Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω, το είχα γράψει και λίγο πιο πάνω. Πρόσφατα (πριν 2 εβδομάδες) πήρα 2 red 1 με οικογενειακό και HOL στα 41 € τελική τιμή.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω, το είχα γράψει και λίγο πιο πάνω. Πρόσφατα (πριν 2 εβδομάδες) πήρα 2 red 1 με οικογενειακό και HOL στα 41 € τελική τιμή.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Στο προτειναν απο μονοι τους ομως.Εγω με τα χιλια ζορια πηρα 5% επιπλεον εκπτωση απο το 40%,γιατι ξερουν οτι η κοσμοτε πουλαει πλεον με 72 ευρω τα απεριοριστα 65,οποτε δεν κατεβαινουν πολυ.Καποιος που να πηρε μεσα στη βδπμαδα πιο χαμηλα και πως?θα δεχτω μαλλον στα 59 συνολο για τις 2 γραμμες.

Eιχες παραλαβει sim και ειχες υπογραψει?Γιατι εμενα παροτι εχω κανει αιτημα απο τη δευτερα η κοσμοτε δε στελνει το αιτημα χωρις υπογραφες.

Όχι δεν είχα κάνει τέτοια πράγματα για να προχωρήσω το συμβόλαιο με την κοσμοτε.

έχω κάνει VMB 5GB στα 20Ε και βλέπω online οτι ο πρώτος λογαριασμός είναι 15Ε γιατί έτσι

Αν ξεκινησες στα μισα του μηνα λογικα σε χρεωσαν για οσο σερφαρες μεχρι να βγει ο λογαριασμος.ετσι νομιζω.

Λογικά θα έπρεπε να σου έρθει μεγαλύτερο ποσό από 1 πάγιο. Το "μισό" μήνα που χρησιμοποίησες συν προπληρωμή τον επόμενο..

Εκτός και αν στα συμβόλαια ίντερνετ δεν το κάνουν αυτό, όπως στα κινητά και σταθερά τηλέφωνα...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Αν ξεκινησες στα μισα του μηνα λογικα σε χρεωσαν για οσο σερφαρες μεχρι να βγει ο λογαριασμος.ετσι νομιζω.

ναι άλλα εγώ έφαγα και τα 5GB και στην ανάλυση ειναι για ενα μήνα

Broadband 5GB 22/06/2013-21/07/2013=24,39

Προνομιακή έκπτωση - 30% 22/06/2013-21/07/2013=-4,90

Έκπτωση από Προσφορά - 33% 22/06/2013-21/07/2013=-8,05

Broadband 5GB =0,81

Προνομιακή έκπτωση - 30% =-0,16

Έκπτωση από Προσφορά - 33% =-0,27

Σύνολο=11,82

Λογικά θα έπρεπε να σου έρθει μεγαλύτερο ποσό από 1 πάγιο. Το "μισό" μήνα που χρησιμοποίησες συν προπληρωμή τον επόμενο..

Εκτός και αν στα συμβόλαια ίντερνετ δεν το κάνουν αυτό, όπως στα κινητά και σταθερά τηλέφωνα...

Στην κοσμοτε ήταν 40 πρώτος

:ninja:

Broadband 5GB 22/06/2013-21/07/2013=24,39

Προνομιακή έκπτωση - 30% 22/06/2013-21/07/2013=-4,90

Έκπτωση από Προσφορά - 33% 22/06/2013-21/07/2013=-8,05

Broadband 5GB =0,81

Προνομιακή έκπτωση - 30% =-0,16

Έκπτωση από Προσφορά - 33% =-0,27

Σύνολο=11,82

Το συμβόλαιό σου ξεκίνησε περίπου στις 15/6; Γιατί νομίζω απλά έχεις προνομιακή έκπτωση -30% και έκπτωση από προσφορά -33%, με αποτέλεσμα το πάγιο να σου βγαίνει ~11,50€. Άρα τα 11,82€ είναι πάνω από το ένα πάγιο. Τουλάχιστον από αυτά που έχεις γράψει, εγώ αυτό το συμπέρασμα βγάζω.

~11,5€ πάγιο ενός μήνα

0,81€ χρέωση μέχρι το κλείσιμο του μήνα και από κάτω τις αντίστοιχες εκπτώσεις που έχεις.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Φυσικά και δεν έχει 67. Καμιά 50ρια έχει το red1 χωρίς επιδότηση. Ναι η τιμή είναι τελική με φόρους και τέλη κινητής και την πήρα από φορητότητα. Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχουν πελάτες που μπορεί να το παίρνουν το ίδιο ακόμα φθηνότερα. Όπως φυσικά και άλλοι που θα το πάρουν παραπάνω...

Και σοβαρά πιστεύω ότι μου έκαναν αυτή την προσφορά επειδή πήγα στην συνάντηση του myphone και τα καναν πάνω τους!

Τελικα πηρα κι εγω to red1 στα 26,88 η καθε γραμμη.Αυριο ενεργοποιειται γιατι μου εβγαλε την πιστη η κοσμοτε για να ακυρωσει τη φορητοτητα,αν και με βολεψε γιατι μου προτειναν 2 παγια δωρο κι ετσι πηρα +5% εκπτωση απο vodafone.

ΥΓ.67,2Ο ειναι η επισημη τιμη καταλογου,αλλα φυσικα κανεις δεν το παιρνει σε αυτη την τιμη.

Ρε παιδια 2 Vodafone red σε οικογενειακο με φορητοτητα και οι 2 γραμμες απο cosmote,μου τα δινει η vodafone 78.5euro.Εσεις πως πετυχατε χαμηλοτερες τιμες;;;

Ρε παιδια 2 Vodafone red σε οικογενειακο με φορητοτητα και οι 2 γραμμες απο cosmote,μου τα δινει η vodafone 78.5euro.Εσεις πως πετυχατε χαμηλοτερες τιμες;;;

Αν καταλαβαινω καλα εχεις αλλο παροχο αυτη τη στιγμη(cosmote).Εγω πετυχα καλυτερη τιμη για να παραμεινω στη vodafone.Αν κανεις φορητοτητα σιγουρα θα σε παρει η cosmote για αντιπροσφορα,οποτε καλο ειναι να εχεις καταληξει σε ποιο προγραμμα θες να πας και παζαρεψε για την καλυτερη τιμη.Η vodafone δυσκολα θα σου προσφερει κατι παραπανω απο το 30% που δινει online.

Εχω το red1 με εκπτωση 55% και 10% απο την συνδυαστικη της HOL.

Αυτοι σχυριζονται οτι απο το αποφοροληγημενο παγιο (48,78) αφαιρεται πρωτα το 10% της HOL (4,88) και επι αυτου που μενει (43,90) εφαρμοζεται η εκπτωση του 55% (24,15).

Εγω εχω την αποψη οτι εφοσον αναγραφεται στο λογαριασμο "προνομιακη εκπτωση -55%", αυτη πρεπει να γινεται επ του αρχκου ποσου του παγιου (χωρις να εχει αφαιρεθει ηδη αλλη εκπτωση), δηλαδη να ειναι 26.83. Εχουμε δηλαδη μια διαφορα 2,69 + φπα = 3,30 ανα λογαριασμο.

Τους ειπα οτι θεωρω αυθαιρετο αυτον τον τροπο υπολογισμου του παγιου και οτι δεν προσδιοριζεται πουθενα οτι με αυτον τον τροπο θα υπολογιζεται αλλα δεν βγαλαμε ακρη.......

Εσεςτι λετε ;

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Αυτοι σχυριζονται οτι απο το αποφοροληγημενο παγιο (48,78) αφαιρεται πρωτα το 10% της HOL (4,88) και επι αυτου που μενει (43,90) εφαρμοζεται η εκπτωση του 55% (24,15).

Εγω εχω την αποψη οτι εφοσον αναγραφεται στο λογαριασμο "προνομιακη εκπτωση -55%", αυτη πρεπει να γινεται επ του αρχκου ποσου του παγιου (χωρις να εχει αφαιρεθει ηδη αλλη εκπτωση), δηλαδη να ειναι 26.83. Εχουμε δηλαδη μια διαφορα 2,69 + φπα = 3,30 ανα λογαριασμο.

Τους ειπα οτι θεωρω αυθαιρετο αυτον τον τροπο υπολογισμου του παγιου και οτι δεν προσδιοριζεται πουθενα οτι με αυτον τον τροπο θα υπολογιζεται αλλα δεν βγαλαμε ακρη.......

Εσεςτι λετε ;

Άλλα είδη εκπτώσεων εφαρμόζονται σίγουρα επί του αρχικού. Πχ οικογενειακή έκπτωση, προνομιακή έκπτωση, έκπτωση αντί επιδότησης κλπ. Τώρα επειδή η έκπτωση της HOL γίνεται για λογαριασμό "άλλης" εταιρείας, δεν ξέρω τι μπορούν να επικαλεστούν...

Εσεςτι λετε ;

δυστυχως οπως στα λενε ειναι, οι προνομιακες εκπτωσεις μπαινουν παντα στο τελος απο οποιαδηποτε αλλη εκπτωση, ειναι στους ορους που εχεις υπογραψει...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Εσεςτι λετε ;

Δυστυχως ετσι το υπολογιζουν για ολες τις προσθετες εκπτωσεις.Τουλαχιστον εχεις πετυχει μια πολυ καλη εκπτωση.

Ειναι δυνατών να φαγωθούν 1.7GB χωρίς λόγο γιατι κάπου πήγαν και δεν ξέρω που ειχα 2 σελίδες ανοιχτές σε αδράνεια και έβλεπα μια ταινία WTF

δεν ειναι καν windows update γιατί εχει 1 ενημέρωση 88κβ ουτε κάποια εφαρμογή που είναι αδύνατον

Μπορώ να πάρω εξ. πελατών χωρίς να εχω vodafone αριθμό ??

Ειναι δυνατών να φαγωθούν 1.7GB χωρίς λόγο γιατι κάπου πήγαν και δεν ξέρω που ειχα 2 σελίδες ανοιχτές σε αδράνεια και έβλεπα μια ταινία WTF

δεν ειναι καν windows update γιατί εχει 1 ενημέρωση 88κβ ουτε κάποια εφαρμογή που είναι αδύνατον

Μπορώ να πάρω εξ. πελατών χωρίς να εχω vodafone αριθμό ??

Αν έβλεπες ταινία είναι δυνατόν να έφαγε 1.7GB

από οποιοδήποτε τηλέφωνο κάλεσε 13830

Αν έβλεπες ταινία είναι δυνατόν να έφαγε 1.7GB

από οποιοδήποτε τηλέφωνο κάλεσε 13830

Που είναι σε DVD :wacko: γιατί streaming αποκλείεται να έβλεπα εδώ 1-2 βίντεο στο youtube μου τρώνε 200ΜΒ για πλάκα

και αυτο 13830 είναι με χρέωση ετσι δεν είναι ?? μήπως υπάρχει σταθερό τηλέφωνο γιατί εχω προς όλους

παιδια γεια σας.

θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις καρτες σιμ της vodafone.

στη cosmote που ειμουνα πριν,ειχα 2 κατρες με το ιδιο νουμερο σε 2 διαφορετικες συσκευες.οταν ηθελα το παλιο κινητο για την δουλεια,ανοιγα αυτο,οταν ηθελα το smartphone εκλεινα το παλιο και ανοιγα το καινουργιο.ποτε και τα δυο ταυτοχρονα.

αυτο το πραγμα μπορω να το εχω και στην vodafone??

ευχαριστω.....Κων/νος Λαρισα.

παιδια γεια σας.

θελω να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις καρτες σιμ της vodafone.

στη cosmote που ειμουνα πριν,ειχα 2 κατρες με το ιδιο νουμερο σε 2 διαφορετικες συσκευες.οταν ηθελα το παλιο κινητο για την δουλεια,ανοιγα αυτο,οταν ηθελα το smartphone εκλεινα το παλιο και ανοιγα το καινουργιο.ποτε και τα δυο ταυτοχρονα.

αυτο το πραγμα μπορω να το εχω και στην vodafone??

ευχαριστω.....Κων/νος Λαρισα.

Πως ειχες κανει την κλωνοποιηση;

Πως ειχες κανει την κλωνοποιηση;

δεν καταλαβαα τι εννοεις.

στην κοσμοτε υπηρχε η δυνατοτητα με την αγορα δυδυμων καρτων (25 ευρω).τις εβαζες σε δυο διαφορετικες συσκευες,για να μην βγαζεις συνεχεια υην καρτα απο την μια συσκευη στη αλλη.

δεν καταλαβαα τι εννοεις.

στην κοσμοτε υπηρχε η δυνατοτητα με την αγορα δυδυμων καρτων (25 ευρω).τις εβαζες σε δυο διαφορετικες συσκευες,για να μην βγαζεις συνεχεια υην καρτα απο την μια συσκευη στη αλλη.

Οκ τωρα το καταλαβα. Δεν το ηξερα. Νομισα οτι αν ειχες κανει κλωνοποιηση να ξαναεκανες. Αλλα μαλλον για λογους ασφαλειας δεν γινεται πλεον.

Και με vodafone γινετε με καποιοι μηνιαιο μικρο παγιο και δεν χρειαζεται να κλεισεις την μια συσκευη που λενε οι ...ειδικοι της αλλα απλα απο αυτο που εχεις κλειστο να κανεις εστω μια αναπντητη κλιση καπου και "παιρνει" αυτο την γραμμη και βγαζει off το αλλο

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών