Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παντως μου κανει εντυπωση να δινεις προσφορα σε ενα καρτοκινητο αλλης εταιρειας να ερθει σε σενα με καλη τιμη και να μην κανεις το ιδιο πχ σε μενα που ειμαι καρτοκινητος σε βονταφον και θελω να φερω 3 συμβολαια σε βονταφον και να τα βαλω σε οικογενειακο.Δεν ειναι εντελως ηλιθιο?

Δεν θα έλεγα ότι θα κάνουν λεφτά, αν σκέφτονται το συμφέρον των πελατών.

συμφερον των πελατων ειναι να φερεις 3 απο ανταγωνιστη σου σε σενα και εναν καρτοκινητο σου να κανει συμβολαιο?Μα τι λες τωρα?

συμφερον των πελατων ειναι να φερεις 3 απο ανταγωνιστη σου σε σενα και εναν καρτοκινητο σου να κανει συμβολαιο?Μα τι λες τωρα?

Από την στιγμή που προσπάθησες "εκβιαστικα" να πάρεις προσφορά, αυτόματα μπήκες σε μαύρη λίστα. Καμμία εταιρεία δεν θέλει πελάτη να παζαρεύει συνέχεια και πριν πάει ακόμα. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.

Άλλο να σε πάρουν αυτοί κι άλλο να καλέσεις εσύ. Μπορείς να πας αν θες, με κανονική τιμή. Έχουν συμφωνία να μην υποκυπτουν σε τέτοιες πιέσεις. Είναι απλό. Κάνε φορητότητα και θα σε πάρουν οι παλιοί για προσφορά. Όταν πας μόνος σου στο μαγαζί και ζητάς προσφορά για να φύγεις, δείχνεις ένα προφίλ που είναι ανεπιθύμητο. Μην το παίρνεις προσωπικά. Έτσι σκέφτονται αυτοί για να μεγιστοιποιησουν τα κέρδη τους.

Από την στιγμή που προσπάθησες "εκβιαστικα" να πάρεις προσφορά, αυτόματα μπήκες σε μαύρη λίστα. Καμμία εταιρεία δεν θέλει πελάτη να παζαρεύει συνέχεια και πριν πάει ακόμα. Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω.

Άλλο να σε πάρουν αυτοί κι άλλο να καλέσεις εσύ. Μπορείς να πας αν θες, με κανονική τιμή. Έχουν συμφωνία να μην υποκυπτουν σε τέτοιες πιέσεις. Είναι απλό. Κάνε φορητότητα και θα σε πάρουν οι παλιοί για προσφορά. Όταν πας μόνος σου στο μαγαζί και ζητάς προσφορά για να φύγεις, δείχνεις ένα προφίλ που είναι ανεπιθύμητο. Μην το παίρνεις προσωπικά. Έτσι σκέφτονται αυτοί για να μεγιστοιποιησουν τα κέρδη τους.

Αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις οποτε το σταματαμε εδω.Δεν εκβιασα κανεναν.Με πηραν και μου ειπαν αυτοι αν εχουμε συμβολαια σε κοσμοτε.Τους λεω ναι εχουμε 4 συμβολαια (αν βαλω και του παππου) και το δικο μου καρτοκινητο στην εταιρεια σας.Και μου λενε παρα πολυ ωραια φερτε τα στην βοντα με 22 τον μηνα ολα αλλα ξερετε κατι ... το δικο σας Δεν γινεται να ερθει επειδη ειναι ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ στην εταιρεια μας.Αν ηταν δηλαδη καρτοκινητο στην ΚΟΣΜΟΤΕ κανενα προβλημα! Εγω εκβιασα ? θα με τρελανεις? αυτοι χανουν ενα σωρο συμβολαια απο μενα οχι εγω ... εγω το πολυ πολυ να τα κανω ολα στην κοσμοτε και το δικο μου στην τελικη. ακου εκει με βαλανε και σε μαυρη λιστα η φαντασια σου παντως ειναι λαρτζ

Να πώ κι εγώ την δική μου ιστορία.

Τέλη μαίου 2013 αρχή Ιούνιου με καλούν για το red1.Hμουν κοτε. Θα τα γράψω συνοπτικά μην κουράζω.Μου λένε 37,κάτι το ένα ρεντ1.Λεω ρητά και πολλές φορές τελική τιμή με φπα κ τελη κινητής?λενε ναι.υπογράφουμε 2 ρεντ1 με τη γυναικα μου και οικογενειακού πακέτο.

πρωτος λογαριασμός 41 ευρώ ( το ενα ρεντ1 μιλαμε παντα).υπολογίζω και καταλαβαίνω ότι η πωλήτρια της προσφοράς δεν είχε βάλει τα τέλη κινητης. υπολείπονταν ακριβώς αυτό το ποσό.

Παίρνω τηλεφωνώ να διαμαρτυρηθώ.Μετά από πολλές επικοινωνίες μου πρότειναν να μας κάνουν 2 πάγια δώρο για να πατσίσουμε.δέχτηκα κ ολα καλα.

Τώρα θέλω να κανω διακοπή και να τα γυρισω σε κάρτα.Διαβαζω το συμβόλαιο υπολογίζω το πέναλτί μου και τους παίρνω.μου χρεώνουν και τα πάγια που κανανεδώρο εξαιτιας του λαθους τους και δεν το δεχομαι.το στειλάνε στο τμημα παραπονων και μεχρι 4-4-2014 θα με παρουν.

Να πληρωσω ρε φιλε το πεναλτι ναι, αλλα όχι και το παγιο που μου εκανες δωρο επειδη μου εδωσες λαθος τιμη και μπορει αλλιως να μην υπεγραφα καν.Αναγνρισες το λαθος σου και μου εκανες δωρο 2 παγια οχι επειδη ειμαι ομορφος.

Αν αρνηθουν τι μπορω να κανω.Για ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων κατι ακυρα του τυπου δεν βλεπω κατι τετοιο στην καρτελα σας ή δνε βλεπω ποιος εδωσε την εγκριση να σας κάνουν δωρο τα παγια.τραγικο πρέπει να αποδεικνύω τι δηλαδή?

@zerokill

Λάθος έκανα σε πέρασα για άλλον. Μην βαρας ρε φίλε.

Αν αρνηθουν τι μπορω να κανω.Για ειπαν στην εξυπηρετηση πελατων κατι ακυρα του τυπου δεν βλεπω κατι τετοιο στην καρτελα σας ή δνε βλεπω ποιος εδωσε την εγκριση να σας κάνουν δωρο τα παγια.τραγικο πρέπει να αποδεικνύω τι δηλαδή?

Δυστυχώς λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις, χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Έτσι κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο, αν σηκώσει κεφάλι. Προσπάθησε να φύγεις με φορητότητα κι ας πληρώσεις το πέναλτι.

Πιστεύω ότι θα υποχωρήσουν.

Edited by pavlitakis1

Αλλα γραφω αλλα καταλαβαινεις οποτε το σταματαμε εδω.Δεν εκβιασα κανεναν.Με πηραν και μου ειπαν αυτοι αν εχουμε συμβολαια σε κοσμοτε.Τους λεω ναι εχουμε 4 συμβολαια (αν βαλω και του παππου) και το δικο μου καρτοκινητο στην εταιρεια σας.Και μου λενε παρα πολυ ωραια φερτε τα στην βοντα με 22 τον μηνα ολα αλλα ξερετε κατι ... το δικο σας Δεν γινεται να ερθει επειδη ειναι ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ στην εταιρεια μας.Αν ηταν δηλαδη καρτοκινητο στην ΚΟΣΜΟΤΕ κανενα προβλημα! Εγω εκβιασα ? θα με τρελανεις? αυτοι χανουν ενα σωρο συμβολαια απο μενα οχι εγω ... εγω το πολυ πολυ να τα κανω ολα στην κοσμοτε και το δικο μου στην τελικη. ακου εκει με βαλανε και σε μαυρη λιστα η φαντασια σου παντως ειναι λαρτζ

Καντο φορητοτητα σε cosmote και μετα παλι πισω σε vf

@zerokill

Λάθος έκανα σε πέρασα για άλλον. Μην βαρας ρε φίλε.

Δυστυχώς λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις, χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Έτσι κοροϊδεύουν όλο τον κόσμο, αν σηκώσει κεφάλι. Προσπάθησε να φύγεις με φορητότητα κι ας πληρώσεις το πέναλτι.

Πιστεύω ότι θα υποχωρήσουν.

να πληρωσω αλλα όχι αυτά.αν τους πω καλα παραταω το νουμερο.δεν σας πληρωνω τπτ και τρεχατε να με βρειτε και τους αφηνω απληρωτους απο δω και περα?:p

να πληρωσω αλλα όχι αυτά.αν τους πω καλα παραταω το νουμερο.δεν σας πληρωνω τπτ και τρεχατε να με βρειτε και τους αφηνω απληρωτους απο δω και περα?:p

Κανε φορητότητα, δεν μπορούν να αρνηθούν και οταν σου στείλουν τον εκκαθαριστικο, τον αμφισβητείς και καταλήγεις σε συμβιβασμό. Βάσει νόμου δεν θα πληρώσεις τπτ αν έχεις ενστάσεις για το κόστος, γιατί η επιδότηση διαμοιραζεται. Όσοι το έκαναν, δικαιώθηκαν, αλλά δεν πρέπει να κρυφτείς.

Καντο φορητοτητα σε cosmote και μετα παλι πισω σε vf

Ε ναι.Απλα εγω ειμαι υπερβολικος και το βλεπω αυτο εντελως χαζο ?

@pavlitakis1 : Δεν βαραω φιλε μου :)

Ε ναι.Απλα εγω ειμαι υπερβολικος και το βλεπω αυτο εντελως χαζο ?

@pavlitakis1 : Δεν βαραω φιλε μου :)

Εντελως χαζο..

Γιατι δεν στελνεις το ολο θεμα με mail στην vodafone?

Εντελως χαζο..

Γιατι δεν στελνεις το ολο θεμα με mail στην vodafone?

Λες ε ? θα το κανω σημερα κιολας!

ε ρε που ειναι οι εποχες που επαιρνες 300 ευρω επιδοτηση στο unlimited 30 :P

Edited by zerokill

να σας αναφερω και εγώ την ιστορία μου . στο σπίτι έχω hol και πληρώνω 23 ευρώ το μήνα.

το κινητό μου είναι vodafone κάρτα . με παίρνουν πριν λίγο καιρό από μία εταιρία . δείτε τι

προσφορά μου έκαναν . 1500 λεπτά προς όλους 1,5 gb internet με δίνουν δώρο ένα δορυφορικό

τηλέφωνο που μπορείς να κάνεις κλήσεις ( προσωπικά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό το δώρο ) .

πάγιο τελική τιμή με όλους τους φόρους 28 ευρώ και η hol από 23 ευρώ θα πάει 17 ευρώ .

νομίζω είναι πολύ καλή προσφορά αλλά εκείνη την στιγμή είπα όχι . το έχω μετανοιώσει βέβαια

αλλά που να φιλοτιμηθεί να ξαναπάρει τηλέφωνο . γνωρίζει κανένας αν μπορώ να πάρω την

συγκεκριμένη προσφορά και από που ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

να σας αναφερω και εγώ την ιστορία μου . στο σπίτι έχω hol και πληρώνω 23 ευρώ το μήνα.

το κινητό μου είναι vodafone κάρτα . με παίρνουν πριν λίγο καιρό από μία εταιρία . δείτε τι

προσφορά μου έκαναν . 1500 λεπτά προς όλους 1,5 gb internet με δίνουν δώρο ένα δορυφορικό

τηλέφωνο που μπορείς να κάνεις κλήσεις ( προσωπικά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό το δώρο ) .

πάγιο τελική τιμή με όλους τους φόρους 28 ευρώ και η hol από 23 ευρώ θα πάει 17 ευρώ .

νομίζω είναι πολύ καλή προσφορά αλλά εκείνη την στιγμή είπα όχι . το έχω μετανοιώσει βέβαια

αλλά που να φιλοτιμηθεί να ξαναπάρει τηλέφωνο . γνωρίζει κανένας αν μπορώ να πάρω την

Παρε τηλ την VODAFONE 2106702000

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Ερώτηση και εγώ για ανανέωση συμβολάιου...πέρυσι είχα πάρει συνδυαστική έκπτωση για το πάγιο μου,καθώς έχω και σταθερό στο σπίτι,που άγγιζε το 50%.Αναλυτικά είχα 400 προς ολους 500 προς voda 300mb internet & 40 sms.Με πήραν τηλέφωνο μόλις σήμερα και μου είπαν οτι το ποσοστό έκπτωσης αν ανανεώσω δε θα είναι το ίδιο φέτος,ενώ το να κάνω αίτημα φορητότητας σε άλλο πάροχο,είναι ανούσιο καθώς πλεόν όλοι όσοι δουλεύουν στο μάρκετινγκ κομμάτι της εταιρείας ξέρουν και απλά δε δίνουν σημασία σε αυτές τις κινήσεις.Επίσης οτι πλέον τα αιτήματα φορητότητας σε μια μέρα έχουν λήξει οπότε δε θα βγάλω κάν άκρη και πριν προλάβω να το καταλάβω θα βρεθώ στην εταιρεία που έκανα την αίτηση φορητότητας.Ισχύει?Να το δοκιμάσω?έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό πακέτο στη VODA?ευχαριστώ

Αφού πιστεύεις τον κάθε υπάλληλο. . Κάνε αιτηση και θα δεις πως θα σε πάρουν και θα σε παρακαλούσα να μείνεις

Γνωστός μου έκανε αίτηση διακοπής και μετατροπή σε cu και του δίνουνε το απεριόριστο προς όλους 22 ευρώ.

Γνωστός μου έκανε αίτηση διακοπής και μετατροπή σε cu και του δίνουνε το απεριόριστο προς όλους 22 ευρώ.

Εχει δει το καινούριο talk 2 Vodafone 600 με 7€? 300' βοντα +400' προς όλους. Μάλλον πολλά πληρώνει. Δεν θεωρείται ευκαιρία που το προτείνουν. Κάτι ξέρουν αυτοί.

Εχει δει το καινούριο talk 2 Vodafone 600 με 7€? 300' βοντα +400' προς όλους. Μάλλον πολλά πληρώνει. Δεν θεωρείται ευκαιρία που το προτείνουν. Κάτι ξέρουν αυτοί.

Συμφωνώ. Απλά ήθελα να ενημερώσω αυτούς που χρειάζονται οπωσδήποτε συμβόλαιο και τους το προτείνουν με 25 ή 32 ότι τους παίρνει και για καλύτερη πρόταση.

200 vodafone + 100λ προς ολους (+100λ για ολους δωρο) 5ε + 1ε για φόρο κινητής τηλεφωνίας

500 vodafone + 100λ προς ολους (+100λ για ολους δωρο) 7ε + 1ε για φόρο κινητής τηλεφωνίας

ελαχιστη χρεωση 3λεπτα

αρα για ολους εχει 66λεπτα πραγματικο χρονο. ΑΝ λοιπον πουμε στα 22ε 1500λ προς ολους με 3 ανανεωσεις παλι δεν φτανει τον χρονο ομιλιας που του προσφερει.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το δορυφορικο που σου λενε , λογικα ειναι το σταθερο τηλεφωνο της vodafone που δουλευει σε κινητο. 500λ προς σταθερα θα εχει αυτο. η προσφορα ειναι αρκετα καλη.

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

200 vodafone + 100λ προς ολους (+100λ για ολους δωρο) 5ε + 1ε για φόρο κινητής τηλεφωνίας

500 vodafone + 100λ προς ολους (+100λ για ολους δωρο) 7ε + 1ε για φόρο κινητής τηλεφωνίας

ελαχιστη χρεωση 3λεπτα

αρα για ολους εχει 66λεπτα πραγματικο χρονο. ΑΝ λοιπον πουμε στα 22ε 1500λ προς ολους με 3 ανανεωσεις παλι δεν φτανει τον χρονο ομιλιας που του προσφερει.

ΤALK 2 VODAFONE 600

Διάρκεια πακέτου:30 ημέρες

300 λεπτά ομιλίας προς όλη τη Vodafone + 300 λεπτά προς όλους, μόνο με 7€ τον μήνα!

Ενεργοποίησε το εδώ και πάρε on-line Bonus 100' ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, δωρεάν για 1 μήνα!

Δεν είμαι ειδικός σε βοντα αλλά κάτι τέτοιο είδα.

Επίσης τα 300+400=700' προς όλους. Αλλιώς τα 400' είναι προς τους άλλους~=~133 κλήσεις

Εξαρτάται από αν κάποιος εξαντλεί τους χρόνους του κάθε μήνα. Αλλιώς χάνει λεφτα αν πληρώνει περισσότερα απ όσα χρειάζεται.

11/4/2014

Νέα εφαρμογή Τελών για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου

Η εταιρεία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει την από 11 Ιουνίου 2014 εφαρμογή Τέλους ίσο με 15€ (περιλαμβάνει ΦΠΑ) στις περιπτώσεις μετατροπής από συμβόλαιο σε καρτοκινητό και οριστικής αποσύνδεσης από το δίκτυο της Vodafone για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές συμβολαίου και συνδρομητές της υπηρεσίας Internet 4Sharing.

Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών.

Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr

Πηγή: http://www.vodafone.gr/portal/client/news/pressReleaseClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40184&dateFrom=&dateUntil=

Και από ερώτηση στο facebook αν αυτό θα ισχύει μόνο για πριν την λήξη του συμβολαίου η απάντηση ήταν ισχύει και για πριν και για μετά την λήξη του συμβολαίου.

Edited by andreaslfc
Ανδρέας :)

Θεωρητικά αυτό είναι παράνομο και δρα αποτρεπτικά στην ελεύθερη επιλογή του πελάτη.

Λύση ισως φορητότητα όσο δεν χρεώνεται και επιστροφή έτσι για σπάσιμο.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών