Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν φτάνει που κόψανε κατά πολύ τις επιδοτήσεις για συσκευές.. αν κόψουν και από τις εκπτώσεις στα πάγια... :ninja:

Μάγκες. Ανταγωνισμό έχουμε. Ας το εκμεταλλευτούμε. Ας πάμε στην εταιρία που προσωπικά γλιτώνουμε έστω και λίγα λεφτά. Αν αρχίσουμε πραγματικά να ψάχνουμε όλοι, τότε είναι που θα πέσουν οι τιμές.
http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Καλό να το λες, δύσκολο να το κάνεις.Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να κάνω φορητοτητα σε Wind λόγω συμφεροτερων προγραμμάτων; Ελα μου όμως που στις περιοχές που χρησιμοποιώ το κινητό μου έχει κάλυψη για τα μπάζα.Προσωπικά μένω προς στιγμή στην vf & ας ελπίσουμε μα καμιά απειλή να πετύχουμε να πάρουμε ο,τι οι ανταγωνιστές παρέχουν ως στάνταρ...;)

εγω απο αυτους ουτε επιδοτηση ουτε εκπτωση παγιου παιρνω. το αφηνω 'επ'αοριστου' και τους αφηνω στο αγχος και να με γλυφουν.. καθε φορα που πληρωνω λογαριασμο και μου λενε (με μια χαρα) 'εχετε επιδοτηση', τους λεω 'εαν δεν μου την ανεβασουν 700 ευρω, δε κανω τιποτα'.. το ιδιο λεω και οταν με παιρνουν τηλ.. Εαν κατσει καμμια καλη (400+) προσφορα τα χριστουγεννα/πασχα, θα κανω φορητοτητα. Οταν δεν προσεχεις τον πελατη σου, αργα η γρηγορα τον χανεις. Ετσι και αλλιως, καμμια εταιρια δεν εχει σημα παντου..

Η Voda πάει απο το κακό στο χειρότερο, καλά που έκανα φορητότητα ήδη. Έχουμε φτάσει σε σημείο να μετράμε τις δεκάρες πλέον, κι αυτοί κάνουν εκπτώσεις στις εκπτώσεις. Τους κουνάμε το μαντήλι λοιπόν.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Καλό να το λες, δύσκολο να το κάνεις.Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί να κάνω φορητοτητα σε Wind λόγω συμφεροτερων προγραμμάτων; Ελα μου όμως που στις περιοχές που χρησιμοποιώ το κινητό μου έχει κάλυψη για τα μπάζα.Προσωπικά μένω προς στιγμή στην vf & ας ελπίσουμε μα καμιά απειλή να πετύχουμε να πάρουμε ο,τι οι ανταγωνιστές παρέχουν ως στάνταρ...;)

Αν εννοείς στην έκπτωση παγίου ναι μπορείς να πάρεις ό,τι δίνουν και οι ανταγωνιστές.. Με τα sms όμως που δεν δίνει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα δυστυχώς...

Το πρόσεξα φίλε μου, το θέμα είναι πως εγώ το έχω παραγγείλλει σε κατάστημα voda συγκεκριμένα από τις 17 Σεπτεμβρίου με την τιμή των 196 και αυτές τις ημέρες μπαίνοντας στο μητρώο μου βλέπω πως το έχουν ανεβάσει στα 251 ευρώ... Εδω και μια εβδομάδα τους παίρνω τηλ. και άκρη δεν έχω βγάλει, στο τέλος μου είπαν θα με πάρει τηλ. η υπάλληλος που είχα μιλήσει αρχικά, και πως και καλά βλέπουν ότι μου είχε δώσει αυτή την τιμή για το πρόγραμμα 70 (ψέματα)... Μέχρι πριν μια εβδομάδα η τιμή του στο μητρώο μου ήταν στα 196 για το Unlimited με Internet 55 για 18μηνο. Σήμερα τους ξαναπήρα πάλι γιατί μετά από 5 ημέρες η τύπισσα δεν με έχει πάρει και μου είπαν πως βλέπουν ότι τους ενοχλώ συνέχεια για το συγκεκριμένο θέμα... και τους απάντησα πως να μην τους ενοχλώ αφού άκρη δεν βγάζω και πως με κοροϊδεύουν... και μου είπαν πως και καλά αύριο θα με πάρει επιτέλους Τηλ. για να μου βεβαιώσει πως κάνω λάθος και πως δεν μου χε δώσει ποτέ αυτή την τιμή για το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά για το 70αρι... Τα χω πάρει πολύ άσχημα με την όλη κοροϊδία, γιατί και με έχουν 1.5 μηνά χωρίς συσκευή, και μου ζητάνε και παραπάνω τώρα... Που μπορώ να απευθυνθώ σε περίπτωση που φιλοτιμηθεί να με πάρει τηλ. και δεν βγάλω άκρη? Κανονικά με 1.5 μηνά αναμονή που είναι δικό τους σφάλμα θα έπρεπε να το πάρω φθηνότερα και όχι ακριβότερα...

Ακύρωσε την παραγγελία-συμβόλαιο ή κάνε αίτηση φορητότητας στην cosmote και όταν σε ρωτήσουν γιατί εξήγησε τους τον λόγο. Έχεις απόλυτο δίκιο και το λάθος το έχουν αυτοί.

Αν εννοείς στην έκπτωση παγίου ναι μπορείς να πάρεις ό,τι δίνουν και οι ανταγωνιστές.. Με τα sms όμως που δεν δίνει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα δυστυχώς...

Μπορείς..Να κάνεις φορητοτητα:p Δεν είναι άλλωστε μόνο χρηματικό το ζήτημα.Αλλά είναι σαν να δουλεύουν κατάμουτρα τη στιγμή που πληρώνεις το ίδιο ποσό κι έχεις λιγότερες παροχές..

Δηλαδή εγώ που για 3 επαγγελματικά (με πάγια 20,30,30€) πήρα από 180€ επιδότηση, να είμαι ευχαριστημένος, σωστά;

Δηλαδή εγώ που για 3 επαγγελματικά (με πάγια 20,30,30€) πήρα από 180€ επιδότηση, να είμαι ευχαριστημένος, σωστά;

Για αρχική επιδότηση (χωρίς να τους παραπονεθείς κτλ) ναι, να είσαι ευχαριστημένος.

Για αρχική επιδότηση (χωρίς να τους παραπονεθείς κτλ) ναι, να είσαι ευχαριστημένος.

Σημειωτέον ότι ήρθα με φορητότητα από Cosmote, όπου η επιδότησή μου ήταν από 50€..

Σημειωτέον ότι ήρθα με φορητότητα από Cosmote, όπου η επιδότησή μου ήταν από 50€..

Αν δεν τους απειλήσεις λίγο ή τους παραπονεθείς, δεν γίνεται τίποτα.. Η αρχική επιδότηση που δίνουν είναι πραγματικά μικρές..

Αν δεν τους απειλήσεις λίγο ή τους παραπονεθείς, δεν γίνεται τίποτα.. Η αρχική επιδότηση που δίνουν είναι πραγματικά μικρές..

ειναι μερος του παιχνιδιου οι αρχικα μικρες επιδοτησεις. σου δινουν μικρο ποσο, εσυ ζητας πολυ μεγαλυτερο και τελικα καταληγεις καπου στην μεση. ετσι και οι δυο πλευρες ειναι ικανοποιημενες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να σας πω πως το βλεπω εγω: πριν μερικα χρονια αρχισε ο 'πολεμος των επιδοτησεων' μεταξυ των τριων εταιριων (ειδικα voda-wind στα εταιρικα πακετα) και καποια στιγμη χαθηκε ο ελεγχος, για τον απλο λογο οτι αυτοι που εκαναν εγκριση σε ανεβασμα επιδοτησης σκεφτοντουσαν να πιασουν το μηνιαιο στοχο τους, χωρις να νοιαζονται για την εταιρια. Τωρα να δουμε τι θα σκαρφιστουν για να μας κερδισουν. Πριν λιγες μερες παντως, μια φιλη μου καταφερε να παρει 50% εκπτωση στο παγιο της (μετα απο 2 απορριψεις που τους εκανε και μετα απο αιτηση φορητοτητας).

Θα ήθελα μια βοήθεια...τον Σεπτέμβριο έκανα ανανέωση συμβολαίου στην Vodafone για να πάρω το iphone 4...Μπήκα στο 18μήνο και έτσι πήρα επιδότηση ύψους 500 ευρώ...Στο συμβόλαιο που υπέγραψα στον courier γράφει σωστά το πρόγραμμα και την διάρκεια αλλά το σύνολο των επιδοτήσεων είναι 184 ευρώ...Ρωτώ λοιπόν αν κάνω φορητότητα γιατί να μου ζητήσουν τα 500ευρώ αφού άλλο ποσό αναγράφεται στο συμβόλαιο ανανέωσης?Τι λέτε?

Θα ήθελα μια βοήθεια...τον Σεπτέμβριο έκανα ανανέωση συμβολαίου στην Vodafone για να πάρω το iphone 4...Μπήκα στο 18μήνο και έτσι πήρα επιδότηση ύψους 500 ευρώ...Στο συμβόλαιο που υπέγραψα στον courier γράφει σωστά το πρόγραμμα και την διάρκεια αλλά το σύνολο των επιδοτήσεων είναι 184 ευρώ...Ρωτώ λοιπόν αν κάνω φορητότητα γιατί να μου ζητήσουν τα 500ευρώ αφού άλλο ποσό αναγράφεται στο συμβόλαιο ανανέωσης?Τι λέτε?

Λογικά έχεις πάρει και επιδότηση υπηρεσιών αν έχεις πάει σε πρόγραμα unlimited με internet ή μπορεί και επιδότηση για αλλαγή προγράμματος. Είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά στο σύνολο βγάζουν επιδότηση 184 ευρώ?

Οσοι πηρατε επιδοτηση πηρατε....Αλλαξανε τα πραγματα...Πριν 20 μερες ειχα μιλησει με vodafone για την επιδοτηση μου κ στο unlimited με internet 45 μου εδιναν το iphone 4 16gb στα 260 ευρω...Πριν λιγες μερες με πηραν να μου πουν οτι πρεπει να δωσω 474 ευρω γιατι αλλαξαν οι υπερεπιδοτησεις οπως ξερετε...Εννοειται πως εφαγαν ΑΚΥΡΟ....Ειμαι στην vodafone 11 χρονια κ αυτο ειναι το ευχαριστω...Κ λογαριασμους παντα πανω απο 60-70 ευρω...Σημερα με πηραν 4-5 φορες αλλα δεν το σηκωσα....Θα περιμενω 1 μηνα ακομα γιατι πιστευω οτι ερχονται προσφορες ενοψη Χριστουγεννων...Παντως αν με ξαναπαρουν κ μου πουν οτι θα το παρω στα 260 ευρω παλι ΟΧΙ θα τους πω...Σιγα μην κατσουμε να τους παρακαλαμε παιδια...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!

Οσοι πηρατε επιδοτηση πηρατε....Αλλαξανε τα πραγματα...Πριν 20 μερες ειχα μιλησει με vodafone για την επιδοτηση μου κ στο unlimited με internet 45 μου εδιναν το iphone 4 16gb στα 260 ευρω...Πριν λιγες μερες με πηραν να μου πουν οτι πρεπει να δωσω 474 ευρω γιατι αλλαξαν οι υπερεπιδοτησεις οπως ξερετε...Εννοειται πως εφαγαν ΑΚΥΡΟ....Ειμαι στην vodafone 11 χρονια κ αυτο ειναι το ευχαριστω...Κ λογαριασμους παντα πανω απο 60-70 ευρω...Σημερα με πηραν 4-5 φορες αλλα δεν το σηκωσα....Θα περιμενω 1 μηνα ακομα γιατι πιστευω οτι ερχονται προσφορες ενοψη Χριστουγεννων...Παντως αν με ξαναπαρουν κ μου πουν οτι θα το παρω στα 260 ευρω παλι ΟΧΙ θα τους πω...Σιγα μην κατσουμε να τους παρακαλαμε παιδια...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!

συνηθως οι εποχιακες προσφορες ειναι για νεες συνδεσεις, οποτε εαν θελεις να μπορεις να παρεις καποια χριστουγεννιατικη προσφορα, μετετρεψε τη συνδεση σου σε καρτοκινητο πρωτα, ωστε να προλαβεις τη προσφορα (συνηθως 10ημερου).

Ενώ δικαιούμουν έκπτωση 7 ευρώ λόγω κάρτας diners,στο λογαριασμό βλέπω ότι δεν υπολογίστηκε η αφαίρεση.Τι να κανω?

Ρε παιδιά τα φώτα σας λίγο. Πήρα πριν από λίγες μέρες για να μάθω το ποσό της επιδότησής μου την Voda. Αφού μου είπαν το ποσό τους ρώτησα πως αν περιμενω μέχρι το πέρας του ημερολογιακού έτους (διότι η επιδότηση βγήκε στο 10μηνο) θα έχω παραπάνω επιδότηση ή όχι; Η κυρία, ευγενέσταστη, μου απάντησε πως κανένας δεν το ξέρει αυτό και ότι μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή και μικρότερη ανάλογα τους λγαριασμούς. Μου λεει επίσης ότι νέο ποσό επιδότησης θα έβγαινε σε περίπου 1 μήνα.

Πήρα ξανά σήμερα τηλέφωνο και τρελάθηκα διότι μου είπε ένας άλλος ότι έχει αλλάξει η πολιτική των επιδοτήσεων και ισχύει το ότι από την ημέρα που σου κοινοποιούν το ποσό της επιδότησης από το τηλέφωνο έχεις 10 μέρες μόνο να την εκμεταλλευτείς αλλιώς μετά πεφτει... Τι ίσχύει από όλα αυτα ρε παιδιά. Θα με τρελλάνουν...

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μακροσκελές post...

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Δεν είναι απαραίτητο ότι πέφτει. Βέβαια τώρα με την νέα πολιτική πιο πιθανό είναι να πέσει.

Το σίγουρο είναι ότι για δέκα ημέρες δεσμεύονται γι'αυτό το ποσό.

Λογικά έχεις πάρει και επιδότηση υπηρεσιών αν έχεις πάει σε πρόγραμα unlimited με internet ή μπορεί και επιδότηση για αλλαγή προγράμματος. Είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά στο σύνολο βγάζουν επιδότηση 184 ευρώ?

έψαξα 'ολο το συμβόλαιο ανανέωσης και μονο τα 184 ευρώ σαν επιδοτηση αναφερει...στη επιδοτηση υπηρεσιών δεν εχει ποσο

έψαξα 'ολο το συμβόλαιο ανανέωσης και μονο τα 184 ευρώ σαν επιδοτηση αναφερει...στη επιδοτηση υπηρεσιών δεν εχει ποσο

Δεν είναι λογικό να μην έχει από τη στιγμή που είσαι σε πρόγραμμα unlimited με internet. Kάτι έχει γίνει λάθος.

Πήρα την vf επειδή δεν μου πέρασε την έκπτωση από την diners αλλά δεν ήξερα η κοπέλα τον λόγο.Τι άλλο να κάνω?Υπάρχει κανείς άλλος που να έχει συμβεί το ίδιο?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών