Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τον πλήρωσα..αλλά πείτε μου όμως!

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10346 πάει στα 40.50 με την έκπτωση παγίου

Είναι σωστή η χρέωση έτσι;

Το πάγιο που βλέπεις είναι μονο με την έκπτωση αντι για επιδότηση, οποτε δεν έχεις υπολογισει την έκπτωση της HOL και το τέλος συνδρομητων κινητής τηλεφωνίας που αν η καθαρή αξία του λογαριασμού σου είναι κάτω από 50€ τότε είναι 12% ενώ αν είναι από 50,01-100€ τότε είναι 15%.

Νομίζω πως όλα τα δίκτυα έχουν έναν στάνταρ χρόνο μέχρι να βγει ο τηλεφωνητής, κάπου στα 25 δεύτερα, αν ο συνδρομητής έχει προώθηση στον τηλεφωνητή. Αλλιώς, νομίζω ότι ο χρόνος αυξάνεται κάπου στα 50 δεύτερα και τερματίζει η κλήση, χωρίς να βγει εννοείται τηλεφωνητής.

Σωστός και στα δυο :) Η προεπιλογή είναι 25'' αλλά για την vodafone φτανει το πολύ μέχρι 30''.

Γενικότερα μπορούμε να ρυθμίσουμε εμείς και αλλάζει ανά 5'' σας το λέω ενημερωτικά γιατί με τον τηλεφωνητή καλώς ή κακώς δουλεύω αρκετά ...

Edited by am_xmen
[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Το πάγιο που βλέπεις είναι μονο με την έκπτωση αντι για επιδότηση, οποτε δεν έχεις υπολογισει την έκπτωση της HOL και το τέλος συνδρομητων κινητής τηλεφωνίας που αν η καθαρή αξία του λογαριασμού σου είναι κάτω από 50€ τότε είναι 12% ενώ αν είναι από 50,01-100€ τότε είναι 15%.

..

ναι το ξέρω ότι στο site το δείχνει μόνο του.2 σελίδες τώρα ζητάω βοήθεια,αλλά όλοι μου απαντάτε με αυτά που γράφω,συγνώμη αλλά δεν βγάζω άκρη :wacko: ..Σας ρωτάω για να μην μπλέκω με την εξυπηρέτηση πελατών.

Άρα και με την έκπτωση της χολ και με τις εκπτώσεις πάνω πάει 31.90, ΧΩΡΙΣ ΤΊΠΟΤΑ ΠΑΝΩ,ΣΚΕΤΗ ΤΙΜΗ,ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΙ,ΟΥΤΕ ΦΠΑ..

έφτιαξε και το myaccount..για δείτε.

Πάγια Αξία προ Φ.Π.Α. σε €

Vodafone Unlimited 45 20/02/2012-19/03/2012 36,58

Vodafone Passport 20/02/2012-19/03/2012 0,00

ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ VF/HOL 20/02/2012-19/03/2012 -4,07

Προνομιακή έκπτωση - 50% 20/02/2012-20/02/2012 -0,61

Σύνολο

31,90

Χρεώσεις επικοινωνίας επιπλέον του παγίου Αξία προ Φ.Π.Α. σε €

Χρεώσεις επικοινωνίας 06/01/2012-16/02/2012 0,20

Σύνολο

0,20

Άλλες εκπτώσεις / χρεώσεις Αξία προ Φ.Π.Α. σε €

Φόρος Κινητής Τηλεφωνίας

3,85

Σύνολο

3,85

ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΠΑ: € 35,95 ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α. 23% : € 8,27 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: € 44,22 Για την Vodafone πληρώνεις: € 32,10 Για φόρους πληρώνεις: € 12,12

απλά αν είναι σωστά,γιατί χάθηκα κάπως στον τελευταίο λογαριασμό..

- - - -

@xtrmsnpr

Η έκπτωση 50% είναι το μισό πάγιο;;; Αν ναι δεν έχει αποδοθεί σωστά σε αυτό το λογαριασμό. Αν δεις το πάγιο είναι 36,58 και η έκπτωση 0,61

Αν αφορά πρώτο λογαριασμό ίσως μπει από τον επόμενο. Ανάλογα τι σου έχουν πει... Η μόνη έκπτωση που έχει μπει σε αυτό το τιμολόγιο είναι από συνδυασμό ΗOL

@xtrmsnpr

Η έκπτωση 50% είναι το μισό πάγιο;;; Αν ναι δεν έχει αποδοθεί σωστά σε αυτό το λογαριασμό. Αν δεις το πάγιο είναι 36,58 και η έκπτωση 0,61

Αν αφορά πρώτο λογαριασμό ίσως μπει από τον επόμενο. Ανάλογα τι σου έχουν πει... Η μόνη έκπτωση που έχει μπει σε αυτό το τιμολόγιο είναι από συνδυασμό ΗOL

ναι,από το vod un45, μου είπανε ότι έληξε η έκπτωση..ήταν για 4μήνες.Και απλώς για μια μερα μπήκαν τα -0.61€.Δεν είναι ο πρώτος..

Γιαυτό μπερδεύτηκα στους υπολογισμούς..Μόνο αυτό έχει μπει λοιπόν έ;Άρα πρέπει να τους πάρω να τους ρωτήσω γιατί δεν έχει έκπτωση αντί επιδότησης που έχω..Σε ευχαριστώ..Με την έκπτωση αντί παγιού πρέπει να ήταν 4.5€ πιο κάτω;

- - - -

@xtrmsnpr

Ανάλογα τι ποσό πίστωσης σου έχουν βάλει αφού δεν πήρες συσκευή. Πάρτους τηλέφωνο και ρώτα πότε κλείνει 12μηνο το συμβόλαιο σου για να μάθεις από πότε θα μπει η έκπτωση, και αν πρόκειται για λάθος που δεν μπήκε από τώρα...

Εχω το unlimited 45, και μεχρι τον Φλεβαρη ειχα εκπτωση στο παγιο 40% οποτε εβγαινε καπου στα 30 ευρω και κατι ψιλα. Την παρασκευη πηγα σε καταστημα να δω ποσο ειναι η επιδοτηση μου, οπου με πληροφορησαν οτι ειναι ειτε 24 € (ναι ολοκληρα) ειτε 5 ευρω εκπτωση στο παγιο.

Οπως καταλαβαινετε πηρα την cosmote για φορητοτητα πριν βγω καν απο το καταστημα. Σημερα επεσε τηλεφωνο απο τα κεντρικα, για να δουν γιατι φευγω, μου δωσαν εκπτωση 45%, τους ζητησα 50% το οποιο και μου δωσαν μετα απο μια 5 λεπτη διακοπη στην συνομιλια μας, για να ψαξει η κοπελα αν οντως μπορουσε να μου δωσει αυτο το ποσο. Τελικη τιμη καπου στα 25€ .

Οποτε αν δεν ειστε ικανοποιημενοι , κυνηγηστε το και δε θα χασετε :)

Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8

@xtrmsnpr

Ανάλογα τι ποσό πίστωσης σου έχουν βάλει αφού δεν πήρες συσκευή. Πάρτους τηλέφωνο και ρώτα πότε κλείνει 12μηνο το συμβόλαιο σου για να μάθεις από πότε θα μπει η έκπτωση, και αν πρόκειται για λάθος που δεν μπήκε από τώρα...

στο τέλος του 12μηνού μπαίνει ;νόμιζα κάθε μήνα ήταν 4.5€ εκτός..:wacko:

- - - -

στο τέλος του 12μηνού μπαίνει ;νόμιζα κάθε μήνα ήταν 4.5€ εκτός..:wacko:

Κάθε μήνα μπαίνει φίλε... Απλώς πρέπει να έχει περάσει 12μηνο από την τελευταία αναβάθμιση για να ξεκινήσει. Δεν μπορείς μέσα στο ίδιο 12μηνο να έχεις 2 πιστώσεις λόγω αναβάθμισης. Τελειώνει η μια, ξεκινάει η άλλη μετα...

Κάθε μήνα μπαίνει φίλε... Απλώς πρέπει να έχει περάσει 12μηνο από την τελευταία αναβάθμιση για να ξεκινήσει. Δεν μπορείς μέσα στο ίδιο 12μηνο να έχεις 2 πιστώσεις λόγω αναβάθμισης. Τελειώνει η μια, ξεκινάει η άλλη μετα...

Μάλιστα...1η φορά είναι που έχω συμβόλαιο..Τον Σεπτέμβριο,άλλαξα από cu σε συμβόλαιο,και ζήτησα έκπτωση αντί επιδότησης.Δηλαδή δεν έχω ακόμα από αυτό ε; Συγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου:worry:

- - - -

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10958&utm_source=Homepage-top&utm_medium=Promo-Banner&utm_campaign=simo-consumers

3 πάγια δώρο, για 12μηνο συμβόλαιο, μέσω online αίτησης. Να υποθέσω απάντηση στο -30% της Wind;

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10958&utm_source=Homepage-top&utm_medium=Promo-Banner&utm_campaign=simo-consumers

3 πάγια δώρο, για 12μηνο συμβόλαιο, μέσω online αίτησης. Να υποθέσω απάντηση στο -30% της Wind;

νομιζω ειναι μια καλη προσφορα. αρκει να μην εχει πολλα ψιλα γραμματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχει ψιλά γράμματα. Ισχύει για online αιτήσεις μόνο και για 12μηνη διάρκεια. Ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι η έκπτωση της Wind είναι ελαφρώς μεγαλύτερη.

Π.χ. για το Wind M έχεις πάγιο 31.5 τον μήνα(35,28 με τον φόρο) ενώ με το UL 45 της VF έχεις πάγιο 33,75 (37,8 με τον φόρο). Εξοικονομείς δηλαδή περίπου 30 € με την Wind τον χρόνο, σε πρόγραμμα των 45 ευρώ. Η διαφορά ανεβαίνει για μεγαλύτερα προγράμματα ωστόσο.

Π.χ. στο Wind 3XL (100 € πάγιο αρχική τιμή) εξοικονομείς 69 € τον χρόνο σε σχέση με το UL 100 της VF

Edited by kotsianis7

Δεν έχει ψιλά γράμματα. Ισχύει για online αιτήσεις μόνο και για 12μηνη διάρκεια. Ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι η έκπτωση της Wind είναι ελαφρώς μεγαλύτερη.

Π.χ. για το Wind M έχεις πάγιο 31.5 τον μήνα(35,28 με τον φόρο) ενώ με το UL 45 της VF έχεις πάγιο 33,75 (37,8 με τον φόρο). Εξοικονομείς δηλαδή περίπου 30 € με την Wind τον χρόνο, σε πρόγραμμα των 45 ευρώ. Η διαφορά ανεβαίνει για μεγαλύτερα προγράμματα ωστόσο.

Π.χ. στο Wind 3XL (100 € πάγιο αρχική τιμή) εξοικονομείς 69 € τον χρόνο σε σχέση με το UL 100 της VF

σωστη παρατηρηση.

Παντως απορω με την βονταφον. Απο τη μια βγαζει μια ωραια προσφορα οπως αυτη και απο την αλλη αυξανει τις χρεωσεις στο καρτοπρογραμμα. δεν μπορω να καταλαβω την λογικη της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σωστη παρατηρηση.

Παντως απορω με την βονταφον. Απο τη μια βγαζει μια ωραια προσφορα οπως αυτη και απο την αλλη αυξανει τις χρεωσεις στο καρτοπρογραμμα. δεν μπορω να καταλαβω την λογικη της.

Η μάζα δεν θα το καταλάβει....

σωστη παρατηρηση.

Αυτό κάνουν και οι 3. Από κάπου πρέπει να βγει η "χασούρα". Και, δυστυχώς, συνεχίζουν και τα κάνουν, επειδή προφανώς και ο κόσμος συνεχίζει να μην δίνει σημασία.

Αυτό κάνουν και οι 3. Από κάπου πρέπει να βγει η "χασούρα". Και, δυστυχώς, συνεχίζουν και τα κάνουν, επειδή προφανώς και ο κόσμος συνεχίζει να μην δίνει σημασία.

εχουν να πεσουν πιστολια και αιτησεις για μετατροπες σε καρτοκινητα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο τηλ στν εξυπηρετηση πελατων χωρις χρεωση δηλ 210....

ευχαριστω

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

καλημερα μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο τηλ στν εξυπηρετηση πελατων χωρις χρεωση δηλ 210....

ευχαριστω

Για δοκίμασε στο 210 67.02.000. (Χωρίς χρέωση είναι αν έχεις κάποιο πακέτο στο σταθερό σου)

1) Από τη στιγμή που πλήρωσα online το λογαριασμό, το χαρτί (λογαριασμός) που μου έχει έρθει από τα ΕΛ.ΤΑ., το πετάω; Ή πρέπει π.χ. να το στείλω πίσω;

2) Τι γίνεται με τη βόνταφον; Εγώ είμαι καινούργιος. Έχω το unlimited 50 και κάθισα να ρίξω μια πιο προσεκτική, αυστηρή ματιά στο δωρεάν χρόνο και sms που μου δίνει το πρόγραμμα. Με τον χρόνο όλα οκ. Ρε παιδιά, όμως, όσον αφορά τα sms: Επί τρεις μέρες συνεχόμενες δεν έστειλα τίποτα, για να μην μπερδευτώ με χρεώσεις προηγούμενων ημερών. Και την τέταρτη έστειλα 7 sms, γιατί μου αφαίρεσε 9 από τα δωράν;;; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι ανάλογο ή απλά έτυχε σε μένα;

1) Από τη στιγμή που πλήρωσα online το λογαριασμό, το χαρτί (λογαριασμός) που μου έχει έρθει από τα ΕΛ.ΤΑ., το πετάω; Ή πρέπει π.χ. να το στείλω πίσω;

2) Τι γίνεται με τη βόνταφον; Εγώ είμαι καινούργιος. Έχω το unlimited 50 και κάθισα να ρίξω μια πιο προσεκτική, αυστηρή ματιά στο δωρεάν χρόνο και sms που μου δίνει το πρόγραμμα. Με τον χρόνο όλα οκ. Ρε παιδιά, όμως, όσον αφορά τα sms: Επί τρεις μέρες συνεχόμενες δεν έστειλα τίποτα, για να μην μπερδευτώ με χρεώσεις προηγούμενων ημερών. Και την τέταρτη έστειλα 7 sms, γιατί μου αφαίρεσε 9 από τα δωράν;;; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι ανάλογο ή απλά έτυχε σε μένα;

μηπως εστειλες διπλο μηνυμα;δηλαδη πανω απο 160 χαρακτηρες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έστειλα 4 μηνύματα. Τα δύο ήταν μονά, το ένα τριπλό και το άλλο διπλο. Σύνολο επτά.

Μάλιστα το έκανα επειδή ήθελα ακριβώς να δω τι γίνεται με τα διπλά, τριπλά μηνύματα κτλ. Έχω το blackberry 9780 και επειδή έχει μια ιδιομορφιά σ' αυτές τις περιπτώσεις των μηνυμάτων, είπα να πειραματιστώ μόνο και μόνο γιατί ενώ στην αρχή όταν πήγαινα να στείλω μήνυμα με μικρά, ο μετρητής είχε τους 70 χαρακτήρες ως όριο, από κάποια στιγμή και μετά, για κάποιο λόγο (χωρίς να αλλάξω καμία ρύθμιση), ο μετρητής είχε ως όριο τους 160 χαρακτήρες με μικρά σε ένα μήνυμα. Αλλά επειδή την ψυλλιάστηκα ότι κάτι λάθος συμβαίνει, αποφάσισα να το εξετάσω. Έτσι έστειλα ένα μήνυμα με μικρά και 68 χαρακτήρες και ένα με μεγάλα με 160 χαρακτήρες (τα δύο πρώτα μηνύματα που λογικά μετράνε για μονά), μετά ένα με μικρά 160 χαρακτήρες (3πλό μήνυμα) και ένα με 72 μικρούς χαρακτήρες (διπλό μήνυμα).

Το μόνο που δεν ξέρω είναι μήπως το μήνυμα με μικρά και 160 χαρακτήρες το μετράει για 5πλό μήνυμα αντί για 3πλό που νομίζω εγώ.

Μάλιστα...1η φορά είναι που έχω συμβόλαιο..Τον Σεπτέμβριο,άλλαξα από cu σε συμβόλαιο,και ζήτησα έκπτωση αντί επιδότησης.Δηλαδή δεν έχω ακόμα από αυτό ε; Συγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις μου:worry:

τελικά;:worry:

- - - -

Γνωρίζει κανείς;

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών