iasonas Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Παιδια μηπως ξέρει κανεις πως λέγεται το τραγουδι που ακούγεται οταν κάνει σύνδεση με τις webcams σε διάφορα μέρη του κόσμου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 κ εγω αυτο ψαχνω Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 κ εγω αυτο ψαχνω με χαλαρωνει πολυ αυτο το τραγούδι!! Τι είδος μουσικής θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι αυτο? Πολύ καλο και το punk'd! Το δείχνει κάθε απογευμα στις 4 περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 απαντησα στο soundtracks Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Τα ειδα και εγω τα MTV Awards με υποτιτλους και δεν το πίστευα!!! Λέτε να σημαίνει κάτι?????? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Έχω την εντύπωση ότι στον ΣΚΑΪ έχουν πάρει το μήνυμα, και απλώς τώρα εξαντλούν το μεταγλωτισμένο υλικό που έχουν. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός ότι οι σειρές που ξεκίνησαν από την αρχή της χρονιάς είναι μεταγλωτισμένες, ενώ τα shows και οι σειρές που άρχισαν τώρα πρόσφατα (π.χ. MTV & Emmy Awards, CSI) είναι με υπότιτλους! :) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ;) Αφου παιρνουν τα μηνυματα μας πιθανοτατα να πω ενα μπραβο για τον αναμεταδοτη στην Αλεξανδρουπολη... Πολυ καθαρη συχνοτητα και καλο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Eκτός απο το csi, ξέρετε ποια άλλη σειρά (αν υπαρχει) μεταδιδεται κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 τα emmy τα ειχαν μεταδωσει στην αρχη που ειχαν σημα. λιγες μερες μετα την μεταδοση τους(στις ΗΠΑ) τα ειχαν προβαλει(στην Ελλαδα). τοτε ηταν μεταγλωτισμενα σε στυλ σχολιασμου απο εναν γνωστο κριτικο του κινηματογραφου(το ονομα μου διαφευγει-μη πεταξω λαθος ονομα). και τωρα τα ξαναεβαλαν λογω γιορτων Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 και τωρα τα ξαναεβαλαν λογω γιορτων Με υπότιτλους κανονικά, και στην αγγλική! Μου άρεσε πολύ το show αυτό! :happy: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 το pimp my ride καθε ποτε το εχει και τι ωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δες το προγραμμα εδω skai. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ το ντοκιμαντερ που έδειξε το σκαι ''life of cats''? Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Επαρχια πιανει πουθενα καλα?Εδω στη λαρισα πιανει πολυ χαλια. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Για όσους δεν το ξέρουν, ο ΣΚΑΪ εκπέμπει και δορυφορικά, ελεύθερα και ΟΧΙ κωδικοποιημένα σαν κάτι άλλους έξυπνους, στον Hellas Sat 39E. Οπότε όποιος δεν μπορεί να "πιάσει" με τίποτα, μπορεί αν θέλει να καταφύγει στη λύση του ταψιού! :) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Επαρχια πιανει πουθενα καλα?Εδω στη λαρισα πιανει πολυ χαλια. Επεκτείνετε σταδιακα σε ολόκληρη την Ελλάδα! Ελαχιστες περιοχές δεν πιάνουν τώρα πια.. Και το http://www.skai.gr παρα πολυ ενημερωμένο site!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εγώ στο Βόλο μόλις σήμερα το βρήκα κάνοντας αναζήτηση, καθώς έμαθα ότι ξαναεκπέμπει τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 *deleted* (spoke too fast) Edit: lol... τελικά πιάνουμε και Πάτρα το ΣΚΑΙ, μόλις συντονίστηκα με το DScaler Έχεις βρει τρόπο να κρατάει τη ρύθμιση σε 16:9 μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Έχεις βρει τρόπο να κρατάει τη ρύθμιση σε 16:9 μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι; Sthn o8onh tou Dscaler: Deksi klik -> Settings -> "Save Settings per channel" (check) -(isws xreiastei na kleiseis kai na ksanaanoikseis to Dscaler endiamesa)- Sth syxnothta tou SKAI: Deksi klik -> Aspect Ratio -> 16:9 anamorphic. Kai eisai ok logika. Se emena douleuei kai to krataei (kai mono gia to sygkekrimeno kanali 'h px gia osa orisw diaforetiko aspect ratio). (ekdosh 4.1.15) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Μα έτσι ακριβώς τα έχω (4.1.15 κι εγώ), αλλά δεν το κρατάει :worry: Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλα επιμένει να γυρνάει και τα άλλα κανάλια σε 16:9... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 θα είχε νόημα να σου στείλω το δικό μου dscaler.ini ? Απο ό,τι θυμάμαι είχα πειράξει κάποια πράγματα στο ini αλλά μετά τα αναίρεσα (δηλαδή δεν έκανα τελικά αλλαγές εκεί) (Το Dscaler τώρα με το "Save settings per channel" το αλλάζει συνεχώς ανάλογα με το κανάλι που βλέπω). Επίσης βλέπω ότι ούτε στα Advanced settings πρέπει να πείραξα κάτι σχετικά με το Aspect ratio. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Όχι, άστο καλύτερα γιατί έχω πειράξει πολλές ρυθμίσεις και θα τρομάξω να το σετάρω πάλι :p Θα παίξω λίγο ακόμα κι αν δε δουλέψει τελικά, το πολύ-πολύ να το γυρίζω κάθε φορά με το χέρι κάθε φορά που θα θέλω να παρακολουθήσω ΣΚΑΙ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Το κόψανε το "ΣΚΑΙ στάδιο"?? Χτες και σήμερα δεν το είδα να μεταδίδεται παντος... Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 την ιδια ερωτηση ειχα να κανω και εγω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 καλησπέρα δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλα το σκάι έβγαλε την μεταγλώττιση από μερικές εκπομπές... αυτές που είδα ήταν το mythbusters και το junkyard wars στα οποια και βάλανε υπότιτλους:D ελπίζω να δούμε και τις υπόλοιπες...;) Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts