Alex0077 Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 τελικα ηρθε Η απαντηση απο κοσμοτε! δωρεαν η συσκευη (νοκια ε71), παγιο 50€+κατι ψιλα, 1500 δωρεαν προς κοσμοτε (ομιλια και sms) και 370 λεπτα ομιλιας και sms προς τα αλλα δικτυα! μια χαρα προσφορα! θα μεινει κοσμοτε:) η βοντα το μονο που μπορουσε ηταν να δωσει δωρεαν την συσκευη....:wacko: E φυσικό είναι αυτό που λες.. Η vodafone δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.. Αν ήταν συνδρομητής στη vodafone και έκανε αίτημα φορητότητας στην κοσμοτέ πχ , και η vodafone σε αυτήν την περίπτωση θα της έκανε προσφορά παρόμοια.. Απλά δεν θέλουν να χάσουν πελάτες.. Όταν κάνεις νέα σύνδεση δεν σου κάνουν καμία προσφορά πέρα από αυτή που όλοι ξέρουμε (συνήθως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 σημερα πηγαμε για ακυρωση φορητοτητας.... μας ειπαν να περιμενουμε μεχρι τη δευτερα, για νεα προσφορα.... μα καλα, τι αλλο θελουν να δωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 σημερα πηγαμε για ακυρωση φορητοτητας.... μας ειπαν να περιμενουμε μεχρι τη δευτερα, για νεα προσφορα.... μα καλα, τι αλλο θελουν να δωσουν? Σε τι πρόγραμμα είναι? Vodafone Unlimited? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 στο unlimited 50 της δινουν δωρεαν το νοκια ε71. η κοσμοτε απο την αλλη στο ιδιο προγραμμα δινει 370 λεπτα και sms προς αλλα δικτυα και δωρεαν την συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 στο unlimited 50 της δινουν δωρεαν το νοκια ε71. η κοσμοτε απο την αλλη στο ιδιο προγραμμα δινει 370 λεπτα και sms προς αλλα δικτυα και δωρεαν την συσκευη. Πείτε στη vodafone αυτά που σας δίνει η cosmote και ότι δίνει και sms προς όλους στα προγράμματα ''απεριόριστα'' και είμαι σίγουρος σχεδόν ότι θα σας τα δώσει.. Με τα ίδια που είπα εγώ (στο unlimited 30 ) μου έδωσαν 100 sms δώρο προς όλα τα δίκτυα και έχω και 30% έκπτωση στο πάγιό μου με την απειλή της φορητότητας (και είμαι μόλις 3 μήνες συνδρομητής συμβολαίου στη vodafone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Είδα μια διαφήμιση της vodafone για νέα συνδεση απο unlimited 35 και πάνω με δώρο τα 2 πρώτα πάγια... Ελπίζω να μην είναι αυτή η απάντηση στη κοσμοτε που κοβει 10Ε το μήνα για ένα χρόνο... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Είδα μια διαφήμιση της vodafone για νέα συνδεση απο unlimited 35 και πάνω με δώρο τα 2 πρώτα πάγια... Ελπίζω να μην είναι αυτή η απάντηση στη κοσμοτε που κοβει 10Ε το μήνα για ένα χρόνο... Με ενημέρωσαν μόλις από το 13830 ότι ετοιμάζουν μεγάλες αλλαγές στα συμβόλαιά τους.. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Με ενημέρωσαν μόλις από το 13830 ότι ετοιμάζουν μεγάλες αλλαγές στα συμβόλαιά τους.. Για να δούμε. Αλήθεια? Να αναμένουμε εξελίξεις εντός της βδομάδας? Και η πλάκα είναι οτι αν δεν ήμουν άρρωστος θα πήγαινα σήμερα σε κατάστημα cosmote για φορητότητα! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Αλήθεια? Να αναμένουμε εξελίξεις εντός της βδομάδας? Και η πλάκα είναι οτι αν δεν ήμουν άρρωστος θα πήγαινα σήμερα σε κατάστημα cosmote για φορητότητα! Τέτοιες εποχές (Χριστούγεννα, Πάσχα κ.λπ.), είναι καλό να περιμένεις γιατί όλοι βγάζουν προσφορές. Απλά η Cosmo άνοιξε πρώτη τα χαρτιά της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξει απάντηση. Προσωπικά σου προτείνω να περιμένεις λίγο κι αν δε δούμε φως από τη Voda, ένα κατάστημα Cosmo είναι σίγουρα κοντά σου! :D Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Τέτοιες εποχές (Χριστούγεννα, Πάσχα κ.λπ.), είναι καλό να περιμένεις γιατί όλοι βγάζουν προσφορές. Απλά η Cosmo άνοιξε πρώτη τα χαρτιά της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξει απάντηση. Προσωπικά σου προτείνω να περιμένεις λίγο κι αν δε δούμε φως από τη Voda, ένα κατάστημα Cosmo είναι σίγουρα κοντά σου! :D Αυτο της cosmote ειναι πολυ καλο, εγω εκανα νεα συνδεση στο 45 και μου βγαινει 39,74 τελικος λογαριασμος!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Στο MyAccount αναφέρεται ότι στα Unlimited προγράμματα δίνονται τα 2 πρώτα πάγια δώρο, με κάθε νέα σύνδεση. Δεν αναφέρεται κάτι αντίστοιχο για τα Unlimited με Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducati_46 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Αυτο της cosmote ειναι πολυ καλο, εγω εκανα νεα συνδεση στο 45 και μου βγαινει 39,74 τελικος λογαριασμος!:) Mε τι ποσο επιδοτηση συσκευης?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Mε τι ποσο επιδοτηση συσκευης?:) Εμένα η Cosmo μου έδωσε 140 ευρώ την προηγούμενη Πέμπτη για να ανανεώσω το 35άρι μου.. Άρα για το 45άρι θα δίνουν 160 ευρώ μές στο νερό. Ας μας το επιβεβαιώσει κι ο φίλος.. :cool: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Εμένα η Cosmo μου έδωσε 140 ευρώ την προηγούμενη Πέμπτη για να ανανεώσω το 35άρι μου.. Άρα για το 45άρι θα δίνουν 160 ευρώ μές στο νερό. Ας μας το επιβεβαιώσει κι ο φίλος.. :cool: 112 euro γα νεα συνδεση μου εδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Στο MyAccount αναφέρεται ότι στα Unlimited προγράμματα δίνονται τα 2 πρώτα πάγια δώρο, με κάθε νέα σύνδεση. Δεν αναφέρεται κάτι αντίστοιχο για τα Unlimited με Internet. Και σε Unlimited με Internet δίνονται δώρο, από το 55 και άνω, το ίδιο ισχύει και στις ανανεώσεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 To θεμα ειναι η βοντα να δωσει κατι και για τους υφισταμενους πελατες και να μη βγαλει προσφορες κραχτες. Ας δωσει λιγο ιντερνετ στα συμβολαια και μηνυματα προς ολους, οπως και οι αλλοι, εχει μεινει λιγο πισω...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 To θεμα ειναι η βοντα να δωσει κατι και για τους υφισταμενους πελατες και να μη βγαλει προσφορες κραχτες. Ας δωσει λιγο ιντερνετ στα συμβολαια και μηνυματα προς ολους, οπως και οι αλλοι, εχει μεινει λιγο πισω...:mad: Οχι απλώς λίγο... πολύ πίσω έχει μείνει... ακόμη κι απ'την κοσμοτε! Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Και σε Unlimited με Internet δίνονται δώρο, από το 55 και άνω, το ίδιο ισχύει και στις ανανεώσεις.. Το απόγευμα δε μου το εμφάνιζε το MyAccount! Τώρα το εμφανίζει αυτό που λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Αλήθεια? Να αναμένουμε εξελίξεις εντός της βδομάδας? Και η πλάκα είναι οτι αν δεν ήμουν άρρωστος θα πήγαινα σήμερα σε κατάστημα cosmote για φορητότητα! Nαι.. πήρα κι εγώ να παραπονεθώ τις προάλλες για το tethering και τους μίλησα και για φορητότητα και όταν με πήραν τηλέφωνο να μου κάνουν την προσφορά του δωρεάν tethering και επιπλέον 30% έκπτωση στο πάγιο, τους είπα και ότι θεωρώ τα ακριβότερα συμβόλαια στην αγορά , γιατί δεν δίνει ούτε sms ούτε internet στα πακέτα τους (από το unlimited 100 και κάτω) και μου είπαν ότι σύντομα θα κάνουν γενικές αλλαγές στα προγράμματα συμβολαίων.. ΕΛπίζω να δούμε κάτι καλό.. Από ότι κατάλαβα όχι προσφορές Πάσχα κτλ.., αλλά μόνιμες αλλαγές.. ΕΛπίζω να προσθέσουν sms προς τα άλλα δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Ας ελπίσουμε οτι θα κάνουν ό,τι είναι να κάνουν γρήγορα γιατι πολύς κόσμος σκέφεται να εκμεταλλευτεί τη προσφορά της κοσμοτε... (κι εγώ μεσα σ' αυτούς) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Ας ελπίσουμε οτι θα κάνουν ό,τι είναι να κάνουν γρήγορα γιατι πολύς κόσμος σκέφεται να εκμεταλλευτεί τη προσφορά της κοσμοτε... (κι εγώ μεσα σ' αυτούς) Πέρα από αυτά, πριν αποφασίσεις σε ποια εταιρία θα πας (και εφόσον μιλάμε για προγράμματα unlimited, ή ''απεριόριστα'') κάτσε και δες σε ποια εταιρία ανήκουν οι περισσότεροι συνδρομητές που μιλάς, για να δεις τι σε συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Πέρα από αυτά, πριν αποφασίσεις σε ποια εταιρία θα πας (και εφόσον μιλάμε για προγράμματα unlimited, ή ''απεριόριστα'') κάτσε και δες σε ποια εταιρία ανήκουν οι περισσότεροι συνδρομητές που μιλάς, για να δεις τι σε συμφέρει. Βασικά προτιμώ την Βονταφον σαν εταιρεία, οπότε ελπίζω σε μια πραγματικά καλή προσφορά (έχω και hol οποτε θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ και τη συνδυαστική προσφορά). Απο την άλλη, οι περισσότερες επαφές μου είναι cosmote, αν και το άτομο με το οποίο μιλάω πολύ έχει και μια δεύτερη συσκευή cu μόνο και μόνο γι αυτόν ακριβώς το λόγο... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καμία ενδιαφέρουσα προσφορά;Πέρα αυτή με τα 2πάγια free. Αυτή η unlimited με -10 τί είναι; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Καμία ενδιαφέρουσα προσφορά;Πέρα αυτή με τα 2πάγια free. Αυτή η unlimited με -10 τί είναι; To unlimited 15 ,αντί για 15 ευρώ πάγιο πάει στα 10 ευρώ.. αν εννοείς αυτήν.. (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα σίγουρα). Αναμένουμε πάντως κι άλλες προσφορές και αναβαθμίσεις των συμβολαίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Ισχύει έως 06/04 για ένα χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts