Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ σήμερα έκανα αίτηση φορ/τας για f2g, είχα το παλιό unlimited35 και τώρα θέλουν 26,85Ε αφού λήγει το συμβόλαιο στις 10.12 ,Και 15 ευρώ να μου πουν δεν μένω, άντε γειά μετά από 15 χρόνια

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Με πηραν τηλεφωνο χτες για να μου κανουν προσφορα στην Vodafone (εχω Cosmote) . Μου εδιναν το red1 με 51 τελικη. Τους ειπα οτι ξερω οτι μεχρι προσφατα η Vodafone το εδινε 36 ευρω και μου ειπε οτι πια αυτα εχουν σταματησει. Οταν τον ρωτησα για να κανω φορητοτητα για 2 νουμερα μου ειπε οτι μου το δινει 97 ευρω. Εννοειται δεν θα το κανω απλα ηθελα να ρωτησω αν πραγματι εχουν σταματησει να κανουν φορητοτητες και εχουν ανεβασει τοσο πολυ τα ποσα.

ΥΓ: Το τηλεφωνο που με πηρε ηταν αυτο: 2142147200

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Τρολια. Εδω δινουν το red μεχρι και 17 κατι ευρω οσο θυμαμαι απο εδω. Κανε φορητοτητα κ να δεις τι θα προτεινουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρολια. Εδω δινουν το red μεχρι και 17 κατι ευρω οσο θυμαμαι απο εδω. Κανε φορητοτητα κ να δεις τι θα προτεινουν.

17,14 από 18,80 που μου ειχαν πει το εχω εγω

3 γραμμες μαλιστα αλλα και για δυο το ιδιο είναι.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Με κάλεσαν από την Vodafone για μια "προσφορά" για περισσότερα mb με επιπλέον χρέωση 10 ευρώ στον λογαριασμό μου. Συνολικά θα φτάνουν τα mb το 1 gb και 50mb. Τους είπα πως σε ποσοστιαία αύξηση, το ποσό είναι πολύ μεγάλο και πως τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο μου θέλω κάτι καλύτερο από την Vodafone. Η απάντηση ήταν πως όλα αυτά τα τρέλα νούμερα τελείωσαν και δεν υπάρχει πλέον ο λόγος για να γίνει ξανά και τέτοιο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, το τηλέφωνο που με κάλεσε ήταν το 2104279070

ειχα καλεσει Παρασκευη στη Voda και μου ειπαν οτι μπορουν να μου ανανεωσουν για αλλο ενα χρονο στο παλιο μου προγραμμα (παλιο Unlimited 45: 1500'&1500SMS-130'-70SMS-350ΜΒ) με τη ιδια εκπτωση 45%.. περιπου 28.5€

..

για 8 μερες (10/10-18/10) εμεινε το παγιο μου χωρις καμια εκπτωση.. με μηνιαιο παγιο 28.5 περιμενα οτι θα πληρωσω αναλογικα παραπανω 7-8ε..

ο λογαριασμος εκδιδεται καθε 10 του μηνα..

Ο 10/10 ηρθε 50,40ε.. υπολογισα οτι ηταν η προπληρωση του παγιου χωρις εκπτωση και περιμενα να ερθει επιστροφη της εκπτωσης για τις υπολοιπες 3 βδομαδες στον επομενο λογαριασμο (αυτο ξερω οτι γινεται χρονια τωρα στη Vodafone).

Τελικως το 10/11 ηρθε 28,02ε.

Κλω την εξυπηρετηση και η υπαλληλος επεμενε οτι η εκπτωση υπολογιζεται απο την επομενη εκδοση λογαριασμου.. δηλαδη, ασχετα με το οτι στις 18/10 μπηκα παλι σε εκπτωση, ουσιαστικα μυ ελεγε οτι το διαστημα 18/10-10/11 δεν πηρα εκπτωση...το οποιο ειναι παραλογο!

Της ζητησα να κανει αμφισβητηση..

εχει συμβει σε αλλον αυτο;;;

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

για 8 μερες (10/10-18/10) εμεινε το παγιο μου χωρις καμια εκπτωση.. με μηνιαιο παγιο 28.5 περιμενα οτι θα πληρωσω αναλογικα παραπανω 7-8ε..

Ο 10/10 ηρθε 50,40ε.. υπολογισα οτι ηταν η προπληρωση του παγιου χωρις εκπτωση και περιμενα να ερθει επιστροφη της εκπτωσης για τις υπολοιπες 3 βδομαδες στον επομενο λογαριασμο (αυτο ξερω οτι γινεται χρονια τωρα στη Vodafone).

Κλω την εξυπηρετηση και η υπαλληλος επεμενε οτι η εκπτωση υπολογιζεται απο την επομενη εκδοση λογαριασμου.. δηλαδη, ασχετα με το οτι στις 18/10 μπηκα παλι σε εκπτωση, ουσιαστικα μυ ελεγε οτι το διαστημα 18/10-10/11 δεν πηρα εκπτωση...το οποιο ειναι παραλογο!

Προσωπικά δε μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο, αλλά πολλά παρόμοια. Η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, είναι να κάνεις ο ίδιος και εγγράφως την αμφισβήτηση, αλλιώς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κάνουν τίποτα και θα σου ζητάνε απλά να τα πληρώσεις.

Να ρωτήσω αμφισβήτηση εγγράφως πως κάνουμε; Υπάρχει κάποιο Φαξ;
ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl

Εγώ πάντως που έκανα ανανέωση συμβολαίου με έκπτωση, πήρα την έκπτωση κανονικά από τη μέρα της υπογραφής και άσχετα από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού.

Iphone 7 plus 32GB

Προσωπικά δε μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο, αλλά πολλά παρόμοια. Η συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, είναι να κάνεις ο ίδιος και εγγράφως την αμφισβήτηση, αλλιώς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα κάνουν τίποτα και θα σου ζητάνε απλά να τα πληρώσεις.

με καλεσε η ιδια υπαλληλος την επομενη μερα και μου ειπε οτι την περασε την αμφισβητηση οτι και καλα εγω δεν ηξερα οτι γινεται ετσι η χρεωση... (λες και εγω ηξερα κατι τετοιο..)

Και θα μου γινει επιστροφη 16ε + φορους.

Δεν εκατσα να το αναλυσω παλι μαζι της οτι αν πλεον το χρεωνουν ετσι δεν ειναι λογικο..

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

απο όσο διαβάζω το συγκεκριμένο θέμα γίνεται συστηματικά από τη Vodafone κι αν το πάρει χαμπάρι ο πελάτης του κάνουν επιστροφή στον επόμενο λογαριασμό.

Είμαι στο Vodafone πάρα πολλά χρόνια και δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ λάθος υπέρ του πελάτη , όλα τα "λάθη" είναι υπέρ της Vodafone, πραγματικά είναι για σφαλιάρες , μου έχει τύχει να μην υπολογίσουν οικογενειακή έκπτωση , μου έχει την ημέρα που αλλάζει το πρόγραμμα να χρεωθεί κλήση από το κινητό του συζύγου προς το δικό μου κινητό (είμαστε σε ένα μητρώο και οι δύο γραμμές) , και το τελευταίο που συνέβη είναι το ίδιο με αυτό που περιγράφεις : αλλαγή προγράμματος και στο λογαριασμό δεν περάστηκε η έκπτωση για το διάστημα των 3 εβδομάδων που μεσολαβούσε στις τιμολογήσεις , ενώ περάστηκε η έκπτωση για τον ολόκληρο μήνα που χρεώθηκε το επόμενο πάγιο...

Τους τηλεφώνησα αμέσως μόλις το είδα και μου απάντησαν ότι ναι , έγινε λάθος , αλλά δεν γίνεται να περαστεί η πίστωση αμέσως αλλά θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο λογαριασμός που εκδόθηκε τον Οκτώβριο με ημ/νία πληρωμής 22/11/2013 ήταν 66 € , ενώ αν είχε γίνει κανονικά η έκπτωση θα ήταν 0€.

Επειδή πληρώνω μεσω πιστωτικής τους ζήτησα να εξαιρεθεί ο συγκεκριμένος λογαριασμός (διότι δεν υπήρχε περίπτωση να τον πληρώσω, δεν θα γίνω εγώ χρηματοδότης της vodafone) από τη χρέωση στην πιστωτικη μου και από τον επόμενο που θα

είχε γίνει η πίστωση να συνεχιστεί η χρέωση στην πιστωτική.

Όντως στις 22/11 δεν χρεώθηκε η κάρτα μου και εκδόθηκε ο επόμενος λογαριασμός ο οποιος ήταν 23 € με λήξη 23/12/2013 και αναγραφή ότι στις 23/12/13 θα εξοφληθεί μέσω της πιστωτικής.

Σήμερα ανακαλύπτω από το on-line της τράπεζας ότι στις 3/12/2013 χρεώθηκε η κάρτα μου με το ποσό των 23 € αντί να χρεωθεί στις 23/12/2013....μετά από 40λεπτη επικοινωνία με το τμήμα ταλαιπωρίας καταναλωτών έμαθα τα εξής κουλά:

1.Η εξαίρεση της χρέωσης του λογαριασμού στην πιστωτική γίνεται για έναν ημερολογιακό μήνα, δηλαδή στην περίπτωση μου από 1-30/11/2013, αυτό σημαίνει ότι μόλις λήξει ο μήνας σου χρεώνουν κανονικότατα ότι αυτοί νομίζουν ότι χρωστάς!!!!

2.Το ποσό του λογαριασμού του Οκτωβρίου δηλαδή τα 66€ θεωρείται ληξιπρόθεσμη οφειλή κι ας έχει κάνει λάθος η Vodafone και όχι ο καταναλωτής!!!

3.Το ποσό που χρεώθηκε στις 3/12 τα 23 € αφορούν οφειλές του Οκτωβρίου διότι έκαναν τα συν πλην όπως τους βολεύει και το χρέωσαν αμέσως μόλις έληξε ο μήνας της "εξαίρεσης"

Είμαι παράλογη που διαβάζω στο λογαριασμό μου "συνολικό οφειλόμενο ποσό 23 €" και από κάτω "το οφειλόμενο ποσό θα εξοφληθεί με χρέωση της κάρτας σας στις 23/12/2013" και τους κράζω που μου το χρέωσαν από τις 3/12/2013??????

Κατά τον υπάλληλο το ποσό των 23€ αφορά το λογαριασμό του Οκτωβρίου....

Πραγματικά μας θεωρούν ζώα , δεν ξερω τι άλλο να πω , διέκοψα τη χρέωση στην πιστωτική και το σκέφτομαι να τους κάνω καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στο ΚΕΠΚΑ.

Γεια σας παιδιά!! Σήμερα πήγα να πληρώσω τον λογαριασμό vodafone και στο κατάστημα μου είπαν ότι άνοιξε προσφορά για επιδότηση συσκευής. Έχω 2 νούμερα(οικογενειακό) το ένα είναι RED1 και το άλλο είναι προς όλου 400 και επιδότηση που μου δίνουν 180ε:blink:

Όταν το είπανε μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο!! Πριν 2 χρόνο μου είχαν δώσει το iphone 4s 34ε και τις γυναίκας μου 100ε το iphone 3 3gs για 100e(η γυναίκα μου δεν ήθελε να τους απειλήσει με φορητότητα) α!! τοτε δεν το είχαμε οικογενειακό.

Τους τα είπα και τα ποιο πάνω και μου άρχισαν τις κλασικές βλακείες πριν 2 χρόνια ήταν διαφορετικά και τα γνωστά.

Από τα νευρα μου πήγα σε ένα κατάστημα cosmote να κάνω φορητότητα και τα 2 νουμερα.

Πριν λίγο με πήρανε από την vodafone και μου είπανε γιατι θέλετε να φύγετε , τους εξήγησα το λόγο και άλλα πολλά και μου λέει μισό λεπτό να δούμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε. Μου λέει ότι το ποιο καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι 300ε και για τα δύο νούμερα. Τους απαντάω με τίποτα και μετά τους λέω με έκπτωση στο πάγιο τι μπορεί να γίνει?Ξανά σε αναμονή μετά από 2 λεπτά που λέει στο RED1 πληρώνεται 45ε(λόγου οικογενειακού και hol) σας το κάνουμε 33,40 και στο 400 προς όλους από 35 που δίνεται θα πάει

22,90. Λέω αφήστε να το σκεφτώ και να σας ξαναπάρω!!! Μου λέει πρέπει να αποφασίσετε γρήγορα και τις γνωστές λαλακίες.

Τι λέτε να την πάρω την προσφορά με την έκπτωση παγίου η να επιμείνω? Έτσι και τους πω δεν την θέλω λέτε να μου κάνουν καινούργια προσφορά η θα προχωρήσουν την αίτηση στην cosmote?:(

Πάντως πριν 1 και κάτι μήνα ένας φίλος πήγε και έκανε φορητότητα από cosmote σε vodafone στο RED1 και πήρε το iphone 5s 50ε .

Γεια σας παιδιά!! Σήμερα πήγα να πληρώσω τον λογαριασμό vodafone και στο κατάστημα μου είπαν ότι άνοιξε προσφορά για επιδότηση συσκευής. Έχω 2 νούμερα(οικογενειακό) το ένα είναι RED1 και το άλλο είναι προς όλου 400 και επιδότηση που μου δίνουν 180ε:blink:

Όταν το είπανε μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο!! Πριν 2 χρόνο μου είχαν δώσει το iphone 4s 34ε και τις γυναίκας μου 100ε το iphone 3 3gs για 100e(η γυναίκα μου δεν ήθελε να τους απειλήσει με φορητότητα) α!! τοτε δεν το είχαμε οικογενειακό.

Τους τα είπα και τα ποιο πάνω και μου άρχισαν τις κλασικές βλακείες πριν 2 χρόνια ήταν διαφορετικά και τα γνωστά.

Από τα νευρα μου πήγα σε ένα κατάστημα cosmote να κάνω φορητότητα και τα 2 νουμερα.

Πριν λίγο με πήρανε από την vodafone και μου είπανε γιατι θέλετε να φύγετε , τους εξήγησα το λόγο και άλλα πολλά και μου λέει μισό λεπτό να δούμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε. Μου λέει ότι το ποιο καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι 300ε και για τα δύο νούμερα. Τους απαντάω με τίποτα και μετά τους λέω με έκπτωση στο πάγιο τι μπορεί να γίνει?Ξανά σε αναμονή μετά από 2 λεπτά που λέει στο RED1 πληρώνεται 45ε(λόγου οικογενειακού και hol) σας το κάνουμε 33,40 και στο 400 προς όλους από 35 που δίνεται θα πάει

22,90. Λέω αφήστε να το σκεφτώ και να σας ξαναπάρω!!! Μου λέει πρέπει να αποφασίσετε γρήγορα και τις γνωστές λαλακίες.

Τι λέτε να την πάρω την προσφορά με την έκπτωση παγίου η να επιμείνω? Έτσι και τους πω δεν την θέλω λέτε να μου κάνουν καινούργια προσφορά η θα προχωρήσουν την αίτηση στην cosmote?:(

Πάντως πριν 1 και κάτι μήνα ένας φίλος πήγε και έκανε φορητότητα από cosmote σε vodafone στο RED1 και πήρε το iphone 5s 50ε .

Θα σέ ξαναπάρουν τηλέφωνο ,περίμενε...

Το πρόβλημα τό εχουν οί εταιρίες πού χάνουν πελάτες,´οχι εμείς

Στις ΗΠΑ το 5s με σύνδεση κοστίζει 100 εως 120 δολλάρια,με μισθό 3 φορές μεγαλύτερο από τό δικό μας,απλά σκεφθειτέ το

Επίσης επισκεφθείτε συνεργαζόμενα ανεξαρτητα καταστήματα,πιθανότατα θά σας δωσουν καλλίτερες τιμες

Edited by peet

Θα σέ ξαναπάρουν τηλέφωνο ,περίμενε...

Το πρόβλημα τό εχουν οί εταιρίες πού χάνουν πελάτες,´οχι εμείς

Στις ΗΠΑ το 5s με σύνδεση κοστίζει 100 εως 120 δολλάρια,με μισθό 3 φορές μεγαλύτερο από τό δικό μας,απλά σκεφθειτέ το

Επίσης επισκεφθείτε συνεργαζόμενα ανεξαρτητα καταστήματα,πιθανότατα θά σας δωσουν καλλίτερες τιμες

Με πιρανε σήμερα 2 φορές τηλ και αυτό που μου δώσανε ειναι η 360€ Επιδότηση η στο red1 να πληρώνω απο 45 που δίνω τωρα 33,40 και στο προς όλους 400 απο 35 ευρώ θα παει 22.90. Επίσης στη hol που έχω απο 17€ Θα μου το παει 14,60 και μια ώρα προς κινητά.

Τους είπα οτι θα το σκεφτώ και θα τους απαντήσω απο Δεύτερα.

Βασικά εμενα με ενδιαφέρει να βγάλω επιδότηση και οχι έκπτωση παγιου.

Να το ρισκάρω ακόμα περισσότερο και να τους πω θα πάω στην cosmote μπας και με ξαναπάρουν!!!

Γιατι απο οτι βλέπω πάνω απο 360€ δεν βλέπω να μου το πανε.

Με πιρανε σήμερα 2 φορές τηλ και αυτό που μου δώσανε ειναι η 360€ Επιδότηση η στο red1 να πληρώνω απο 45 που δίνω τωρα 33,40 και στο προς όλους 400 απο 35 ευρώ θα παει 22.90. Επίσης στη hol που έχω απο 17€ Θα μου το παει 14,60 και μια ώρα προς κινητά.

Τους είπα οτι θα το σκεφτώ και θα τους απαντήσω απο Δεύτερα.

Βασικά εμενα με ενδιαφέρει να βγάλω επιδότηση και οχι έκπτωση παγιου.

Να το ρισκάρω ακόμα περισσότερο και να τους πω θα πάω στην cosmote μπας και με ξαναπάρουν!!!

Γιατι απο οτι βλέπω πάνω απο 360€ δεν βλέπω να μου το πανε.

Μήπως πλέον να μετρήσεις τα λεφτά από τις εκπτώσεις που εξοικονομείς και να πάρεις τη συσκευή με δόσεις από άλλο κατάστημα που θα είναι πιο φθηνή ενδεχομένως; Γιατί από όσο θυμάμαι ακόμα και το Πλαίσιο έχει πιο φθηνά τις συσκευές σε σχέση με τα καταστήματα VODAFONE, Γερμανός κλπ;

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Πρωτη φορα βλεπω για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προσφορες να ρωτανε αλλους σε φορουμ τι να κανουν

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Μην το κατακρίνεις απαραίτητα. Αν δεν έχεις ασχοληθεί ξανά με την όλη διαδικασία της φορητότητας - αντιπροσφορών είναι σκόπιμο να πάρεις μία δεύτερη γνώμη από κάποιον που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν και ξέρει ενδεχομένως τι μπορεί να επιτευχθεί.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Μα να ρωτησω κατι που ΜΟΝΟ εγω ξερω αν με συμφερει????δηλαδη αν του πουμε 10 ατομα παρε επιδοτηση κινητου και αλλοι 10 την επιδοτηση παγιου....τι θα κανει...στην τσεπη του ειμαστε??

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Απλά εκφράζεις τις εναλλακτικές που υπάρχουν με βάση τα δικάσου κριτήρια και προσφέρεις ουσιαστικά τροφή για σκέψη σε αυτόν που έχει το πρόβλημα. Δεν του λες τι θα κάνει. Απλά δίνεις εναλλακτικές γενικά. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω.

Ας μην ξεχνάμε ότι τόσο τά πάγια ,οσο καί οι λογαριασμοί είναι καθαρά παροχή υπηρεσιών,τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο

Πληρώνουμε εξαιρετικά πολλά λεφτά γιά παροχή υπηρεσιών,αν δεν υπάρξει επιδότηση συσκευης

Αν μάλιστα υπολογισουμε οτι τά ιδιοκτητα καταστηματα της voda είναι πλέον ελάχιστα,τότε σκεφθείτε τά κέρδη τους.Επέκταση στο δικτυο είναι πλέον ελάχιστη

Πρωτη φορα βλεπω για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προσφορες να ρωτανε αλλους σε φορουμ τι να κανουν

Φίλε μου μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλες τις σελίδες του συγκεκριμένω τοπικ(όπως και άλλα forum)!!

Ξέρω πολύ καλά τι να κάνω. Απλός ρώτησα μήπως έχει και κάποιος άλλος τα ίδια προγράμματα που έχω και έχει πάρει καλή επιδότηση.

Επίσης να βλέπουν και άλλοι συμφορίτες το τι συμβαίνει στις επιδοτήσεις.

Νομιζω για αυτον το λόγο είναι τα φουρουμ να ρωτάς να μαθαίνεις και να ψάχνεις να βρίσκεις.

Ελπίζω να σε κάλυψα στην απορία που είχες!!

Εμάς για 5 νούμερα εταιρικό με συνολικό πάγιο στα 156€ συνολικά (μαζί με φπα τελη) για να μας πάρουν πίσω στην εταιρία δίνουν 350€ αλλά σε 18μηνο. Τους είπαμε ότι δεν παίζει να κανουμε 18μηνο και λένε ότι έχουν κοπεί τα 12μηνα σε προσφορές. Εχουν πει κάτι αντίστοιχο σε άλλον;

Εμάς για 5 νούμερα εταιρικό με συνολικό πάγιο στα 156€ συνολικά (μαζί με φπα τελη) για να μας πάρουν πίσω στην εταιρία δίνουν 350€ αλλά σε 18μηνο. Τους είπαμε ότι δεν παίζει να κανουμε 18μηνο και λένε ότι έχουν κοπεί τα 12μηνα σε προσφορές. Εχουν πει κάτι αντίστοιχο σε άλλον;

Φίλε απο όσο ξέρω δεν πρέπει να κάνουν σε καμιά εταιρεία 12 μηνα + προσφορά!!! Καλό είναι να πας σε κάθε εταιρεία να τους πεις τα πακετα που θέλεις , τα νούμερα που θέλεις να πάς να δείς τι ποσό σου δίνουν για επιδότηση.

Πάντως απο ότι βλέπω έχουν σταματήσει να δινουν καλές επιδοτήσεις.

Απο ότι διάβασα σε γειτονικο forum η VODA ετοιμάζεις αυξησεις σε πάγια. Οπότε καλό είναι να το εκμεταλευτούμε για επιδότηση:p

Φίλε απο όσο ξέρω δεν πρέπει να κάνουν σε καμιά εταιρεία 12 μηνα + προσφορά!!! Καλό είναι να πας σε κάθε εταιρεία να τους πεις τα πακετα που θέλεις , τα νούμερα που θέλεις να πάς να δείς τι ποσό σου δίνουν για επιδότηση.

Πάντως απο ότι βλέπω έχουν σταματήσει να δινουν καλές επιδοτήσεις.

Απο ότι διάβασα σε γειτονικο forum η VODA ετοιμάζεις αυξησεις σε πάγια. Οπότε καλό είναι να το εκμεταλευτούμε για επιδότηση:p

Τόσα χρόνια όμως 12μηνα μας έκαναν και η voda όταν ήμασταν και η wind που ήμασταν μέχρι φέτος. Τα πακέτα που θέλουμε τα χουμε πει οπότε όποιος δώσει το περισσότερα θα πάμε, απλώς το 18μηνο χτύπησε κάπως. Τώρα αν κάνει αυξήσεις μόνο αυτή klein mein:lol:

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών