Γιάννης Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Για sms εγω στελνω κενο sms στο 1284. πραγματι.. σωστοοος Επειδη καποιες συκευες (Iphone , HTC desire κλπ) δεν αφηνουν να στειλουμε κενο sms βαζουμε στο κειμενο μια τελεια (.) . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Δεν είναι μαγνητοφωνημένα, μιλάς κανονικά με κάποιον από την εξυπηρέτηση έτσι? (μιλάω για δεδομένα). Γιατί με όποιο τμήμα και να μιλήσεις θα μπορεί να σου πει το υπόλοιπο... ΑΠό την άλλη πώς γίνεται να μιλήσεις κάτω από 1 λεπτό?? Και μόνο μέχρι να πάρεις και να περιμένεις να σε συνδέσουν, να κάνεις την ερώτηση και να σου απαντήσουν.... σίγουρα θα χει περάσει λεπτό... Είναι μαγνητοφωνημενο και μαθαίνεις για για όσο υπόλοιπο έχεις πριν 1-2 μέρες. Δεν είναι live δλδ. Γι αυτό και το λεπτό φτάνει και περισσεύει. Εγω το κάνω σε 30"... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Είναι μαγνητοφωνημενο και μαθαίνεις για για όσο υπόλοιπο έχεις πριν 1-2 μέρες. Δεν είναι live δλδ. Γι αυτό και το λεπτό φτάνει και περισσεύει. Εγω το κάνω σε 30"... Sent from my iPhone using Tapatalk Επίσης, για όσους διαθέτουν στο πρόγραμμά τους και κλήσεις προς σταθερά, μπορούν να καλούν στα 210 67.02.000 και 210 67.03.000. Είναι το τηλεφωνικό κέντρο της Βόνταφον και με επιλογές φτάνει κάποιος να μάθει υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων και όγκου δεδομένων. Είναι το ίδιο με το 13830, μόνο που δεν χρεώνεται σαν ειδική υπηρεσία και με αυτό το "τέχνασμα" μετατρέπεται σε κλήση που συμπεριλαμβάνεται στον προπληρωμένο χρόνο. :ninja::ninja::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Επίσης, για όσους διαθέτουν στο πρόγραμμά τους και κλήσεις προς σταθερά, μπορούν να καλούν στα 210 67.02.000 και 210 67.03.000. Είναι το τηλεφωνικό κέντρο της Βόνταφον και με επιλογές φτάνει κάποιος να μάθει υπόλοιπο χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων και όγκου δεδομένων. Είναι το ίδιο με το 13830, μόνο που δεν χρεώνεται σαν ειδική υπηρεσία και με αυτό το "τέχνασμα" μετατρέπεται σε κλήση που συμπεριλαμβάνεται στον προπληρωμένο χρόνο. :ninja::ninja::rolleyes::rolleyes: Ετσι ακριβως !!! Παντα αυτα καλω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Είναι μαγνητοφωνημενο και μαθαίνεις για για όσο υπόλοιπο έχεις πριν 1-2 μέρες. Δεν είναι live δλδ. Γι αυτό και το λεπτό φτάνει και περισσεύει. Εγω το κάνω σε 30"... Sent from my iPhone using Tapatalk Thanx.. ΠΟλύ σημαντικό αυτό δεν το ήξερα και κάθε φορά έπαιρνα το 13830 και μίλαγα με υπάλληλο για να μου πει για τον υπολοιπόμενο όγκο. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον ενσωματώνουν στο 1284 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Όταν κάνεις ανανέωση συμβολαίου, η ημερομηνία που ξεκινάει η ισχύς του ειναι η μερα που υπογράφεις, σωστά; Ασχετα αν το προηγούμενο συμβολαιο λήγει σε 2 μήνες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ετσι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Thanx.. ΠΟλύ σημαντικό αυτό δεν το ήξερα και κάθε φορά έπαιρνα το 13830 και μίλαγα με υπάλληλο για να μου πει για τον υπολοιπόμενο όγκο. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον ενσωματώνουν στο 1284 :X Απλα να εχεις υποψιν οτι οι συνδυασμοι πανε αναλογα με το προγραμμα. Πριν δλδ που ειχα αλλο προγραμμα ηταν 1-2-1-3. Τωρα με το νεο προγραμμα ειμαι 1-2-1-2. Το τσεκαρα σημερα. Όταν κάνεις ανανέωση συμβολαίου, η ημερομηνία που ξεκινάει η ισχύς του ειναι η μερα που υπογράφεις, σωστά; Ασχετα αν το προηγούμενο συμβολαιο λήγει σε 2 μήνες; Νομιζω απ οταν σου ερθει μηνυμα οτι εχεις αλλαξει πακετο. Οταν δλδ μπηκα σε νεο προγραμμα, μου ηρθε οτι εχω 1-2λεπτα απο το δωρεαν χρονο. Απο εκεινη τη στιγμη ειχα νεο πακετο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Απλα να εχεις υποψιν οτι οι συνδυασμοι πανε αναλογα με το προγραμμα. Πριν δλδ που ειχα αλλο προγραμμα ηταν 1-2-1-3. Τωρα με το νεο προγραμμα ειμαι 1-2-1-2. Το τσεκαρα σημερα. Ναι.. και σε μένα 1-2-1-2 είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ναι.. και σε μένα 1-2-1-2 είναι. Unlimited εχεις; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Unlimited εχεις; Ναι unlimited 30 μαζί με το mobile internet small. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ναι unlimited 30 μαζί με το mobile internet small. Α μαλιστα. Εγω εχω το ιδιο αλλα με το large πακετο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Η έκπτωση στο Unlimited 15 είναι για 1 χρόνο ή για πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Όταν κάνεις ανανέωση συμβολαίου, η ημερομηνία που ξεκινάει η ισχύς του ειναι η μερα που υπογράφεις, σωστά; Ασχετα αν το προηγούμενο συμβολαιο λήγει σε 2 μήνες; Ετσι ακριβώς. Λάθος. Αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο, ημερομηνία έναρξης της ανανέωσης ορίζεται η ημερομηνία λήξης της προηγούμενης ανανέωσης ή αρχικής ενεργοποίησης στο δίκτυο. Άσχετα δηλαδή από το πότε υπεγράφη η ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Λάθος. Αν δεν έχει λήξει το συμβόλαιο, ημερομηνία έναρξης της ανανέωσης ορίζεται η ημερομηνία λήξης της προηγούμενης ανανέωσης ή αρχικής ενεργοποίησης στο δίκτυο. Άσχετα δηλαδή από το πότε υπεγράφη η ανανέωση. Eτσι οπως τα λενε τα παιδια (soublaki3, sofosk) ειναι. Και σε μενα αυτο εγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Eτσι οπως τα λενε τα παιδια (soublaki3, sofosk) ειναι. Και σε μενα αυτο εγινε. Από τον Ιανουάριο του '10 ισχύει αυτό που λέει ο kotsianis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Να ρωτήσω κάτι: όταν αλλάζουμε ένα πρόγραμμα προς τα πάνω (π.χ. από unlimited 30 σε 35), μετά από πόσο χρόνο μπορούμε να αλλάξουμε ξανά σε πρόγραμμα προς τα κάτω; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Σε ένα μήνα από την προηγούμενη αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Από τον Ιανουάριο του '10 ισχύει αυτό που λέει ο kotsianis. ok ακυρο τοτε, μιας και η δικια μου ανανεωση εγινε μεσα στο 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimBoud Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση εδώ για να μην τρέχω να ρωτάω σε μαγαζί.. Στα επαγγελματικά προγράμματα, όπου υπάρχουν 60 λεπτά για ενδοεταιρικές κλήσεις, μπορεί να τα καταναλώσει ένα μόνο κινητό (πχ. 3 εταιρικά x 60' = 180') ; 'Η είναι 60' για κάθε ένα χωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilelove Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση εδώ για να μην τρέχω να ρωτάω σε μαγαζί.. Στα επαγγελματικά προγράμματα, όπου υπάρχουν 60 λεπτά για ενδοεταιρικές κλήσεις, μπορεί να τα καταναλώσει ένα μόνο κινητό (πχ. 3 εταιρικά x 60' = 180') ; 'Η είναι 60' για κάθε ένα χωριστά; 60' το καθε νουμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxxor3 Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει: Χθες έκανα αίτηση για διακοπή ενός συμβολαίου και μετατροπή του σε καρτοκινητό και ο υπάλληλος μου είπε ότι η αλλαγή θα γίνει σε 30 ημέρες από την ημερομηνία της αίτησης, ανεξάρτητα από το πότε λήγει το συμβόλαιο (ο λογαριασμός εκδίδεται στις 18 κάθε μήνα). Γιατί γίνεται αυτό; Δε θα ήταν πιο λογικό να γίνει στη λήξη του (ήδη πληρωμένου) μήνα; Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Μια ερώτηση, αν ξέρει κανείς να μου απαντήσει: Χθες έκανα αίτηση για διακοπή ενός συμβολαίου και μετατροπή του σε καρτοκινητό και ο υπάλληλος μου είπε ότι η αλλαγή θα γίνει σε 30 ημέρες από την ημερομηνία της αίτησης, ανεξάρτητα από το πότε λήγει το συμβόλαιο (ο λογαριασμός εκδίδεται στις 18 κάθε μήνα). Γιατί γίνεται αυτό; Δε θα ήταν πιο λογικό να γίνει στη λήξη του (ήδη πληρωμένου) μήνα; Ευχαριστώ... Όντως ισχύει. Θέλει 30 μέρες, αλλά αν θυμάμαι καλά, απο τις 18 που θα εκδοθεί ο λογαριασμός μέχρι τότε που κλείνουν οι 30 μέρες θα χρεωθεις. Δλδ απο τις υπόλοιπες μέρες μετά τις 30 μέχρι τις επόμενες 18 θα σου επιστραφούν, ναός και τα πάγια προπληρωνονται. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Να μην ελπιζω σε αυξηση της επιδοτησης μου δηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts