christos2b Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Υπάρχει κάποιος περιορισμός όσον αφορά το συμβόλαιο που πρέπει να υπογραφεί; Εννοώ ότι θεωρώ δεδομένη τη 12μηνη δέσμευση. Η ερώτηση μου αφορά το πάγιο. Πρέπει να είναι πάνω από κάποιο ποσό για να ενεργοποιηθεί η επιδότηση των 300 €; Κι αν ναι, πόσο είναι αυτό το πάγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Υπάρχει κάποιος περιορισμός όσον αφορά το συμβόλαιο που πρέπει να υπογραφεί; Εννοώ ότι θεωρώ δεδομένη τη 12μηνη δέσμευση. Η ερώτηση μου αφορά το πάγιο. Πρέπει να είναι πάνω από κάποιο ποσό για να ενεργοποιηθεί η επιδότηση των 300 €; Κι αν ναι, πόσο είναι αυτό το πάγιο; Πρέπει να επιλέξεις πρόγραμμα χρήσης με πάγιο €30 και πάνω, βέβαια μετά τους 3 μήνες πρώτους μήνες μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή προγράμματος προς τα πάνω ή προς τα κάτω χωρίς περιρισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos2b Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Thanx συνωνόματε. Μια τελευταία ερώτηση. Όταν λέμε το πάγιο να είναι από 30 € και πάνω εννοούμε μαζί με το ΦΠΑ; Ή χωρίς οπότε μαζί με το ΦΠΑ και τα τέλη πάμε στα 40€ περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Thanx συνωνόματε. Μια τελευταία ερώτηση. Όταν λέμε το πάγιο να είναι από 30 € και πάνω εννοούμε μαζί με το ΦΠΑ; Ή χωρίς οπότε μαζί με το ΦΠΑ και τα τέλη πάμε στα 40€ περίπου; Αν μπεις στο vodafone.gr θα δεις τα προγράμματα όπου όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ αλλά δεν περιλαμβάνουν τέλη συνδομητών γιατί είναι ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού. Το ελάχιστο λοιπόν είναι €30 + €2,38 = €32,38. Για παράδειμα με €30 μπορείς να έχεις 190 λεπτά χρόνου ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos2b Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Αν μπεις στο vodafone.gr θα δεις τα προγράμματα όπου όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ αλλά δεν περιλαμβάνουν τέλη συνδομητών γιατί είναι ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού. Το ελάχιστο λοιπόν είναι €30 + €2,38 = €32,38. Για παράδειμα με €30 μπορείς να έχεις 190 λεπτά χρόνου ομιλίας. Και πάλι σ'ευχαριστώ για την αμεσότατη απάντηση. Βουρ στη Voda λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2009 Αν κάνω το Σάββατο αίτηση φορητότητας που θα ισχύει ακόμα η προσφορά, θα πρέπει να περιμένω να εγκριθεί για να πάρω και τη συσκευή; Αν κάνει καιρό, θα έχω ακόμα τη τιμή της προσφοράς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Αν κάνω το Σάββατο αίτηση φορητότητας που θα ισχύει ακόμα η προσφορά, θα πρέπει να περιμένω να εγκριθεί για να πάρω και τη συσκευή; Αν κάνει καιρό, θα έχω ακόμα τη τιμή της προσφοράς; Nαι θα ισχύει κανονικά και το Σάββατο, ανεξάρτητα από το πότε θα εγκριθεί η φορητότητα. Συνήθως η έγκριση παίρνει 2-5 μέρες όχι παραπάνω. Κανονικά (και λέω κανονικά γιατι έχω δει και το αντίθετο να συμβαίνει σε ορισμένα καταστήματα) σε ενημερώνουν όταν θα γίνει η έγκριση και παίρνεις τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazach Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Παιδια μηπώς η προσφορά ισχύει για προγραμματα απο 35 euro και πάνω? Έγω που πήρα τηλέφωνο στο 9volto πριν λίγο αυτό μου είπαν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ή 2πλή φορητότητα μήπως; :rolleyes: Ti εννοεις με το διπλη φορητοτητα?Συμψηφισμος δεν γινεται. Θα παρεις 2 συσκευες και θα αφαιρεθουν 300 ευρω απο καθε μια:)...αν καταλαβα καλα Οχι ισχυει με παγιο 30 ευρω και πάνω Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Άκυρο, δεν γίνεται...Πρέπει να παραμείνει για 1 μήνα στην εταιρεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Παιδια μηπώς η προσφορά ισχύει για προγραμματα απο 35 euro και πάνω? Έγω που πήρα τηλέφωνο στο 9volto πριν λίγο αυτό μου είπαν..... οχι,δεν ισχύει..εγώ στο ευέλικτο 30,πήρα κανονικά την επιδότηση,ασχετα βεβαια,που μου ειχαν πει οτι απο πλαισιο που ειναι debranded συσκευές,δεν μπορώ να πάρω τα 300 ευρώ,και πήγα αναγκαστικά vodafone,και τώρα ου μαθαίνω οτι γινόταν κανονικά μουτζώνομαι :P Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 εμενα κανονικα ηταν για σημερα η εκριση...δεν την πήρα,οπότε μάλλον έπεσε δουλειά:p Εμένα με πήραν τηλέφωνο από την cosmote σήμερα δηλαδή 3 μέρες μετά την αίτηση φορητότητας σε vodafone. Από την πρώτη μου είπαν ότι προωθούν το αίτημα και ότι θα ολοκληρωθεί σε σε συνολικά 5-15 εργάσιμες :wacko: Από τη δεύτερη μου είπαν ότι θα έχει γίνει μάλλον μέχρι αύριο :) Θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 απο τη βοντα,μου ειπαν οτι απο wind,κανει περιπου 5-6 εργάσιμες..έκανα αίτηση τη δευτέρα..δε την πιάνω για μέρα,οπότε τρίτη-παρασκευή 3,και δεν εχει γινει κατι.. Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Οπότε περιμένουμε το πολυπόθητο μύνημα της voda. Και έχω μια υπομονή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Οπότε περιμένουμε το πολυπόθητο μύνημα της voda. Και έχω μια υπομονή... εγω ειμαι σε χειροτυερη κατασταση,γιατι δεν εχω συσκευη :( Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Παιδια επειγον!!!!! πηγε ο αδερφος μου στo plaisio για μεταφορα απο wind και του ειπαν οτι δεν προλαβαινει να παρει τα 300 ευρω γιατι η μεταφορα θα γινει μετα απο 5-10 μερες και η προσφορα θα εχει ληξει. εμενα στη vodafone moy to ekanan κανονικα χθες. τωρα η εμενα κοροιδεψανε και θα μου πουν να πληρωσω κανονικα η εκεινον. μπορει καποιος να μου πει αν τελικα δικαιουται την εκπτωση των 300 αν παει αυριο να υπογραψει συμβολαιο με φορητοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 δεν ισχύει..αν κάνει αίτηση πριν τις 31/1 τότε ΟΠΟΤΕ και να γινει η φορητότητα παίρνει κανονικά τα 300 ευρώ Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Παιδια επειγον!!!!! πηγε ο αδερφος μου στo plaisio για μεταφορα απο wind και του ειπαν οτι δεν προλαβαινει να παρει τα 300 ευρω γιατι η μεταφορα θα γινει μετα απο 5-10 μερες και η προσφορα θα εχει ληξει. εμενα στη vodafone moy to ekanan κανονικα χθες. τωρα η εμενα κοροιδεψανε και θα μου πουν να πληρωσω κανονικα η εκεινον. μπορει καποιος να μου πει αν τελικα δικαιουται την εκπτωση των 300 αν παει αυριο να υπογραψει συμβολαιο με φορητοτητα? Όπως είπε η virginia ισχύει κανονικά και αύριο για φορητότητες. Πες του να πάει σε κατάστημα Vodafone. Στο Πλαίσιο λένε ότι να'ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 εγω ειμαι σε χειροτυερη κατασταση,γιατι δεν εχω συσκευη :( Και εγώ από την Δευτέρα έχω κάνει την αίτηση και υποτίθεται πως μεθαύριο, Δευτέρα πάλι, θα πουλήσω το παλιό μου τηλέφωνο :p, αλλά το υποψιάζομαι ότι ή χωρίς συσκευή θα μείνω ή θα κρατήσω σε λίγη ακόμα αγωνία τον αγοραστή. Η φορητότητα ακόμα να φανεί... Μόλις πριν λίγο πήγα στη Vodafone, και μου παν 3 περίπου μέρες αν είχες cote και 5 αν είχες wind. Το βλπεω το δεκαήμερο να ρχετε πάντως... Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 και μένα μου ειπαν 2-3 μέρες για wind,αλλά τελικά τώρα λένε 5-6..και δεν έχω κινητό για να δω ΑΑΑΑΝΝΝ και εφόσον έρθει το μήνυμα..οπότε αναγκαστικά παίρνω τηλ στο κατάστημα..σήμερα ήταν μια κοπέλα πραγματικά ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ.. πάντως μου ειπε,οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία κλπ..αν ξέρουν αυτό,δε ξέρουν κ αν έχει εγκριθεί ή όχι; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 απο τη βοντα,μου ειπαν οτι απο wind,κανει περιπου 5-6 εργάσιμες..έκανα αίτηση τη δευτέρα..δε την πιάνω για μέρα,οπότε τρίτη-παρασκευή 3,και δεν εχει γινει κατι.. ποτε εχεις κανει αιτηση μετραει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 την εκανα αργα το απογευμα ;-) οποτε δεν την μετράω Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 και μένα μου ειπαν 2-3 μέρες για wind,αλλά τελικά τώρα λένε 5-6..και δεν έχω κινητό για να δω ΑΑΑΑΝΝΝ και εφόσον έρθει το μήνυμα..οπότε αναγκαστικά παίρνω τηλ στο κατάστημα..σήμερα ήταν μια κοπέλα πραγματικά ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ.. πάντως μου ειπε,οτι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία κλπ..αν ξέρουν αυτό,δε ξέρουν κ αν έχει εγκριθεί ή όχι; Οι φορητότητες που δεν έχουν εγκριθεί, χαρακτηρίζονται στο σύστημα της Vodafone "ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ", το είδα σήμερα στο κατάστημα στην εγγραφή για τη δική μου. Από εκεί και πέρα, η Vodafone ζητάει και η άλλη εταιρία κάνει την φορητότητα. ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ σημαίνει απλά ότι η wind ας πούμε την έχει λάβει και δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση. Εγώ νομίζω ότι θα καθυστερήσει 4-5 μέρες παραπάνω γιατί μας πήραν όλους από την wind να μας κάνουν άλλη προσφορά, άρα λογικά θα δώσουν χρόνο και για να αποσύρουν την φορητότητα τους όσοι θέλουν. Αλλίως τι νόημα έχει να σου αντιπροτείνουν κάτι και να σου εγκρίνουν φορητότητα? Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Πρέπει να επιλέξεις πρόγραμμα χρήσης με πάγιο €30 και πάνω, βέβαια μετά τους 3 μήνες πρώτους μήνες μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή προγράμματος προς τα πάνω ή προς τα κάτω χωρίς περιρισμό. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!μιλησα με στελεχος της voda (οταν λεω στελεχος,μιλαω για manager στα κεντρικα) και δεν θα ισχυσει αυτο για οσους παρουν την επιδοτητηση των 300, γιατι εχει γινει πολυ ντορος και θα γινει ζημιωγονη η προσφορα της. Θα το ανακοινωση μετα το περας της προσφορας.Εχει γινει ενημερωση στα καταστημαα- συσταση να μην επιβεβαιωνουν και προτρεπουν τις πελατες οτι εχουν αυτην την δυνατοτητα Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 εμένα δε με πήραν,αλλά ελπίζω να εγκριθεί σύντομα,μπας κ πάρω τη συσκευή Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts