ampel Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Ψάχνω κάτι σχετικά εύκολο.. Ένα τραγούδι παλιό, πολύ γνωστό που επαναλαμβάνει συχνά το όνομα "Michelle", στο ρεφρέν. Ξέρει κανείς τίτλο και καλλιτέχνη? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Beatles-Michelle? no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Beatles-Michelle? Nope. Έχω την αίσθηση ότι αυτό που ψάχνω δεν έχει την λέξη Michelle στον τίτλο, και είναι σαφώς πιο πρόσφατο. Δυστυχώς δεν θυμάμαι άλλουσ στίχους. Thanks, anyway! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Nope. Έχω την αίσθηση ότι αυτό που ψάχνω δεν έχει την λέξη Michelle στον τίτλο, και είναι σαφώς πιο πρόσφατο. Δυστυχώς δεν θυμάμαι άλλουσ στίχους. Thanks, anyway! Andru Donalds - Mishale http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Andru Donalds - Mishale Κι εγώ η γαλλοτραφής που νόμιζα ότι γραφόταν Michelle..:blink: την πάτησα!:rolleyes: Ευχαριστώ, Xourxoulitsos!:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ψάχνω ένα ορχηστρικό κομμάτι που ακούγεται πολύ τώρα τελευταία στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον Plus Radio 102,6 Mhz.:) Any ideas? :rolleyes: Thnx in advance!:D Xourxoulitsos καμιά ιδέα? :O Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mzvpsp Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλημέρα σε όλους Ψαχνω αραβικά τσιφτετελια σαν αυτα που ακουγονται στα oriental clubs. Αν γνωρίζει κάποιος τίτλους τον ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Xourxoulitsos καμιά ιδέα? :O Djuma Soundsystem - Les Djinns ?:p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Help...poia eine i kommatara pou akougetai apo to 3.50 lepto tou video mexri to 4.37 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Djuma Soundsystem - Les Djinns ?:p Μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις όσον αφορά το remix? :O Έχω βρει 6 remixes ... :worry: Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις όσον αφορά το remix? :O Έχω βρει 6 remixes ... :worry: Ε κατέβασε Radio Edit :p Mπορείς να ακούσεις εδώ αν είναι όντως αυτό http://www.energy1076.com/mp3/DJUMA%20SOUNDSYSTEM%20-%20LES%20DJINS.mp3 http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ε κατέβασε Radio Edit :p Καλά μιλάμε δεν παίζεσαι ρε!!! :lol: :D :p Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ψαξε για το Trentemoller remix ;) ή καπως ετσι λεγεται :D Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ψαξε για το Trentemoller remix ;) ή καπως ετσι λεγεται :D Αυτό ακριβώς είναι. :) Το κατέβασα τυχαία και ήταν αυτό που ακούμε στο ράδιο. ;) Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 παιδια ψαχνω εδω κα καιρο ενα ελληνικο hip hop που λεει χερι πανω αριστερο κ δεξι θελω αποψε αταξιες ρε συ να το καψουμε ολο το μαγαζι(δεν θυμαμαι αν παει ακριβως ετσι).μπορειτε να μου πειτε ποιοι το λενε κ πως λεγετε το τραγουδι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 παιδια ψαχνω εδω κα καιρο ενα ελληνικο hip hop που λεει χερι πανω αριστερο κ δεξι θελω αποψε αταξιες ρε συ να το καψουμε ολο το μαγαζι(δεν θυμαμαι αν παει ακριβως ετσι).μπορειτε να μου πειτε ποιοι το λενε κ πως λεγετε το τραγουδι? Ολοι Μαζι (8th Wonder) - Εισβολεας Feat. Taki-Tsan, O-Live & LP [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Help...poia eine i kommatara pou akougetai apo to 3.50 lepto tou video mexri to 4.37 ? Hans Zimmer - Red Warrior Όχι άλλο Kobe :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Γεια σας!!Εχω ηχογραφησει τρια house κοματια απο το ραδιο και αν ξερει καποιος ποια ειναι και μπορουσε να βοηθησει θα ηταν τελεια!! Το πρωτο ειναι ενα remix του call on me και τα αλλα 2 γνωστα house αν καποιος ακουει τετοια θα τα γνωριζει πιστευω!! http://www.geocities.com/ebfts/ena.mp3 http://www.geocities.com/ebfts/duo.mp3 http://www.geocities.com/ebfts/tria.mp3 Αν δεν το ξέρετε ήδη, ο κ. Prydz πήρε το Call On Me από το "Valerie" του Steve Winwood, μεγάλη επιτυχία το 1987 στην Αμερική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Hans Zimmer - Red Warrior Όχι άλλο Kobe :phahaha...tha arxisw na blepw videakia tou Kimi sto youtube gia na mou ta briskeis esi...etsi gia tis palies agapes :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 hahaha...tha arxisw na blepw videakia tou Kimi sto youtube gia na mou ta briskeis esi...etsi gia tis palies agapes :p Loool :lol: Πισώπλατο χτύπημα :( :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghk84 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Ψαχνω δυο πολυ γνωστά τραγουδια.. ριχτε μια ματια μηπως γνωριζει κανεις πως λεγονται. http://briefcase.pathfinder.gr/browse/ghk2084/49174/ Free your mind. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 TO τραγουδι απο την ταινια 300....που μπορω να βρω η πως να το βρω...με pm αν υπαρχει προβλημα...ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Nine Inch Nails - Just Like You Imagined. Υπάρχει σε όλα τα p2p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Καινουριο τραγουδακι.. : Μα ελα που εχω μια καρδια που σ'αγαπαει,κ στο κοριτσι της χατηρι δε χαλαει.. Ευχαριστω!! [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Καινουριο τραγουδακι.. : Μα ελα που εχω μια καρδια που σ'αγαπαει,κ στο κοριτσι της χατηρι δε χαλαει.. Ευχαριστω!! Μα έλα που έχω μια καρδιά που σ'αγαπάει, και στο κορίτσι της χατήρι δεν χαλάει, πες μου τι θέλεις και αμέσως θα το κάνω, εγώ μωρό μου για σένα θα πεθάνω... Αλλά δε θυμάμαι ποιανού είναι...:p "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts