Jump to content

Ο Σκάι εκπέμπει ξανά

man24s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μηπως ξέρει κανεις πως λέγεται το τραγουδι που ακούγεται οταν κάνει σύνδεση με τις webcams σε διάφορα μέρη του κόσμου??

• Απαντήσεις 195
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κ εγω αυτο ψαχνω

με χαλαρωνει πολυ αυτο το τραγούδι!! Τι είδος μουσικής θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι αυτο?

Πολύ καλο και το punk'd! Το δείχνει κάθε απογευμα στις 4 περίπου

Τα ειδα και εγω τα MTV Awards με υποτιτλους και δεν το πίστευα!!! Λέτε να σημαίνει κάτι??????

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Έχω την εντύπωση ότι στον ΣΚΑΪ έχουν πάρει το μήνυμα, και απλώς τώρα εξαντλούν το μεταγλωτισμένο υλικό που έχουν. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός ότι οι σειρές που ξεκίνησαν από την αρχή της χρονιάς είναι μεταγλωτισμένες, ενώ τα shows και οι σειρές που άρχισαν τώρα πρόσφατα (π.χ. MTV & Emmy Awards, CSI) είναι με υπότιτλους! :)

;) Αφου παιρνουν τα μηνυματα μας πιθανοτατα να πω ενα μπραβο για τον αναμεταδοτη στην Αλεξανδρουπολη... Πολυ καθαρη συχνοτητα και καλο σημα

τα emmy τα ειχαν μεταδωσει στην αρχη που ειχαν σημα.

λιγες μερες μετα την μεταδοση τους(στις ΗΠΑ) τα ειχαν προβαλει(στην Ελλαδα).

τοτε ηταν μεταγλωτισμενα σε στυλ σχολιασμου απο εναν

γνωστο κριτικο του κινηματογραφου(το ονομα μου διαφευγει-μη πεταξω λαθος ονομα).

και τωρα τα ξαναεβαλαν λογω γιορτων

και τωρα τα ξαναεβαλαν λογω γιορτων

Με υπότιτλους κανονικά, και στην αγγλική! Μου άρεσε πολύ το show αυτό! :happy:

Δες το προγραμμα εδω skai.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ το ντοκιμαντερ που έδειξε το σκαι ''life of cats''?

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς...

Επαρχια πιανει πουθενα καλα?Εδω στη λαρισα πιανει πολυ χαλια.
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Για όσους δεν το ξέρουν, ο ΣΚΑΪ εκπέμπει και δορυφορικά, ελεύθερα και ΟΧΙ κωδικοποιημένα σαν κάτι άλλους έξυπνους, στον Hellas Sat 39E. Οπότε όποιος δεν μπορεί να "πιάσει" με τίποτα, μπορεί αν θέλει να καταφύγει στη λύση του ταψιού! :)

Επαρχια πιανει πουθενα καλα?Εδω στη λαρισα πιανει πολυ χαλια.

Επεκτείνετε σταδιακα σε ολόκληρη την Ελλάδα! Ελαχιστες περιοχές δεν πιάνουν τώρα πια..

Και το http://www.skai.gr παρα πολυ ενημερωμένο site!!

Εγώ στο Βόλο μόλις σήμερα το βρήκα κάνοντας αναζήτηση, καθώς έμαθα ότι ξαναεκπέμπει τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη

*deleted* (spoke too fast)

Edit: lol... τελικά πιάνουμε και Πάτρα το ΣΚΑΙ, μόλις συντονίστηκα με το DScaler

Έχεις βρει τρόπο να κρατάει τη ρύθμιση σε 16:9 μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι;

Έχεις βρει τρόπο να κρατάει τη ρύθμιση σε 16:9 μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι;

Sthn o8onh tou Dscaler: Deksi klik -> Settings -> "Save Settings per channel" (check)

-(isws xreiastei na kleiseis kai na ksanaanoikseis to Dscaler endiamesa)-

Sth syxnothta tou SKAI: Deksi klik -> Aspect Ratio -> 16:9 anamorphic.

Kai eisai ok logika. Se emena douleuei kai to krataei (kai mono gia to sygkekrimeno kanali 'h px gia osa orisw diaforetiko aspect ratio). (ekdosh 4.1.15)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Μα έτσι ακριβώς τα έχω (4.1.15 κι εγώ), αλλά δεν το κρατάει :worry:

Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλα επιμένει να γυρνάει και τα άλλα κανάλια σε 16:9...

θα είχε νόημα να σου στείλω το δικό μου dscaler.ini ?

Απο ό,τι θυμάμαι είχα πειράξει κάποια πράγματα στο ini αλλά μετά τα αναίρεσα (δηλαδή δεν έκανα τελικά αλλαγές εκεί) (Το Dscaler τώρα με το "Save settings per channel" το αλλάζει συνεχώς ανάλογα με το κανάλι που βλέπω). Επίσης βλέπω ότι ούτε στα Advanced settings πρέπει να πείραξα κάτι σχετικά με το Aspect ratio.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Όχι, άστο καλύτερα γιατί έχω πειράξει πολλές ρυθμίσεις και θα τρομάξω να το σετάρω πάλι :p

Θα παίξω λίγο ακόμα κι αν δε δουλέψει τελικά, το πολύ-πολύ να το γυρίζω κάθε φορά με το χέρι κάθε φορά που θα θέλω να παρακολουθήσω ΣΚΑΙ.

• 4 weeks later...

καλησπέρα δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλα το σκάι έβγαλε την μεταγλώττιση από μερικές εκπομπές...

αυτές που είδα ήταν το mythbusters και το junkyard wars στα οποια και βάλανε υπότιτλους:D

ελπίζω να δούμε και τις υπόλοιπες...;)