Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ολη η οικογενεια ειναι συμβολαια κοσμοτε και μονο εγω καρτοκινητος βοντα.. η βοντα μου δινει 25.70 τελικη για να βαλω σε οικογενειακο πακετο τις κοσμοτε αλλα δεν μπορω να βαλω την δικη μου γιατι ειναι ηδη βοντα. δηλαδη τους παω 3 γραμμες πακετο και δεν μπορουν να μου βαλουν την δικη μου επειδη ειμαι ηδη στο δικτυο.Φυσικα τους ειπα οτι δεν θα παει καμια γραμμη και βγηκατε κερδισμενοι!!

Είναι αδύνατον σε μια οικογένεια όλοι να έχουν τις ίδιες ανάγκες. Επομένως αν θες οικονομία αλλά και να μιλάτε όλοι, κάντε τα όλα καρτοκινητά βοντα. Ακριβή λίγο η βοντα στα καρτοκινητά, αλλά από το να πληρώνεις συμβόλαιο, καλύτερα cu. Μην πληρώνεις περισσότερα για λίγα. Η χαρά των εταιρειών είναι τα συμβόλαια.

Είναι αδύνατον σε μια οικογένεια όλοι να έχουν τις ίδιες ανάγκες. Επομένως αν θες οικονομία αλλά και να μιλάτε όλοι, κάντε τα όλα καρτοκινητά βοντα. Ακριβή λίγο η βοντα στα καρτοκινητά, αλλά από το να πληρώνεις συμβόλαιο, καλύτερα cu. Μην πληρώνεις περισσότερα για λίγα. Η χαρά των εταιρειών είναι τα συμβόλαια.

Δεν συμφερει να γυρισουν απο κοσμοτε σε καρτοκινητο ολοι γιατι κυριως μιλανε με σταθερα και κοσμοτε.Αν ειναι ετσι εγω πρεπει να φυγω προς κοσμοτε στην τελικη και οχι να γυρισουν αυτοι σε voda.Οποτε θα περιμενω και γω την αναλογη προσφορα η να μεινω η να φυγω.(Εφοσον την χαλανε την voda 4 συμβολαια σε οικογενειακο)

Δεν συμφερει να γυρισουν απο κοσμοτε σε καρτοκινητο ολοι γιατι κυριως μιλανε με σταθερα και κοσμοτε.Αν ειναι ετσι εγω πρεπει να φυγω προς κοσμοτε στην τελικη και οχι να γυρισουν αυτοι σε voda.Οποτε θα περιμενω και γω την αναλογη προσφορα η να μεινω η να φυγω.(Εφοσον την χαλανε την voda 4 συμβολαια σε οικογενειακο)

Μάλλον μπερδεύτηκα. Αν Δλδ πάνε σε οικογενειακο συμβόλαιο βοντα θα έχουν ομιλία απεριόριστα σε κοτε? Ενώ σε καρτοκινητό δεν θα μιλάνε με κοσμοτέ?

Σου πρότεινα ότι με οπουδήποτε καρτοκινητό, έχετε καλύτερη ευελιξία, σε σχέση με ίδια συμβόλαια. Τα ίδια οικογενειακά είναι ακόμη μεγαλύτερη παγίδα. Εκτός αν είναι διαφορετικά.

Μάλλον μπερδεύτηκα. Αν Δλδ πάνε σε οικογενειακο συμβόλαιο βοντα θα έχουν ομιλία απεριόριστα σε κοτε? Ενώ σε καρτοκινητό δεν θα μιλάνε με κοσμοτέ?

Σου πρότεινα ότι με οπουδήποτε καρτοκινητό, έχετε καλύτερη ευελιξία, σε σχέση με ίδια συμβόλαια. Τα ίδια οικογενειακά είναι ακόμη μεγαλύτερη παγίδα. Εκτός αν είναι διαφορετικά.

E ναι γιατι θα ειχαμε ολοι 1500 προς ολα τα δικτυα και καθε γραμμη θα πληρωνε 25 ευρω τελικη τιμη (αν δεχοταν να μπει και η δικη μου) αλλα εφοσο δεν καλυτερα να κανω εγω ενα συμβολαιο κοσμοτε και να μπουμε σε οικογενιακο παρα να τρεχουν ολοι αυτοι για φορητοτητες.Αλλωστε μονο εγω ειμαι βονταφον.

E ναι γιατι θα ειχαμε ολοι 1500 προς ολα τα δικτυα και καθε γραμμη θα πληρωνε 25 ευρω τελικη τιμη (αν δεχοταν να μπει και η δικη μου) αλλα εφοσο δεν καλυτερα να κανω εγω ενα συμβολαιο κοσμοτε και να μπουμε σε οικογενιακο παρα να τρεχουν ολοι αυτοι για φορητοτητες.Αλλωστε μονο εγω ειμαι βονταφον.

Για να καταλαβω σκαλωσε το αιτημα για τον νεο παροχο(που ειναι η vodafone που θες να πας)? Εαν ναι ελεγξε τα στοιχεια σου ενδεχομενως να ειναι κατι λαθος και να μην το δεχονται. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και τι ειχε γινει δεν με αφηνε να κανω φορητοτητα γιατι οι πανεξυπνοι ειχαν σημειωσει 2 cosmote συνδεσεις αντι για 1 cosmote και 1 whats up. Μολις διορθωθηκε το σφαλμα εγινε η φορητοτητα και με πηρανε απο cosmote για αντιπροσφορα κτλ κτλ.

Για μενα το καλυτερο ειναι για ολους φορητοτητα μου το ελεγε ο κολλητος μου που δουλευει στον Γερμανο(εγω στη vodafone εχω την συνδεση ακι εχει δικαιο) εσυ θα μπορεις με τα 1500 να τους καλεις τους αλλους οι αλλοι θα μπορουν να σε καλουν οι θα τρελενονται σε χρεωσεις? Σκεψου το φορητοτητα σε ολους και να τα βαλετε σε ενα ονομα και θα πληρωνεται με τεραστια εκπτωση

Edited by tilaverboy

Για να καταλαβω σκαλωσε το αιτημα για τον νεο παροχο(που ειναι η vodafone που θες να πας)? Εαν ναι ελεγξε τα στοιχεια σου ενδεχομενως να ειναι κατι λαθος και να μην το δεχονται. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και τι ειχε γινει δεν με αφηνε να κανω φορητοτητα γιατι οι πανεξυπνοι ειχαν σημειωσει 2 cosmote συνδεσεις αντι για 1 cosmote και 1 whats up. Μολις διορθωθηκε το σφαλμα εγινε η φορητοτητα και με πηρανε απο cosmote για αντιπροσφορα κτλ κτλ.

Για μενα το καλυτερο ειναι για ολους φορητοτητα μου το ελεγε ο κολλητος μου που δουλευει στον Γερμανο(εγω στη vodafone εχω την συνδεση ακι εχει δικαιο) εσυ θα μπορεις με τα 1500 να τους καλεις τους αλλους οι αλλοι θα μπορουν να σε καλουν οι θα τρελενονται σε χρεωσεις? Σκεψου το φορητοτητα σε ολους και να τα βαλετε σε ενα ονομα και θα πληρωνεται με τεραστια εκπτωση

Oxi εγω ειμαι καρτοκινητος βοντα ηδη.Ηθελα να φερω 3 ισως και 4 γραμμες που εχουμε στην οικογενεια απο κοσμοτε αλλα δεν μπορει να μπει η δικη μου στην προσφορα με 25 ευρω (red1) στο οικογενειακο πακετο γιατι η προσφορα ισχυει λεει μονο για γραμμες απο φορητοτητα.

ΥΓ: στη σελιδα της βονταφον http://prntscr.com/34tqw8

Τυπογραφικο λαθος το ΔΩΡΕΑΝ BB Q10 στο προγραμμα προς ολους 200 ?????

http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsListManufacturers.action?manufacturerHandset=26

Edited by zerokill

Εγω σημερα εκανα συνδεση στην Vodafone με φορητοτητα απο Cosmote στο RED1 για 2 νουμερα στα 25,70 τελικη για καθε νουμερο. Το εκανα απο καταστημα. Βεββαια μετα απο αρκετη κουβέντα το εφτασα εκει.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Δηλαδή μπορούσαν αλλά δεν το έκαναν (αρχικά) ε; Μάλιστα... :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Δηλαδή μπορούσαν αλλά δεν το έκαναν (αρχικά) ε; Μάλιστα... :)

Ακριβως. Μου εδιναν κατι 35-38 το νουμερο αλλα αρχισα να τους λεω οτι γνωστοι μου εχουν παρει με 25,70 ακριβως. Με το που ειπα το νουμερο καταλαβαν οτι δεν το λεω τυχαια και αρχισαν ναι αλλα εχει τελειωσει αυτη η προωθητικη ενεργεια και ηταν μονο για καταστηματα και για λιγες συνδεσεις. Με το που ειδαν ομως οτι δεν προκειται να κλεισω συμβολαιο αν δεν μου δωσουν την τιμη αυτη μου ειπαν θα στο κανουμε αλλα μην το αναφερεις πουθενα. Δεν καταλαβα την λογικη του μην το πεις σε κανεναν αλλα αφου καταφερα να κλεισω στην τιμη που ηθελα ολα καλα.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Ρε παιδιά, πού μπορώ να κάνω παράπονο για μια αντιπρόσωπο της vodafone?Ξέρετε κάποιο τηλέφωνο ή mail?

Έχω ζητήσει εδώ και 2 εβδομάδες τη φορητότητα της σύνδεσής μου από την κοσμοτέ που είμαι στο εταιρικό συμβόλαιο της εταιρίας που εργάζομαι και συνεχώς με αποφεύγει και δεν έχει προχωρήσει καθόλου η αίτησή μου...την παίρνω τηλέφωνο, μου λέει θα το κοιτάξω και θα σε καλέσω και με γράφει κανονικά...Έχετε καμμια ιδέα τί να κάνω?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Ρε παιδιά, πού μπορώ να κάνω παράπονο για μια αντιπρόσωπο της vodafone?Ξέρετε κάποιο τηλέφωνο ή mail?

Έχω ζητήσει εδώ και 2 εβδομάδες τη φορητότητα της σύνδεσής μου από την κοσμοτέ που είμαι στο εταιρικό συμβόλαιο της εταιρίας που εργάζομαι και συνεχώς με αποφεύγει και δεν έχει προχωρήσει καθόλου η αίτησή μου...την παίρνω τηλέφωνο, μου λέει θα το κοιτάξω και θα σε καλέσω και με γράφει κανονικά...Έχετε καμμια ιδέα τί να κάνω?

Από τη σκύλα στην χαρυβδη.

Έχεις υπογράψει την φορητότητα?

Έχεις αντίγραφο? Το έχεις κάνει ονλαιν η σε κατάστημα?

Τα στοιχεία είναι σωστά?

Συμφωνεί το όνομα σου με το νούμερο? Μήπως δεν είναι στο δικό σου όνομα?

Ο κάτοχος της εταιρικής σύνδεσης είναι ενήμερος?

Όχι, δεν μου έχουν φέρει να υπογράψω τίποτα....μα δεν με έχουν πάρει ούτε κάν τηλέφωνο....

Ο κάτοχος της εταιρίκής σύνδεσης?Ο διευθυντής της εταιρίας?Δεν νομίζω να είναι ενήμερος...είναι πολύ μεγάλη εταιρία και δεν ξέρω ούτε ποιός είναι κάτοχος...

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Όχι, δεν μου έχουν φέρει να υπογράψω τίποτα....μα δεν με έχουν πάρει ούτε κάν τηλέφωνο....

Ο κάτοχος της εταιρίκής σύνδεσης?Ο διευθυντής της εταιρίας?Δεν νομίζω να είναι ενήμερος...είναι πολύ μεγάλη εταιρία και δεν ξέρω ούτε ποιός είναι κάτοχος...

Ούτε θα σε πάρουν τηλέφωνο. Είναι σαν να δίνεις ραντεβού στην Αθήνα αύριο. Και να λες γιατί δεν ήλθε.

Αλοιμονο αν οι εταιρείες ασχολούνται με κάτι τόσο ασαφές.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα, βάλε τις υπογραφές εκεί που πρέπει, να ενημερωθούν οι ταυτοποιημενοι, να γίνει σωστά η δουλειά.

Σίγουρα δικό σου λάθος είναι.

Σε τί να βάλω υπογραφή????

Δεν έχω κάποιο συμβόλαιο...και αν πάω σε κατάστημα θα μου κάνουν συμβόλαιο σαν ιδιώτη, δεν θα με βάλουν στο συγκεκριμένο εταιρικό πρόγραμμα...

Δεν έχω κάποιο συμβόλαιο...και αν πάω σε κατάστημα θα μου κάνουν συμβόλαιο σαν ιδιώτη, δεν θα με βάλουν στο συγκεκριμένο εταιρικό πρόγραμμα...

Δεν ξέρω ακριβώς την διαδικασία στα εταιρικά συμβόλαια αλλά πιστεύω ότι εσύ κι ο διαχειριστής της εταιρείας, πρέπει κάπου να υπογράψετε.

Δλδ παίρνω ένα τηλέφωνο να μπω σε κάποιο εταιρικό και θα με βάλουν έτσι απλά από το τηλέφωνο? Φίλε τρολαρεις?

Δεν ξέρω ακριβώς την διαδικασία στα εταιρικά συμβόλαια αλλά πιστεύω ότι εσύ κι ο διαχειριστής της εταιρείας, πρέπει κάπου να υπογράψετε.

Δλδ παίρνω ένα τηλέφωνο να μπω σε κάποιο εταιρικό και θα με βάλουν έτσι απλά από το τηλέφωνο? Φίλε τρολαρεις?

Εαν κανεις τηλεφωνικα σου ερχεται κουριερ βρε :) με τα συμβολαια

Δοκίμασε το 1399.

Μα αυτό εξηγώ από την αρχη......!!!!! Παίρνω τηλέφωνο, συμφωνούμε σε συμβόλαιο, μου λέει οτι οκ το προχωράω και θα σου κανονίσω να υπογράψεις, αλλά δεν μου στέλνει τίποτα να υπογράψω...

Μα αυτό εξηγώ από την αρχη......!!!!! Παίρνω τηλέφωνο, συμφωνούμε σε συμβόλαιο, μου λέει οτι οκ το προχωράω και θα σου κανονίσω να υπογράψεις, αλλά δεν μου στέλνει τίποτα να υπογράψω...

Ρωτα αν ηρθε το κουριερ. Εμενα τα στειλανε με την ACS. Παρε τηλεφωνο στη vodafone και οχι στην εκπροσωπο. Μια ερωτηση πριν ποσες μερες κανονισες οτι θα πας στη vodafone υπολογιζω μεχρι να σου στειλουν τα συμβολαια οτι θελουν 7-8 εργασιμες αν θυμαμαι καλα

Καλημερα σας. Θελω την βοηθεια σας. Εκανα φορητοτητα στην Cosmote μεσω internet (υπεγραψα και τα συμβολαια) με curier.

Σημερα με πηραν απο την Vodafone και μου εκαναν αντιπροταση αλλα πρεπει να ακυρωσω το αιτημα στην Cosmote.

Παιρνω στην Cosmote και μου λεει εφοσον υπεγραψα δεν γινεται.

Τι κανω τωρα?

Edited by Vangelakis4
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

ΓΙΝΕΤΕ......

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Καλημερα σας. Θελω την βοηθεια σας. Εκανα φορητοτητα στην Cosmote μεσω internet (υπεγραψα και τα συμβολαια) με curier.

Σημερα με πηραν απο την Vodafone και μου εκαναν αντιπροταση αλλα πρεπει να ακυρωσω το αιτημα στην Cosmote.

Τι κανω τωρα?

Αν συμφώνησες με βοντα, δεν θα σε απελευθερώσουν. Από βοντα εξαρτάται. Άσε τον δέκτη να κουρευεται και ενημέρωσε την βοντα

Τι κανω τωρα?

Σε τι συμβόλαιο είχες κανονίσει με τη Cosmote?

Ποσο καλύτερη ήταν η αντιπρόταση της Vodafone?

Εξήγησε μας αν μπορείς να έχουμε το νου μας και εμείς!:)

Αν συμφώνησες με βοντα, δεν θα σε απελευθερώσουν. Από βοντα εξαρτάται. Άσε τον δέκτη να κουρευεται και ενημέρωσε την βοντα

Απο την Vodafone μου ειπαν οτι για να ισχυσει η προσφορα πρεπει να επικοινωνησω με την cosmote και να ζητησω ακυρωση του αιτηματος φορητοτητας γιατι εχω υπογραψει το συμβολαιο.

Καλεσα στην cosmote αλλα μου λενε θα με παρουν πισω για την ακυρωση. Ακομα περιμενω.

Φοβαμαι μην μου ενεργοποιησει η cosmote την sim και μετα γινει μπαχαλο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε τι συμβόλαιο είχες κανονίσει με τη Cosmote?

Ποσο καλύτερη ήταν η αντιπρόταση της Vodafone?

Εξήγησε μας αν μπορείς να έχουμε το νου μας και εμείς!:)

Βασικα καρτοκινητο ηθελα να το κανω γιατι δεν το πολυχρησιμοποιω. Το εχω λογω δουλειας για πολυ ομιλια το καλοκαιρι και τον χειμωνα καθεται.

Οποτε το εκανα cosmokarta και αφου υπεγραψα και πηρα την sim με παιρνει σημερα η vodafone και μου δινει το Red1 με 27,20 τελικη τιμη.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών