gkr41 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Παιδιά βοηθήστε λίγο, ποιό είναι αυτό το κομματάκι; Κάτι σε Evanescence μου κάνει. Είναι amr και είναι στο rapidshare. http://rapidshare.com/files/13023921/Usong4_.amr.html Κοντά έπεσες... Within Temptation - Stand My Ground amr και rapidshare. Χειρότερο συνδυασμό δεν είχες; :p EDIT totally pwned by xourxou xxD [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Within Temptation - Stand my Ground :wink: Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) Grk41 δυστυχώς το rapidshare έχει γίνει συνώνυμο του http ul/dl στη συνείδησή μας πλέον! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) Grk41 δυστυχώς το rapidshare έχει γίνει συνώνυμο του http ul/dl στη συνείδησή μας πλέον! Καιρός να κάνετε ένα update στις συνειδήσεις σας, για να μην πω format... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Και low level μάλιστα :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Τώρα που πήραμε το Premium Account θα κάνουμε το format; :lol: Μόλις λήξει :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 πως λέγεται το τραγούδι που λέει:Σωσε με δώσε μου να πιώ το δηλητήριο,ειν η ζωή μου ένα μαρτύριο...?Και ποιός το τραγουδά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ξέρει κανένας ένα τραγούδι που λέει. "Να βρεις και συ το δρόμο σου και μιαν αγάπη άλλη, στρ΄τή σαν λημνοθάλασσα. Κιαν μαγαπούσες κάποτε και αν σαγαπώ ακόμα, δεν λησμονιούνται μάτια μου τόσα φιλιά στο στόμα." Δεν το βρήκα πουθένά!! Ευχαριστώ! Το ξέρει κανένας μήπως? Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 πως λέγεται το τραγούδι που λέει:Σωσε με δώσε μου να πιώ το δηλητήριο,ειν η ζωή μου ένα μαρτύριο...?Και ποιός το τραγουδά? «Ρίτα Σακελλαρίου - Σώσε Με» Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διασκευή του που ίσως να ψάχνεις αυτή... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 «Ρίτα Σακελλαρίου - Σώσε Με» Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διασκευή του που ίσως να ψάχνεις αυτή... :) Όχι αυτό έψαχνα!Ευχαριστώ πολύ!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitseuler Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 psaxnw ena track instrumental (xwris lyrics - pleonasmos) einai argo (etsi opws to exw akousei se club), peripou 125bpm mainstream kai fresko psilo breaks me house diathesh tha to xarakthriza kick stis theseis 1-3, snare 2-4 exei ena synthi me ligo delay sto intro pou paizei kai kata th diarkeia tou kommatiou kai einai h "basikh" melwdia... kamia idea? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Thaaaanx guys! Moυ βρήκατε αυτά που με ενδιέφεραν λιγότερο!:lol: lequidian που είσαι να μου βρεις τα 3 υπόλοιπα; :adolf: Δεν πρόκειται! Όταν στα λέω δεν με προσέχεις βρες τα μόνος σου! :chair: Θα σε τυραννήσω πρώτα και μετά! :rocket: :lol: Είναι επιστημονικά αναπόφευκτο να τυραννήσεις τον Τζόνερ..Αντίθετα, γίνεται αντιληπτό μέσα από διεξαγωγή πειραμάτων και ερευνών, πόσο εύκολο είναι να σε τυραννήσει ο ίδιος..:rolleyes: Συνοψίζοντας: 10. The Shortwave Set-Is it any wonder 15. Anneli Drecker-You don't have to change Την επόμενη φορά να έχεις πιο χαμηλά τα ηχεία..:cool: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 kserete pws legete ayto to mp3 kai pios to tragoudaei ???? na to link http://www.sendspace.com/file/lcowd1 thanks honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 kserete pws legete ayto to mp3 kai pios to tragoudaei ???? na to link http://www.sendspace.com/file/lcowd1 thanks Απ'το prince igor είναι η μουσική, αλλα μ'αυτό το sample παραπάνω δε μπορώ να πω :O http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με ορισμενους τιτλους τραγουδιων. Συγκεκριμενα θα ηθελα να διορθωσετε στα σιγουρα λαθη που εχω κανει στο γραψιμο των καλλιτεχνων και ισως των τιτλων. Λοιπον: 1) <Tina Rina - Symphony Of Love> 2) <Is it love - Hellogoodbye> 3) <So sweet - Ayo> 4) <My mind' s eye - Firenia> 5) <Nightmare> (γνωριζει κανεις καλλιτεχνη?) Ευχαριστω προκαταβολικα!!:) Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 5) <Nightmare> (γνωριζει κανεις καλλιτεχνη?) Μήπως λες το Michael Schenker Group - (Never Ending) Nightmare ?? Για δες Ελπίζω να βοήθησα..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Καλημέρα κι από 'μένα :) Άκουσα ένα τραγούδι σε ένα μαγαζί αλλά αυτή τη φορά απέφυγα να κάνω κάποια τραγική και απαράδεκτη ήχογράφιση :lol: γι' αυτό θα σας το περιγράψω. Λοιπόν, το τραγούδι είναι αρκετά παλιό (εώς αρχαίο τολμώ να πω) είναι σε πολύ ήρεμους ρυθμούς και τραγουδάει γυναίκα, με βραχνή φωνή σαν βαριεστημένη. Το μόνο που συγκράτησα από τους στίχους είναι ένα "you should have been a better" man? δεν παίρνω όρκο. Ίσως να λέει και I should μπλα μπλα. Christina απευθύνομαι σ' εσένα κυρίως μιας και έχεις αποδείξει περίτρανα ότι η φαντασία σου "πιάνει" τις περιγραφές μου :happy: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Καλημέρα κι από 'μένα :) Άκουσα ένα τραγούδι σε ένα μαγαζί αλλά αυτή τη φορά απέφυγα να κάνω κάποια τραγική και απαράδεκτη ήχογράφιση :lol: γι' αυτό θα σας το περιγράψω. Λοιπόν, το τραγούδι είναι αρκετά παλιό (εώς αρχαίο τολμώ να πω) είναι σε πολύ ήρεμους ρυθμούς και τραγουδάει γυναίκα, με βραχνή φωνή σαν βαριεστημένη. Το μόνο που συγκράτησα από τους στίχους είναι ένα "you should have been a better" man? δεν παίρνω όρκο. Ίσως να λέει και I should μπλα μπλα. Christina απευθύνομαι σ' εσένα κυρίως μιας και έχεις αποδείξει περίτρανα ότι η φαντασία σου "πιάνει" τις περιγραφές μου :happy: Κοίτα... Τη άλλη φορά με βοήθησε το sample σου κι ας μην ακουγόταν καλά... Αν μπορούσες να το ηχογραφήσεις και τώρα, σε συνδιασμό με την περιγραφή σου θα ήταν πιο εύκολο... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Είναι επιστημονικά αναπόφευκτο να τυραννήσεις τον Τζόνερ..Αντίθετα, γίνεται αντιληπτό μέσα από διεξαγωγή πειραμάτων και ερευνών, πόσο εύκολο είναι να σε τυραννήσει ο ίδιος..:rolleyes: Συνοψίζοντας: 10. The Shortwave Set-Is it any wonder 15. Anneli Drecker-You don't have to change Την επόμενη φορά να έχεις πιο χαμηλά τα ηχεία..:cool: Pffff την amelie την είχα κατεβάσει ήδη. Old news! :jamais Aυτό που μου λείπει τώρα είναι το Record 11 dec 06 18-05-47.mp3. Kάνε παιχνίδι!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Pffff την amelie την είχα κατεβάσει ήδη. Old news! :jamais Aυτό που μου λείπει τώρα είναι το Record 11 dec 06 18-05-47.mp3. Kάνε παιχνίδι!:p anneli johner, anneli, οχι amelie :ρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ξερει κανεις αυτο? http://rapidshare.com/files/13173470/__922___955___953___960____942___967___959___965__01_.amr.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 anneli johner, anneli, οχι amelie :ρ Ένωσα τα 2 n και βγήκε m!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Πώς λέγεται ένα τραγούδι που λέει στο ραφραίν:Σκύλα δε θα σου ξαναμιλήσω...?Κα ποιός το τραγουδάει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Γιάννης Μηλιώκας - Ανοργασμικιά [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Γιάννης Μηλιώκας - Ανοργασμικιά... Tι 'ναι αυτά ρε... Κάψτε τους... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Tι 'ναι αυτά ρε... Κάψτε τους... :p Aφού έτσι είναι το όνομα ρε σύ τι να κάνουμε?:p:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts