ibiza6 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Ή αυτό που λές με την (πιθανή) συσσώρευση θα κάνω, αν και πριν 3-4 χρόνια που δεν είχαμε πάρει μια χρονιά συσκευή δεν αυξήθηκε η επιδότηση μετά, ή θα μπω στον κόπο να πάρω μια συσκευή και να την πουλήσω. Αρκεί να πάρω κάτι που να έχει ζήτηση για να μπορέσω να την δώσω αμέσως και σε καλή τιμή... Ακου "την" λύση ,του προβλήματός σου . Θα πας σε Πλαίσιο για ανανέωση, και το ποσό της επιδότησης, θα το κάνεις πιστωτικό στο κατάστημα. Μου το είπε σήμερα φίλος που δουλεύει στο Πλαίσιο και το κάνουν μόνο για vodafone. To πιστωτικό το χρησιμοποιείς όπως και όποτε θέλεις ,για αγορές προϊόντων απο το Πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Μόνο σε περίπτωση υπερεπιδότησης για συγκεκριμένη συσκευή (π.χ. iPhone) και ταυτόχρονη ενεργοποίηση προγράμματος δεδομένων δεν μπορείτε να μεταβείτε σε μικρότερο πρόγραμμα χρήσης μετά από ανανέωση σύνδεσης. Εφόσον έχετε κλείσει 8 μήνες στο δίκτυο της Vodafone μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή ανά μήνα, είτε έχει γίνει ανανέωση συμβολαίου είτε όχι. Ααα,έτσι εξηγείται...Διότι εμένα,σε έναν αριθμό που βρίσκεται στο οικονομικό 20 μου έδωσαν επιδότηση 321 ευρώ,80 ολόκληρα ευρώ απ'ότι βγαίνει το πάγιο του προγράμματος για έναν ολόκληρο χρόνο!Κοινώς,μπήκαν μέσα!Αλλά οχι για συγκεκριμένη συσκευή ούτε με την προϋπόθεση ενεργοποίησης προγράμματος δεδομένων!!Επομένως είναι ειδική η περίπτωσή μου,αρα όντως δεν ισχύει γενικά το 8μηνο έπειτα από ανανέωση!Βασικα,αυτό πως εξηγείται;Να "μπαίνει μέσα" κατά 80 ολόκληρα ευρώ η εταιρία από την επιδότηση;;Ακόμη προσπαθώ να το εξηγήσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Ακου "την" λύση ,του προβλήματός σου . Θα πας σε Πλαίσιο για ανανέωση, και το ποσό της επιδότησης, θα το κάνεις πιστωτικό στο κατάστημα. Μου το είπε σήμερα φίλος που δουλεύει στο Πλαίσιο και το κάνουν μόνο για vodafone. To πιστωτικό το χρησιμοποιείς όπως και όποτε θέλεις ,για αγορές προϊόντων απο το Πλαίσιο. Ωωωω! Υπέρευχαριστώ! :thanks: Αυτό ακριβώς χρειάζομαι! Θα πάω Τρίτη να ρωτήσω και θα πάρουμε και τη βόντα να ζητήσουμε αύξηση της επιδότησης! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Ωωωω! Υπέρευχαριστώ! :thanks: Αυτό ακριβώς χρειάζομαι! Θα πάω Τρίτη να ρωτήσω και θα πάρουμε και τη βόντα να ζητήσουμε αύξηση της επιδότησης! :D Πολύ καλή ιδέα :) Και το πούλησα κοψοχρονιά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Ααα,έτσι εξηγείται...Διότι εμένα,σε έναν αριθμό που βρίσκεται στο οικονομικό 20 μου έδωσαν επιδότηση 321 ευρώ,80 ολόκληρα ευρώ απ'ότι βγαίνει το πάγιο του προγράμματος για έναν ολόκληρο χρόνο!Κοινώς,μπήκαν μέσα!Αλλά οχι για συγκεκριμένη συσκευή ούτε με την προϋπόθεση ενεργοποίησης προγράμματος δεδομένων!!Επομένως είναι ειδική η περίπτωσή μου,αρα όντως δεν ισχύει γενικά το 8μηνο έπειτα από ανανέωση!Βασικα,αυτό πως εξηγείται;Να "μπαίνει μέσα" κατά 80 ολόκληρα ευρώ η εταιρία από την επιδότηση;;Ακόμη προσπαθώ να το εξηγήσω!! Ως γνωστόν η επιδότηση βγαίνει με διάφορους παράγοντες. Προφανώς έχεις πολλές εισερχόμενες κλήσεις στον αριθμό αυτό ή έχεις και άλλες γραμμές οπότε ανήκεις στους δυνατούς πελάτες. Τα €321 που σου έδωσε για συσκευή στη Vodafone ξέρουν ότι τους κοστίζει τα μισά γιατί τις συσκευές τις αγοράζουν με μισή τιμή απ'ότι της παίρνεις εσύ με λιανική τιμή και είναι και ένας τρόπος να σε κάνει να μην μπορείς να φύγεις για ένα χρόνο γιατί δεν πιστεύω ότι θα δώσεις €321 αναπόσβεστο ποσό για να πας σε άλλο δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 εκανα διακοπη στο συμβολαιο. εγινε "νεο καρτοκινητο". εχω 2 λογαριασμους απληρωτους. πως μπορω να τους δω αναλυτικα? στο my account δεν μπορω να μπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Θα έρθουν με το ταχυδρομείο. Διαφορετικά κάλεσέ τους και ζήτησε να σου ανοιίξουν την πρόσβαση ή να στους στείλουν σε κάποιο email/fax! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 με το ταχυδρομειο? αφου δεν στελνουν αναλυτικη-αναλυτικη κατασταση. μονο το ποσο και καποια στατιστικα στοιχεια. αν παω σε καταστημα voda θα γινει κατι επι τοπου? δεν θελω να "μπλεξω" με fax,κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Μίλησε με την εξυπήρετηση πελατών πριν πας τσάμπα σε κάποιο κατάστημα. Θα σου πουν αυτοί τι γίνεται στην περίπτωση αυτή :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 όταν σου λέει το 80% εξαντλήθηκε στο unlimited 25 .. πόσο είναι το υπόλοιπο 20% ; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 όταν σου λέει το 80% εξαντλήθηκε στο unlimited 25 .. πόσο είναι το υπόλοιπο 20% ; 0.2 * 1500 = 300 λεπτά ή μηνύματα Ως γνωστόν η επιδότηση βγαίνει με διάφορους παράγοντες. Προφανώς έχεις πολλές εισερχόμενες κλήσεις στον αριθμό αυτό ή έχεις και άλλες γραμμές οπότε ανήκεις στους δυνατούς πελάτες. Τα €321 που σου έδωσε για συσκευή στη Vodafone ξέρουν ότι τους κοστίζει τα μισά γιατί τις συσκευές τις αγοράζουν με μισή τιμή απ'ότι της παίρνεις εσύ με λιανική τιμή και είναι και ένας τρόπος να σε κάνει να μην μπορείς να φύγεις για ένα χρόνο γιατί δεν πιστεύω ότι θα δώσεις €321 αναπόσβεστο ποσό για να πας σε άλλο δίκτυο. Στο συγκεκριμένο αριθμό δεν είχα πολλές εισερχομένες, οπότε ισχύει το δεύτερο που λες, καθώς έχω στο όνομά μου άλλα 6 συμβόλαια της οικογένειας, οπότε μάλλον αυτό ισχύει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 H vodafone δινει καλά ποσά επιδότησης και καλα κάνει γιατι κρατάει και πελάτες... 3 συνδεσεις vodafone ειχαν βγαλει επιδοτηση 300 ευρώ.. Μετα απο παράπονο στο 13830...με ρωτήσαν ποια συσκευη με ενδιαφέρει.. και τους είπα το Iphone 3gs 32gb.. Μετα απο επαναξέταση το ποσο πήγε στα 670 ευρω..!!!!! Αλλα δεν ανανεωσαμε τους επομενους 2 μηνες.... και μετα απο ενημερωση της vodafone πως θα πεσει το ποσο,μας εβαλε εκπτωση παγιου, και μετα τελικα ανανεωσαμε και το ποσο ηταν στα 500 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 για vodafone unlimited 35 + σταθερά υπάρχει να βάλω καποιο εχτρα ακομα πακέτο για σμς προς τους υπόλοιπους?ΔΛΔ σε βόντα τα σμς να αφαιρούνται απο τα 1500 και να εχω κάποιο αλλλο πακέτο προς κοτε & wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 με το ταχυδρομειο? αφου δεν στελνουν αναλυτικη-αναλυτικη κατασταση. μονο το ποσο και καποια στατιστικα στοιχεια. αν παω σε καταστημα voda θα γινει κατι επι τοπου? δεν θελω να "μπλεξω" με fax,κλπ Ναι, αν πας σε κατάστημα μπορούν να σου πουν το ακριβές ποσό που χρωστάς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 το ποσο το γνωριζω. εχω του λογαριασμους. μου ηρθαν με το ταχυδρομειο κανονικα, αλλα θελω να δω αναλυτικα τις κλησεις που εκανα. την αναλυση εδω και λιγο καιρο την εβλεπες μονο απο το my account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 έχω το Vodafone Unlimited 30 και θέλω να ρωτήσω το εξής στα 1500 ομιλία είναι και για βίντεο κλήση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=7711 Προφανως ΝΑΙ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 ξέρει κανένας σίγουρα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 0.2 * 1500 = 300 λεπτά ή μηνύματα Ευχαριστώ πολύ .. μ' έσωσες!! (όχι τίποτα.. αλλά δεν έχουμε λεφτά να σκορπάμε σε overlimited κλήσεις.. μας χτύπησε η κρίση ).. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Τι ποιο σιγουρο; Αφου το γραφει στο site της Vodafone. Δεν το ειδες; Ναι ειναι μεσα και οι βιντεοκλησεις. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) Εγώ έχω μία απορία.. Όποιος ξέρει κάτι σίγουρα ας μου πει, γιατί δεν βρήκα άκρη με την εξυπηρέτηση πελατών.. Και μπερδεύτηκα πολύ η αλήθεια είναι.. :wacko::blink: Λοιπόν, έκανα συμβόλαιο (όχι ανανέωση.. μεταφορά από καρτοκινητή της ίδιας εταιρίας) 12/12/2009 στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Unlimited 25. Εκείνη την περίοδο ήταν και η προσφορά με τα πρώτα 2 πάγια δωρεάν.. 12 Ιανουαρίου που βγαίνει ο λογαριασμός μου , μου ρχεται μια χαρά μηδενικό πάγιο και όλα καλά... Την ίδια ημέρα (12/1) έκανα αίτηση για μεταφορά από Vodafone Unlimited 25 σε Vodafone Unlimited 30 .. βέβαια πριν τους ρώτησα αν θα έχω το πάγιο του 2ερου μήνα δωρεάν σύμφωνα με την προσφορά και μου είπαν ναι , θα ναι δωρεάν κανονικά.. Η μεταφορά στο νέο πρόγραμμα συμβολαίου (unlimited 30) ολοκληρώθηκε κανονικά στις 14/1.... Στις 12/2 εκδόθηκε ο 2ερος λογαριασμός μου και μου γράφει τα εξής: Α) Πάγια Τέλη και Χρεώσεις Επικοινωνίας Kαθαρή αξία (χωρίς ΦΠΑ) ΕΚΚΑΘ/ΣΗ Vodafone Unlimited 25 14/01/2010 12/02/2010 : -21,01 Vodafone Unlimited 30 14/01/2010 - 12/03/2010 : 50,42 κτλ κτλ.... Πήρα μετά το 13830 και μου είπαν δεν υπάρχει λάθος.. Τον 2ερο μήνα που είναι αυτός ο λογαριασμός που ήρθε τώρα και που γράφω παραπάνω τον έχω δωρεάν (το πάγιο) απλά έχω μόνο τα 25 ευρώ (επειδή την αρχική σύνδεση με την προσφορά την έκανα με το Unlimited 25)... Ok να το καταλάβω αυτό.. Αυτό σημαίνει και η εκκαθάριση που βλέπω, σωστά?? Αλλά γιατί μου γράφει πάγιο 50,42 ευρώ??? Είναι δυνατόν?? Βλέπω ότι μου γράφει σαν περίοδο κι όλας 14/1-12/3 Στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι έτσι είναι, γιατί το πάγιο προπληρώνεται κτλ κτλ.. Βέβαια δεν είδα εγώ τίποτα τέτοιο στον προηγούμενο λογαριασμό μου.. Και γιατί μου έβαλαν 2 πάγια μαζί στον τελευταίο λογαριασμό?? Δεν το κατάλαβα αυτό.. Και σαν περίοδο μου γράφει 14/1-12/3 Δηλαδή στον λογαριασμό που θα μου έρθει 12/3 θα γράφει το πάγιο περίοδο 12/3-12/4?? Και άντε πες να το καταλάβω αυτό.. Γιατί χρεώθηκα 2 πάγια?? Δεν έβγαλα άκρη.. Όποιος μπορέσει να βοηθήσει , ευχαριστώ πολύ Edited February 16, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Όντως έτσι συμβαίνει. Τρέχει ένα πάγιο μπροστά γι'αυτό σε χρεώσαν δύο. Και πολύ σωστά όπως είπες στον επόμενο λογαριασμό θα πληρώσεις το πάγιο για τον Μάρτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Όντως έτσι συμβαίνει. Τρέχει ένα πάγιο μπροστά γι'αυτό σε χρεώσαν δύο. Και πολύ σωστά όπως είπες στον επόμενο λογαριασμό θα πληρώσεις το πάγιο για τον Μάρτιο. Γιατί όμως πλήρωσα 2 μήνες πάγιο σε αυτόν τον λογαριασμό?? Αυτό δεν καταλαβαίνω... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Γιατί όμως πλήρωσα 2 μήνες πάγιο σε αυτόν τον λογαριασμό?? Αυτό δεν καταλαβαίνω... :wacko: Μπορεις να μας πεις και την αναλυση παγιου του λογαριασμου με ημ. εκδ. 12/1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Μπορεις να μας πεις και την αναλυση παγιου του λογαριασμου με ημ. εκδ. 12/1? Ναι... αυτός είναι ο πρώτος μου λογαριασμός δηλαδή, όταν ήμουν ακόμα στο unlimited 25 τότε.. Α) Πάγια Τέλη και Χρεώσεις Επικοινωνίας Vodafone Unlimited 25 από 12/2/2010 έως 12/2/2010 0,70 ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ Mobile Internet (S) από 12/2/2010 έως 12/2/2010 0,11 Με χρέωσαν δηλαδή 70 λεπτά τα οποία τα πίστωσαν μετά στον επόμενο λογαριασμό... Οπότε στην ουσία το πάγιο ήταν όντως δωρεάν... Βέβαια εντύπωση μου κάνει που λέει στο πάγιο από 12/2/2010 έως 12/2/2010, ενώ ο λογαριασμός καλύπτει από 13/12/2009 έως 12/01/2010 (το γράφει και πάνω πάνω στον λογαριασμό κι όλας) Ίσως το έκαναν για να δικαιολογήσουν το μηδενικό πάγιο (?) δεν ξέρω... Περίεργα πράγματα ρε παιδιά.. Και με το 13830 δεν έβγαλα άκρη.. Μου είπαν ότι όλα είναι φυσιολογικά.. Ξαναλέω όμως ότι δεν καταλαβαίνω γιατί με χρέωσαν πάγια 2 μηνών στον λογαριασμό που ήρθε τώρα... (το ένα κανονικά δωρεάν σύμφωνα με την προσφορά και το άλλο το πληρώνω).... :wacko::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts