Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι ισχυει και στη Wind. Ανατρεξτε στα τοπικ της εταιρειας για λεπτομερειες.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Ναι ισχυει και στη Wind. Ανατρεξτε στα τοπικ της εταιρειας για λεπτομερειες.

Όχι λέει οτι είδε διαφήμιση ίδια με της wind.Όχι της wind.Φίλε αυτό που λές πρέπει να είναι με κινητά μέχρι και 300 ευρώ.Θα τα πάρεις δωρεάν αφού η επιδότηση είναι 300 ευρώ.Για μεγαλύτερης αξίας θα πληρώσεις την διαφορά

Την είδα κ εγώ την διαφήμιση προχτές ρε παιδιά για την voda και δώρο όποια συσκευή θέλεις. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ?

Παιδια μηπος ξερετε εαν αυτο γινετε και με σινδεση cosmote? Η γινετε μονο στιν vodafone..?

Δεν γίνεται...

Για την ώρα τουλάχιστον.

Δεν απάντησε στις άλλες δύο ουτε στα καρτοκινητά ούτε στα συμβόλαια.

Για να πάρεις το iphone πρέπει να συνδεθείς με τα συγκεκριμένα πάγια μόνο? Δεν μπορείς να βάλεις το vodafone 20 ή vodafone 30?

Για να πάρεις το iphone πρέπει να συνδεθείς με τα συγκεκριμένα πάγια μόνο? Δεν μπορείς να βάλεις το vodafone 20 ή vodafone 30?

Νομίζω οτι μπορείς...

111s

Με πήραν μόλις τηλέφωνο και μου είπαν ότι η Vodafone έκανε την ίδια προσφορά με τη Wind! Όλες οι συσκευές δωρεάν! Ισχύει;

Τις τελευταίες 2 ώρες έχω δει 3 φορές τη διαφήμιση της VF και λέει δωρεάν όλες τις συσκευές μέχρι 300€!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τις τελευταίες 2 ώρες έχω δει 3 φορές τη διαφήμιση της VF και λέει δωρεάν όλες τις συσκευές μέχρι 300€!

με το που εκανε την αλλαγη και πηγα voda, με πηραν απο την wind και θελανε να μαθουνε αν εχω καποιο παραπονο. (και μου ανεβασαν και την επιδοτηση)

Άξιζε η αύξηση;;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

απορία :...για διακοπή συμβολαίου 2 μήνες πριν ολοκληρωθεί το 12μηνο πόσο πρέπει να πληρώσω;

επίσης, ξέρει κανένας αν σε νέα σύνδεση μετά απο 3 μήνες έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις το πρόγραμμα σου προς τα κάτω; δλδ πχ από το 30 να πας στο 20... ή η αλλαγή γίνεται μόνο προς τα πάνω;

μπορω να κάνω φορητότητα στο vodafone,και να πάρω την επιδότηση των 300 ευρώ σε κατάστημα πλαίσιο;

Παρά τις εύλογες απαντήσεις πως όχι πήγα από περιέργεια στο Πλαίσιο Συντάγματος, ζήτησα τη φορητότητα με επιδότηση 300 ευρώ και όλα ΟΚ! :cool:

απορία :...για διακοπή συμβολαίου 2 μήνες πριν ολοκληρωθεί το 12μηνο πόσο πρέπει να πληρώσω;

Το ίδιο ψάχνω και εγώ , αλλά για cosmote. Χωρίς να είμαι σίγουρος, βρήκα αυτό για wind

[ATTACH]13307[/ATTACH]

δεν ξέρω αν έχουν το ίδιο πινακάκι όλες η εταιρίες ή αν έχει διαφορετικό η καθεμία. Αν μπορεί ας επιβεβαιώσει κάποιος από ένα συμβόλαιο που 'εχιε τον πίνακα.

Πάντως σ'υμφωνα με αυτό, μετά τον 10μήνα πληρώνεις 16% της επιδότησης σου.

Υ.Γ: Μιάς και πλέον πάμε όλοι πολύ εύκολα από εταιρία σε εταιρία :p, καλό θα ταν να τα βρούμε για όλες αυτά τα πινακάκια....

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Ξέρει κανείς αν φέρνει η βόντα to htc touch 3g γιατί ρώτησα σήμερα σε ένα κατάστημα και με κοιτάγανε σαν εξωγήινο..

Και μένα το ίδιο σε καταστήματα αλλά και στην εξυπηρέτηση πελατών. Τα μόνα htc touch που έχουν προς το παρόν είναι το pro και το hd.

Το ίδιο ψάχνω και εγώ , αλλά για cosmote. Χωρίς να είμαι σίγουρος, βρήκα αυτό για wind

[ATTACH]13307[/ATTACH]

δεν ξέρω αν έχουν το ίδιο πινακάκι όλες η εταιρίες ή αν έχει διαφορετικό η καθεμία. Αν μπορεί ας επιβεβαιώσει κάποιος από ένα συμβόλαιο που 'εχιε τον πίνακα.

ναι το ίδιο πρέπει να είναι και στη vodafone... απλά δεν βρίσκω το συμβόλαιο μου για να το δω.

η διακοπή γίνεται άμεσα ή πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα;

[ATTACH]13307[/ATTACH]

Πάντως σ'υμφωνα με αυτό, μετά τον 10μήνα πληρώνεις 16% της επιδότησης σου.

Υ.Γ: Μιάς και πλέον πάμε όλοι πολύ εύκολα από εταιρία σε εταιρία :p, καλό θα ταν να τα βρούμε για όλες αυτά τα πινακάκια....

Tο ίδιο ειναι για όλες τις εταιρίες

η διακοπή γίνεται άμεσα ή πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα;

Κάνεις αίτηση φορητότητας, περνάνε 3-4 μέρες γιγα να εγγκριθει και μετά παίρνεις την νέα συσκευή και sim. Εκεί σου λένε: "Στις τάδε του μηνός θα νεκρώσει η παλία σου Sim και θα ενεργοποιηθεί η καινούργια". Το καλό είναι ότι τηρειται η ημερομηνία και όντως η αλλαγή είναι ακαριαία.

Το κανά πρόπερσυ μια φορά από Voda σε Wind, χωρίς πρόβλημα, περιμένω τώρα να εγκριθεί φορητότητα στην αντίθετη φορα...

εγω θέλω να προλάβω την προσφορά της vodafone μέχρι το σάββατο, απλά δεν θέλω να αλλάξω νούμερο...ρώτησα και μου είπαν οτι πρέπει να περιμένω να λήξει η σύνδεση που έχω για να κάνω καινούργια εφόσον θέλω το ίδιο νούμερο. γι' αυτό την ψάχνω με διακοπή μπας και προλάβω να κάνω νέα με το ίδιο νούμερο αλλά χλωμό το κόβω...

εγω θέλω να προλάβω την προσφορά της vodafone μέχρι το σάββατο, απλά δεν θέλω να αλλάξω νούμερο...ρώτησα και μου είπαν οτι πρέπει να περιμένω να λήξει η σύνδεση που έχω για να κάνω καινούργια εφόσον θέλω το ίδιο νούμερο. γι' αυτό την ψάχνω με διακοπή μπας και προλάβω να κάνω νέα με το ίδιο νούμερο αλλά χλωμό το κόβω...

αν επιστρεψεις την επιδοτηση πισω απο την προηγουμενη εταιρεια σπαει το συμβολαιο. αναλογα με τους μηνες που σου μενουν μεχρι τους 12, επιστρεφεις και το ποσο

αν επιστρεψεις την επιδοτηση πισω απο την προηγουμενη εταιρεια σπαει το συμβολαιο. αναλογα με τους μηνες που σου μενουν μεχρι τους 12, επιστρεφεις και το ποσο

απλά το βλέπω χλώμο να προλάβει να γίνει μέχρι το σάββατο η διακοπή της σύνδεσης που έχω..

Γιατι να κάνεις διακοπή; :confused:

Θα πας απλά σε ένα καταστημα vodafone,θα συμπληρώσεις μια αιτηση φορητότητας και απλά στον τελευταιο εκκαθαριστικο λογαριασμό της Wind θα σου έρθει και το ποσό που θα πληρώσεις στην Wind για προωρη διακοπή συμβολαίου!Μην το σκέφτεσαι όμως πολύ!Μέχρι αυριο να το κάνεις ώστε να προλάβεις την προσφορά,αν σ’ενδιαφέρει νέα συσκευη!

Γιατι να κάνεις διακοπή; :confused:

Θα πας απλά σε ένα καταστημα vodafone,θα συμπληρώσεις μια αιτηση φορητότητας και απλά στον τελευταιο εκκαθαριστικο λογαριασμό της Wind θα σου έρθει και το ποσό που θα πληρώσεις στην Wind για προωρη διακοπή συμβολαίου!Μην το σκέφτεσαι όμως πολύ!Μέχρι αυριο να το κάνεις ώστε να προλάβεις την προσφορά,αν σ’ενδιαφέρει νέα συσκευη!

σορρυ κάπου μπερδεύτηκε το πράγμα...είμαι ήδη στη vodafone και η σύνδεση μου ΄ληγει σε 2 μηνες...αυτο που θέλω να κάνω είναι να διακόψω την συνδεση αυτη τώρα, να πληρώσω αυτά που απαιτεί η διακοπή... και να κάνω καινούργια σύνδεση με τον ιδιο αριθμό για να πάρω την προσφορά της vodafone

δεν είμαι στη wind, απλά αναφέρθηκε ο φιλος στο πίνακα της wind με τα ποσοστά πληρωμής για διακοπή

σορρυ κάπου μπερδεύτηκε το πράγμα...είμαι ήδη στη vodafone και η σύνδεση μου ΄ληγει σε 2 μηνες...αυτο που θέλω να κάνω είναι να διακόψω την συνδεση αυτη τώρα, να πληρώσω αυτά που απαιτεί η διακοπή... και να κάνω καινούργια σύνδεση με τον ιδιο αριθμό για να πάρω την προσφορά της vodafone

Διαοπή δεν θα προλάβαινες, ακόμα και αν η προσφορά έληγε στο τέλος Φεβρουαρίου, θέλει μήνα σίγουρα.

Αν πάρεις μια νέα σύνδεση με νέο νουμεράκι για να εκμεταλευτείς την προσφορά, δεν παίζει να την χρησιμοποιήσει κάνας άλλος εκεί στην οικογένεια?

Διαοπή δεν θα προλάβαινες, ακόμα και αν η προσφορά έληγε στο τέλος Φεβρουαρίου, θέλει μήνα σίγουρα.

Αν πάρεις μια νέα σύνδεση με νέο νουμεράκι για να εκμεταλευτείς την προσφορά, δεν παίζει να την χρησιμοποιήσει κάνας άλλος εκεί στην οικογένεια?

βασικά τη σύνδεση δεν την χρησιμοποιώ εγώ και γι΄αυτο υπάρχει το πρόβλημα με την αλλαγή του αριθμού.

nevermind...θα παλέψω να πείσω το άτομο που χρησιμοποιεί τη συνδεση να αλλάξει νούμερο..έχω λίγες μέρες ακόμα:)

ευχαριστώ για τις απαντησεις..

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών