Alex0077 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 γιατι δε θα με συνεφερε....καλυτερα να τα "μιλουσα" αυτα τα λεφτα παρα να τα πληρωνα ετσι στο πουθενα καταργωντας το νοημα της επιδοτησης δηλαδη... Δηλαδη θα μου εδινε κινητρο να μεινω στο προγραμμα των 30 αφου με τα 340 ευρω ειναι 11 παγια των 30 ευρω και βαλε....οποτε γιατι να κατεβω και να πληρωσω στο τελος το υπολοιπο χωρις να το εχω μιλησει....με συμφερει να μεινω ή αν θες να εκμεταλευτω το 100%, με συμφερει να μεινω 10 μηνες στα 30 ευρω και να πεσω στους 2 τελευταιους στα 20 ευρω, και θα εχω δωσει ακριβως 340 ευρω σε παγια οσα ηταν και η επιδοτηση. Πάντως έτσι είναι από όσο μου είχαν πει όταν έκανα εγώ τη σύνδεση.. Μπορείς να κατέβεια από τον 8ο μήνα κανονικά πάγιο χωρίς να πληρώσεις κάποια επιστροφή της επιδότησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Πάντως έτσι είναι από όσο μου είχαν πει όταν έκανα εγώ τη σύνδεση.. Μπορείς να κατέβεια από τον 8ο μήνα κανονικά πάγιο χωρίς να πληρώσεις κάποια επιστροφή της επιδότησης. OK, αν ισχυει αυτο, καλυτερα για τον πελατη...αν δω και εγω οτι δεν καλυπτω ολο το χρονο ομιλιας των 30 ευρω μπορω στο 8μηνο να το ριξω στα 25 ή 20... Παντως τα 2 πραγματακια που λεω παραπανω παραμενουν ακυρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Kαμιά φορά μπορεί να ναι και 2 μέρες... ανάλογα.. Για το unlimited όμως προς vodafone, δεν υπάρχει ενημέρωση, ούτε για τα sms.. To μόνο που γίνεται είναι να σε ενημερώσουν με μύνημα , όταν φτάσεις το 80% του ''unlimited'' (:lol: ) Εμένα μου'χει τύχει πάντως να ενημερώνει .... ότι έχετε εξαντλήσει το 80% και απομένουν τόσα λεπτά μέχρι την τάδε του μήνα .. Ερώτηση : είχα λεφτά στη χρεωστική και μέσα από τη vodafone έκανα προσπάθεια πληρωμής λογαριασμού (50 euro) .. μου έβγαλε πρόβλημα στο σύστημα την πρώτη φορά, δοκιμάζω όμως και μία δεύτερη λίγο αργότερα, μπας και ... αλλά καθόλου φως στο τούνελ .. (ενώ έχω ξαναπληρώσει με αυτή την κάρτα) .. ωστόσο η τράπεζα μου δείχνει στο διαθέσιμο υπόλοιπο ότι τα 100 ευρώ αυτά έχουν "φαγωθεί" (και σίγουρα όχι κάπου αλλού) .. Στο myaccount της vodafone πάντως δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη ενημέρωση .. ούτε ένδειξη ότι έχει πληρωθεί κάποιο ποσό.. Με ποιον επικοινωνώ; με την τράπεζα να δω αν έχουν όντως φύγει τα λεφτά προς Vodafone, ή με τη Vodafone να τους κράξω για το χαζο-σύστημά τους που δεν λειτουργεί και που με χρέωσε 2πλα λεφτά ...; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εμένα μου'χει τύχει πάντως να ενημερώνει .... ότι έχετε εξαντλήσει το 80% και απομένουν τόσα λεπτά μέχρι την τάδε του μήνα .. Ερώτηση : είχα λεφτά στη χρεωστική και μέσα από τη vodafone έκανα προσπάθεια πληρωμής λογαριασμού (50 euro) .. μου έβγαλε πρόβλημα στο σύστημα την πρώτη φορά, δοκιμάζω όμως και μία δεύτερη λίγο αργότερα, μπας και ... αλλά καθόλου φως στο τούνελ .. (ενώ έχω ξαναπληρώσει με αυτή την κάρτα) .. ωστόσο η τράπεζα μου δείχνει στο διαθέσιμο υπόλοιπο ότι τα 100 ευρώ αυτά έχουν "φαγωθεί" (και σίγουρα όχι κάπου αλλού) .. Στο myaccount της vodafone πάντως δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη ενημέρωση .. ούτε ένδειξη ότι έχει πληρωθεί κάποιο ποσό.. Με ποιον επικοινωνώ; με την τράπεζα να δω αν έχουν όντως φύγει τα λεφτά προς Vodafone, ή με τη Vodafone να τους κράξω για το χαζο-σύστημά τους που δεν λειτουργεί και που με χρέωσε 2πλα λεφτά ...; Το ποσό (κατά πάσα πιθανότητα) απλά έχει δεσμευτεί, και δεν έχει "τραβηχτεί" από το billing της Vodafone. Αρχικά, επικοινώνησε με την Vodafone για να ενημερώσεις για το λάθος. Και μίλησε και με την τράπεζα για να επιβεβαίωσης ότι απλά έχει δεσμευτεί, και όχι "τραβηχτεί". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 To my account ενημερώνεται μετά από λίγες μέρες.... Εγώ πιστεύω καλύτερα να πάρεις την τράπεζα πρώτα που μπορείς όλο το 24ωρο να μάθεις από το τηλέφωνο την κίνηση του λογαριασμού και θα σου πουν αν έφυγε κάποιο ποσό προς τη Vodafone... Περίμενε 1-2 μέρες να δεις αν ενημερωθεί το my account και αν δεν γίνει τίποτα πάρε τη Vodafone.. Αλλά φαντάζομαι αν κάνεις πληρωμή με κάρτα , δεν έρχεται κάποια απόδειξη στο mail?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 ρε μηπως μας δουλευουν κ το κανουν επιτειδες για να εχουμε συγχυση κ ετσι να ανεβαζουμε τα ποσα χωρις γνωση μας απλα να το μαθαινουμε οταν μας ερθει η λυπητερη?? ξαναπηρα κ τους ρωτησα μου ειπαν πως ριχνουν τη ταχυτητα σε 340κβρς κ πως αποκλειεται να μου ειπαν αυτο που σας ανεφερα πιο πανω στο φορουμ κ ολα τα υπολειπα ποιο πανω σε σχεση με τη μεταφορα υπολειπου.:ninja:τελικα μαλλον ισχυει οτι σου ριχνουν την ταχυτητα:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Η ταχυτητα πεφτει μονο οταν περασεις τα 30GB στα 128kbps. Οποτε αυτο αφορα μαλλον τα unlimited broadband. Αν ειναι να φτασεις στα 30GB με monile internet unlimited στο κινητο, θα εχεις χρεωθει πααααααρα πολυ.(μετα τα 3GB χρεωνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 To my account ενημερώνεται μετά από λίγες μέρες.... Εγώ πιστεύω καλύτερα να πάρεις την τράπεζα πρώτα που μπορείς όλο το 24ωρο να μάθεις από το τηλέφωνο την κίνηση του λογαριασμού και θα σου πουν αν έφυγε κάποιο ποσό προς τη Vodafone... Περίμενε 1-2 μέρες να δεις αν ενημερωθεί το my account και αν δεν γίνει τίποτα πάρε τη Vodafone.. Αλλά φαντάζομαι αν κάνεις πληρωμή με κάρτα , δεν έρχεται κάποια απόδειξη στο mail?? αυτό θα ήταν το πιο λογικό .. να μου έρθει απόδειξη στο email ... εφόσον φυσικά έχουν χρεωθεί τα ποσά ... αλλά το σύστημα της Vodafone, 2 φορές μου έβγαλε error message κατά την διάρκεια της πληρωμής .. που θεωρητικά σημαίνει ότι δεν προχώρησε η πληρωμή ... από την άλλη τα λεφτά δεν είναι στο λογαριασμό ... το αφήνω και σήμερα .. και αύριο σίγουρα θα πέσει τηλεφωνάκι στην τράπεζα και στη vodafone καπάκι ... μακάρι να είναι μόνο δεσμευμένα τα λεφτά και να γυρίσουν πίσω .. γιατί για 50 πήγαινα κι 100 φύγανε .. (και τα χρειάζομαι τα 50).. θα σας ενημερώσω πάντως ότι κι αν γίνει ... Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που έχω προβλήματα με τη Vodafone - Alpha Bank και ηλεκτρονική πληρωμή ... να φανταστείτε ότι από το Νοέμβριο, ενώ έχω πληρώσει, ψάχνουν στο σύστημά τους κάποιο ποσό που είχε πληρωθεί .. και δεν εμφανίζεται ... ! Ευτυχώς τουλάχιστον .. δεν μας κόβουν τις συνδέσεις (2 έχω) ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 αυτό θα ήταν το πιο λογικό .. να μου έρθει απόδειξη στο email ... εφόσον φυσικά έχουν χρεωθεί τα ποσά ... αλλά το σύστημα της Vodafone, 2 φορές μου έβγαλε error message κατά την διάρκεια της πληρωμής .. που θεωρητικά σημαίνει ότι δεν προχώρησε η πληρωμή ... από την άλλη τα λεφτά δεν είναι στο λογαριασμό ... το αφήνω και σήμερα .. και αύριο σίγουρα θα πέσει τηλεφωνάκι στην τράπεζα και στη vodafone καπάκι ... μακάρι να είναι μόνο δεσμευμένα τα λεφτά και να γυρίσουν πίσω .. γιατί για 50 πήγαινα κι 100 φύγανε .. (και τα χρειάζομαι τα 50).. θα σας ενημερώσω πάντως ότι κι αν γίνει ... Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που έχω προβλήματα με τη Vodafone - Alpha Bank και ηλεκτρονική πληρωμή ... να φανταστείτε ότι από το Νοέμβριο, ενώ έχω πληρώσει, ψάχνουν στο σύστημά τους κάποιο ποσό που είχε πληρωθεί .. και δεν εμφανίζεται ... ! Ευτυχώς τουλάχιστον .. δεν μας κόβουν τις συνδέσεις (2 έχω) ... Από τη στιγμή που (λογικά) θα είναι καταγεγραμένη η κίνηση της κάρτας και θα φαίνεται το ποσό δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα... και λάθος να έγινε , ξεκαθαρίζεται πολύ εύκολα από την τράπεζα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Την Παρασκευή έκανα αίτηση φορητότητας και ακόμη δεν με πήραν για να με ρωτήσουν το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Την Παρασκευή έκανα αίτηση φορητότητας και ακόμη δεν με πήραν για να με ρωτήσουν το λόγο. Δεν νομίζω ότι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.. Αν και συνήθως πάντα παίρνουν, ειδικά στους καλούς ή παλιούς πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Δεν είπα ότι είναι υποχρεωμένοι, απλώς περίμενα τηλεφώνημά τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Πηρα της αδερφης μου το τηλ να παρω το CC για αλλαγη προγραμματος και περιμενα 8 ολοκληρα λεπτα και το εκλεισα... Χαλασε και η voda ή καιρο ειναι ετσι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εξαρτάται τι ώρα θα πάρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Κάποιο μπερδεμα έχει γίνει με το λογαριασμό μου. Εκανα σύνδεση με το iphone lite 150 (150 λεπτά, 150 sms, 500 MB) αλλά στον πρώτο λογαριασμό που μου ήρθε βλέπω οτι γράφει VF 150 & SMS 150 Κύρια Σύνδεση και ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ Surf & Email 250 Τι σημαινει αυτό; εχω 250 ΜΒ αντί για 500. καλύτερα γιατί και η χρέωση του παγίου είναι πιο χαμηλή (οχι 41 ευρώ που εκανε κανονικά το iphone lite 150). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Πηρα της αδερφης μου το τηλ να παρω το CC για αλλαγη προγραμματος και περιμενα 8 ολοκληρα λεπτα και το εκλεισα... Χαλασε και η voda ή καιρο ειναι ετσι; Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα πάντως.. Και παίρνω τουλάχιστον 1 φορά τη βδομάδα (κυρίως για να μαθαίνω πόσα mb μου μένουν από το mobile internet) και ποτέ δεν έχω περιμένει πάνω από 45-50 δευτερόλεπτα. :blink: Κάποιο μπερδεμα έχει γίνει με το λογαριασμό μου. Εκανα σύνδεση με το iphone lite 150 (150 λεπτά, 150 sms, 500 MB) αλλά στον πρώτο λογαριασμό που μου ήρθε βλέπω οτι γράφει VF 150 & SMS 150 Κύρια Σύνδεση και ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ Surf & Email 250 Τι σημαινει αυτό; εχω 250 ΜΒ αντί για 500. καλύτερα γιατί και η χρέωση του παγίου είναι πιο χαμηλή (οχι 41 ευρώ που εκανε κανονικά το iphone lite 150). Περίεργο.. Γιατί γράφει surf & e-mail?? Αυτό είναι για καρτοκινητά από όσο ξέρω.. Για συμβόλαια τα πακέτα data λέγονται mobile internet στο iphone.. :blink: Edited February 4, 2010 by Petros the Great ***** Συνένωση μηνυμάτων. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ. ****** Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Μην σας ανησυχεί αυτό. Έτσι πρέπει να γράφει. Δείτε τι λέει σε εμένα που έχω Surf & Talk 100 plus :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Αυτό με τα δώρα ισχύει ακόμα :P ;; Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα πάντως.. Και παίρνω τουλάχιστον 1 φορά τη βδομάδα (κυρίως για να μαθαίνω πόσα mb μου μένουν από το mobile internet) και ποτέ δεν έχω περιμένει πάνω από 45-50 δευτερόλεπτα. :blink: Εσυ ποια επιλογη πατας ; Εγω πατησα το 8 για "τα νεα προγραμματα Unlimited". 7:30 -8 η ωρα το απογευμα... Και την πρωτη φορα επεσε η γραμμη... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy14 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Μην σας ανησυχεί αυτό. Έτσι πρέπει να γράφει. Δείτε τι λέει σε εμένα που έχω Surf & Talk 100 plus :) Nαι αλλά το iphone πρόγραμμα είναι με 500ΜΒ οχι 250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Nαι αλλά το iphone πρόγραμμα είναι με 500ΜΒ οχι 250. Έχει μόνιμη προσφορά που σου διπλασιάζει τον όγκο δεδομένων. Οπότε στον λογαριασμό σου εμφανίζει το 250 αλλά εσύ θα έχεις χρήση 500MB το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Εσυ ποια επιλογη πατας ; Εγω πατησα το 8 για "τα νεα προγραμματα Unlimited". 7:30 -8 η ωρα το απογευμα... Και την πρωτη φορα επεσε η γραμμη... Τίποτα δεν πάτησα.. Ποιο τηλέφωνο πήρες?? Παίρνω το 13830 και απλά περιμένω... Δεν μου λέει να πατήσω τίποτα... :blink::blink::worry::worry::blink::worry::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Τίποτα δεν πάτησα.. Ποιο τηλέφωνο πήρες?? Παίρνω το 13830 και απλά περιμένω... Δεν μου λέει να πατήσω τίποτα... :blink::blink::worry::worry::blink::worry::blink: Αν καλέσεις στο 13830 και πατήσεις το 9 συνδέεσαι κατευθείαν με κάποιον εκπρόσωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Αν καλέσεις στο 13830 και πατήσεις το 9 συνδέεσαι κατευθείαν με κάποιον εκπρόσωπο. E γιατί αλλιώς τι κάνεις αν περιμένεις?? Ρε παιδιά εγώ όσες φορές έχω πάρει δεν μου έχει πει να πατήσω τίποτα.. Με συνδέει κατευθείαν με κάποιον εκπρόσωπο.. Η τελευταία φορά που πήρα ήταν πριν καμιά βδομάδα... :blink: Σύνδεση έχω σε unlimited πρόγραμμα.. Μήπως άλλαξε πριν λίγες μέρες αυτό..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Λεει πατα το 8 για τα unlimited. Πατα το 2 για λογαριασμους, το 3 για υπηρεσιες κτλ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts