moment_v Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 Έχεις δίκιο. Απλά το "πέρασαν" πολύ αθόρυβα από προσφορά σε μόνιμο πακέτο. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 πάντως το καλό ήταν όσοι προλάβαμε κ καναμε αλλαγή/νεα συνδεση μέχρι 30/6 που εχουμε 1.5 ή 2.5 GB ανάλογα το πρόγραμμα Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ανοιξε η αναβαθμιση, στα 140 ευρω, πηγα σημερα και τους ειπα οτι θελω να γινει αυξηση. Ποσο λετε να γινει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ανοιξε η αναβαθμιση, στα 140 ευρω, πηγα σημερα και τους ειπα οτι θελω να γινει αυξηση. Ποσο λετε να γινει?? Εγω που ειχα 95 ευρω και τους εκανα διακοπη συμβολαιου λογω πολλων προβληματων με το σημα και το ανυπαρκτο 3G στον νομό μου ειπαν οτι θα ανεβαζαν την επιδοτηση στα 200 ευρω αρκει να ανανεωνα το συμβολαιο εντος 7 ημερων:lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ανοιξε η αναβαθμιση, στα 140 ευρω, πηγα σημερα και τους ειπα οτι θελω να γινει αυξηση. Ποσο λετε να γινει?? Λογικα με δεδομεο οτι εγινε με την κορη μου αν κανεις λογαριασμους πανω απο 50 ευρω την κοβω να παει πανω απο 250. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ωραια, γιατι η συσκευη που θελω κανει κοντα στα 400 οποτε, αν την παρω στα 150 καλα θα ειμαι!! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ωραια, γιατι η συσκευη που θελω κανει κοντα στα 400 οποτε, αν την παρω στα 150 καλα θα ειμαι!! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Περιμενουμε να μας πεις τι εγινε... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Πάντως, εμένα στη Cosmote, από 90 μου την έκαναν 120 και έτσι... πήγα στη Vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Πάντως, εμένα στη Cosmote, από 90 μου την έκαναν 120 και έτσι... πήγα στη Vodafone! Σχετη κοροϊδια....Καλα εκανες !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Σχετη κοροϊδια....Καλα εκανες !!!! Ναι... και δεν το μετάνιωσα! Είμαι πολύ περισσότερο ικανοποιημένος από τη Vodafone! Στη τελική... εγώ δεν έχασα... αυτοί έχασαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Απο 140 στα 240, καλα ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Απο 140 στα 240, καλα ειναι!! Συμπαθητικα !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 εχω μια απορια: η μανα μου εχει επιδοτηση 110ευρω περιπου(διαβαζοντας προηγουμενα ποστ ισως ζητησω αυξηση λογω οτι ειναι συνδρομητρια πολλα χρονια-btw,το ζηταω μεσω τηλεφωνου και ξαναπερνουν να με ενημερωσουν ή στο καταστημα της vodafone?) αν κανω μια δευτερη συνδεση στο ονομα μου,στο κινητο που θελω να παρω θα εχω καποια εκπτωση η ερωτηση ειναι,γινεται στην εκπτωση που παιρνω για νεα συνδεση για ενα συγκεκριμενο κινητο,να βαλω και την επιδοτηση της μανας μου μεσα,ωστε να κατεβει ακομα περισοτερο το κοστος του κινητου που θελω να παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Μπορείς να εκμεταλλευτείς δύο επιδοτήσεις για την αγορά μία συσκευής. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 εχω μια απορια: το ζηταω μεσω τηλεφωνου και ξαναπερνουν να με ενημερωσουν ή στο καταστημα της vodafone?) Μπορεις και με τους δυο τροπους. Μπορείς να εκμεταλλευτείς δύο επιδοτήσεις για την αγορά μία συσκευής. Ετσι...Αρκει βεβαια και η μαννα σου να υπογραψει για ενα ακομα χρονο συμβολαιο και να σου παραχωρησει την επιδοτηση της. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Παιδιά,πόσα ευρώ πρέπει να κάνω κάθε μήνα για να μην μου πάρουν τον αριθμό και πληρώσω την επιδότηση;Πρέπει να κάνω κάποιο ποσό κάθε μήνα ή μια στις τόσες; (Vodafone Χωρίς Πάγιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Παιδιά,πόσα ευρώ πρέπει να κάνω κάθε μήνα για να μην μου πάρουν τον αριθμό και πληρώσω την επιδότηση;Πρέπει να κάνω κάποιο ποσό κάθε μήνα ή μια στις τόσες; (Vodafone Χωρίς Πάγιο) Δεν εχεις τετοια δεσμευση.Και μονο το παγιο που σου αναλογει να πληρωνεις εισαι ΟΚ.Αλλα αν εχεις Vodafone χωρις παγιο δεν νομιζω να σου δωσουν επιδοτηση. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Δεν εχεις τετοια δεσμευση.Και μονο το παγιο που σου αναλογει να πληρωνεις εισαι ΟΚ.Αλλα αν εχεις Vodafone χωρις παγιο δεν νομιζω να σου δωσουν επιδοτηση. Όχι,δεν κατάλαβες.Πήρα το Μάρτη επιδότηση (49 ευρώ) και μία μέρα πήγα και πλήρωσα ένα λογαριασμό 3 ευρώ.Η υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε ότι αν συνεχίσω να κάνω 3 ευρώ για 6 μήνες θα πληρώσω το ποσό της επιδότησης και η Vodafone θα μου πάρει τον αριθμό (κάπου το έχω ξαναγράψει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ :p).Επειδή δεν θέλω να χάσω τον αριθμό,θέλω να ξέρω πόσα ευρώ λογαριασμό θα πρέπει να κάνω για να κρατήσω τον αριθμό μου.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Όχι,δεν κατάλαβες.Πήρα το Μάρτη επιδότηση (49 ευρώ) και μία μέρα πήγα και πλήρωσα ένα λογαριασμό 3 ευρώ.Η υπάλληλος στο κατάστημα μου είπε ότι αν συνεχίσω να κάνω 3 ευρώ για 6 μήνες θα πληρώσω το ποσό της επιδότησης και η Vodafone θα μου πάρει τον αριθμό (κάπου το έχω ξαναγράψει αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ :p).Επειδή δεν θέλω να χάσω τον αριθμό,θέλω να ξέρω πόσα ευρώ λογαριασμό θα πρέπει να κάνω για να κρατήσω τον αριθμό μου.:confused: Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο...Την επιδοτηση με τι συμβολαιο την πηρες ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο...Την επιδοτηση με τι συμβολαιο την πηρες ? Με Vodafone Χωρίς Πάγιο.Είχα ρωτήσει και παλιότερα και μου είχαν πει ότι ισχύει αυτό που μου είπε η υπάλληλος,αλλά δεν θυμάμαι αν πρέπει να κάνω κάποιο ποσό κάθε μήνα και πόσο θα πρέπει να κάνω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Με Vodafone Χωρίς Πάγιο.Είχα ρωτήσει και παλιότερα και μου είχαν πει ότι ισχύει αυτό που μου είπε η υπάλληλος,αλλά δεν θυμάμαι αν πρέπει να κάνω κάποιο ποσό κάθε μήνα και πόσο θα πρέπει να κάνω.:) Εφόσον πήρες επιδότηση €49 θα πρέπει μέσα στους επόμενους 6 μήνες να κάνεις λογαριασμούς χωρίς τέλη συνδομητών κινητής τηλεφωνίας €49. Εναλλακτικά θα σε χρεώσουν την διαφορά. Παράδειγμα: Άθροισμα λογαριασμών εξαμήνου €32 με επιδότηση €49 Θα σου έρθει να πληρώσεις τα υπόλοιπα €17 στον έβδομο λογαριασμό. εχω μια απορια: η μανα μου εχει επιδοτηση 110ευρω περιπου(διαβαζοντας προηγουμενα ποστ ισως ζητησω αυξηση λογω οτι ειναι συνδρομητρια πολλα χρονια-btw,το ζηταω μεσω τηλεφωνου και ξαναπερνουν να με ενημερωσουν ή στο καταστημα της vodafone?) αν κανω μια δευτερη συνδεση στο ονομα μου,στο κινητο που θελω να παρω θα εχω καποια εκπτωση η ερωτηση ειναι,γινεται στην εκπτωση που παιρνω για νεα συνδεση για ενα συγκεκριμενο κινητο,να βαλω και την επιδοτηση της μανας μου μεσα,ωστε να κατεβει ακομα περισοτερο το κοστος του κινητου που θελω να παρω? Όχι σε ιδιόκτητο κατάστημα. Μόνο Franchise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Με Vodafone Χωρίς Πάγιο.Είχα ρωτήσει και παλιότερα και μου είχαν πει ότι ισχύει αυτό που μου είπε η υπάλληλος,αλλά δεν θυμάμαι αν πρέπει να κάνω κάποιο ποσό κάθε μήνα και πόσο θα πρέπει να κάνω.:) Εφόσον πήρες επιδότηση €49 θα πρέπει μέσα στους επόμενους 6 μήνες να κάνεις λογαριασμούς χωρίς τέλη συνδομητών κινητής τηλεφωνίας €49. Εναλλακτικά θα σε χρεώσουν την διαφορά. Παράδειγμα: Άθροισμα λογαριασμών εξαμήνου €32 με επιδότηση €49 Θα σου έρθει να πληρώσεις τα υπόλοιπα €17 στον έβδομο λογαριασμό. εχω μια απορια: η μανα μου εχει επιδοτηση 110ευρω περιπου(διαβαζοντας προηγουμενα ποστ ισως ζητησω αυξηση λογω οτι ειναι συνδρομητρια πολλα χρονια-btw,το ζηταω μεσω τηλεφωνου και ξαναπερνουν να με ενημερωσουν ή στο καταστημα της vodafone?) αν κανω μια δευτερη συνδεση στο ονομα μου,στο κινητο που θελω να παρω θα εχω καποια εκπτωση η ερωτηση ειναι,γινεται στην εκπτωση που παιρνω για νεα συνδεση για ενα συγκεκριμενο κινητο,να βαλω και την επιδοτηση της μανας μου μεσα,ωστε να κατεβει ακομα περισοτερο το κοστος του κινητου που θελω να παρω? Όχι σε ιδιόκτητο κατάστημα. Μόνο Franchise. @chris2k4: Έχω την εντύπωση οτι συμψηφισμό επιδότησης μπορείς να κάνεις ανεξαρτήτως καταστήματος. Ακόμα και στο Πλαίσιο μου έτυχε να κάνω αυτή την ενέργεια πέρσι. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Εφόσον περάσει το πρώτο εξάμηνο και κάνεις απόσβεση της επιδότησης είτε με τους λογαριασμούς σου είτε πληρώνοντας την διαφορά μετά κάθε εξάμηνο θα πρέπει να γίνεται μια χρεώση (ένα SMS, μία κλήση) ώστε να μην χρεωθείς το τέλος διαχείρησης αριθμού που είναι €50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Εφόσον πήρες επιδότηση €49 θα πρέπει μέσα στους επόμενους 6 μήνες να κάνεις λογαριασμούς χωρίς τέλη συνδομητών κινητής τηλεφωνίας €49. Εναλλακτικά θα σε χρεώσουν την διαφορά. Παράδειγμα: Άθροισμα λογαριασμών εξαμήνου €32 με επιδότηση €49 Θα σου έρθει να πληρώσεις τα υπόλοιπα €17 στον έβδομο λογαριασμό. Αυτό ακριβώς αλλά αυτό που του είπαν οτι δηλαδή θα του πάρουν το νούμερο δεν πρέπει να ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Αυτό ακριβώς αλλά αυτό που του είπαν οτι δηλαδή θα του πάρουν το νούμερο δεν πρέπει να ισχύει. Σε καμία περίπτωση δεν σου παίρνουν τον αριθμό. Προσοχή και πάλι με την χρέωση ανά εξάμηνο γιατί πάρα πολλοί έχουν χρεωθεί €50άρια και απορούν γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts