Jump to content

Custom avatars!

Quasimodo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tha eitane kalh idea na mborousame na exoume to diko mas proswpiko avatar,apo ta aproswpa kai mazika avatar me ta kinita! ena 80x80 kai me periorismo sta 6-8kb tha eitane mia xara! ;)

Ti lete? :worry:

Μπα... Μια χαρά είμαστε με τα κινητούλια μας :) Δε λέει να ανεβάζει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του!

Αρχικό Μήνυμα από τον Quasimodo

Tha eitane kalh idea na mborousame na exoume to diko mas proswpiko avatar,apo ta aproswpa kai mazika avatar me ta kinita! ena 80x80 kai me periorismo sta 6-8kb tha eitane mia xara! ;)

Ti lete? :worry:

Συμφωνώ αλλά από τη στιγμή που το αποκλύει ο admin τζάμπα το συζητάμε... :(

opws eipa as yparxei enas periorismos sto avatar,kalytero tha eitane,para to xali me ta signatures,pou ontws oti thelei o kathenas kanei!! anyway...just an idea! :)

• 2 weeks later...

Προσωπικά δεν μου αρέσει η ιδέα των custom avatars, αλλά βλέπω οτι πολλοί χρήστες δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτά!

Δηλαδή όταν βάζω siemens με λένε αντονοκιακό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=136079#post136079,

με το nokia ακόμη χειρότερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=74292#post74292!

Αναφέρω δύο τυχαία παραδείγματα, πολλές φορές έχει γίνει! Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει μόνο σ'εμένα αλλά σε πολλούς χρήστες!

Η λύση με τις υπογραφές, είναι απλά να αναφέρετε όποια παρατυπία εντοπίζετε σε κάποιον Mod...

Αρχικό Μήνυμα από τον TN97

Η λύση με τις υπογραφές, είναι απλά να αναφέρετε όποια παρατυπία εντοπίζετε σε κάποιον Mod...

To θέμα δεν είναι αναφέρουμε κάτι στον moderator, αλλά να αλλάξει η νοοτροπία μας... :o

Το νόημα του άβαταρ στο δικό μας forum είναι όπως πιστεύω να βλέπει ο κάθε χρήστης τι κινητό έχει ο άλλος ώστε αν θέλει να τον ρωτήσει κάτι κλπ. Όχι φυσικά να κρίνει τις... πεποιθήσεις του!!! Για τον λόγο αυτό πιστεύω επίσης πως δεν πρέπει να έχουμε custom avatars. Κινητά και μόνο κινητά :)

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

To θέμα δεν είναι αναφέρουμε κάτι στον moderator, αλλά να αλλάξει η νοοτροπία μας... :o

Mα και συ ρε jonher κάθε πέντε λεπτά αλλάζεις αβαταρ... :wacko:

Είσαι ο ιδανικός στόχος για κάθε καλοθελητή!... :lol: :lol: :lol:

Μπερδεύεις και τον κόσμο... :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από τον Trobocop®

Mα και συ ρε jonher κάθε πέντε λεπτά αλλάζεις αβαταρ... :wacko:

Είσαι ο ιδανικός στόχος για κάθε καλοθελητή!... :lol: :lol: :lol:

Μπερδεύεις και τον κόσμο... :wacko:

Εγώ δίνω το καλό παράδειγμα και αποδέχομαι όλες τις εταιρίες!

Δεν έχω κόλλημα με κάποια συγκεκεριμένη και το συγκεκριμένο θέμα αν το γενικεύσουμε πάει πολύ μακριά!

Έχω δει απίστευτες συμπεριφορές! Ο χρήστης που με κατηγόρησε στο πρώτο link δεν γνωρίζει οτι το πρώτο avatar μου στο Myphone μια ζεστή μέρα του Ιουνίου ( :cool: ) ήταν το 6600!!!

Ναι, καλά διαβάσατε!

Δεν έχω κάτι με τον συγκεκριμένο χρήστη, αφορμή ήταν για να αναφέρω το πρόβλημα, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε πρόβλημα... :o

P.S. Δεν μπορώ να έχω συνέχεια το ίδιο avatar! :p

μου αρέσει που έκανες και έρευνα και βρήκες ότι είναι 57% και όχι 56% :p

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic

μου αρέσει που έκανες και έρευνα και βρήκες ότι είναι 57% και όχι 56% :p

Ε ή μιλάμε ή ..... :p

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

To 57% των ΕΝΕΡΓΩΝ μελών εικάζω ότι έχει το κινητό που επιθυμεί/του αρέσει ως avatar και όχι αυτό που πραγματικά κατέχει.

Εγώ προσωπικά θέλω να αλλάξω το avatar μου,αλλά έχω πρόβλημα στην urlmon.dll και δε μπορώ :( :mad:

Wirelessly posted (Nokia 6600: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την Bayern7

To 57% των ΕΝΕΡΓΩΝ μελών εικάζω ότι έχει το κινητό που επιθυμεί/του αρέσει ως avatar και όχι αυτό που πραγματικά κατέχει.

Maista! Ego pou eimai arketa energo melos giati na exo to pragmatiko mou kinito avatar?

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από τον manos the greek

Wirelessly posted (Nokia 6600: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Maista! Ego pou eimai arketa energo melos giati na exo to pragmatiko mou kinito avatar?

Γιατί εκτός απο το 57% των χρηστών υπάρχει και το υπόλοιπο 43%! :blink:

Εσύ ανήκεις στο δεύτερο ποσοστό!

Θα τη μαλώσω τη δασκάλα των μαθηματικών! :p

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Εγώ δίνω το καλό παράδειγμα και αποδέχομαι όλες τις εταιρίες!

Εγώ έχω βάλει κάποιο που δεν θέλω και δεν το έχω. :p

Μια καλή λύση στην προσωπική δημιουργία, θα ήταν η δυνατότητα αλλαγήs χρώματοs απο το μέλοs, στα υπάρχοντα avatars. :)

Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX

Εγώ έχω βάλει κάποιο που δεν θέλω και δεν το έχω. :p

Και να το ήθελες, ποτέ δεν θα το αποκτούσες γιατί ποτέ δεν πρόκειται να βγεί!!! :p