Jump to content

papazach

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papazach

  1. Δικό μου το νεξουσάκι! Καλή επιτυχία :D
  2. Μπορεί να μην κέρδισα το S6 αλλάα το G4 είναι δικό μου! Τρρέμετε συμφορουμήτες! :lol: Καλό βόλι σε όλους!
  3. Μιας και σωστά τα περισσότερα θέματα αφορούν το ευρωπαικό D802, ανοίγω ένα ξεχωριστό θέμα σχετικά με το D800 μου (At&t version). Πήρα το d800 καθώς δε με ενδιαφέρει το 4G και το βρήκα σε καλή τιμή. Σύμφωνα με τα specs του υποστηρίζει τα εξής HSDPA bands: 850 / 1900 / 2100 - D800. Έτσι αφού έχω vodafone - της οποίας το 3G διάβασα ότι εκπέμπει στα 2100 - θεώρησα πως θα είμαι ok. Εντέλει δεν συγχρονίζει καθόλου σε HSDPA, μόνο σε 2G. Επιπλέον η At&t έχει κρύψει από το μενού των δικτύων την επιλογή τύπου δικτύων (όπου επιλέγεις πχ μόνο 2G, 2G ή 3G, μόνο 3G κοκ), οπότε για να μπορέσω να έω πρόσβαση σε αυτό έκανα root τη συσκευή και εγκατέστησα την εφαρμογή intelli3g (Xposed Framework) και από κει επέλεξα WCDMA αλλά και πάλι τίποτα, no 3G. Δεν θα έπρεπε να έχω 3G? Οποιοσδήποτε με εμπερία με το At&t variant θα μπορούσε να με βοηθήσει πολύ πιστεύω :)
  4. Nikolas14 εχω το LG G2 d800 (το αμερικανικο της AT&T,οχι το ευρωπαικο το d802) και με vodafone μου συγχρονιζει μονο σε 2G! Δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω μεσω HSDPA (θα μου αρκουσε, δε με ενδιαφερει το 4G). Θεωρητικα θα επρεπε να συνδεεται, οχι με καλη καλυψη αλλα θα επρεπε πιστευω. Εχω και ενα Motorola moto g το οποιο με την ιδια sim συνδεεται αμεσως με H+.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση! Γνωρίζεις εάν Cosmote εκπέμπει μόνο στα 2100 το 3G της? Επειδή από το site της ΕΕΤΤ αυτό καταλαβαίνω. Μηπώς δηλαδή θα με συνέφερε από πλευράς κάλυψης να πήγαινα στην Cosmote?
  6. Καλησπέρα συμφορουμήτες, έχω μία γρήγορη ερώτηση για εσάς. Το κινητό μου υποστηρίζει τις εξής μπάντες για 3G : HSDPA 850 / 1900 / 2100 Δεν θα πρέπει να έχω κάποιο πρόβλημα να συνδεθώ στο 3G δίκτυο της vodafone σωστά?
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα πάω για το D802 ;)
  8. Είδα στο σχετικό FAQ όσον αφορά το 4G πως και επίσης Αυτό σημαίνει πως αν περάσω στο D800 ελληνική ROM θα έχω 4G? Το έχει δοκιμάσει μήπως κάποιος? Σορρυ αν γίνομαι κουραστικός παίδες απλά η διαφορά τιμής μεταξύ d800 και d802 είναι αρκετά μεγάλη και θέλω να δω αν και τη χάνω αν πάρω το d800 και το δουλεύω στην Ελλάδα.
  9. Καλησπέρα σας συμφορουμήτες μία σύντομη ερώτηση έχω για εσάς :rolleyes: Υπάρχει δυνατότητα να συνδεθώ σε ελληνικό 4G LTE δίκτυο με D800 με κάποια παρέμβαση στο software ή είναι αδύνατο λόγω διαφοράς hardware μεταξύ d800 και D802;
  10. Καλή επιτυχία σε όλους! Ελκυστικότατο το έπαθλο μπορώ να πω, ευχαριστούμε myphone.gr!
  11. Έχω εναν αριθμό 697ΧΧΧΧΧΧΧ, εδώ και χρόνια. Ήταν cosmoκάρτα και με αλλαγή πακέτου το γύρισα σε what's up. Έπειτα έκανα ενα ετήσιο συμβόλαιο στην wind και μετά ενα ετήσιο συμβόλαιο στην vodafone το οποίο λήγει σε 2 μήνες. Όλες οι ''μεταφορές'' μου, γίνονταν με φορητότητα αριθμού. :shifty: Η ερώτηση μου είναι η εξής, είναι δυνατόν, διακόπτοντας μετά το πέρας της 12μηνης δέσμευσης την vodafone σύνδεση μου, να επαναφέρω τον αριθμό μου στην αρχική του κατάσταση? Δηλαδή να μεταβώ σε what's up ξανά? :happy: Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας! :)
  12. Από ότι διάβασα στα προηγούμενα posts η υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργήσει με vodafone συμβόλαιο+ what's up. Ωστόσο ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση : Δεν υπάρχει καποιος τρόπος να ενσωματωθούν 2 sim σε μια? Δεν με νοιάζει να προωθουνται κλήσεις από το ένα στο αλλο κτλ. Απλα να μπορώ να πηγαινω στις ρυθμισεις της συσκευης μου ( iphone 3g ) και να κανω αλλαγή από την μια sim στην άλλη. Έχω δει στο ebay κατι 2 in 1 sim και τετοια αλλα δεν είμαι σίγουρος αν κανουν : /. Ευχαριστώ προκαταβολικά, και ζητω συγγνώμη αν η ερωτηση θα έπρεπε να τεθεί σε αλλο νήμα!
  13. Παιδια μηπώς η προσφορά ισχύει για προγραμματα απο 35 euro και πάνω? Έγω που πήρα τηλέφωνο στο 9volto πριν λίγο αυτό μου είπαν.....
×
×
  • Create New...