Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Moυ ρθε σήμερα ο λογαριασμός του νέου αριθμού που έβγαλα στο πρόγραμμα u and me. Γιατί ήρθε από 31/10 έως 30/11? Συνήθως στις 17 του μήνα εκδίδονται νέοι λογαριασμοί. Το πάγιο που χω πληρώσει για το παλιό νούμερο θα ναι πιστωτικό?Τότε είχα 69 πάγιο,τώρα 56 κ για τις 2 γραμμές...

Ποιο νούμερο καλώ για να βάλω να ακούγεται ότι ο συνδρομητής που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος?

Tι εννοείς? Θέλεις να υπάρχει τηλεφωνητής και ειδοποίηση κλήσεων, θέλεις σκέτη ειδοποίηση κλήσεων ή δεν θέλεις τίποτα?

Θέλω αυτό που είχα κ πριν.

Ο συνδρομητής που καλέσατε έχει το τηλέφωνο κλειστο.Αυτό θέλω να λέει..

Δοκίμασε ##002# και πλήκτρο κλήσης (απενεργοποίηση προωθήσεων τηλεφωνητή). Αν δεν δουλέψει (που δεν νομίζω) κάλεσε 1285 και απενεργοποίησε τηλεφωνητή και ειδοποίηση κλήσεων.

Για να φανταστείτε πόσο καραγκιόζηδες είναι:

Πήρα στο 13830 να μάθω το ποσό που πρέπει να πληρώσω για να κόψω 3 συνδέσεις που έχω. Το ποσό της επιδότησης ήταν 220€(15/03/07), και τώρα 8 μήνες μετά μου λένε να πληρώσω 148€(47+47+54).

Δεν υποτίθεται ότι μετά τον 6ο μήνα αρχίζει και μειώνεται το ποσό?

Επειδή δεν βρίσκω πουθενά τον πίνακα της απόσβεσης, μπορεί κάποιος να μου πεί το ποσοστό για τον 8ο μήνα?

:ninja:

Για να φανταστείτε πόσο καραγκιόζηδες είναι:

Πήρα στο 13830 να μάθω το ποσό που πρέπει να πληρώσω για να κόψω 3 συνδέσεις που έχω. Το ποσό της επιδότησης ήταν 220€(15/03/07), και τώρα 8 μήνες μετά μου λένε να πληρώσω 148€(47+47+54).

Δεν υποτίθεται ότι μετά τον 6ο μήνα αρχίζει και μειώνεται το ποσό?

Επειδή δεν βρίσκω πουθενά τον πίνακα της απόσβεσης, μπορεί κάποιος να μου πεί το ποσοστό για τον 8ο μήνα?

Για τον 8ο μήνα η υποχρέωση επιστροφής είναι το 66% της επιδότησης (σύμφωνα με το πίνακα απόσβεσης επιδότησης του συμβολαίου μου).:O

Για τον 8ο μήνα η υποχρέωση επιστροφής είναι το 66% της επιδότησης (σύμφωνα με το πίνακα απόσβεσης επιδότησης του συμβολαίου μου).:O

Thanks!

:ninja:

μπορειτε να μου πειτε παρακαλω τι χρηματικο ποσο και μετα απο ποσο καιρο, δικαιουμαι επιδοτηση με το πρόγραμμα “Vodafone Χωρίς Πάγιο”??

mipos mporeite na mou peite ti xrimatiko poso epidotiseis dikaioume (an dikeoume) meta apo enan xrono paramonis sto vodafone 120 kai poso mporei na kratisei auti i epidotisi??? mporei kai na liksi??? meta apo poso kairo???

mipos mporeite na mou peite ti xrimatiko poso epidotiseis dikaioume (an dikeoume) meta apo enan xrono paramonis sto vodafone 120 kai poso mporei na kratisei auti i epidotisi??? mporei kai na liksi??? meta apo poso kairo???

Μετά τον χρόνο απο την αρχική σύνδεση ή την τελευταία επιδότηση η επιδότηση παραμένει μέχρι να την εκμεταλευτείς (π.χ.2-3 μήνες ή και χρόνο...κτλ) απλά κάθε μήνα ενδέχεται να αλλάζει το ποσό της επιδότησης....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Μετά τον χρόνο απο την αρχική σύνδεση ή την τελευταία επιδότηση η επιδότηση παραμένει μέχρι να την εκμεταλευτείς (π.χ.2-3 μήνες ή και χρόνο...κτλ) απλά κάθε μήνα ενδέχεται να αλλάζει το ποσό της επιδότησης....

se euxaristo poly:) tha rotiso vevaia apla na exo mia idea:)

μπορειτε να μου πειτε παρακαλω τι χρηματικο ποσο και μετα απο ποσο καιρο, δικαιουμαι επιδοτηση με το πρόγραμμα “Vodafone Χωρίς Πάγιο”??

Eπιδότηση δικαιουσαι μετά απο 11 μήνες απο την ημερομηνια που συνδεθηκες. Τώρα το ποσο "παίζει" αναλογα με την κινηση του λογαριασμου σου, αν καλεις περισσοτερο νουμερα Vodafone κλπ. Μόλις βγει η επιδοτηση θα το ξερεις.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

το ασυρματο ιντερνετ με τα 29,5 η τα 15,99 ευρω εχει καποιες εξτρα χρεωσεις στο τελικο ποσο εφοσον βεβαιως δεν ξεπερασω το οριο των mb? οταν δεν υπαρχει 3g καλυψει τι ταχυτητες θα εχω? θα ανοιγει το ιντερνετ η θα περιμενω υπομονετικα?

ξερει κανείς αν μπορώ να σπασω το οικογενειακο πακέτο σε 4 επιμέρους συνδέσεις?

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

ξερει κανείς αν μπορώ να σπασω το οικογενειακο πακέτο σε 4 επιμέρους συνδέσεις?

Εάν για κάθε νούμερο ξεχωριστά έχουν περάσει πάνω από 3 μήνες απο την ημ/νία της αρχική τους σύνδεσης...........όποτε θες είτε σε μεγαλύτερο είτε σε μικρότερο...........

[sIGPIC][/sIGPIC]

thanx, thelo na ta spaso gia na metatrepso ta 2 se xoris pagio kai meta alla 2 na pao sti WIND na kano oikogeneiako... ayto ginetai?

HUAWEI IDEOS X5 PRO

thanx, thelo na ta spaso gia na metatrepso ta 2 se xoris pagio kai meta alla 2 na pao sti WIND na kano oikogeneiako... ayto ginetai?

Θα πρεπει να κλεισεις χρονο για να κανεις φορητοτητα ή να τους επιστρεψεις αναλογικα το ποσο αποσβεσης που αναλογει σε αυτες τις δυο γραμμες.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

kai pali eyxaristo!

nai oi 2 pou thelo na metafero exoun kleisei xrono! oi alles 2 oxi giayto tha tis kano xoris pagio!

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Guest chrpaplos

Μετά απο πολλά χρόνια ώς πελάτης της vodafone (panafone alla carte - Panafone Συμβόλαιο - Vodafone Συμβόλαιο) και απο πολλά τηλέφωνα που αγόρασα μέσω των καταστημάτων Vodafone Shop, βλέπω ότι η εταιρεία δεν θέλει να με κρατήσει ως πελάτη. Και εξηγούμαι, η εταιρεία προσπαθώντας να στοχεύσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος της αγοράς , νέοι πελάτες, μετανάστες, νέοι σε ηλικία, κτλ, κτλ, δεν ενδιαφέρεται να κρατήσει πελάτες που ήδη έχει γιατί βασίζεται στην λογική που λέει ότι , σιγά μην τρέχει να αλλάξει εταρεία, κτλ....

Προσπαθώ να αγόρασω μία συγκεκριμένη συσκευή αξίας άνω των 800 Ευρω αλλά δυστυχώς η vodafone δεν το φέρνει στα καταστήματά της. Εάν προσπαθήσεις να το αγοράσεις σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα με συμβόλαιο vodafone θα πρέπει απλά να αλλάξεις το νούμερο σου αφού η φορητότητα αριθμού δεν ισχύει όταν κάνεις νέα σύμβαση στην ίδια εταιρεία. Έτσι λοιπόν σε οδηγεί (σχεδόν) υποχρεωτικά να πάς σε μία άλλη εταιρεία, όπου ισχύει και η φορητότητα.

Και να πείς ότι δεν προσπάθησα να βρώ άλλες συσκευές που μπορεί να μου έκαναν, απλά η vodafone δεν τις φέρνει στα καταστήματά της.

Ευχαριστώ

Χρήστος

Μετά απο πολλά χρόνια ώς πελάτης της vodafone (panafone alla carte - Panafone Συμβόλαιο - Vodafone Συμβόλαιο) και απο πολλά τηλέφωνα που αγόρασα μέσω των καταστημάτων Vodafone Shop, βλέπω ότι η εταιρεία δεν θέλει να με κρατήσει ως πελάτη. Και εξηγούμαι, η εταιρεία προσπαθώντας να στοχεύσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος της αγοράς , νέοι πελάτες, μετανάστες, νέοι σε ηλικία, κτλ, κτλ, δεν ενδιαφέρεται να κρατήσει πελάτες που ήδη έχει γιατί βασίζεται στην λογική που λέει ότι , σιγά μην τρέχει να αλλάξει εταρεία, κτλ....

Προσπαθώ να αγόρασω μία συγκεκριμένη συσκευή αξίας άνω των 800 Ευρω αλλά δυστυχώς η vodafone δεν το φέρνει στα καταστήματά της. Εάν προσπαθήσεις να το αγοράσεις σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα με συμβόλαιο vodafone θα πρέπει απλά να αλλάξεις το νούμερο σου αφού η φορητότητα αριθμού δεν ισχύει όταν κάνεις νέα σύμβαση στην ίδια εταιρεία. Έτσι λοιπόν σε οδηγεί (σχεδόν) υποχρεωτικά να πάς σε μία άλλη εταιρεία, όπου ισχύει και η φορητότητα.

Και να πείς ότι δεν προσπάθησα να βρώ άλλες συσκευές που μπορεί να μου έκαναν, απλά η vodafone δεν τις φέρνει στα καταστήματά της.

Ευχαριστώ

Χρήστος

Ωραία όλα αυτά που λες αλλά την συσκευή δεν την αναφέρεις..........:O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω και εγώ μια σχετική ερώτηση, που ίσως μπορεί και να είναι μια λύση;

Μπορεί να γίνει φορητότητα από vodafone σε μια άλλη εταιρία και να γίνει μετά ξανά φορητότητα στην vodafone, όχι σε vodafone shop αλλά σε κάποιο άλλο κατάστημα;

Αν ναι, σε πόσο καιρό μπορείς να γυρίσεις πίσω, στην περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσεις πιθανή επιδότηση που μπορεί να σου δίνει η άλλη εταιρία;

Αυτό ναι, μπορεί να το κάνει καρτοκινητό άλλης εταιρίας και αμέσως να το ξανακάνει σύνδεση Vodafone, στην περίπτωση που θέλει να παραμείνει φυσικά.

Θα πάρει βέβαια κανένα μήνα και ίσως λίγο παραπάνω μέχρι να ολοκληρωθούν όλα αυτά και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών