Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντα στο 6702000 καλώ.

Πήρα και μου είπε ότι το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί από της 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα εκτός από αργίες.

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Κάλεσα στο 1284 από το κινητό και μου λέει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για το πρόγραμμα χρήσης, ότι μου βγάζει και με το sms. Αυτό για το Unlimited 15.

Σήμερα μου ήρθε το εξής μήνυμα από το 1321:

"ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ? ΤΩΡΑ Η VODAFONE ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΕΩΣ 30/6 ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΩΣ 500ΜΒ!"

Γνωρίζεται κάτι..? είναι για κανονική πρόσβαση στο ίντερνετ ή είναι spam μήνυμα για να μπεις και να σου έρθει παλούκι ο λογαριασμός?

Πήρε κανείς άλλος ΣΜΣ από βονταφον για δωρεάν πλοήγηση ( μέχρι 500 ΜΒ ) εώς 30/6?

πρόγραμμα συμβολαίου έχω, το unlimited 50, χωρίς data

Edited by rapidrag

Όσοι λάβατε αυτό το μύνημα με τα δωρεάν mb γράψτε ρε παιδιά τι πρόγραμμα έχετε και αν έχετε πακέτο data ή όχι.

Πάντως για την ενημέρωση των mb που είδα πριν , μου είπαν στο 13830 ότι σε λίγες μέρες θα το ενσωματώσουν στο 1284.

Θα σας πρότινα να καλέσετε καλού κακού τη Vodafone για να ρωτήσετε αν είναι spam ή όχι το συγκεκριμένο μήνυμα. Αν μία στο εκατομμύριο είναι spm θα γλυτώσετε το...σπίτι σας...

Πάντως για την ενημέρωση των mb που είδα πριν , μου είπαν στο 13830 ότι σε λίγες μέρες θα το ενσωματώσουν στο 1284.

Αυτά είναι.

Πάρτε τηλέφωνο πάντως πριν κάνετε καμία κίνηση μην είναι spam, όπως λέει και ο soublaki-3.

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Τι να σας πω... εγώ έχω το unlimited 30... το πρωί μου ήρθε... από ότι διάβασα σε ένα άλλο forum, με επικοινωνία που είχε κάποιος με το 13830 του είπαν ότι οι ρυθμίσεις είναι οι εξής:

APN: internet.vodafone.gr

username: user

password: pass

Επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ.. και επειδή η σύνδεση μου στο ίντερνετ έχει πάει διακοπές, το δοκίμασα! μπήκα κανονικά στο ίντερνετ.. τώρα για χρέωση δεν ξέρω... αύριο θα επικοινωνήσω με το 13830 για να δω εάν έχω χρεωθεί κάτι, ή όντως είναι δωρεάν...

Τι να σας πω... εγώ έχω το unlimited 30... το πρωί μου ήρθε... από ότι διάβασα σε ένα άλλο forum, με επικοινωνία που είχε κάποιος με το 13830 του είπαν ότι οι ρυθμίσεις είναι οι εξής:

APN: internet.vodafone.gr

username: user

password: pass

Επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ.. και επειδή η σύνδεση μου στο ίντερνετ έχει πάει διακοπές, το δοκίμασα! μπήκα κανονικά στο ίντερνετ.. τώρα για χρέωση δεν ξέρω... αύριο θα επικοινωνήσω με το 13830 για να δω εάν έχω χρεωθεί κάτι, ή όντως είναι δωρεάν...

Ε ναι.. εννοειται ότι θα πρέπει να μπαίνει.. Γιατί να μην μπορείς? Η χρέωση όμως για όσους δεν έχουν πακέτο data είναι 7 ευρώ ανά mb.. Οπότε προσοχή :!:

παιδια καλησπερα εχω μια συνδεση vodafone και εχω ενεργοποιησει το passport αφου ειμαι για λιγο καιρο στην κυπρο. τον πρωτο μηνα χρησημοποιουσα μονο την συνδεση και ηρθε ο λογαριαμος 400ε λογηκα δηλαδη. τον περασμενο μηνα πηρα μια κυπριακη καρτα και την συνδεση την χρησημοιπιηση 4-5 φορεσ και σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος 700ε:wacko::wacko:. τι κανω σε αυτην την περιπτοση?

Κοίτα της ημέρες που περιλαμβάνει ο λογαριασμός

Δεύτερον κοίτα τον αναλυτικό λογαριασμό

Τρίτον κλείσε τον τηλεφωνητή σου γιατί χρεώνεται ακριβά ο τηλεφωνητής στο εξωτερικό .

Τέταρτον ακόμα και με passport αν μιλάς πάνω από 60 συνεχόμενα λεπτά πληρώνεις όλη την κλήση (στα συμβόλαια).

παιδια καλησπερα εχω μια συνδεση vodafone και εχω ενεργοποιησει το passport αφου ειμαι για λιγο καιρο στην κυπρο. τον πρωτο μηνα χρησημοποιουσα μονο την συνδεση και ηρθε ο λογαριαμος 400ε λογηκα δηλαδη. τον περασμενο μηνα πηρα μια κυπριακη καρτα και την συνδεση την χρησημοιπιηση 4-5 φορεσ και σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος 700ε:wacko::wacko:. τι κανω σε αυτην την περιπτοση?

Αυτές τις 3 φορές, μίλησες καμία φορά πάνω από 1 ώρα? Έχει σημασία, γιατί οι χρεώσεις του passport ισχύουν για μέχρι 60 λεπτά ανά κλήση.

Κοίτα της ημέρες που περιλαμβάνει ο λογαριασμός

Δεύτερον κοίτα τον αναλυτικό λογαριασμό

Τρίτον κλείσε τον τηλεφωνητή σου γιατί χρεώνεται ακριβά ο τηλεφωνητής στο εξωτερικό .

Τέταρτον ακόμα και με passport αν μιλάς πάνω από 60 συνεχόμενα λεπτά πληρώνεις όλη την κλήση (στα συμβόλαια).

η κατηγορια στον λογιαριασμο που λεει Γ) Σύνολα / Φόροι / Χρεώσεις - Πιστώσεις Που Δεν Υπόκεινται Σε Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας Καθαρή Αξία Φ.Π.Α.

540,02

ΤΕΛΟΣ ΣΥΝ/ΤΩΝ ΚΙΝ.ΤΗΛ. 108,00 21.0%

ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α. 136,08

. τα 108ε και 136ε τι χρεωσεις ειναι?

Όσοι λάβατε αυτό το μύνημα με τα δωρεάν mb γράψτε ρε παιδιά τι πρόγραμμα έχετε και αν έχετε πακέτο data ή όχι.

Έχω Vodafone Unlimited 30.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Έχω Vodafone Unlimited 30.

Σκέτο, έτσι? Δεν έχεις και κάποιο πακέτο για internet.. Γιατί κι εγώ vodafone unlimited 30 έχω , αλλά δεν έχω λάβει τέτοιο sms. Έχω βέβαια στη γραμμή μου και ενεργοποιημένο πακέτο mobile internet.

Σκέτο, χωρίς πακέτο internet.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Έχω βέβαια στη γραμμή μου και ενεργοποιημένο πακέτο mobile internet.

Τότε λογικό να μην ενημερώθηκες. Προφανώς είναι για όσους δεν είχαν ποτέ mobile internet.

Ωραία διαφήμιση πάντως αυτή.. Να γλυκαθούν όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με το internet στο κινητό και να ζητήσουν να ενεργοποιήσουν μετά το τέλος της προσφοράς κάποιο πακέτο.. Πιθανό να σας πάρουν κι όλας αυτοί στο τέλος της προσφοράς. Το κακό βέβαια είναι ότι το πιο πιθανό είναι να ξεχαστούν πολύ για 1-2 μέρες ή και ώρες ακόμα και να συνεχίζουν να σερφάρουν και μετά τη λήξη της προσφοράς με τη χρέωση των 7ευρώ/mb που είναι για όσους δεν έχουν πακέτο internet (ή και ακόμα να περάσετε το όριο των mb, γιατί όσοι έχουν ενεργοποιημένο πακέτο η χρέωση μόλις εξαντλήσεις τον όγκο τουλάχιστον είναι 10 ή 90 λεπτά το mb και όχι 7 ευρώ, οπότε προσοχή) :blink:

Καλησπερα!

Βρισκομαστε σε ενα οικογενειακο πακετο εδω και 2 χρονια,4 ατομα.Μας δινουν επιδοτηση περιπου 320 ευρω συνολο.Εχει περασει ο χρονος του συμβολαιου.

Προχθες ο πατερας μου εκανε μια αιτηση φορητοτητας προς cosmote απο καποιον Γερμανο,μηπως και ζοριστουν και μας μειωσουν το συνολικο παγιο και δωθει μια μεγαλυτερη επιδοτηση (θελω να παρω το επομενο iphone :P).Για 4 ατομα μου φαινεται μικρη η επιδοτηση οταν με παζαρια 1 ατομο βλεπω οτι φτανει και τα 280..

Αυτο που θελω να ρωτησω περα απο καμια συμβουλη,ειναι οτι μας πηραν αμεσα χθες απο το 2104279099 (ειναι τα κεντρικα?) αλλα δεν το ακουσα.Παιρνω εγω αλλα βγαινει τηλεφωνητης.Να περιμενω τηλεφωνο απο βδομαδα?Απλα φοβαμαι μην περασει ο χρονος και γινει η φορητοτητα και χασω την ευκαιρια διαπραγματευσης.10 μερες εχω περιθωριο περιπου?Θα με ενημερωσουν για τελικη επιβεβαιωση..?

Κάλεσε τους τη Δευτέρα και πες τους ότι σε καλέσανε. Θα τους πεις ότι έχεις κάνει αίτηση φορητότητας και αν δεν σου ανεβάσουν την επιδότηση θα φύγεις για Cosmote.

Αυτο που θελω να ρωτησω περα απο καμια συμβουλη,ειναι οτι μας πηραν αμεσα χθες απο το 2104279099 (ειναι τα κεντρικα?) αλλα δεν το ακουσα.Παιρνω εγω αλλα βγαινει τηλεφωνητης.Να περιμενω τηλεφωνο απο βδομαδα?Απλα φοβαμαι μην περασει ο χρονος και γινει η φορητοτητα και χασω την ευκαιρια διαπραγματευσης.10 μερες εχω περιθωριο περιπου?Θα με ενημερωσουν για τελικη επιβεβαιωση..?

Τα κεντρικα εχουν το 2106702000. Παρε σε αυτο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών