Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε οποιοδηποτε συμβολαιο της vodafone, εαν επιλεξεις απο το σαιτ να εχεις εκπτωση παγίου, σου δινει ΜΟΝΟ 18-24μηνο. Οποιος αμφιβαλλει, εχω και screenshots :D

ρε παιδια ειναι λογικο απο πεμπτη που ειμαι βοντα ακομα να μην εχω data γιατι,λενε,δεν εχει ολοκληρωθει η μεταβαση απο wind?

ρε παιδια ειναι λογικο απο πεμπτη που ειμαι βοντα ακομα να μην εχω data γιατι,λενε,δεν εχει ολοκληρωθει η μεταβαση απο wind?

δεν εχει λογικη.... αφου εισαι απο πεμπτη στη βοντα..... και πότε σου είπαν οτι θα ''ολοκληρωθει η μεταβαση'';

δεν εχει λογικη.... αφου εισαι απο πεμπτη στη βοντα..... και πότε σου είπαν οτι θα ''ολοκληρωθει η μεταβαση'';

ουτε που ξερουν!ημουν 20 χρονια wind και πρωτη φορα αλλαζω εταιρεια και δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα αλλα απο τη στιγμη που ειμαι απο πεμπτη βοντα δεν θα επρεπε αμεσα να εχω και data?

ουτε που ξερουν!ημουν 20 χρονια wind και πρωτη φορα αλλαζω εταιρεια και δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα αλλα απο τη στιγμη που ειμαι απο πεμπτη βοντα δεν θα επρεπε αμεσα να εχω και data?

μηπως πρεπει πρωτα να εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος;

μηπως πρεπει πρωτα να εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος;
Δηλαδη αν εκδοθει σε 10 μερες δεν θα εχω ιντερνετ data?τοτε κακως εκανα φορητοτητα καθομουν και στη wind αν ειναι.

Δηλαδη αν εκδοθει σε 10 μερες δεν θα εχω ιντερνετ data?τοτε κακως εκανα φορητοτητα καθομουν και στη wind αν ειναι.

δε ξερω, τι να σου πω... παντως εαν και μετά την εκδοση δεν μπουνε τα mb, τοτε ριξε ακυρο. Απλα να εισαι προετοιμασμενος οτι πηγες σε μια εταιρια που κλεβει το συνδρομητη, με μόνιμη δικαιολογια - ''καραμελα'' το ''λαθος συστηματος'' (εδω και πάρα πολλα χρόνια).

Άλλαξα σε Vodafone από wind πριν τρεις μήνες. Είχα από την πρώτη στιγμή data. Και όταν λέμε data εννοούμε data, όχι σαν την wind.

Αυτό βέβαια έχει και ένα κακό, στην wind είχα 500mb που ήταν όλα άχρηστα και ποτέ δεν μπόρεσα να περάσω τα 250 όσο και αν προσπάθησα. Πάντα εμένα άλλο υπομονή μέχρι να ανοίξει και η πιο απλή σελίδα με 2g που είχα σχεδόν παντού, ενώ τώρα έχω 300 και επειδή πηγαίνει σφαίρα στο 95% των περιπτώσεων που θέλω data και χαίρεσαι internet δεν μου φτάνουν.

Edited by cb600f

Άλλαξα σε Vodafone από wind πριν τρεις μήνες. Είχα από την πρώτη στιγμή data. Και όταν λέμε data εννοούμε data, όχι σαν την wind.

Από την ημέρα που υπεγραψες το συμβόλαιο με την Vodafone μετά από ποσες μέρες είχες πλήρη γραμμή;

Εγώ υπέγραψα την πέμπτη απόγευμα στον κούριερ

Από την ημέρα που υπεγραψες το συμβόλαιο με την Vodafone μετά από ποσες μέρες είχες πλήρη γραμμή;

Εγώ υπέγραψα την πέμπτη απόγευμα στον κούριερ

Από την ημέρα που άνοιξε η κάρτα όλα λειτουργούσαν κανονικά, εκτώς από την εφαρμογή της Vodafone που μετρούσε τα data μετά τον πρώτο λογαριασμό και μπορούσα να δω τον λογαριασμό μου. Αλλά τηλέφωνα και data από την πρώτη στιγμή.

Πληρώνεις μόνο για όσους μηνες πήρες την έκπτωση. Και με αντίστροφη μέτρηση από τη μέση του συμβολαίου. Για ολες τις εταιρίες ισχύει αυτο.

Σε τι πρόγραμμα; Έχεις από τα προγράμματα που ισχύει η τιμολογιακή αλλαγή;

Από ότι διαβάζω από άλλα θέματα στο forum αν δεν παραλάβεις sim και δεν υπογράψεις συμβόλαιο δεν παίζει αλλαγή.

Υποψιάζομαι ότι επειδή είναι 3η χρονιά που το κάνω (και μου το είπε ο cosmote στο τηλέφωνο) παίζει να μου κάνουν κανένα κολπάκι από cosmote με καθυστέρησεις για να υπογράψω πρώτα πριν προλάβει να αντιδράσει η vodafone.

Αποφάσισα να μην παραλάβω αύριο απο courier. Παρασκευή μπορώ μόνο :p :p

Για να δούμε ...

Αν δεν με πάρουν και αύριο τηλέφωνο θα πάω να το κάνω καρτοκινητό. Αυτοί θα χάσουν.

Πάντως ακόμη και αν παραλάβεις την κάρτα μπορείς να το ακυρώσεις, μάλιστα σύμφωνα με τον νόμο έχεις 14 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης όπου επιστρέφεις στον προηγούμενο πάροχο. Βέβαια είναι μπελαλίδικος τρόπος αυτός αλλά γίνεται...

Εγώ όταν παρέλαβα τις κάρτες και υπέγραψα την αίτηση είχα ζητήσει να μην ενεργοποιηθούν πριν επικοινωνήσουν μαζί μου πρώτα και έτσι έγινε.

Έμαθα εκ τον υστέρων ότι : α. Προσπαθούν να κάνουν αίτηση φορητότητας όταν ήδη έχουν στα χέρια τους την αίτηση, μιας και έχουν μάθει και αυτοί την γνωστή διαδικασία για αύξηση της επιδότησης/έκπτωσης από εμάς.

β. Ότι αν αυτός που μιλάς "στεγνά" θέλει να "πιάσει" τους στόχους του, θα κάνει και θα υποσχεθεί τα πάντα μέχρι να πάρεις την αίτηση και μετά θα σε ενεργοποιήσει αμέσως ασχέτως αν ακυρώσεις μιας και αυτουνού θα μετρηθεί σαν επιτυχημένη πώληση.

Πάντως ακόμη και αν παραλάβεις την κάρτα μπορείς να το ακυρώσεις, μάλιστα σύμφωνα με τον νόμο έχεις 14 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης όπου επιστρέφεις στον προηγούμενο πάροχο. Βέβαια είναι μπελαλίδικος τρόπος αυτός αλλά γίνεται...

Εγώ όταν παρέλαβα τις κάρτες και υπέγραψα την αίτηση είχα ζητήσει να μην ενεργοποιηθούν πριν επικοινωνήσουν μαζί μου πρώτα και έτσι έγινε.

Έμαθα εκ τον υστέρων ότι : α. Προσπαθούν να κάνουν αίτηση φορητότητας όταν ήδη έχουν στα χέρια τους την αίτηση, μιας και έχουν μάθει και αυτοί την γνωστή διαδικασία για αύξηση της επιδότησης/έκπτωσης από εμάς.

β. Ότι αν αυτός που μιλάς "στεγνά" θέλει να "πιάσει" τους στόχους του, θα κάνει και θα υποσχεθεί τα πάντα μέχρι να πάρεις την αίτηση και μετά θα σε ενεργοποιήσει αμέσως ασχέτως αν ακυρώσεις μιας και αυτουνού θα μετρηθεί σαν επιτυχημένη πώληση.

Λογικά πάντως δεν πρέπει κάποια στιγμή να περάσουν στο σύστημα τους την αίτηση ; Μήπως να κάνω αίτηση και στην wind ; :rolleyes:

Από την στιγμή που την έκανα τηλεφωνικά δεν πρέπει να το ζητήσουν κάποια στιγμή από την vodafone ;

Μεγάλη φασαρία φέτος ...

Edited by kokoretsi

Στην wind που πήρα τηλέφωνο για φορητότητα μου είπανε ότι θα με καλέσουν αυτοί σε 1-2 εργάσιμες !!! Μόνο καρτοκινητά κάνουν άμεσα ...

Ότι να ναι ...

Με πήραν από βονταφον για προσφορά 400 λεπτά προς όλους 40 sms και 300mb 20.ευρώ στην τέλη κινητής. Σύνολο 22,40

Συνάδει με τη δική μου φετινή εμπειρία. Έχω ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα φορητότητα σε cosmote, αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω sim και η vodafone δεν ξέρει τίποτα :)

Συνάδει με τη δική μου φετινή εμπειρία. Έχω ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα φορητότητα σε cosmote, αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω sim και η vodafone δεν ξέρει τίποτα :)

Μπορείς να "λείπεις" από το σπίτι να το καθυστερήσεις λίγο ακόμα..

Μπορείς να "λείπεις" από το σπίτι να το καθυστερήσεις λίγο ακόμα..

Μπα, έχω κουραστεί με τη Vodafone... Αν ήθελαν να με κρατήσουν σαν πελάτη, ας μου έκαναν κάποια σοβαρή προσφορά όταν είχαν την ευκαιρία. Από cosmote μου προσέφεραν το ισοδύναμο του Red 1 + 500 MB με 25€, με οικογενειακή έκπτωση.

Μπα, έχω κουραστεί με τη Vodafone... Αν ήθελαν να με κρατήσουν σαν πελάτη, ας μου έκαναν κάποια σοβαρή προσφορά όταν είχαν την ευκαιρία. Από cosmote μου προσέφεραν το ισοδύναμο του Red 1 + 500 MB με 25€, με οικογενειακή έκπτωση.

ετσι εγω το αποφασισα απο εδω και περα καθε χρονο θα κανω φορητοτητα για να παιρνω τις καλυτερες προσφορες αφου γραφουν τους παλιους συνδρομητες!

Το ιδιο μου προτειναν και μενα.τη πεμπτη θα ρθει courier

Καταληξαμε τελικα με τη Vodafone μετα απο αρκετες διαπραγματευσεις ειναι η αληθεια στο Red 1 στα 26 ευρω και το unlimited 25 στα 12,50 ευρω. Ετησιο συμβολαιο.

Μια χαρα νομιζω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καταληξαμε τελικα με τη Vodafone μετα απο αρκετες διαπραγματευσεις ειναι η αληθεια στο Red 1 στα 26 ευρω και το unlimited 25 στα 12,50 ευρω. Ετησιο συμβολαιο.

Μια χαρα νομιζω.

θα τους το κλείσεις αν συνεχίσεις έτσι.... :D

Μια χαρα νομιζω.

για να μεινεις voda στα εδωσαν αυτα η ηρθες απο αλλη εταιρεια?γιατι αν εισαι απο πριν βοντα και στα εδωσαν αυτα για να μεινεις τοτε εγω ειμαι μακακας που δυο γραμμες και σταθερο μου τα εδωσαν 37 το καθε red 1!!!και μιας και ουτε τα data δεν εχουν ενεργοποιησει 5 μερες τοτε μηπως να παω να ακυρωσω την φορητοτητα απο wind και να πανε να ....

για να μεινεις voda στα εδωσαν αυτα η ηρθες απο αλλη εταιρεια?γιατι αν εισαι απο πριν βοντα και στα εδωσαν αυτα για να μεινεις τοτε εγω ειμαι μακακας που δυο γραμμες και σταθερο μου τα εδωσαν 37 το καθε red 1!!!και μιας και ουτε τα data δεν εχουν ενεργοποιησει 5 μερες τοτε μηπως να παω να ακυρωσω την φορητοτητα απο wind και να πανε να ....

Για να μεινω ναι...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Για να μεινω ναι...
τι κινησεις εκανες διαπραγματευτικες?εσυ πρωτος απειλησες να φυγεις η σε πηραν για να μεινεις?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών