Gv2008 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 10 minutes ago, patrik said: Ναι ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι το ίντερνετ Τώρα έχω 3 GB και δε φτάνουν 14.32 το μήνα βγαίνει άμα αφαιρέσουμε και τα 2 πάγια Πολύ καλή η προσφορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 21 minutes ago, patrik said: Αυτό που με φοβίζει πιο πολύ είναι αν στο μέλλον μου κάνουν κάποια αύξηση μονομερώς Εάν γίνει αυτό θα έχεις το δικαίωμα να φυγεις αζημίως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 (edited) Το cu στο πρόγραμμα με τα 10,90 πόσο ίντερνετ δίνει; Επισης πριν 5 χρόνια που είχα σύνδεση μου έκαναν μονομερώς αύξηση και είχε περάσει ο χρόνος που μπορούσα να φυγω αζημιως. Μου είπαν ότι έπρεπε να το δω σε ανάρτηση τους που είχαν κάνει στη σελίδα τους... Από τότε πήρα από φόβο τα συμβόλαια Αλλά δε λες και άσχημα αν μου κάνουν αύξηση θα ζητήσω να γίνει cu Edited July 22, 2023 by patrik 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Το πακέτο των 10.90€ https://www.vodafonecu.gr/paketa?inner=-CU-MeApOla-109/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 10 minutes ago, patrik said: Το cu στο πρόγραμμα με τα 10,90 πόσο ίντερνετ δίνει; Επισης πριν 5 χρόνια που είχα σύνδεση μου έκαναν μονομερώς αύξηση και είχε περάσει ο χρόνος που μπορούσα να φυγω αζημιως. Μου είπαν ότι έπρεπε να το δω σε ανάρτηση τους που είχαν κάνει στη σελίδα τους... Από τότε πήρα από φόβο τα συμβόλαια Αλλά δε λες και άσχημα αν μου κάνουν αύξηση θα ζητήσω να γίνει cu Άλλο αυτό. Αυτό αφορούσε κάποια αύξηση όχι στο πρόγραμμά σου αφού δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα να κάνουν μονομερώς αυξήσεις σε ισχύοντα συμβόλαια. Μόνο σε κάποιον όρο. π.χ. μπορεί να ανέβασαν τη χρέωση των κλήσεων που εσένα δεν σε επηρεάζει. Εγώ τελευταία φορά είδα αύξηση σε συμβόλαιο, Vodafone πρέπει να ήταν μετά την 3η αξιολόγηση που γύρισε ο Τσίπρας από τις Βρυξέλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Προσοχή στο αν η προσφορά είναι με το να κανεις μεταβίβαση σε κάποιον άλλο τους αριθμούς σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Ταυτότητα και εκκαθαριστικό μου ζήτησε... Δε μου είπε για κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 (edited) Τώρα τελευταία πετυχαίνω μια προσφορά στο instagram για ασύρματο ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά, 400 λεπτά προς κινητά και απεριόριστο ίντερνετ. Ξέρει κανείς τι παίζει? Αν την ξαναπετύχω λέω να βάλω τον αριθμό μου από περιέργεια. Edited July 22, 2023 by dasnowy 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 12 minutes ago, dasnowy said: Τώρα τελευταία πετυχαίνω μια προσφορά στο instagram για ασύρματο ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά, 400 λεπτά προς κινητά και απεριόριστο ίντερνετ. Ξέρει κανείς τι παίζει? Αν την ξαναπετύχω λέω να βάλω τον αριθμό μου από περιέργεια. Με τι χρέωση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 19 minutes ago, VIPdriver said: Με τι χρέωση; Δε λέει. Αν την ξαναπετύχω θα βάλω να με καλέσουν να δω τι θα μου πουν. 1 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 2 ώρες πριν, dasnowy said: Δε λέει. Αν την ξαναπετύχω θα βάλω να με καλέσουν να δω τι θα μου πουν. Μήπως θυμάσαι ποιος συνεργατης ηταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 1 hour ago, VIPdriver said: Μήπως θυμάσαι ποιος συνεργατης ηταν; Cleveroffers 1 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Τώρα τελευταία πετυχαίνω μια προσφορά στο instagram για ασύρματο ίντερνετ με απεριόριστα σταθερά, 400 λεπτά προς κινητά και απεριόριστο ίντερνετ. Ξέρει κανείς τι παίζει? Αν την ξαναπετύχω λέω να βάλω τον αριθμό μου από περιέργεια. 20ε και νομιζω δινει και 3 μηνες δωροOptoStyle 1 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 (edited) Ρε παιδιά πως γίνεται και έχει μόνο συνεργάτες η Vodafone; Η cosmote δεν έχει κανένα τέτοιο συνεργάτη; Γιατί τουλάχιστον εδώ που μένω εγώ η cosmote έχει καλύτερο σήμα Edited July 22, 2023 by patrik 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 21 minutes ago, optostyle said: 20ε και νομιζω δινει και 3 μηνες δωρο OptoStyle 20 ευρώ απεριόριστο 4G ίντερνετ? Φτηνό είναι. Ξέρεις αν δίνει και δωρεάν router μαζί? Το giga wifi home που έχουν στο site με τα 300GB δίνει. 15 minutes ago, patrik said: Ρε παιδιά πως γίνεται και έχει μόνο συνεργάτες η Vodafone; Η cosmote δεν έχει κανένα τέτοιο συνεργάτη; Γιατί τουλάχιστον εδώ που μένω εγώ η cosmote έχει καλύτερο σήμα Όλοι έχουν συνεργάτες. Η cosmote έχει την valuedeals. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Ναι απεριοριστοOptoStyle 1 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 (edited) Ίσως το χτυπήσω για να αντικαταστήσω το αργό adsl (10mbps). Εκεί που θα μπει το router πιάνει 80/10 και είναι και απόγευμα σε περίοδο απεριορίστων. Βέβαια έχω δέσμευση με τη nova τώρα με 75 ευρώ τέλη διακοπής και με χαλάει λίγο. Ξέρεις αν γίνεται φορητότητα σταθερού αριθμού, μιας και αφορά κινητή σύνδεση? Edited July 22, 2023 by dasnowy 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 43 minutes ago, dasnowy said: 20 ευρώ απεριόριστο 4G ίντερνετ? Φτηνό είναι. Ξέρεις αν δίνει και δωρεάν router μαζί? Το giga wifi home που έχουν στο site με τα 300GB δίνει. Όλοι έχουν συνεργάτες. Η cosmote έχει την valuedeals. Γιατί στο insta μόνο διαφημίσεις της Vodafone μου βγάζει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Εμένα μου έχει βγάλει από συνεργάτες και των τριών εταιρειών. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Έχει τιμές παρόμοιες με τη voda; Γιατί στα 14 με 15 ευρώ είναι πολύ καλά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Με 22€ οποίος ενδιαφέρεται έχω έτοιμη προσφορά απευθείας από voda στο giga business unlimited ultra όλα απεριοριστα κ σε ΕΕ. +500 λεπτά προς διεθνείς κ 1 πάγιο δώρο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Όλοι έχουν συνεργάτες. Η cosmote έχει την valuedeals. Αυτή είναι θυγατρική του ΟΤΕ, δεν πιάνεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Με 22€ οποίος ενδιαφέρεται έχω έτοιμη προσφορά απευθείας από voda στο giga business unlimited ultra όλα απεριοριστα κ σε ΕΕ. +500 λεπτά προς διεθνείς κ 1 πάγιο δώρο. Για πες περισσότερες πληροφορίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noter Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 1 hour ago, katsiletra said: 3 ώρες πριν, noter said: Με 22€ οποίος ενδιαφέρεται έχω έτοιμη προσφορά απευθείας από voda στο giga business unlimited ultra όλα απεριοριστα κ σε ΕΕ. +500 λεπτά προς διεθνείς κ 1 πάγιο δώρο. Για πες περισσότερες πληροφορίες. Σου στέλνω πμ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2023 Και σε μένα παρακαλώ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts