rch Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Yaxnw ena tragoudi pou oi stixoi tou pane kapws: I say u dont want u say i dont want. Thx in advance * One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Αυτο το τραγουδι δεν ειναι ολόιδιο με το died in your arms tonight????? Μόνο και μόνο γι αυτό το κατέβασα και ναι... Είναι ολόιδια η μελωδία που ακούγεται στο background... Συμπαθητικό τραγουδάκι... :) Και μοιάζει πολύ με ένα άλλο '80s αλλά δεν μου έρχεται... :worry: Θυμήθηκα ποιο μου θύμιζε... Δεν ξέρω βέβαια πόσο όντως μοιάζει, αλλά εμένα μου έκατσε... :p Με το «Spacer» από Sheila & B Devotion (εκεί που λέει Spaaaaceeer με το Taaaake iiit eaaaasyyy :pη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Δεν είναι Goin' Through αλλά Ominus & Dj S :) Το κομμάτι λέγεται "Ζωή μου" και περιλαμβάνεται στο δίσκο Ominus Οδύσσεια, αλλά δεν τραγουδάει ο Τσαλίκης σε αυτό. Αν δεν το βρεις, στείλε πμ :) το βρήκα ευχαριστώ Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Παιδια βοηθεια!!!! Τραγουδι Aρβανιτακη σε στιχους Μαρίας Πολυδούρη και μουσικη ΠΑπαδημητριου και περιεχεται στο δισκο "Τραγουδια για τους μηνες". Γνωριζει κανεις???? Εχει κανεις το cd??? Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Έχετε τίποτα υπ' όψιν για το παρακάτω sample?:O http://www.sendspace.com/file/2ycu3i Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Παιδια βοηθεια!!!! Τραγουδι Aρβανιτακη σε στιχους Μαρίας Πολυδούρη και μουσικη ΠΑπαδημητριου και περιεχεται στο δισκο "Τραγουδια για τους μηνες". Γνωριζει κανεις???? Εχει κανεις το cd??? re su taki to xero, to eho didahei kai stin kateuthunsi, alla eho kollisei tora. nomizo pos legete esu. pantos pragmatika einai fovero kommati kai polu kala tragoudismeno. [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Παιδια βοηθεια!!!! Τραγουδι Aρβανιτακη σε στιχους Μαρίας Πολυδούρη και μουσικη ΠΑπαδημητριου και περιεχεται στο δισκο "Τραγουδια για τους μηνες". Γνωριζει κανεις???? Εχει κανεις το cd??? Μήπως λες το Μόνο Γιατί Μ' Αγάπησες;; :confused: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μήπως λες το Μόνο Γιατί Μ' Αγάπησες;; :confused: Αυτο ειναι!!!:) :) :) Αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα......:( :( Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μήπως λες το Μόνο Γιατί Μ' Αγάπησες;; :confused: a gia sou re DesertSMisSRaiN. ego eipa esu giati to thumomoun apo ta erminetika pou elege oti apeuthunetai se ena <<agnosto>> esu, koukouroukou eimai diladi :lol: [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ξερει κανενας ενα καινουργιο τραγουδακι που παιζεται στα ραδιοφωνα ελληνικο κ λεει: "θελω τοσα πολλα να σου πω...... Μα φοβαμαι θεε μου, φοβαμαι..." το ξερει κανενας ???? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Παλιό τραγούδι που λέει: υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι... Ποιο είναι??? edit: Το βρήκα :) Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Βίκυ Μοσχολοιού - Άνθρωποι Μονάχοι (το έχει πει εξαιρετικά και η Χαρούλα Αλεξίου στο Live της) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bl33d1ng Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Καλησπερα σας, Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει συχνα στον Ατλαντις και το ερμηνευει αντρας.Το κομματι οπως καταλαβαινετε ειναι ροκακι.Καταφερα να συγκρατησω μερικους στιχους:και ολο πεφτω πεφτω σε κενο για σενα που δεν εχεις κανεναν να σε αγγιζει να σε μεθαει... Πασα πιθανη απαντηση δεκτη. Ευχαριστω προκαταβολικα:D Wake Up And Look Around You,We're Lost In Space And The Time Is Our Own||<3 My Baby [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fournarhs Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Λοιπόν, αυτό είναι μάλλον κάτι εύκολο για εσάς. Σας έχω λινκ με ομολογουμένως τραγική ποιότητα ήχου, αλλά είναι από ραδιόφωνο μέσα σε αυτοκίνητο και με ηχογράφηση από κινητό τηλέφωνο. http://www.sendspace.com/file/cy46no Απ'όσο μπορώ να διακρίνω εγώ λέει σε μια φάση "just because we are small" και επίσεις λέει "liberty" σε μια άλλη φαση. Το λέω επειδή ίσως να βοηθήσει. Μου θυμίζει λίγο pink floyd για να πω την αλήθεια. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 το τραγουδι που παιζει σε αυτο το βιντεο καποιος?http://www.youtube.com/watch?v=5hxQI43uJx4 Cypress Hill - Insane In The Brain Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fournarhs Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Έχετε τίποτα υπ' όψιν για το παρακάτω sample?:O http://www.sendspace.com/file/2ycu3i Αν δεν κάνω λάθος ειναι το hey ya από outkast. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Λοιπόν, αυτό είναι μάλλον κάτι εύκολο για εσάς. Σας έχω λινκ με ομολογουμένως τραγική ποιότητα ήχου, αλλά είναι από ραδιόφωνο μέσα σε αυτοκίνητο και με ηχογράφηση από κινητό τηλέφωνο. http://www.sendspace.com/file/cy46no Απ'όσο μπορώ να διακρίνω εγώ λέει σε μια φάση "just because we are small" και επίσεις λέει "liberty" σε μια άλλη φαση. Το λέω επειδή ίσως να βοηθήσει. Μου θυμίζει λίγο pink floyd για να πω την αλήθεια. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Μανώλης Mash-Somebody's Property :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Αν δεν κάνω λάθος ειναι το hey ya από outkast. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Ακριβώς μετά το ρεφραίν λέει 10 φορές allright, allright! Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ξερει κανενας ενα καινουργιο τραγουδακι που παιζεται στα ραδιοφωνα ελληνικο κ λεει: "θελω τοσα πολλα να σου πω...... Μα φοβαμαι θεε μου, φοβαμαι..." το ξερει κανενας ???? -------------------- [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Χαιρετώ! Ψάχνω τα εξής 2 τραγούδια (περιλαμβάνονται στο παιχνίδι Fifa 07): 1. Nightmare of You - Dear Scene, I Wish I Was Deaf 2. Malibu Stacy - Los Angeles Ψάχνω σε όλα τα καλά καταστήματα ...και δεν τα βρίσκω πουθενά! Έχει κανείς καμιά ιδεά; PM me plz! :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Μη γελασετε ομως.....Ψαχνω ενα κομματι αγγλικο,το τραγουδαει γυναικα,ειναι μελωδικο και ο ρυθμος του κομματιου παει οπως το σιναναι γιαβρουμ-αλλα στην "εκτελεση" αλλα Beetles που ειχαν κανει οι ΑΜΑΝ...:O edit:Εκει που παι ζει το slow κομματι του τραγουδιου μοιαζεi...:O http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 to psaxnw edw k kairo paidia "come on come on come on moro m ela mazi m kai min argeis" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 λοιπον ψαχνω το εξης ελληνικο τραγουδι. εχω αναγκη αλλον εναν εαυτο,να γινομαι ο ενας δυο,να μαι κοντα σου εγω οταν μου λες το σε αγαπω,ο αλλος να ναι κει στο τελευταιο αντιο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Παιδιά ψάχνω αυτό: http://download.yousendit.com/E88E8F7276641017 Είναι επείγον.. It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό είναι το σωστό thread για την ερώτηση που θέλω να κάνω αλλά anyway θα την κανω εδώ. Έχω 2 versions του τραγουδιου "Believe" των Savatage, η μία είναι πιο soft και η άλλη έχει πιο "σκληρό" ήχο. Ξέρει κανείς να μου πει ποιά είναι η original απ'το δίσκο και ποια επανεκτελεση? It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts