Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειμαι και εγω κατοχος iphone 3gs με συνδεση vodafone απο την πεμπτη [iplus 250, δλδ 250 λεπτα, 250 μνμ, 1gb ιντερνετ, για 12 μηνες] και θελω να κανω τις εξης ερωτησεις:

1) μπορουμε να πουμε μαζεμενα ολα τα απαραιτητα νουμερα ειτε για κλησεις ειτε για μνμ που απαιτουνται για να μαθαινουμε το υπολοιπο του χρονου, των μνμ και του internet?

2)μπορω να μεταφερω το υπολοιπο μου στον αλλο μηνα?

3)γιατι ενω λειτουργουσε η sim μετα απο 2 μερες ειναι σα να μην υπαρχει? λες και καηκε ενα πραμα. "λειπει sim" λεει το iphone ενω ειναι μεσα. σημα τπτ και δεν ξερω κ εγω τι... με αλλες 2 που δοκιμασα απο vodafone και wind λειτουργει κανονικα η συσκευη. τι μπορει να επαθε, ξερεις κανεις? και που να απευθυνθω για να βρω το δικιο μου, οπως επισης μπορω να εκμεταλλευτω την ταλαιπωρια ζητωντας κατι απο την voda για την ταλαιπωρια μου? κατι σαν "με γα...τε ρε παλικαρια ενω πληρωνω... τι κανουμε απο δω και περα για να τα ξεχασω ολα αυτα?"

1)1284 για κλήσεις και sms (δωρεάν), 13830 (εξυπηρέτηση πελατών, με χρέωση) για internet. Εγώ θα πρότεινα να μηδενίζεις το μετρητή του iPhone κάθε πρώτη του μήνα και να βλέπεις από εκεί πόσα mb έχεις καταναλώσει αντί να καλείς στην εξυπηρέτηση πελατών.

2)Το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας ναι. Κάλεσε στο 13830 και ζήτα το.

3)Θα χρειαστεί αντικατάσταση sim. Αυτό γίνεται σε κατάστημα Vodafone. Αν η sim είναι καινούρια απαίτησε να μην πληρώσεις τα 17-20 ευρώ που απαιτούνται.

το'ψαχνα χτες στα προγράμματα περιαγωγής κτλ .. αλλά δεν το'χε πουθενά...!!!

Αλλά φυσικό είναι ... αφού το έχει στα επαγγελματικά προγράμματα μόνο .. πράγμα που σημαίνει ... ότι εμείς οι κοινοί θνητοί .. δεν μπορούμε να το'χουμε να υποθέσω...;;; Δηλαδή ουσιαστικά ... μας δουλεύουν ψιλό γαζί ... !!!

Ευχαριστώ πάντως για την επισήμανση!!

Και την καρτα double την εχουν στα εταιρικα, αλλα εγω τη χρησιμοποιω κανονικα σε απλο προγραμμα.

Δεν νομιζω να δουλευει κανεις καποιον.

παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. τωρα ειμαι με 6 νουμερα στα εταιρικα bussiness plus της cosmote. ειδα τα ευελικτα επαγγελματικα της vodafone τα οποια μου φανηκαν ακριβα! θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν προγραμματα καθαρα ομιλιας! θελω να βαλω και απεριοριστη ενδοεπικοινωνια. τι προτεινετε αξιζεινα αφησω την cosmote?
υπογραφή εκτός ορίων

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι στο κινητό μου κλήσεις από εταιρείες όπως H.O.L, Τελλάς κλπ και μου λένε όλο προσφορές και νέα τους. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Που βρήκαν το νούμερό μου; Πήρα στο cc της Vodafone και η μόνη απάντηση που μου έδωσαν είναι ότι η Vodafone δεν δίνει πουθενά προσωπικά στοιχεία συνδρομητών της. Να σημειώσω ότι ο αριθμός αυτός είναι δευτερεύον και χρησιμοποιήτε σπάνια.

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι στο κινητό μου κλήσεις από εταιρείες όπως H.O.L, Τελλάς κλπ και μου λένε όλο προσφορές και νέα τους. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Που βρήκαν το νούμερό μου; Πήρα στο cc της Vodafone και η μόνη απάντηση που μου έδωσαν είναι ότι η Vodafone δεν δίνει πουθενά προσωπικά στοιχεία συνδρομητών της. Να σημειώσω ότι ο αριθμός αυτός είναι δευτερεύον και χρησιμοποιήτε σπάνια.

Αφού όλους φακελωμένους μας έχουν.. μην σου κάνει εντύπωση:)

Αφού όλους φακελωμένους μας έχουν.. μην σου κάνει εντύπωση:)

Ετσι ακριβως...Η γυναικα μου εχει καρτοκινητο Vodafone που το ξερουν 5-6 ατομα της οικογενειας ολα κι ολα και δεχτηκε δεκαδες sms προεκλογικα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Κάποιος δικός σου, το κάρφωσε... :p

Η αποσύνδεση του αριθμού γίνεται ακριβώς μετά από μήνα?Ή μπορεί να γίνει κ νωρίτερα?

Η αποσύνδεση γίνεται 30 ημέρες μετά την δήλωση αποσύνδεσης του αριθμού. :)

Θα πληρώσω δηλαδή κι άλλο πάγιο??????:mad:

Ναι, θα πληρώσεις κι άλλο πάγιο. Αν είσαι στο "Χωρίς Πάγιο" μπορείς να μην κάνεις καμία εξερχόμενη κλήση ή sms και να πληρώσεις μόνο το Φ.Π.Α και τα τέλη κινητής, αλλά αν έχεις πρόγραμμα με μηνιαίο πάγιο τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. :(

Μήπως είναι στον τηλεφωνικό καταλογό; Ο δικός μου είναι και το είχα ξεχάσει ότι είχα δεχτεί να μπει όταν με είχαν ρωτησει. Στο whitepages στο ιντερνετ δεν ειναι, αλλά στον τυπωμένο καταλογο είναι.

Ναι, θα πληρώσεις κι άλλο πάγιο. Αν είσαι στο "Χωρίς Πάγιο" μπορείς να μην κάνεις καμία εξερχόμενη κλήση ή sms και να πληρώσεις μόνο το Φ.Π.Α και τα τέλη κινητής, αλλά αν έχεις πρόγραμμα με μηνιαίο πάγιο τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. :(

Επιτρέψτε μου να πω ότι στο "χωρις πάγιο" για μηδενική χρήση είναι μηδεν και οι φόροι οπότε ειναι μηδεν ολος ο λογαριασμός.

*συγνωμη για τα 2 ποστ. Γραφω από κινητο κ μπερδευτηκα. Ας γίνουν "μερτζ" παρακαλώ.

Μήπως είναι στον τηλεφωνικό καταλογό; Ο δικός μου είναι και το είχα ξεχάσει ότι είχα δεχτεί να μπει όταν με είχαν ρωτησει. Στο whitepages στο ιντερνετ δεν ειναι, αλλά στον τυπωμένο καταλογο είναι.

Επιτρέψτε μου να πω ότι στο "χωρις πάγιο" για μηδενική χρήση είναι μηδεν και οι φόροι οπότε ειναι μηδεν ολος ο λογαριασμός.

*συγνωμη για τα 2 ποστ. Γραφω από κινητο κ μπερδευτηκα. Ας γίνουν "μερτζ" παρακαλώ.

Α) Εμένα δεν με είχαν ρωτήσει όταν είχα κάνει το συμβόλαιο. Μόλις έψαξα στον κατάλογο του Ο.Τ.Ε και δεν υπάρχει το κινητό μου.

Β) Εμένα κάθε μήνα μου έρχεται λογαριασμός 3 ευρώ και κάτι και είναι τα Τέλη Κινητής Τηλεφωνίας και Φ.Π.Α 19%.

Β) Εμένα κάθε μήνα μου έρχεται λογαριασμός 3 ευρώ και κάτι και είναι τα Τέλη Κινητής Τηλεφωνίας και Φ.Π.Α 19%.

Εμένα, πάλι, όταν κάνω χρήση μηδεν στρογγυλο, πληρώνω μηδέν, και οι φοροι μηδέν. Σε VF χωρίς πάγιο, που ο τελευταιος μηδενικος μου ήρθε πριν 2 μήνες.

Α) Εμένα δεν με είχαν ρωτήσει όταν είχα κάνει το συμβόλαιο. Μόλις έψαξα στον κατάλογο του Ο.Τ.Ε και δεν υπάρχει το κινητό μου.

Και εμενα, αλλα μονο στην Cosmote. :lol:

Εμένα, πάλι, όταν κάνω χρήση μηδεν στρογγυλο, πληρώνω μηδέν, και οι φοροι μηδέν. Σε VF χωρίς πάγιο, που ο τελευταιος μηδενικος μου ήρθε πριν 2 μήνες.

μα πως μπορει να ερθει φορος η τελη συνδρομητων κινητης τηλεφωνιας σε εναν μηδενικο λογαριασμο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα πως μπορει να ερθει φορος η τελη συνδρομητων κινητης τηλεφωνιας σε εναν μηδενικο λογαριασμο?

δεν γίνεται, προφανώς κάνει λάθος ο παραπάνω φίλος

Μέχρι τις 6 Αυγούστου Η cosmote έβαζε τον φόρο των 2,5 ευρώ ακόμα και σε μηδενικούς λογαριασμούς ( Οι άλλες εταιρείες , όχι )

Αλλά φίλε johntheGreek εδώ μιλάμε για Vodafone

δευτερον , μετά τις 6 Αυγούστου ο φόρος είναι 12% και όχι 2,5 ευρώ....

Είσαι σίγουρος ότι πήρες τέτιον λογαριασμό τον Σεπτέμβρη?

Μέχρι τις 6 Αυγούστου Η cosmote έβαζε τον φόρο των 2,5 ευρώ ακόμα και σε μηδενικούς λογαριασμούς ( Οι άλλες εταιρείες , όχι )

Αλλά φίλε johntheGreek εδώ μιλάμε για Vodafone

δευτερον , μετά τις 6 Αυγούστου ο φόρος είναι 12% και όχι 2,5 ευρώ....

Είσαι σίγουρος ότι πήρες τέτιον λογαριασμό τον Σεπτέμβρη?

Φίλε, Vasileios, και εγώ για Vodafone μιλάω. Του Σεπτέμβρη δεν μου έχει έρθει ακόμα.Αν δεν ήταν φόρος, τότε τι ήταν τα 3 ευρώ που πλήρωνα κάθε φορά που δεν έκανα καθόλου χρήση; :confused:

Φίλε, Vasileios, και εγώ για Vodafone μιλάω. Του Σεπτέμβρη δεν μου έχει έρθει ακόμα.Αν δεν ήταν φόρος, τότε τι ήταν τα 3 ευρώ που πλήρωνα κάθε φορά που δεν έκανα καθόλου χρήση; :confused:

αν εχεις κρατησει τους λογαριασμους σου δες την αναλυση και πες μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν εχεις κρατησει τους λογαριασμους σου δες την αναλυση και πες μας

Δυστυχώς, δεν κρατάω τους λογαριασμούς. Βρήκα όμως μία απόδειξη που είχα πληρώσει μόνο το Φ.Π.Α και τα Τέλη Κινητής.

Δείτε:

http://img41.imageshack.us/img41/9327/001ssk.jpg

Βρήκα και στο Vodafone My Account την ανάλυση ενός λογαριασμού που δεν είχα κάνει καθόλου κλήσεις. Η ανάλυση είναι η εξής:

ΤΕΛΟΣ ΣΥΝ/ΤΩΝ ΚΙΝ.ΤΗΛ.2,00

Φ.Π.Α: 19.0%

ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α.0,48

ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΠΑ: 2,50

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:2,98

Σημείωση: Τα Τέλη Κινητής μαζί με το Φ.Π.Α είναι 2,48. Τα άλλα 0,50 ευρώ είναι το μηνιαίο πάσο του "Welcome Tone".

Δυστυχώς, δεν κρατάω τους λογαριασμούς. Βρήκα όμως μία απόδειξη που είχα πληρώσει μόνο το Φ.Π.Α και τα Τέλη Κινητής.

Δείτε:

http://img41.imageshack.us/img41/9327/001ssk.jpg

Βρήκα και στο Vodafone My Account την ανάλυση ενός λογαριασμού που δεν είχα κάνει καθόλου κλήσεις. Η ανάλυση είναι η εξής:

ΤΕΛΟΣ ΣΥΝ/ΤΩΝ ΚΙΝ.ΤΗΛ.2,00

Φ.Π.Α: 19.0%

ΣΥΝΟΛΟ Φ.Π.Α.0,48

ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΦΠΑ: 2,50

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:2,98

Σημείωση: Τα Τέλη Κινητής μαζί με το Φ.Π.Α είναι 2,48. Τα άλλα 0,50 ευρώ είναι το μηνιαίο πάσο του "Welcome Tone".

Ναι βρε. Εχεις κανει χρηση Welcome tone. Οποτε λογικο.

Η Cosmote χρεωνε 0 χρηση!

Ναι βρε. Εχεις κανει χρηση Welcome tone. Οποτε λογικο.

Η Cosmote χρεωνε 0 χρηση!

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Το Welcome Tone το πληρώνω κανονικά. Τα υπόλοιπα (2,48) ευρώ τι είναι; Αυτά δεν πληρώνουν οι συνδρομητές της Cosmote και η φίλη "tseapis"; :confused:

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Το Welcome Tone το πληρώνω κανονικά. Τα υπόλοιπα (2,48) ευρώ τι είναι; Αυτά δεν πληρώνουν οι συνδρομητές της Cosmote και η φίλη "tseapis"; :confused:

50 λεπτα το welcome tone.

Αυτο ειχε + 2ευρω φορο κινητης, και ολο μαζι +19% ΦΠΑ.

Αν δεν ειχε 50 λεπτα, τοτε δεν θα ειχες ουτε φορο ουτε ΦΠΑ.

Στην Cote, ακομα και 0 χρηση σε χρεωνε φορο + ΦΠΑ.

Τωρα πλεον ειναι ποσοστο επι του λογαριασμου.

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών