Jump to content

2o MyPhone Meeting 2006 στη Θεσσαλονίκη,15/4/06

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

STERGIOS APO GREVENA ΛΕΩ ΝΑ ΕΘΩ ΚΑΙ ΕΓς ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ BILLAKOS:O

Και να είσαι σίγουρος ότι όσοι συνεχίζουμε και στην ταβέρνα περνάμε καλύτερα ;)

κωστα ελα θα ειναι και ο ΚΙΑΜΟΣ!

Ποιός θα είναι; δεν τον θέλω! Εγώ Θέλω Πέγκυ

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

• Απαντήσεις 226
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

την βανδη θα φερω και δεν θα το πιστευεται! :secret:

Never Give Up:!:

Join friend!

αν και στη video call είπα ότι θα έρθω σίγουρα...τώρα λέω ότι ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.

και καταθέτω την απολογία μου:

στήνουμε wifi στο Βόλο και μπορεί να πρέπει να πάω στη Λάρισα κάποια από αυτές τις μέρες(πιθανότατα Σάββατο,αυτό του meeting)για να παρακολουθήσω στήσιμο κάποιου κόμβου ή να αρχίσω να φτιάxνω στο Βόλο το δικό μου "στίγμα" του δικτύου:O

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να έρθω αλλά αν δεν έρθω θα έχω ανταπόκριση εικόνας+ήχου,σωστά Πέτρο; :D Θέλω να έρθω...Ειλικρινά;) Θα προσπαθήσω να τα βολέψω όλα!

Ωραια λεω να ερθω και εγω στη συναντηση,τωρα βεβαια δεν πολυγραφω αλλα θελω να ειμαι παρον,αμα ειναι και κανενας τεχνικος της ΤΙΜ ακομη καλυτερα λεμε τωρα:D

Μιχαλη θα σε παρω τηλεφωνω αν ειναι να συννενοηθουμε,ΖΗΤΩ Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ :cool:

Αν ήταν ενα δεκαήμερο μετά θα ερχόμουν αλλα προς το παρόν είμαι Πράγα :/

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Μετα απο ευγενικη προσκληση (...:chair: :whip: ) συγκεκριμενου υψηλοβαθμου μελους του φορουμ (:whistle: :p ), πιθανως θα αυξησω και εγω τις παρουσιες μου στα meetings κατα μια!

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

αντε ωραια!!!!!! θα τα πουμε εκει!!!

χαμος θα γινει παλι!!!

θα τσουγκρισουμε και αυγα ΤΙΜ! :p

Join friend!

Πού θα πάμε για μάσα μετά; Θα πρότεινα Ούζου μέλαθρον αλλα Σαββατιάτικα θα γίνεται της Πόπης..

Άν έρθουν όλοι θα χρειαστούμε γήπεδο. Της Τούμπας κατά προτίμηση.:)

Μετα απο ευγενικη προσκληση (...:chair: :whip: ) συγκεκριμενου υψηλοβαθμου μελους του φορουμ (:whistle: :p ), πιθανως θα αυξησω και εγω τις παρουσιες μου στα meetings κατα μια!

Ρε ψάρακλα λίαν καλώς έβγαλες?:up:

oooo..τιμη μας..φιλε πνμεδμ :)

Ετσι σας θελω! να δειχνετε σεβασμο στον πτυχιουχο! :lol: :p

Ρε ψάρακλα λίαν καλώς έβγαλες?:up:

Σσσσσσ...:secret: Μην το πουμε και παραεξω και μας περασουν και για :geek: ! :p Αντε και στα δικα σου! ;)

Πού θα πάμε για μάσα μετά; Θα πρότεινα Ούζου μέλαθρον αλλα Σαββατιάτικα θα γίνεται της Πόπης..

Και δεν γινεται και να κλεισεις τραπεζι εκει, απο ο,τι εμαθα προσφατως! :down: Ας παμε πρωτα για το καφεδακι να δουμε και ποσοι θα μαζευτουμε, και μετα βρισκουμε και για φαγητο! :cool:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Στο προηγούμενο meeting πόσοι είχαν πάει;

ε δεν θα ειμασταν 15 ατομα...

Join friend!

Ωραια λεω να ερθω και εγω στη συναντηση,τωρα βεβαια δεν πολυγραφω αλλα θελω να ειμαι παρον,αμα ειναι και κανενας τεχνικος της ΤΙΜ ακομη καλυτερα λεμε τωρα:D

Μιχαλη θα σε παρω τηλεφωνω αν ειναι να συννενοηθουμε,ΖΗΤΩ Η ΤΙΜ ΕΛΛΑΣ :cool:

Θα σε πάρω αύριο Δημήτρη!

Δε θα υπάρχει τεχνικός πιθανότατα...Πήγαινε στο meeting της Αθήνας,θα βρεις μπόλικους:D Απλά θα έχουμε χορηγίες,σαν τους Ολυμπιακούς και εμείς...

Τελικά μάλλον θα έρθω(κατά 90%,δε νομίζω να μου τύχει κάτι τόσο τρανταχτό) Θα επικοινωνήσω και με p_k.

Αν θα ανέβω Θεσσ θα έρθω με παρέα από Βόλο(αν έρθουν και άλλοι εκτός myphone πειράζει; :p ) επομένως δε θα είμαι μόνος μου(βασικά και αυτό σκεπτόμουν πολύ,άσχετα με τις δουλειές που είχα)

καλη η ιδεα σου...

με διπλασιασμο της πρωτης καρτας ανανεωσης!!!

μηπως δεν ξερουν που ακριβως ειναι τα κουκου και πρεπει να τους πουμε οτι ειναι λιγο πιο κατω απο το ΤΙΜ αριστοτελους? (εχει και ομπρελες)

Εμένα ποιος θα με βοηθήσει να το βρώ; Υπάρχει ακριβές σημείο;!; Διασταύρωση δρόμων;;; Θα έχω το LG U8210 στην περίπτωση που χαθώ να μου δείξετε που είστε και που θα είμαι εγώ για να γελάσω...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα ποιος θα με βοηθήσει να το βρώ; Υπάρχει ακριβές σημείο;!; Διασταύρωση δρόμων;;; Θα έχω το LG U8210 στην περίπτωση που χαθώ να μου δείξετε που είστε και που θα είμαι εγώ για να γελάσω...

Ε μα είναι δυνατόν να χαθείς; θα κάνεις μια βιντεοκλήση και θα μας βρεις ;) Αν έρθεις Θεσσαλονίκη πάρε τηλ να σου πω πως θα μας βρεις :)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...