billakosss Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 να ξερεις οτι ολοι οι δρομοι θα οδηγουν....στο meeting του Myphone!!οποτε δεν χανεσαι! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Αντε να μαζευτειτε πολλοι!!!Και αν μπορεσω θα ερθω και εγω... Με την ευκαιρια Nrg χρονια σου πολλα και να τα εκατοστησεις!!!! http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Θα επικοινωνήσω και με p_k. Εμένα ποιος θα με βοηθήσει να το βρώ; Μιχάλη, αν ανέβεις θα συννενοηθούμε και θα πάμε μαζί ;) Καιρό έχουμε να τα πούμε από κοντά (από την περίοδο της Έκθεσης) :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Μιχάλη, αν ανέβεις θα συννενοηθούμε και θα πάμε μαζί ;) Καιρό έχουμε να τα πούμε από κοντά (από την περίοδο της Έκθεσης) :) παιδια θα'μαι και γω μαζι σας δεν νομιζω να σας πειραζει! :p Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 παιδια θα'μαι και γω μαζι σας δεν νομιζω να σας πειραζει! :p Ωραία! Θα πάμε παρέα στο meeting! :) Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Α, που 'σται; Δεν θα έχω την φωτογραφική μαζί μου, την πήρε ο μικρός ο bro μου στην 7ήμερη του σχολείου του. Οπότε κάποιος άλλος θα κάνει τον φωτογράφο :p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 δεν πειραζει...ολο και καποιος θα εχει.. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Θα είμαι και εγώ εκεί!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Θα είμαι και εγώ εκεί!:D ΕΛΑ ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ φερε και τιποτα προγραμματα! και αν μπορεις να μου τα στειλεις και απο το δικο σου ακομα καλυτερα! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Α, που 'σται; Δεν θα έχω την φωτογραφική μαζί μου, την πήρε ο μικρός ο bro μου στην 7ήμερη του σχολείου του. Οπότε κάποιος άλλος θα κάνει τον φωτογράφο :p krima...toso kalo fotografo na mas bgazei alla anti allon pou 8a ksanavroume?:rolleyes: fotografe olh thn texnh sou na baleiiiiiiiiiiis :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 oooooooo johner ..τωρα αλλαζει το πραμα..:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Α, που 'σται; Δεν θα έχω την φωτογραφική μαζί μου, την πήρε ο μικρός ο bro μου στην 7ήμερη του σχολείου του. Οπότε κάποιος άλλος θα κάνει τον φωτογράφο :p θα τον κάνω εγώ:superman: ρε σκουλικάκι χρόνια πολλά!!!!!(κέρασμα το Σάββατο έτσι;;;:shifty:) defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 παντως απ οτι μου φαινετε..ο nrg θελει να αποφυγει το κερασμα...(τελευταιο του ποστ στις 4 το πρωι,αυτο τα εξηγει ολα :D :lol:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 ΕΛΑ ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ φερε και τιποτα προγραμματα! και αν μπορεις να μου τα στειλεις και απο το δικο σου ακομα καλυτερα! Πες μου και τι συσκευή έχεις να εξοπλιστώ αναλόγως!:p Θα γίνουν σοβαρά κουμάντα πάντως, don'worry.:D H ώρα πάντως δεν είναι και ό,τι καλύτερο για σάββατο. Κατά τις 7 σκάνε μύτη καγκουροπιπινοπαρέες και γεμίζουν τα πάντα στο κέντρο.:heat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Πες μου και τι συσκευή έχεις να εξοπλιστώ αναλόγως!:p Θα γίνουν σοβαρά κουμάντα πάντως, don'worry.:D H ώρα πάντως δεν είναι και ό,τι καλύτερο για σάββατο. Κατά τις 7 σκάνε μύτη καγκουροπιπινοπαρέες και γεμίζουν τα πάντα στο κέντρο.:heat: S100 φιλε! αν ειναι γεματο εμεις θα κατσουμε σ'ενα παγκακι! :p κανονησα και με την ΕΜΥ να εχει καλο καιρο Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 bilake πες και σε μενα το τηλ ρε να κανονησω την ΕΜΥ για την μονοημερη που θα παμε..μην βρεχει εχει ομιχλες κτλ και μας βγει ξινη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 oooooooo johner ..τωρα αλλαζει το πραμα..:D Φέρε πιπίνια φίλες σου. Θα σκορπίσω έρωτα εκείνη τη μέρα!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 krima...toso kalo fotografo na mas bgazei alla anti allon pou 8a ksanavroume?:rolleyes: fotografe olh thn texnh sou na baleiiiiiiiiiiis Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Σ ΕΔΩ. Καλημερα σε ολη την παρεα και απο μενα. Αν με δεχεστε στην παρεα σας, πιθανοτατα να σκασω μυτη. Υ.Γ. Υπαρχει και φοβερο ταβερνειο με καλο φαγητο και κρασι... απο Αγιο Ορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ο Σ ΕΔΩ. Καλημερα σε ολη την παρεα και απο μενα. Αν με δεχεστε στην παρεα σας, πιθανοτατα να σκασω μυτη. φυσικα και σε δεχομαστε! τι ερωτηση ειναι τουτη?? Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 ki egw psinome na er8w alla den kserw kanenan kai kollaw ligo :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Συνέλθετε ρεεεε :D Εμείς νομίζετε γνωριζόμασταν πριν το 1ο meeting; :cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Συνέλθετε ρεεεε :D Εμείς νομίζετε γνωριζόμασταν πριν το 1ο meeting; :cool: Hostolis άσε τα χαζά. Γιατί δεν λες οτι πήγαινες στο ίδιο σχολείο με τον bilakosssssss? Και τι έγινε που δεν μας ξέρετε? Δηλαδή όσους γνωρίσατε στην ζωή σας, φτάνει? Δεν θα γνωρίσετε άλλους? Πάρτε το αλλιώς. Με μια πολύ απλή συγκέντρωση θα γνωρίσετε όλα τα άτομα της Θεσσαλονίκης τα οποία μόλις τα βλέπετε θα ξέρετε να αλλάζετε πεζοδρόμιο. Που θα ξαναβρείτε τέτοια ευκαιρία? Count me in dudes (οχι 100% γιατί το Σαββάτο έρχεται το καρντάσι από την Αγγλία και δεν ξέρω ακόμα τι ώρα). MYPHONE MEETING RULEZ Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 γεια σου hostoli συμμαθητη!!! :lol: :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Αυτή τη φορά δε θα έχουμε λίστα με αυτούς που θα έρθουν και τα ποσοστά κατά ποσό είναι σίγουρο ότι θα έρθουν; Υ.Γ. Γεια σου Billakosss συνάδελφε :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Αυτή τη φορά δε θα έχουμε λίστα με αυτούς που θα έρθουν και τα ποσοστά κατά ποσό είναι σίγουρο ότι θα έρθουν; Υ.Γ. Γεια σου Billakosss συνάδελφε :p ειναι πολυ δυσκολο οι bookers να βγαλουν ποσοστα! λαικο προσκηνημα θα γινει στην Αριστοτελους!! Υ.Γ γεια σου και σενα! :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts