dimitris15 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ποσο πληρωνες πριν ? 30.84 τελική τιμή. Με την αύξηση θα πήγαινε 36.43 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εχω απορια τι θα κανουν σε 4 μερες που βγαινει ο νεος λογαριασμος με τα 3 red1 Που και αν θα χρεωσουν παραπανω Υπενθυμιζω ότι στον προηγουμενο λογαριασμο χρεωσαν 4.06 μονο σε μια από τις 3 γραμμες ενώ ολες εχουν Internet 4Sharing Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλησπερα σε ολους. Εχω μια ερωτηση (συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει). Οι αυξησεις στο 4sharing αφορουν μονο τα προγραμματα red? Εχω το 700 προς ολους και 4sharing (2η sim για στικακι). Υπαρχει πιθανοτητα να δω αυξηση στο παγιο? Ο τελευταιος παντως λογαριασμος (πριν μια βδομαδα) δεν ειχε καποια αυξηση. Ευχαριστω. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Πηγα σημερα στη vodafone και μου δωσαν με φορητοτητα απο cosmote το red1 27.85 για οικογενειακο πακετο για 3 νουμερα!η υπαλληλος μου ειπε οτι ειναι τελευταια μερα που το δινει και οτι ημουν τυχερος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλησπερα σε ολους. Εχω μια ερωτηση (συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει). Οι αυξησεις στο 4sharing αφορουν μονο τα προγραμματα red? Εχω το 700 προς ολους και 4sharing (2η sim για στικακι). Υπαρχει πιθανοτητα να δω αυξηση στο παγιο? Ο τελευταιος παντως λογαριασμος (πριν μια βδομαδα) δεν ειχε καποια αυξηση. Ευχαριστω. Αφορα μονο τα προγραμματα red Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge_lyk Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ρε παιδιά, ίσως να είναι ανόητη η ερώτησή μου, αλλά τι διαφορά έχει το internet4sharing με το tethering μέσω κινητού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ρε παιδιά, ίσως να είναι ανόητη η ερώτησή μου, αλλά τι διαφορά έχει το internet4sharing με το tethering μέσω κινητού? Δεν έχει διαφορά απλά στο 4sharing σου δίνει έξτρα καρτα με αλλο νούμερο με 750 MB να την βάλεις αν θες σε ταμπλετ η στικακι και στην προκειμένη περίπτωση γίνεται 1,5 γιγα Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge_lyk Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δεν έχει διαφορά απλά στο 4sharing σου δίνει έξτρα καρτα με αλλο νούμερο με 750 MB να την βάλεις αν θες σε ταμπλετ η στικακι και στην προκειμένη περίπτωση γίνεται 1,5 γιγα Οπότε ουσιαστικά πληρωνεις τον έξτρα όγκο δεδομένων....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Οπότε ουσιαστικά πληρωνεις τον έξτρα όγκο δεδομένων....... Ναι οι 4sharing φαγαμε το 5αευρω στον κ ... :mad: Η κοπελια που δεν έχει 4sharing της έκαναν κλιμακωτη αύξηση σε σχέση με την έκπτωση της και πήρε πάνω 2 ευρώ εγώ αν και είχα 70 % έκπτωση εφαγα όλο το 5ευρω στο 4sharing ενώ πριν ήταν δώρο :mad::mad::thumbdown::thumbdown: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macom162 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Ναι οι 4sharing φαγαμε το 5αευρω στον κ ... :mad: Η κοπελια που δεν έχει 4sharing της έκαναν κλιμακωτη αύξηση σε σχέση με την έκπτωση της και πήρε πάνω 2 ευρώ εγώ αν και είχα 70 % έκπτωση εφαγα όλο το 5ευρω στο 4sharing ενώ πριν ήταν δώρο :mad::mad::thumbdown::thumbdown: Κάνε αμφισβίτηση λογαριασμού. Η αύξηση είναι στο πάγιο και όχι στο 4sharing. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και συμφώνησαν και μου έκαναν αμφισβίτηση λογαριασμού απο μόνοι τους και περιμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Κάνε αμφισβίτηση λογαριασμού. Η αύξηση είναι στο πάγιο και όχι στο 4sharing. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και συμφώνησαν και μου έκαναν αμφισβίτηση λογαριασμού απο μόνοι τους και περιμένω απάντηση. Κι εγώ ακόμα περιμένω απάντηση... :mad: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 και εγω μια απ τα ιδια. στο πρωτο μαιλ μου απαντησαν και στο δευτερο που τους ζηταω αναλυση για το πως με χρεωνουν γιατι με εχουν χρεωσει 11,49 και οχι 10 ευρω για τις 2 γραμμες δεν απαντησαν ποτε :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 και εγω μια απ τα ιδια. στο πρωτο μαιλ μου απαντησαν και στο δευτερο που τους ζηταω αναλυση για το πως με χρεωνουν γιατι με εχουν χρεωσει 11,49 και οχι 10 ευρω για τις 2 γραμμες δεν απαντησαν ποτε :mad: παιδιά πρέπει όλοι να προβείτε σε αμφισβήτηση λογαριασμού.Το πάγιο του προγράμματος αυξήθηκε,οι εκπτώσεις σας ισχύουν οπότε επί του νέου παγίου.Απλά δε γνωρίζει όλο το προσωπικό πως ακριβώς εφαρμόζονται οι εκπτώσεις και δίνουν τυπικές απαντήσεις για να σας αποφύγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 παιδιά πρέπει όλοι να προβείτε σε αμφισβήτηση λογαριασμού.Το πάγιο του προγράμματος αυξήθηκε,οι εκπτώσεις σας ισχύουν οπότε επί του νέου παγίου.Απλά δε γνωρίζει όλο το προσωπικό πως ακριβώς εφαρμόζονται οι εκπτώσεις και δίνουν τυπικές απαντήσεις για να σας αποφύγουν. Συμφωνω αλλα δεν νομιζουμε να βγαλουμε ακρη.... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Συμφωνω αλλα δεν νομιζουμε να βγαλουμε ακρη.... Εγώ προσωπικά δεν πλήρωσα την αύξηση και έκανα αμφισβήτηση για συγγενικό μου πρόσωπο και του ήρθε μήνυμα με πίστωση στον επόμενο λογαριασμό καθώς κι έλαβε γραπτή απάντηση ότι η αύξηση στο πάγιο είναι 2 ευρώ(περίπου) ανά γραμμή.Απλά θέλει να το κυνηγήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλησπερα!! Εχω ενα εταιρικο αριθμο στη vodafone και μιας και ελειξε το συμβολαιο και δεν το χρειαζομαι πια ειπα να το κανω καρτοκινητο! Με καταστημα vodafone που μηλησα μου ειπαν οτι εχει "τελη αποσυνδεσης" 10€ αν γινει καρτοκινητο! Ειπα και στην κοπελα οτι τοσα χρονια πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο και μου ειπε οτι τωρα προσφατα το εκαναν! Ισχυει κατι τετοιο? Η θελουν να φανε το 10€υρο? Επιδη κατα διαστηματα ακουσα διαφορα για το συγκεκριμενο καταστημα!! http://www.vodafone.gr/portal/client/news/pressReleaseClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40184&dateFrom=&dateUntil= Ισχύει Καλά που προλάβα και το έκοψα στις 06/06 με τις ******** τους. f2go και σώθηκα, και έκοψα στο μισό το πάγιο που πλήρωνα με παραπάνω παροχές σιχτιρια Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ποιο είναι το τηλέφωνο για να πάρω στην Wind και να ζητήσω προσφορά για φορητότητα. Είμαι στην Vodafone και δεν μπορώ να βρω άκρη, με κοροϊδεύουν ή έτσι θέλουν να νομίζουν. Της Cosmote το βρήκα, 210-8006300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ποιο είναι το τηλέφωνο για να πάρω στην Wind και να ζητήσω προσφορά για φορητότητα. Είμαι στην Vodafone και δεν μπορώ να βρω άκρη, με κοροϊδεύουν ή έτσι θέλουν να νομίζουν. Της Cosmote το βρήκα, 210-8006300. Δεν υπάρχει λόγος να τους πάρεις εσυ τηλέφωνο. Συμπληρωσε τα παρακάτω να σε πάρουν αυτοί Cosmote Wind Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ποιο είναι το τηλέφωνο για να πάρω στην Wind και να ζητήσω προσφορά για φορητότητα. Είμαι στην Vodafone και δεν μπορώ να βρω άκρη, με κοροϊδεύουν ή έτσι θέλουν να νομίζουν. Της Cosmote το βρήκα, 210-8006300. Για wind είναι 13846 και για Cosmote 13897 από το κινητο σου χωρις χρεωση . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παντως, για να λεμε και τα καλα, το δωρεαν 4sharing για το καλοκαιρι που εχει δωσει η vodafone εξυπηρετει πολυ... Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παντως, για να λεμε και τα καλα, το δωρεαν 4sharing για το καλοκαιρι που εχει δωσει η vodafone εξυπηρετει πολυ... εγώ νομίζω ότι τον τελευταίο χρόνο έχει ξεσκιστει στις προσφορές η βοντα γιατί είναι τραγική σε πολλά πράγματα πλέον όπως το εικονικό 3g π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 τραγικη και στην οικονομικη πολιτικη της. 5 ευρω πανω ολα τα red 1 με το ετσι θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 τραγικη και στην οικονομικη πολιτικη της. 5 ευρω πανω ολα τα red 1 με το ετσι θελω Όπως έχω πολλές φορές αναφέρει αυτή η φουστια είναι και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 εγώ νομίζω ότι τον τελευταίο χρόνο έχει ξεσκιστει στις προσφορές η βοντα γιατί είναι τραγική σε πολλά πράγματα πλέον όπως το εικονικό 3g π.χ. Θα συμφωνησω μαζι σου, εδω και 5μηνες που εβαλα vodafone ειμαι απογοητευμενος απο το σημα. Ειναι πολυ λιγα τα σημεια που η ποιοτητα σηματος ειναι καλη. Για την ποιοτητα υπηρεσιων που προσφερει, θεωρω οτι οι τιμες των παγιων θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 30% χαμηλοτερες. Οφειλω ομως να ομολογησω οτι στο στικακι που χρησιμοποιω 3g, η συνδεση ειναι πιο σταθερη, χωρις αποσυνδεσεις, σε σχεση με cosmote που ειχα πριν(σε σημεια που εχει σημα βεβαια). Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ducksong Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 τραγικη και στην οικονομικη πολιτικη της. 5 ευρω πανω ολα τα red 1 με το ετσι θελω Εγώ δεν το δέχομαι αυτό και ψάχνομαι για καταγγελία. Αυτό που διαπιστώνω πάντως και δεν βλέπω να το έχει γράψει κανείς είναι ότι στις ειδικές προσφορές που έχει κάνει η Voda με % έκπτωση, όλα τα συμβόλαια είναι άκυρα και μπορεί ο πελάτης να φύγει όποτε θέλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts