Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα υπάρχουν και τα απλά απεριόριστα χωρίς ίντερνετ!

Δεν υπάρχουν πλέον.. τα μόνα προγράμματα unlimted είναι αυτά ..

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10318

Τα άλλα τα απλά που ήξερες όπως και τα unlimited με internet έγιναν εμπορικά μη διαθέσιμα

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10330

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να ρωτήσω ποιά η εμπειρία των ανθρώπων που έχουν ή είχαν συμβόλαιο στη Wind (αλλά είχαν περάσει και από την Vodafone στο παρελθόν ή το αντίστροφο) όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών της (σήμα, γενικότερη ποιότητα κλήσεων, ταχύτητα browsing μέσω mobile internet, και προβλήματα).

Ρωτάω γιατι έπειτα απο 12 χρόνια στη Vodafone, παρατήρησα ότι με 10 ευρώ λιγότερα το μήνα (και δεν είναι λίγο το ποσό αν το βάλετε το χρόνο), έχω παραπάνω λεπτά για βιντεοκλήσεις, παραπάνω sms, παραπάνω mms και παραπάνω mb για browsing. Μιλάω συγκριτικα για τα προγράμματα Vodafone Unlimited 50 και Wind M.

Εμένα το πακέτο VU 50 με επιπρόσθετο το Mobile Internet Small μου πήγαινε στα 62,50, αλλά μετά από μια έκπτωση που είπαν ότι θα μου κάνουν θα πάει στα 56, ενώ το Wind M πάει σαν αρχική στα 46 με πολύ περισσότερες παροχές. Αν παρατηρήσετε η αρχική διαφορά ήταν στα 16 ευρώ και μετά την έκπτωση της VD πάει στα 10.

Τί παίζει επίσης με την διάθεση των νέων συσκευών και ειδικά αυτών της HTC?

Αξίζει να πάω στην Wind ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα και θα το βλαστημάω μετά?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα

-----------------------------------------

Γιάννης

Το θέμα με τα unlimited πρέπει να τελειώνει σύντομα. Είναι γελοία εντελώς αυτά τα προγράμματα και πολύ ακριβά.

- - - -

Το θέμα με τα unlimited πρέπει να τελειώνει σύντομα. Είναι γελοία εντελώς αυτά τα προγράμματα και πολύ ακριβά.

Aκριβά όχι δεν είναι.. Είναι ακριβώς τα ίδια με την cosmote.. Σαν σύνολο αυτά που δίνουν είναι καλά.. Το θέμα είναι κατά πόσο τα χρησιμοποιείς αυτά που σου δίνει και ποιους συμφέρει. Εμένα για παράδειγμα που μιλάω και πολύ με vodafone αριθμούς , και σερφάρω στο internet με το iPhone είναι τέλεια :) Και επιτέλους έβαλαν και sms προς άλλα δίκτυα

Aκριβά όχι δεν είναι.. Είναι ακριβώς τα ίδια με την cosmote.. Σαν σύνολο αυτά που δίνουν είναι καλά.. Το θέμα είναι κατά πόσο τα χρησιμοποιείς αυτά που σου δίνει και ποιους συμφέρει. Εμένα για παράδειγμα που μιλάω και πολύ με vodafone αριθμούς , και σερφάρω στο internet με το iPhone είναι τέλεια :) Και επιτέλους έβαλαν και sms προς άλλα δίκτυα

Πότε πρόλαβαν και κατάργησαν ΚΑΙ αυτά τα προγράμματα?ΕΛΕΟΣ!

Απλα εκοψαν χρονο προς στα αλλα δικτυα αφου βαλανε τα μηνυματα στο "μενου"... κορυφη θα ηταν να εμενε ο χρονος ιδιος...αυτη θα ηταν ουσιαστικη αλλαγη :lol:

VODAFONE! Οι εταιρικοί πελάτες σου εδώ! Μήπως να έβαζες κανα ΜΜS και λίγα ΜΒ στα ευέλικτα προγράμματά σου;

Ρε παιδια τι γίνετε με τις επιδοτήσεις της voda?ενω κάνω λογαριασμούς 100+ ευρώ μου έδωσαν μια επιδότηση 130 €.Πήρα τηλεφωνο να τους "κραξω" και μου έδωσαν 30 € επιπλέον...σιγα ρε κουβαρντάδες!!!!

+1 Εδώ, βέβαια πέρυσι πάλι με είχαν ξεκινήσει από μικρή επιδότηση αλλά μετά από πίεση μου (αλλαγή εταιρείας κ.λπ.) μου έκαναν σχεδόν +100€ προσφορά για να με δεσμεύσουν για άλλο 1 χρόνο στην VF.

Φέτος στην προτροπή μου να τσεκάρουν την περσινή επιδότηση μου και να μου προσφέρουν κάποια παρεμφερή μου απάντησε "ξέρετε...κάθε πέρσι και καλύτερα" ! ! !

Πάλι σπρώξιμο θέλουν ή όντως η VF πιστεύει ότι πρέπει να τη λυπηθούμε;;;

Υ.Γ.: είμαι εταιρικός πελάτης.

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

ερωτηση: εαν παρω εκπτωση παγιου αντι επιδοτησης, μπορω να κοψω οποτε θελω τη συνδεση? εαν ναι, υπαρχει καποιο τιμημα?

Ναι, τη διακόπτεις όποτε θες, εφόσον περάσει βέβαια 1 μήνας τουλάχιστον από την ημερομηνία ενεργοποίησης. Υποτίθεται πως πληρώνεις την έκπτωση που πήρες για τους μήνες που είχες την σύνδεση(αν την είχες π.χ. 5 μήνες, θα επιστρέψεις την έκπτωση 5 μηνών). Το αν θα τη ζητήσουν είναι άλλο θέμα.

Γενικά απο επιδοτήσεις πως πάει η voda? Πεσμένα τα πράματα?

Κάποιος που να ρωτησε τωρα κοντά?

Περυσι με ιδιο προγραμμα και λογαριασμους μου ειχaν κανει με παζαρι βεβαια 200 ευρω επιδοτηση στης γυναικας μου.

Ρωτησα φετος και μου δινουν 50 ευρω.Μου ειπαν οτι εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα..Σημερα παω να το κανω καρτοκινητο μου με απεριοριστα σε vodafone.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Συμφέρει όμως και το καρτοκινητο?Ειναι πανακριβος ο χρόνος ομιλίας σε άλαλ δίκτυα.+το ότι η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά

Συμφέρει όμως και το καρτοκινητο?Ειναι πανακριβος ο χρόνος ομιλίας σε άλαλ δίκτυα.+το ότι η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά

Οταν κανεις ελαχιστες κλισεις σε αλλα δικτυο και το εχεις για την οικογενεια που εχει Vodafone αλλον συμφερει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Στα καρτοκινητά Η ελάχιστη διάρκεια είναι 3 λεπτά προς το ίδιο δίκτυο στα 1500 λεπτά .

Οι κλήσεις στα άλλα δίκτυα είναι 0,39 με ελάχιστη 45 δευτερόλεπτα.

Αν υπολογίσεις το το 10ρικο σου μένει ενώ στα συμβόλαια το πληρώνεις ίσως κάπιους να τους συμφέρει .

Τέλος το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του νέου καρτοκινητού με 30 λεπτά και 30 SMS έχει μόνο 5 ευρώ και συμφέρει καλύτερα από τα συμβόλαια μιας και έχει ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο !!!

κοντολογίς με 22,4 ευρώ τον μήνα ( με φόρο καρτοκινητής ) έχεις

3000 λεπτά προς Vodafone και 3000 SMS ( με δύο κάρτες ανανέωσης ) + 120 λεπτά ομιλίας με ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο + 120 SMS.

Στα καρτοκινητά Η ελάχιστη διάρκεια είναι 3 λεπτά προς το ίδιο δίκτυο στα 1500 λεπτά .

Οι κλήσεις στα άλλα δίκτυα είναι 0,39 με ελάχιστη 45 δευτερόλεπτα.

Αν υπολογίσεις το το 10ρικο σου μένει ενώ στα συμβόλαια το πληρώνεις ίσως κάπιους να τους συμφέρει .

Τέλος το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του νέου καρτοκινητού με 30 λεπτά και 30 SMS έχει μόνο 5 ευρώ και συμφέρει καλύτερα από τα συμβόλαια μιας και έχει ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο !!!

κοντολογίς με 22,4 ευρώ τον μήνα ( με φόρο καρτοκινητής ) έχεις

3000 λεπτά προς Vodafone και 3000 SMS ( με δύο κάρτες ανανέωσης ) + 120 λεπτά ομιλίας με ελάχιστη χρέωση 1 δευτερόλεπτο + 120 SMS.

Ποιο καρτοκινητό είναι αυτό????

Ποιο καρτοκινητό είναι αυτό????

Το νέο καρτοκινητό ( πρώην a la carte)

Το νέο καρτοκινητό ( πρώην a la carte)

καπου τα εχεις μπερδεψει... διαβασε αυτο http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1043 και θα δεις οτι ο συνδυασμος που λες δεν ειναι εφικτος... επιλεγεις ή το ενα ή το αλλο

Μπορείς να ξαναδιαβάσεις το μήνυμα μου για να καταλάβεις ότι ΕΣΥ είσαι αυτός που έχεις μπερδέψει τα 30 λεπτά την εβδομάδα ( 120 τον μήνα ) μέ άλλες προσφορές των 120 λεπτών.

Πολύ καλά όλα αυτά , το ζόρι το τραβάνε όσοι έχουν φορτωθεί με υπόλοιπα...όλοι δίνουν "πράμα" για νέες ανανεώσεις , αλλά για να σου τραβάνε από τον χρόνο που έχεις ήδη , δίνουν λίγα..
lalista.gr

Παιδιά, άμα γνωρίζει κανείς, έχω΄κάνει συμβόλαιο με vodafon 1/2/2010, πότε να υπολογίζω επιδότηση? Να ελπίζω και πριν τα Χριστούγεννα?:)

Παιδιά, άμα γνωρίζει κανείς, έχω΄κάνει συμβόλαιο με vodafon 1/2/2010, πότε να υπολογίζω επιδότηση? Να ελπίζω και πριν τα Χριστούγεννα?:)

Λογικά ναι... Αλλά δεν είναι και 100% σίγουρο. Σε εμένα βγηκε τον 10ο μήνα ακριβώς.. Από 1/12 και μετά κοίταζε στο my account συχνά :) Επίσης κατι που παρατήρησα σε μένα.. Η επιδότηση δεν βγήκε την ημέρα που βγαίνει ο λογαριασμός αλλά μια άσχετη ημερομηνία. :blink:

Οι καινούριοι λογαριασμοί πάντως των προγραμμάτων συμβολαίου είναι εξαιρετικοί!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παιδιά μια ερώτηση. Από τον Μάρτιο του 2010 είχα κάνει αίτηση φορητότητας και για να με κρατήσουν μου πρόσφεραν 30% έκπτωση στο πάγιο μου. Το πρόγραμμα που έχω είναι το Unlimited 30. Η έκπτωση αυτή ισχύει για 1 χρόνο. Αν κάνω αλλαγή τώρα στα νέα προγράμματα και συγκεκριμένα στο Unlimited 35 θα ισχύει η έκπτωση αυτή ή όχι? Γιατί στο 13830 δεν μπορώ να βγάλω άκρη.. Κάποιοι μου λενε ναι, κάποιοι όχι, κάποιοι ναι αλλά μπορεί να γίνει λάθος στο σύστημα και να μην περαστεί κτλ κτλ :worry:

Παιδιά μια ερώτηση. Από τον Μάρτιο του 2010 είχα κάνει αίτηση φορητότητας και για να με κρατήσουν μου πρόσφεραν 30% έκπτωση στο πάγιο μου. Το πρόγραμμα που έχω είναι το Unlimited 30. Η έκπτωση αυτή ισχύει για 1 χρόνο. Αν κάνω αλλαγή τώρα στα νέα προγράμματα και συγκεκριμένα στο Unlimited 35 θα ισχύει η έκπτωση αυτή ή όχι? Γιατί στο 13830 δεν μπορώ να βγάλω άκρη.. Κάποιοι μου λενε ναι, κάποιοι όχι, κάποιοι ναι αλλά μπορεί να γίνει λάθος στο σύστημα και να μην περαστεί κτλ κτλ :worry:

Περσυ που ειχα εκπτωση και εκανα αλλαγη προγραμματος, τα εκαναν %$@%$@ παρ'ολο που ειχα ρωτησει πρωτα στο 13830.

Οχι μονο δεν μου περαστηκε η εκπτωση στο νεο προγραμμα, αλλα ειχαν αφαιρεσει και την εκπτωση που πηρα τον τελευταιο μηνα του παλιου προγραμματος.

Τελικα με τα πολλα εβγαλα ακρη και μου πιστωσαν τα ποσα.

Φετος τον Οκτωβριο οταν ξαναπηρα εκπτωση, με ενημερωσε ο υπαλληλος οτι πλεον ειναι πολιτικη της εταιρειας να χανεται η εκπτωση οταν αλλαζεις προγραμμα.

Αν βεβαια σου ειπαν απο το 13830 οτι διατηρεις την εκπτωση μπορεις να το επικαλεστεις μετα και να κανεις φασαρια.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών