SIRHC Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 ευχαριστω πολυ φιλε.Rock sugar λεγεται το θυμηθηκα κ γω τωρα.Το αλλο ειναι το A dios lepido του Juanes.Oχι το στυλ μου ,αλλα πρεπει να το γραψω για μια φιλη.Thanx a lot! Εκτός από το -πλέον πασίγνωστο από αφιερώσεις :O- fukk you των Archive, υπάρχει και το Fukk You (An Ode To No One) των Smashing Pumpkins. Προτιμώ το πρώτο πάντως :p (αν και όσο και να μου αρέσει δεν θα θελα να μου το αφιερώσει κάποια κάποτε :X:!:) There's a look on your face I would like to knock out See the sin in your grin and the shape of your mouth All I want is to see you in terrible pain Though we won’t ever meet I remember your name Can't believe you were once just like anyone else then you grew and became like the devil himself Pray to God I think of a nice thing to say But I don't think I can so **** you anyway You`re a scum, you`re a scum and I hope that you know That the *****s in your smile are beginning to show Now the world needs to see that it's time you should go There's no light in your eyes and your brain is too slow Can't believe you were once just like anyone else then you grew and became like the devil himself Pray to God I can think of a nice thing to say But I don't think I can so **** you anyway Bet you sleep like a child with your thumb in your mouth I could creep up beside put a gun in your mouth makes me sick when I hear all the shit that you say so much crap coming out it must take you all day There's a space kept in hell with your name on the seat With a spike in the chair just to make it complete When you look at yourself do you see what I see If you do why the **** are you looking at me There’s a time for us all and I think yours has been Can you please hurry up cos I find you obscene We can’t wait for the day that you’re never around When that face isn’t here and you rot underground Can’t believe you were once just like anyone else Then you grew and became like the devil himself Pray to god I can think of a nice thing to say But I don’t think I can so **** you anyway So **** you anyway Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Nilson - Without you Mille grazie! :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Γεια και χαρά σας συνforumιτες!!!Θα ήθελα την βοήθεια σας για την έβρεση 2 τραγουδιών. 1.Πάει έτσι:ah look at you now flowers at the window such a lovely day and i don't feel the same....Το τραγουδάει άντρας. 2.Έχει παιχτεί νομίζω σε μεξικάνικες σειρές και επαναλαμβάνει πολλές φορές την λέξη amore amore και amor.Επίσης άντρας.:worry: :worry: :ninja: :blink: Ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια σας...:!: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Πως κατάλαβες οτι είναι από "έγχρωμο"; (Αμάν κι εδώ politically correct πρέπει να είμαστε; Μαύροι, άσπροι, κίτρινοι. Μια χαρά χρώματα είναι, εμείς δηλαδή δεν είμαστε έγχρωμοι; Αφού είμαστε ροζ!! :D :D) ) Ας κάνουμε και λίγη πλάκα. Πάντως αυτός που ακούγεται στα περισσότερα remix που ξέρω είναι ο Steve Edwards και είναι έγχρωμος αλλά σε ροζ απόχρωση αλλά όντως η φωνή του φέρνει κάτι σε soul. EDIT: Τώρα κατάλαβα τι λες μάλλον... World Hold On (Bob Sinclar Vs. Harlem Hustlers Remix) εννοείς; Ευχαριστώ πολύ αλλα δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψαχνω μιας και δεν βρίσκω πουθενά την παραπάνω διασκευή... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Γεια και χαρά σας συνforumιτες!!!Θα ήθελα την βοήθεια σας για την έβρεση 2 τραγουδιών. 1.Πάει έτσι:ah look at you now flowers at the window such a lovely day and i don't feel the same....Το τραγουδάει άντρας. 2.Έχει παιχτεί νομίζω σε μεξικάνικες σειρές και επαναλαμβάνει πολλές φορές την λέξη amore amore και amor.Επίσης άντρας.:worry: :worry: :ninja: :blink: Ευχαριστώ θερμά για την βοήθεια σας...:!: 2. Μήπως το Nino - Amor? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Γεια και χαρά σας συνforumιτες!!!Θα ήθελα την βοήθεια σας για την έβρεση 2 τραγουδιών. 1.Πάει έτσι:ah look at you now flowers at the window such a lovely day and i don't feel the same....Το τραγουδάει άντρας. Μιας κι έχεις τόσες λέξεις από τους στίχους, η αναζήτηση στο Google αποδίδει χωρίς κόπο. :) «Travis - Flowers In The Window» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 2. Μήπως το Nino - Amor? Δέν είναι ιταλικό.Ισπανικό είναι.Ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλά δεν είναι αυτό.Άλλος κανείς???:( :worry: :wacko: :confused: :!: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Δέν είναι ιταλικό.Ισπανικό είναι.Ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλά δεν είναι αυτό.Άλλος κανείς???:( :worry: :wacko: :confused: :!: Και το «Amor» του Nino, Ισπανικό είναι. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Ευχαριστώ πολύ αλλα δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψαχνω μιας και δεν βρίσκω πουθενά την παραπάνω διασκευή... Αυτή υπάρχει στο Maxi single και στα Italian Remixes. Καλή τύχη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 gia sas paidia prokeitai gia ena tragoudi pou psaxnei enas filos. symfwna me afta pou mou eipe ine ena germaniko kommati 2 ews 3 xronwn kai leei sto refrain maiai maiau maiaa maiaaa kati tetoia trela den ine to my my my giati afto fantastika egw stin arxi. Perimenw voitheia sas/ eyxaristw Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. August 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2006 Δεν πιστεύω να λες το Dragostea Din Tei ? Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefter Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Ευχαριστώ πολύ αλλα δεν ξέρω αν είναι αυτό που ψαχνω μιας και δεν βρίσκω πουθενά την παραπάνω διασκευή... Εντόπισα την εξής διασκεή: Bob Sinclar feat. Steve Edwards - World, hold on (Axwell remix) είναι το πρώτο τραγούδι του 1ου CD της συλλογής Club Sounds: The Ultimate Club Dance Collection Vol. 38. Δεν ξέρω αν είναι η εκτέλεση που ψάχνεις. Επίσης, ένα άλλο remix που δε γράφει από ποιον υπάρχει στη συλλογή Summer Zone 2006 (το 2ο τραγούδι του 1ου CD) και τα έχω τσεκάρει είναι διαφορετικές οι δύο εκτελέσεις που σου λέω. Τσέκαρέ το και καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argy_4 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Δεν πιστεύω να λες το Dragostea Din Tei ? btw...auto ti "ethikotitas" einai?? panta to eixa aporia... me to salut pou leei fenetai gia galiko... alla meta pou sinexizei to tragoudi einai agnostis proeleusis:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 btw...auto ti "ethikotitas" einai?? panta to eixa aporia... me to salut pou leei fenetai gia galiko... alla meta pou sinexizei to tragoudi einai agnostis proeleusis:p Η γλώσσα «άγνωστης προέλευσης» είναι Ρουμάνικα. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonpir7 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Εντόπισα την εξής διασκεή: Bob Sinclar feat. Steve Edwards - World, hold on (Axwell remix) είναι το πρώτο τραγούδι του 1ου CD της συλλογής Club Sounds: The Ultimate Club Dance Collection Vol. 38. Δεν ξέρω αν είναι η εκτέλεση που ψάχνεις. Επίσης, ένα άλλο remix που δε γράφει από ποιον υπάρχει στη συλλογή Summer Zone 2006 (το 2ο τραγούδι του 1ου CD) και τα έχω τσεκάρει είναι διαφορετικές οι δύο εκτελέσεις που σου λέω. Τσέκαρέ το και καλή επιτυχία! Τσέκαρα το Axwell remix αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στα φωνητικά που προαναφέρω ακούγεται η φωνή του Malcom-X ή του Martin Luther King πρέπει να λέει '' I have a dream ..." κλπ. Ευχαριστώ πολύ πάντως θα τσεκάρω και το remix και απο την συλλογή που μου postares:D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_2005_ Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Ψαχνω 2 τραδουδακια 1. Μια beat διασκευη του Still the same - Bob Seger 2. Ενα που παει "να να να να να να ιε, να να να να να now" καπως ετσι. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Το τραγούδι του sample είναι το «Sacrifice» από την Lisa Gerrard και τον Pieter Bourke. :) Edit: Αν σου αρέσει αυτό το style, θα σου πρότεινα και μια διασκευή του «Song To The Siren» (του Tim Buckley) από This Mortal Coil, και βέβαια, ό,τι βρεις από Lisa Gerrard και Dead Can Dance. :) Cristina,για άλλη μια φορά σε χιλιοευχαριστώ!!!!Καταφέρνεις να βρίσκεις πάντα ακόμα και τα πιο δύσκολα κομμάτια!!!Είσαι απίστευτη!!!:respect: Και το Rebekah Del Rio - Llorando ήταν εξίσου υπέροχο κομμάτι!!Να'σαι καλά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Εντόπισα την εξής διασκεή: Bob Sinclar feat. Steve Edwards - World, hold on (Axwell remix) είναι το πρώτο τραγούδι του 1ου CD της συλλογής Club Sounds: The Ultimate Club Dance Collection Vol. 38. Δεν ξέρω αν είναι η εκτέλεση που ψάχνεις. Επίσης, ένα άλλο remix που δε γράφει από ποιον υπάρχει στη συλλογή Summer Zone 2006 (το 2ο τραγούδι του 1ου CD) και τα έχω τσεκάρει είναι διαφορετικές οι δύο εκτελέσεις που σου λέω. Τσέκαρέ το και καλή επιτυχία! Στο Summer Zone 2006 έχει το Axwell Remix (όχι το Axwell Vocal) EDIT στα φωνητικά που προαναφέρω ακούγεται η φωνή του Malcom-X ή του Martin Luther King πρέπει να λέει '' I have a dream ..." κλπ. Εμ δε μιλάς τόση ώρα να καταλάβουμε ποιό ψάχνεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anniw Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Ψαχνω 2 τραδουδακια 1. Μια beat διασκευη του Still the same - Bob Seger 2. Ενα που παει "να να να να να να ιε, να να να να να now" καπως ετσι. ευχαριστω 2.Μήπως λές το Remember από Summerlove? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Ψάχνω ένα τραγουδάκι που λέει τα εξής: "Τέτοια αγάπη ζει μονάχα μια φορά", "Τέτοια αγάπη σαν και τη δική μου δεν θα βρεις ξανά"... ένα ζευγάρι το τραγουδάει, το γνωρίζετε; Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Ψάχνω ένα τραγουδάκι που λέει τα εξής: "Τέτοια αγάπη ζει μονάχα μια φορά", "Τέτοια αγάπη σαν και τη δική μου δεν θα βρεις ξανά"... ένα ζευγάρι το τραγουδάει, το γνωρίζετε; Σαν και μένα πουθενά - Σαρμπέλ & Βανέσα Αδαμοπούλου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt550 Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 παιδια ψαχνω ενα τραγουδι που ψιλο παιζει τελευταια στο ραδιο. παει καπως ετσι "δωσε μου τωρα το φιλι που ζητω, στην αγκαλια σου θελω να χαθω......"μεσα εχει και λιγο απο αλλη γλωσσα δεν ξερω ποια! ελπιζω να φτανουν οι πληροφορίες!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Τσέκαρα το Axwell remix αλλά δεν είναι αυτό που ζητάω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στα φωνητικά που προαναφέρω ακούγεται η φωνή του Malcom-X ή του Martin Luther King πρέπει να λέει '' I have a dream ..." κλπ. Ευχαριστώ πολύ πάντως θα τσεκάρω και το remix και απο την συλλογή που μου postares:D Des to last post mou http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209&page=74 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 requiem for a dream, poio remix vazei sto nitro ? kserei kaneis? Exo katevasei 5 diaforetika kai den to vrisko!! kaneis??? :O Ena allo tote. to "stand by me" vazei ena remix to nitro, mipos kserei kanies? Nai, akou poli Nitro!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2006 Σαν και μένα πουθενά - Σαρμπέλ & Βανέσα Αδαμοπούλου Άψογος! Ευχαριστώ πολύ! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts