Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είχα κάνει διετές πρόγραμμα red1 με την vodafone σε δυο αριθμους και δίνω 54 ευρώ μετά απο χρόνια εκτώσεων κλπ. Με πήρε τώρα η cosmote και μου έκανε καλύτερη προσφορά στα 46 ευρώ για τους 2 αριθμούς. Το συμβόλαιο μου τελειώνει τον Νοέμβρη του 2017 σε ένα χρόνο περίπου. Αν φύγω για κοσμοτέ θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα; Αν ναι πόσο περίπου;

Αν δεν κανω λαθος την εκπτωση που εχεις παρει μεχρι τωρα από VODAFONE .Μαλλον πολλα τα λεφτα .

Πολύ καλη τιμη για osmote .Σε φιλο με δυο γραμμες εδωσε το αντιστοιχο red1 με 85 ευρω και η VODAFONE με 65 και πηγε εκει

Εγω εχω πανω από 3-4 χρονια 3 red1 με 62 ευρω συνολικα με φορους

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλησπέρα. Είχα κάνει διετές πρόγραμμα red1 με την vodafone σε δυο αριθμους και δίνω 54 ευρώ μετά απο χρόνια εκτώσεων κλπ. Με πήρε τώρα η cosmote και μου έκανε καλύτερη προσφορά στα 46 ευρώ για τους 2 αριθμούς. Το συμβόλαιο μου τελειώνει τον Νοέμβρη του 2017 σε ένα χρόνο περίπου. Αν φύγω για κοσμοτέ θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα; Αν ναι πόσο περίπου;

Από ποιό νούμερο σε κάλεσαν και σου έδωσαν τέτοια προσφορά; Είναι πολύ καλή τιμή και θέλω να το πάρω κι εγώ...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Η προσφορα δεν εγινε απο τα κεντρικα αλλα απο αντιπροσωπο.Αν ειναι πολλα τα λεφτα ομως θα το ακυρωσω.Για ποσα πολλα μιλαμε δηλαδη;

edit

Σημερα πηρα τα συμβολαια της κοσμοτε για να υπογραψω. Αν μου ζητησουν πολλα χρηματα απο την vodafone ως ρητρα, αν εχω υπογραψει, πως ακυρωνω για να ξαναγυρισω στην vodafone;

Edited by Mark_K

Η προσφορα δεν εγινε απο τα κεντρικα αλλα απο αντιπροσωπο.Αν ειναι πολλα τα λεφτα ομως θα το ακυρωσω.Για ποσα πολλα μιλαμε δηλαδη;

edit

Σημερα πηρα τα συμβολαια της κοσμοτε για να υπογραψω. Αν μου ζητησουν πολλα χρηματα απο την vodafone ως ρητρα, αν εχω υπογραψει, πως ακυρωνω για να ξαναγυρισω στην vodafone;

Πληρωνεις επιδοτηση (αν πηρες) + ποσοστα εκπτωσεων για καθε γραμμη αν αποχωρησεις πριν τη ληξη. Για να ακυρωσεις παιρνεις τηλεφωνο εσυ την Cosmote.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Πρώτα θα έπρεπε να μάθεις το ύψος της "ποινής" και μετά να προχωρήσεις.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Τον προηγουμενο μηνα καταναλωθηκαν σε μια ημερα 2,8γβ του πακετου και παροτι τα εκλεισα τελειως μολις ελαβα την ενημερωση του 80%, ενεργοποιηθηκε το επιπλεον πακετο των 5€.

Επειδη δεν ειχα κανει τετοια χρηση αμφισβητησα το λογαριασμο.

Ενημερωθηκα λοιπον σημερα οτι θα μου πιστωσουν το ποσο στον επομενο λογαριασμο ΑΛΛΑ και οτι οταν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα με ταυτογχρονη συνδεση σε δικτυο wifi, καταναλωνονται πρωτα τα δεδομενα απο την 3-4/g συνδεση.

Η προτροπη ηταν οταν συνδεομαι σε δικτυο wifi να απενεργοποιω τα δεδομενα.

Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Ισχυει οντως κατι τετοιο ;;;

Εγω γνωριζω πως οταν συνδεθεις σε wifi απο εκει παιρνεις δεδομενα και οταν δεν εχει η δεν πιανει τοτε ενεργοποιουνται τα δεδομενα της 3-4/g συνδεσης.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Τον προηγουμενο μηνα καταναλωθηκαν σε μια ημερα 2,8γβ του πακετου και παροτι τα εκλεισα τελειως μολις ελαβα την ενημερωση του 80%, ενεργοποιηθηκε το επιπλεον πακετο των 5€.

Ενημερωθηκα λοιπον σημερα οτι θα μου πιστωσουν το ποσο στον επομενο λογαριασμο ΑΛΛΑ και οτι οταν ειναι ενεργοποιημενα τα δεδομενα με ταυτογχρονη συνδεση σε δικτυο wifi, καταναλωνονται πρωτα τα δεδομενα απο την 3-4/g συνδεση.

Εγω γνωριζω πως οταν συνδεθεις σε wifi απο εκει παιρνεις δεδομενα και οταν δεν εχει η δεν πιανει τοτε ενεργοποιουνται τα δεδομενα της 3-4/g συνδεσης.

Μηπως ειναι ρυθμιση συγκεκριμενης συσκευης?Εγω θα επρεπε καθε μηνα να εχω καταναλωσει 5gb με αυτο τον τροπο.

Σε γενικές γραμμές έτσι είναι όπως τα λες. Πρακτικά όμως μπορεί να γίνει και αυτό που σου λένε αν είσαι σε σημείο που δεν πιάνει καλά το wi-fi. Ωστόσο θα το καταλάβεις από την ένδειξη λογικά. Επίσης κάποια samsung νομίζω πως έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν 4G με wi-fi για μεγαλύτερες ταχύτητες, αλλά αν με βάση το avatar σου δεν πρέπει να έχεις τέτοιο.

Αν έχεις iphone έχει επιλογή αν δεν έχει καλό σήμα το wifi να συνδυάζει κ δεδομένα. Είναι μία επιλογή κατω κάτω στις ρυθμίσεις δεδομενων αν θυμάμαι καλά γιατί δεν το έχω τώρα..Απενεργοποίησε το.

Αν έχεις iphone έχει επιλογή αν δεν έχει καλό σήμα το wifi να συνδυάζει κ δεδομένα. Είναι μία επιλογή κατω κάτω στις ρυθμίσεις δεδομενων αν θυμάμαι καλά γιατί δεν το έχω τώρα..Απενεργοποίησε το.

Το γνωριζω αυτο και το εχω ενεργοποιημενο.

Αλλο ομως αυτο και αλλο αυτο που αναφεραν.

Προφανως κατι δεν πηγε καλα με το συστημα τους.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Vodafone business 2 ευελικτο στα 28€ και δωρεαν τελος ενεργοποιησης.

Φυσικα ειπα ναι !!!

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπέρα σας,

Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τον εν λόγο παροχέα. Πριν 5 μήνες συμφώνησα σε κατάστημα της περιοχής μου για ανανέωση του συμβολαίου μου (15 χρόνια πελάτης) για ακόμα 18 μήνες. Προς έκπληξη μου όμως δεν μου έδωσαν να υπογράψω κάτι παρά με ενημέρωσαν πως έστειλαν την αίτηση στα κεντρικά. Συνεχώς ζητούσα να υπογράψω κάτι αλλά πάντα υπήρχε μια δικαιολογία. Προς έκπληξη μου το ποσό που χρεώνομαι αυτούς τους μήνες δεν είναι το ποσό που είχα συμφωνήσει στο κατάστημα. Επικοινωνούσα συνεχώς με το κατάστημα αλλά πάντα μου έβρισκε δικαιολογίες του τύπου έχει κολλήσει κάπου η αίτηση κτλ. Έκανα επώνυμες καταγγελίες στα κεντρικά τους αλλά ούτε εκεί βρήκα λύση. Μέτα από 5 μήνες καυγάδων και παράνοιας αποφάσισα να κάνω αίτηση φορητότητας στην cosmote (μετά από 15 χρόνια). Μου έκαναν πολύ καλή προσφορά και εννοείται πως την δέχτηκα αμέσως. Από εκείνη την μέρα με παίρνουν κάθε 2 ώρες από την vodafone για αντιπροσφορά αλλά τους είπα πως το θέμα δεν είναι το ποσό του παγίου αλλά η κοροϊδία που δεχόμουν.

Έχω σκοπό να τους κάνω καταγγελία για το ανυπόγραφο συμβόλαιο που ''έτρεχε''. Έχω το δικαίωμα; Πλάκα θα έχει να μου στείλουν ποινική ρήτρα.

Έτσι όπως τα λες το πιθανότερο είναι να μην είχε γίνει καμία ανανέωση και συνέχιζε το παλαιό συμβόλαιο ως αορίστου χρόνου. Από τη στιγμή που δεν έχεις υπογράψει κάτι, αν σου ζητήσουν οτιδήποτε στείλε μια καταγγελία στην εεττ γράφοντας τα ίδια που μας έγραψες εδώ και πιστεύω πως δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Sent from my XT1562

Έτσι όπως τα λες το πιθανότερο είναι να μην είχε γίνει καμία ανανέωση και συνέχιζε το παλαιό συμβόλαιο ως αορίστου χρόνου. Από τη στιγμή που δεν έχεις υπογράψει κάτι, αν σου ζητήσουν οτιδήποτε στείλε μια καταγγελία στην εεττ γράφοντας τα ίδια που μας έγραψες εδώ και πιστεύω πως δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Sent from my XT1562

Το τρελό της υπόθεσης είναι πως έγινε ανανέωση του συμβολαίου κανονικά, μου είχε έρθει και μήνυμα. Το έχω επιβεβαιώσει και με τα κεντρικά τους. Αλλά προφανώς ο υπάλληλος έβαλε δική του υπογραφή και άλλο πόσο χρέωσης.

Καλησπερα, πριν καποιους μηνες ειχα λαβει μια προσφορα για μεταφορα του σταθερου μου τηλεφωνου στην Vodafone. Τοτε δε με ενδιεφερε, ωστοσο τωρα που ληγεο το συμβολαιο μου με τον ΟΤΕ με ενδιαφερει.

Τοτε μου ειχαν δωσει δωρεαν τα τελη ενεργοποιησης, κατι κουπονια και νομιζω ενα tablet δωρο. Καλεσα στην εξυπηρετηση πελατων και πλεον με ενημερωσαν πως πρεπει να πληρωσω τα τελη ενεργοποιησης και δεν υπαρχουν καποια extras. Υπαρχει καποιο τηλεφωνο του τμηματος προσφορων ουτως ωστε να διαπραγματευτω κατι, ή it is what it is?

Ευχαριστω

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπερα, πριν καποιους μηνες ειχα λαβει μια προσφορα για μεταφορα του σταθερου μου τηλεφωνου στην Vodafone. Τοτε δε με ενδιεφερε, ωστοσο τωρα που ληγεο το συμβολαιο μου με τον ΟΤΕ με ενδιαφερει.

Τοτε μου ειχαν δωσει δωρεαν τα τελη ενεργοποιησης, κατι κουπονια και νομιζω ενα tablet δωρο. Καλεσα στην εξυπηρετηση πελατων και πλεον με ενημερωσαν πως πρεπει να πληρωσω τα τελη ενεργοποιησης και δεν υπαρχουν καποια extras. Υπαρχει καποιο τηλεφωνο του τμηματος προσφορων ουτως ωστε να διαπραγματευτω κατι, ή it is what it is?

Ευχαριστω

Θα καλεσεις και θα ζητησεις να σου δωσουν προσφορα για το προγραμμα που εχεις επιλεξει για την γραμμη που θα μεταφερεις.

Θα σε καλεσουν πισω και απο εκει ειναι θεμα διαπραγματευσης μεχρις εκει που θα εισαι ικανοποιημενος.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Θα καλεσεις και θα ζητησεις να σου δωσουν προσφορα για το προγραμμα που εχεις επιλεξει για την γραμμη που θα μεταφερεις.

Θα σε καλεσουν πισω και απο εκει ειναι θεμα διαπραγματευσης μεχρις εκει που θα εισαι ικανοποιημενος.

Έχεις καποιο τηλέφωνο πρόχειρο ή καλώ την εξυπηρέτηση;

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Έχεις καποιο τηλέφωνο πρόχειρο ή καλώ την εξυπηρέτηση;

21 6600 6639 αλλα δεν προκειται να απαντησει κανεις. Μεσω της εξυπηρετησης θαβκανεις ολη την διαδικασια.

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

ερώτηση για τους expert :

ποιο προγραμμα συμφέρει πιο πολύ ?

vodafone RED2 με 3000' +1500 sms +5 GB απο 100€ στα 80 €

vodafone business RED2 3000' +1500' σταθερα +1500 sms +5 GB στα 110 €

cosmote Gold 3000' + 3000'sms +4 GB απο 100€ στα 80€

cosmote Family XL 4000' + 4000'sms +4 GB (2 ατομα) στα 110€

Τι παζαρια μου προτεινετε σε τιμες να φτασω ? τωρα έχω vodafone 700 απο 50€ μου το αφησαν 29 euro το οποιο λήγει και θέλω να προσθέσω άλλα 4 τηλέφωνα ποιο πρόγραμμα να επιλέξω ?

Edited by sotrous

Καλησπερα, θελω να ρωτησω το εξης:

με πηραν τηλ απο τη voda και μου εκαναν μια προσφορα να φυγω απο την cosmote. για την αλλαγη μου ειπε οτι θα ερθει courier σε 3 μερες να μου φερει τη sim. να φανταστω οτι στο 3ημερο αυτο αν δεν υπογραψω και το μετανιωσω δεν υπαρχει καποια χρεωση, σωστα?

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι παζαρια μου προτεινετε σε τιμες να φτασω ? τωρα έχω vodafone 700 απο 50€ μου το αφησαν 29 euro το οποιο λήγει και θέλω να προσθέσω άλλα 4 τηλέφωνα ποιο πρόγραμμα να επιλέξω ?:!::!::!::!::!:

Τι παζαρια μου προτεινετε σε τιμες να φτασω ? τωρα έχω vodafone 700 απο 50€ μου το αφησαν 29 euro το οποιο λήγει και θέλω να προσθέσω άλλα 4 τηλέφωνα ποιο πρόγραμμα να επιλέξω ?:!::!::!::!::!:

Δεν συμφερει κανενα!!!Οσο αφορα την cosmote της οποιας ειμαι συνδρομητης:εχω 3 cosmote XL σε οικογενειακο+οτε tv+24adsl (δεν θυμαμαι πακετο με χρονο ομιλιας) και μου βγαινουν συνολικα 100ε/μηνα.

Αποψη μου κανεις φορητοτητα σε cosmote και αρχιζεις τα παζαρια.Δες και στο thread της cosmote τι τιμες παιζουν.

Μπορειςνα τους σκισεις οσο θελεις.ορεξη και χρονο για παζαρι να εχεις αι μπορεις να παρεις καλες τιμες.

Στα 100ε ειναι μέσα 3xl+ote tv+adsl 24άρι. Δηλ όλες οι ανάγκες σε επικοινωνια μιας οικογένειας.να φανταστείς η αδελφή μου στο σπιτι της δεν έχει σταθερό γιατι την καλύπτει ο χρόνος ομιλιας+ Internet από το κινητό.

Καλησπερα, θελω να ρωτησω το εξης:

με πηραν τηλ απο τη voda και μου εκαναν μια προσφορα να φυγω απο την cosmote. για την αλλαγη μου ειπε οτι θα ερθει courier σε 3 μερες να μου φερει τη sim. να φανταστω οτι στο 3ημερο αυτο αν δεν υπογραψω και το μετανιωσω δεν υπαρχει καποια χρεωση, σωστα?

Ακριβώς. Αν δεν υπογράφεις δεν υπάρχει καμία χρέωση. Είσαι νέος συνδρομητής και δεν πρόκειται για ανανεωση2. Επομένως χωρίς υπογραφή δεν μπορεί να γίνει τίποτα

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών