε φιλο προχτές... Για 2 χρόνια όμως Από τις καλύτερες προσφορές. ☺️ 5 minutes ago, Antonio21 said: Από τις καλύτερες προσφορές. ☺️ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Υπόψην ότι είναι τα 10GB. Σε καρτοσυμβολαια παλιότερα έπαιζε πολύ συχνά τέτοια τιμή (ίσως πχ 9€ για 8GB, γενικά ίδια αναλογία τιμής - GB) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Στο vf giga business unlimited εκτός από την i4s που δίνει, μπορεί να βγει και δεύτερη με έξτρα 3 ευρώ πχ όπως η κοσμοτε;Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 Μέχρι 4 κάρτες μπορείς να βγάλεις ρώτησα εχτές γιατί έγινε λάθος στο δικό μου πρόγραμμα και μου έβγαλαν 2 i4s sim. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 (edited) Με πήρε η nova για αντιπροσφορά που σημαίνει πως η vodafone έκανε το αίτημα φορητότητας, παρόλο που μου είπαν πως η αίτηση είναι σε αρχικό στάδιο. Το θέμα είναι πως η vodafone δεν έστειλε ακόμα router και η nova πρέπει αύριο να αποδεσμεύσει τη γραμμή. Να τους αρχίσω στα τηλέφωνα; Edited August 3, 2023 by dasnowy Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 Με πήρε η nova για αντιπροσφορά που σημαίνει πως η vodafone έκανε το αίτημα φορητότητας, παρόλο που μου είπαν πως η αίτηση είναι σε αρχικό στάδιο. Το θέμα είναι πως η vodafone δεν έστειλε ακόμα router και η nova πρέπει αύριο να αποδεσμεύσει τη γραμμή. Να τους αρχίσω στα τηλέφωνα;Όχι μην ανησυχείς. Αν δεν έλαβες ημερομηνία ενεργοποίησης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα λάβεις ημερομηνία και στο ενδιάμεσο το ρούτερ. Δεν έλαβες κανένα SMS ότι η αίτηση σου καταχωρήθηκε; Επίσης στην πορεία αίτησης τι σου λέει;Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 4 minutes ago, AlexM2 said: Όχι μην ανησυχείς. Αν δεν έλαβες ημερομηνία ενεργοποίησης δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα λάβεις ημερομηνία και στο ενδιάμεσο το ρούτερ. Δεν έλαβες κανένα SMS ότι η αίτηση σου καταχωρήθηκε; Επίσης στην πορεία αίτησης τι σου λέει; Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk SMS δεν έλαβα. Έλαβα όμως email με τους κωδικούς onenet. Η πορεία αίτησης δε λειτουργεί. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 Εαν παρεις τηλ στη νοβα και τους πεις να ακυρωθει η φορητοτητα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 Η nova να την ακυρώσει δε μπορεί. Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τη γραμμή στη vodafone. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Καλημέρα. Ποιο είναι το τηλέφωνο για τα επαγγελματικά προγράμματα; π.χ. αυτό που έχετε πάρει στα 22-23€ το Business unlimited Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Με ξαναπηραν για φορητοτητα και σταθερου και κινητου και μου ξαναδινουν για το κινητο το unlimited με 14,73ε OptoStyle 1 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 28 minutes ago, optostyle said: Με ξαναπηραν για φορητοτητα και σταθερου και κινητου και μου ξαναδινουν για το κινητο το unlimited με 14,73ε OptoStyle Σε ποια εταιρεία είσαι τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 VodaOptoStyle 1 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Καλή τιμή. Μπορούνε… όταν θέλουν… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts