Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Tα προγράμματα τα οποία περιλαμβάνουν internet (surf & talk, iPhone, unlimited με internet) δίνουν επιπλέον επιδότηση για την αγορά συσκευής η οποία ονομάζεται "επιδότηση υπηρεσιών". Στη δική σου περίπτωση τo unlimited 25 μαζί με το mobile internet large ισοδυναμούν με το unlimited με internet 40 (στο σύστημα της Vodafone τα unlimited με internet μπαίνουν ως unlimited απλό + mobile internet). Σύμφωνα με το συμβόλαιο όταν μπαίνεις σε τέτοιο πρόγραμμα και παίρνεις επιπλέον επιδότηση είσαι υποχρεωμένος να διατηρήσεις το mobile internet για 12 μήνες (αφού αυτό σου έδωσε την επιπλέον επιδότηση). Αν το καταργήσεις πρέπει να πληρώσεις την επιδότηση υπηρεσιών. Στη περίπτωση σου τα 55.85 ευρώ.

2. Μιλάμε για ανανέωση συμβολαίου ή για νέα σύνδεση? Γιατι αν μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος μια και στο site της Vodafone λέει ότι το iPhone 3GS 16GB το δίνει 464.10 ευρώ στο unlimited 25 μόνο. Δηλαδή επιδότηση 104.9 ευρώ χωρίς επιδότηση υπηρεσιών (θα έπρεπε να είναι κενό και να μην έχει ενεργοποιηθεί το mobile internet). Eνώ με το unlimited με internet 40 το δίνουν 408.25, δηλαδή συνολική επιδότηση (κανονική και υπηρεσιών) 160.75... Τόσο θα έπρεπε να ήταν συνολικά η επιδότηση σου.

P.S: Το 1284 επανήλθε.

Νέα σύνδεση έκανα.. Από καρτοκινητό το έκανα σε συμβόλαιο.. Ζήτησα να με βάλουν στο Vodafone Unlimited 25.. αυτό τπτ άλλο... Και δεν ζήτησα καθόλου ίντερνετ.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έγινε...

Αλλά πράγματι, το τσέκαρα και στο site.. Αν βάλεις και το mobile internet large πέφτει περίπου -100 ευρώ η συσκευή.. Εγώ την πλήρωσα 461,10 .. Τι να κάνω τώρα? Να πάρω το 13830? Να πάω στο κατάστημα? Υπάρχει περίπτωση να μου βγάλουν την υπηρεσία ? Τι να του πω?

Θα ήθελα να έχω το mobile internet, όχι όμως το large που είναι +15 ευρώ.. To small ή το medium ίσως... Στο σπίτι έχω το wi-fi... Δεν νομίζω ότι χρειάζομαι 500 mb.

Aλλά και πάλι δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.. Η συσκευή σκέτη χωρίς σύνδεση έχει 569,00.. Στην αίτηση συνδρομής γράφει:

Επιδότηση συσκευής με ΦΠΑ: 53,55 ευρώ

Επιδότηση υπηρεσιών 55,85 ευρώ.

Συνολικό ποσό επιδότησης 109,4 ευρώ, δηλαδή τόσο βγαίνει 461 ευρώ που την πλήρωσα...

Ποιο ποσό επιδότησης έκαναν λάθος?

ΥΓ. Υπάρχει κάποιοσ τρόπος να μάθω πόσα mb μου έχουν μείνει από το mobile internet πακέτο? Όταν ρώτησα στο 13830 μου είπαν ότι θα το μάθω στο 1284... Αλλά σε αυτό το νουμερο δεν μου λέει τίποτα για mb...

Λοιπόν κατάλαβα το λάθος που έγινε... Ουσιαστικά με το Vodafone Unlimited 25 + το mobile internet large το πρόγραμμα γίνεται αυτόματα Vodafone Unlimited me internet 40 που έχει πάγιο 40 ευρώ, ενώ εγώ το κινητό το πλήρωσα σαν να πήρα σκέτο το Unlimited 25.. Και το mobile internet large το έβαλαν χωρίς να μου πούνε τίποτα.. Δεν νομίζω ότι το έκαναν επίτηδες.. Η υπάλληλος ήταν τελείως άσχετη.. Δεν ήξερε τίποτα... πάνω από ώρα με κράτησε στο κατάστημα.. Πήρα το 13830 και κατάλαβαν και αυτοί το λάθος, απλώς πρέπει να το κοιτάξουν και να το επιβεβαιώσουν με το κατάστημα..

Thx bored01 για το χρόνο

Παιδιά μια ερώτηση, αν βάλω το internet large, πότε αν θέλω το ακυρώνω; Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να το κάνω;
Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X

ΥΓ. Υπάρχει κάποιοσ τρόπος να μάθω πόσα mb μου έχουν μείνει από το mobile internet πακέτο? Όταν ρώτησα στο 13830 μου είπαν ότι θα το μάθω στο 1284... Αλλά σε αυτό το νουμερο δεν μου λέει τίποτα για mb...

Δεν ενημερώνει το 1284. Μπορούν να σου πουν από το 13830 ή πιο απλά μπορείς κάθε 1η του μήνα να μηδενίζεις το μετρητή του iPhone (Ρυθμίσεις->Γενικά->Χρήση και για να το μηδενίσεις πατάς επαναφορά στατιστικών).

Σημείωσε πως ενώ ο χρόνος ομιλίας και τα sms ανανεώνονται σύμφωνα με την έκδοση του λογαριασμού σου, τα ΜΒ ανανεώνονται κάθε 1η του μήνα.

Παιδιά μια ερώτηση, αν βάλω το internet large, πότε αν θέλω το ακυρώνω; Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να το κάνω;

Όποτε θέλεις, νομίζω και τηλεφωνικά (13830). Αρκεί να μην το είχες ενεργοποιήσει κατα την ανανέωση του συμβολαίου σου για επιπλέον επιδότηση, εκεί μπορείς να το απενεργοποιήσεις μετά από 12 μήνες.

Να κάνω με τη σειρά μου τρεις ερωτήσεις.

1.Πλέον που ο χρόνος ομιλίας και τα sms ανανεώνονται την ημέρα έκδοσης λογαριασμού και όχι 1η του μήνα, ο πελάτης που κάνει νέα σύνδεση πως γνωρίζει την ημερομηνία αυτή αφού ακόμα δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός? Επίσης του δίνεται ο χρόνος αναλογικά όπως γινόταν και πριν?

2.Για ποιό λόγο τα νέα πακέτα mobile internet (και unlimited με internet) υποτίθεται πως δεν είναι συμβατά με τις blackberry συσκευές και πρέπει ο πελάτης να επιλέξει surf & e-mail (και surf & talk αντίστοιχα)???

3.Αφού για τα blackberry ισχύουν τα παλιά πακέτα, γιατι στα καταστήματα της Vodafone, στη προσπάθεια τους να προωθήσουν τα unlimited, λένε πως τα προγράμματα Surf & Talk και iPhone έχουν καταργηθεί???

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου.

Για το πρώτο υποθέτω πως αν καλέσουμε στο 13830 μπορούν να μας πουν πότε θα εκδοθεί ο πρώτος μας λογαριασμός για να ξέρουμε να μηδενίζουμε.

Για τα άλλα δυο ερωτήματα δε ξέρω να σου απαντήσω, αλλά μπορεί κάποιος να κάνει μια ερώτηση στο site της εταιρίας στο internet για να μας απαντήσουν και να το δούμε κι εμείς ή αντίστοιχα να πάρει τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και να μας ενημερώσει.

Θα το έκανα και τώρα, αλλά είμαι τόσο πιεσμένη που δε προλαβαίνω, αν πάρω αργότερα θα σας πω.

Τα παπάκια μια φορά, πως χορεύανε τρελα, μες της λίμνης τα νερα... :X

Να κάνω με τη σειρά μου δύο ερωτήσεις.

1.Πλέον που ο χρόνος ομιλίας και τα sms ανανεώνονται την ημέρα έκδοσης λογαριασμού και όχι 1η του μήνα, ο πελάτης που κάνει νέα σύνδεση πως γνωρίζει την ημερομηνία αυτή αφού ακόμα δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός?

Αν πάρεις στο 1284 σου το λέει.. Η περίοδος τουλάχιστον σε μένα άρχισε από την ενεργοποίηση της σύνδεσής μου στισ 12/12... Και κάθε μήνα στις 12 θα ανανεώνονται απ ότι μου λέει στο 1284.

Υπάρχει και τρόπος μήπως να μάθω πόσο ''απεριόριστο'' χρόνο ομιλίας έχω στα Unlimited?

Υπάρχει και τρόπος μήπως να μάθω πόσο ''απεριόριστο'' χρόνο ομιλίας έχω στα Unlimited?

Όχι. Αν φτάσεις όμως στο 80% της χρήσης σου στέλνουν μήνυμα.

Επιτέλους η υπηρεσία 1284 αναβαθμίστηκε! Αυτό που όλοι περιμέναμε... δεν ήρθε :(

VODA μας απογοητεύεις πολύ τώρα τελευταία!

Καθως και οταν τον τελειωσεις ... Μου ηρθε σημερα και αυτο ! . :X:X

Συγγνώμη αν έχει γίνει πάλι αυτή η ερώτηση αλλά για κάποιο λόγο δε μου δουλεύει η αναζήτηση στο forum και οι σελίδες της ενότητας είναι πάρα πολλές για να τις ψάξω μία μία...Έκανα πρόσφατα νέα σύνδεση συμβολαίου και επέλεξα να πληρώνεται ο λογαριασμός μου με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα.Ξέρει κάποιος αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι για να ενεργοποιηθεί η εντολή αυτή ή το αναλαμβάνει η Vodafone;
The future is uncertain and the end is always near ;)

Καλημερα! Θα ηθελα να με βοηθησετε παρακαλω σε μερικες πργματα.Συγγνωμη αν εχει απαντηθει καποια ερωτηση στο παρελθον.

Εχουμε 3 συνδεσεις Vodafone (Οικονομικο 30, Οικονομικο 45, Ευελικτο 25) συνολο 100€ παγιο το μηνα που συνηθως φτανουν τα 150+ στο ονομα και το Α.Φ.Μ του πατερα μου.

1. Μου δινουν επιδοτηση 210€. Δεν ειναι λιγα? Ειδα σε αλλους οτι ανεβαζουν τις επιδοτησεις αν τους παρεις τηλ στην εξυπηρετηση πελατων? Τι πρεπει να τους πεις?

2. Η συνδυαστικη προσφορα Vodafone με H.O.L για την εκπτωση ισχυει για το αθροισμα των παγιων δηλ των 100€ οποτε παιρνω εκπτωση το μεγιστο 20€ το μηνα ?

3. Αν κανω νεα συνδεση Vodafone στο ονομα μου(διαφορετικο Α.Φ.Μ με τη συνδεση της H.O.L) μπορω να χρησιμοποιησω την συνδυαστικη προσφορα για 2 δωρεαν παγια Η.Ο.L ?

4. Aν οχι γινεται ο πατερας μου να καταργησει τη 1 απο τις 3 συνδεσεις για να κανει νεα συνδεση με νεο αριθμο και να παρει τα δωρεαν παγια ?

5. Στα καταστηματα μπορει να υπαρχουν αποθεματα ή αλλα μοντελα που δεν εμφανιζονται στο Vodafone.gr π.χ το ΗΤC Touch Diamond2 που λεει μη διαθεσιμο ?

6. Τελος τα δωρα (PS3 k Nintendo WII με Nokia ή LG) ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν και τα δινουν ή θα σου πουν οτι εξαντληθηκαν τελευταια στιγμη.

Ευχαριστω εκ των προτέρων για το χρονο σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ψαχνω καιρο και δεν μπορω να βγαλω ακρη τι να κανω.

Καλημερα! Θα ηθελα να με βοηθησετε παρακαλω σε μερικες πργματα.Συγγνωμη αν εχει απαντηθει καποια ερωτηση στο παρελθον.

Εχουμε 3 συνδεσεις Vodafone (Οικονομικο 30, Οικονομικο 45, Ευελικτο 25) συνολο 100€ παγιο το μηνα που συνηθως φτανουν τα 150+ στο ονομα και το Α.Φ.Μ του πατερα μου.

1. Μου δινουν επιδοτηση 210€. Δεν ειναι λιγα? Ειδα σε αλλους οτι ανεβαζουν τις επιδοτησεις αν τους παρεις τηλ στην εξυπηρετηση πελατων? Τι πρεπει να τους πεις?

2. Η συνδυαστικη προσφορα Vodafone με H.O.L για την εκπτωση ισχυει για το αθροισμα των παγιων δηλ των 100€ οποτε παιρνω εκπτωση το μεγιστο 20€ το μηνα ?

3. Αν κανω νεα συνδεση Vodafone στο ονομα μου(διαφορετικο Α.Φ.Μ με τη συνδεση της H.O.L) μπορω να χρησιμοποιησω την συνδυαστικη προσφορα για 2 δωρεαν παγια Η.Ο.L ?

4. Aν οχι γινεται ο πατερας μου να καταργησει τη 1 απο τις 3 συνδεσεις για να κανει νεα συνδεση με νεο αριθμο και να παρει τα δωρεαν παγια ?

5. Στα καταστηματα μπορει να υπαρχουν αποθεματα ή αλλα μοντελα που δεν εμφανιζονται στο Vodafone.gr π.χ το ΗΤC Touch Diamond2 που λεει μη διαθεσιμο ?

6. Τελος τα δωρα (PS3 k Nintendo WII με Nokia ή LG) ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν και τα δινουν ή θα σου πουν οτι εξαντληθηκαν τελευταια στιγμη.

Ευχαριστω εκ των προτέρων για το χρονο σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ψαχνω καιρο και δεν μπορω να βγαλω ακρη τι να κανω.

1.Παίρνεις στο 13830, τους αναφέρεις ότι έχεις επιδοτήσεις και ότι τις θεωρείς χαμηλές και ζητάς να επανεξεταστούν. Θα σου πουν εκείνη τη στιγμή μέχρι πού μπορούν να φτάσουν για κάθε αριθμό.

2.Η συνδυαστική προσφορά ισχύει για έναν μόνο αριθμό του ΑΦΜ.Θα πρότεινα να πάρει την έκπτωση στον αριθμό που είναι στο Οικονομικό 45.Άλλωστε, η προσφορά μπαίνει σε αριθμούς με πάγιο άνω των 30 ευρώ.Άρα,αυτόν που ειναι στο Ευέλικτο 25 ξέχνα τον.

3.Πρέπει το σταθερό HOL να είναι στο δικό σου ΑΦΜ για να επωφεληθείς της προσφοράς, αλλιώς δε γίνεται. Επίσης,θες και πρόγραμμα κινητού άνω των 30 ευρώ.

4.Οι περιπτώσεις 2 και 3 απαντάνε στις απορίες σου.

5.Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Ψάξε και για Πλαίσιο καταστημα που έχει και non-vodafone συσκευές και μπορείς να πάρεις κανονικά τις επιδοτήσεις και συνήθως έχουν μεγαλύτερο απόθεμα.

6.Τα δώρα ισχύουν για νέες συνδέσεις, όχι για ανανεώσεις.

Συγγνώμη αν έχει γίνει πάλι αυτή η ερώτηση αλλά για κάποιο λόγο δε μου δουλεύει η αναζήτηση στο forum και οι σελίδες της ενότητας είναι πάρα πολλές για να τις ψάξω μία μία...Έκανα πρόσφατα νέα σύνδεση συμβολαίου και επέλεξα να πληρώνεται ο λογαριασμός μου με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα.Ξέρει κάποιος αν πρέπει να κάνω εγώ κάτι για να ενεργοποιηθεί η εντολή αυτή ή το αναλαμβάνει η Vodafone;

Εφόσον εγκρίθηκε εκείνη τη στιγμή που έκανες το συμβόλαιο η εξόφληση μέσω πιστωτικής, τότε εξοφλείται μέσω κάρτας. Θα το γράφει και στο συμβόλαιό σου, στην αρχική σελίδα, προς το κάτω μέρος.

Υ.Γ.: Συγνώμη προς τους moderators, δεν είδα το post αυτό. Ενώστε τα σας παρακαλώ! :)

εγω που εχω unlimited με ίντερνετ αν φθάσω στο 80% του δωρεάν internet (3gb) θα μου έρθει μηνυμα η αυτό αφορα μόνο τόν χρόνο όμιλιας ?

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

εγω που εχω unlimited με ίντερνετ αν φθάσω στο 80% του δωρεάν internet (3gb) θα μου έρθει μηνυμα η αυτό αφορα μόνο τόν χρόνο όμιλιας ?

όχι δεν θα σου έρθει μήνυμα. Μπορείς να το ελέγχεις αν θέλεις με μια κλήση στο 13830.

Μόνο σε κατάστημα.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μόνο σε κατάστημα.

Και τι χρειάζεται για να διακοπεί ο αριθμός; Σε περίπτωση που τον διακόψω και δεν γίνει καρτοκινητό, θα είναι διαθέσιμος για κάποιον άλλο; Επίσης, πόσες μέρες θέλει για να διακοπεί;

Την ταυτότητά σου χρειάζεσαι μόνο.

Όταν κάνεις το αίτημα μετά από 30 μέρες περίπου, θα σου πουν στο κατάστημα.

Εαν δεν ζητήσεις να γίνει καρτοκινητό μετά από 6 μήνες έχουν δικαίωμα να το δώσουν σε άλλο συνδρομητή.

Χρειάζεται να έχεις πάνω σου την ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Κατά τη διακοπή, ζητάς να στο μετατρέψουν σε καρτοκινητό - αν και ακόμη και να μην τους το πεις, πάλι καρτοκινητό θα στο κάνουν. Η διακοπή γίνεται 1 μήνα μετά την αίτηση διακοπής.

Το ίδιο θα πάρει συν μια μέρα εκτός και εαν η διακοπή πέσει Παρασκευή οπότε θα σε ενεργοποιήσουν από Δευτέρα!

Για πιο γρήγορα κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό άλλου δικτύου και σε 15 μέρες είσαι κομμένος από την VF!

αν και ακόμη και να μην τους το πεις, πάλι καρτοκινητό θα στο κάνουν.

Όχι απαραίτητα...

Είναι τραγικό να στο κάνουν καρτοκινητό (δηλαδή να σε κάνουν να συνεχίζεις να είσαι συνδρομητής) όταν αιτηθείς την διακοπή της σύμβασης!

Είναι τραγικό να στο κάνουν καρτοκινητό (δηλαδή να σε κάνουν να συνεχίζεις να είσαι συνδρομητής) όταν αιτηθείς την διακοπή της σύμβασης!

Kαλά τραγικό δεν είναι, μην είμαστε υπερβολικοί, δεν πληρώνεις κάτι και αν θέλεις το πετάς. Σε μένα πάντως δεν το έκαναν (διακοπή τον Οκτώβριο).

Αλλά τώρα με το νέο νόμο γίνεται να στο κάνουν επώνυμο καρτοκινητό απλώς μεταφέροντας τα στοιχεία από τη σύνδεση συμβολαίου χωρίς να υπογράψεις την υπεύθυνη δήλωση καταχώρησης στοιχείων?

Τραγικό ως προς τη συμπεριφορά όσων των κάνουν όχι ως προς τη βλάβη που μπορεί να σου προκαλέσει κάτι τέτοιο.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών