geofil Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Εξαρτάται τι διαβάζω. Θα πρέπει να είναι κάτι αρκετά βαρετό για να νυστάξω. Αν είναι κάτι ενδιαφέρον δεν πιάνει το κόλπο. Σε μένα τουλάχιστον. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 συνήθως σηκώνομαι απο το κρεβάτι κάνω κανένα τσιγαράκι ή βάζω ενα κρασάκι,τωρα αν έχω κάτι που με απασχολεί και δεν μπορώ να κοιμηθώ ολο και κάποιον ξυπναω σπιτι να το συζητήσω και μετα χαλαρωνω . μου έχει τύχει με πρόβλημα που με απσχολεί να εχω να κοιμηθώ 3 μέρες τελικά τα κατάφερα με βοήθεια ηρεμιστικού. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 συνήθως σηκώνομαι απο το κρεβάτι κάνω κανένα τσιγαράκι ή βάζω ενα κρασάκι,τωρα αν έχω κάτι που με απασχολεί και δεν μπορώ να κοιμηθώ ολο και κάποιον ξυπναω σπιτι να το συζητήσω και μετα χαλαρωνω . μου έχει τύχει με πρόβλημα που με απσχολεί να εχω να κοιμηθώ 3 μέρες τελικά τα κατάφερα με βοήθεια ηρεμιστικού. Δηλαδή αν έχεις κάποιο πρόβλημα ξυπνάς κάποιον, του το φορτώνεις και μετά πας για ύπνο. Να το δοκιμάσω. Αυτός κοιμάται μετά;:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 οποτε με επιαναν αυπνιες καλουσα μια φιλη μου στο τηλ και με επερνε ο υπνος μιλαμε μιλουσε τοσο πολυ που βαριοσουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Δηλαδή αν έχεις κάποιο πρόβλημα ξυπνάς κάποιον, του το φορτώνεις και μετά πας για ύπνο. Να το δοκιμάσω. Αυτός κοιμάται μετά;:) Πρόβλημα του! :whistle: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Δηλαδή αν έχεις κάποιο πρόβλημα ξυπνάς κάποιον, του το φορτώνεις και μετά πας για ύπνο. Να το δοκιμάσω. Αυτός κοιμάται μετά;:) συνήθως ξυπνάω τη μανούλα μου κάπως ετσι: "μαμα...μανουλιτσα...δεν μπορω να κοιμηθω..." "τι εχεις παιδακι μου τετοια ωρα?το φαντασμα κάνεις" "σηκω να σου πω γιατι δεν ειμαι καλα" ε αμα ακουει ετσι σηκωνεται και μαζι και ο πατερας μου γιατι εχει ξυπνησει μετα απο τη συζητηση.τον οποιο διωχνουμε για να πουμε τα γυναικεια μας και φωναζει"δεν φτανει που με ξυπνησατε τωρα λετε δεν πας για υπνο?" αφου λοιπον ειμαστε και οι 3 ξυπνιοι μεσα στη νυχτα τα λεμε, κανουμε και κανα τσιγαρακι και μετα κοιμομαστε, ο μονος που δεν ξυπναει ειναι ο αδερφος μου και μας βριζει αμα κανουμε φασαρια. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 οποτε με επιαναν αυπνιες καλουσα μια φιλη μου στο τηλ και με επερνε ο υπνος μιλαμε μιλουσε τοσο πολυ που βαριοσουν :p να μας δωσεις το τηλ της αμα εχουμε αυπνιες .... Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 οποτε με επιαναν αυπνιες καλουσα μια φιλη μου στο τηλ και με επερνε ο υπνος μιλαμε μιλουσε τοσο πολυ που βαριοσουν :p Και με το που έπαιρνες τον επόμενο λογαριασμό κοβόντουσαν οι αυπνίες μαχαίρι.:lol: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 Και με το που έπαιρνες τον επόμενο λογαριασμό κοβόντουσαν οι αυπνίες μαχαίρι.:lol: οχι ποτε δεν μιλησα πανω απο 5 λεπτα για αυτο ακριβως τον λογο:p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παλι αυπνιες...τι να κανω?εχω δοκιμασει πολλα...μπαινω στο νετ, ανοιγω τηλεοραση κανω και ενα ροφημα μηπως χαλαρωσω και κοιμηθω αλλα τζιφος. Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παλι αυπνιες...τι να κανω?εχω δοκιμασει πολλα...μπαινω στο νετ, ανοιγω τηλεοραση κανω και ενα ροφημα μηπως χαλαρωσω και κοιμηθω αλλα τζιφος. Καμια ιδεα κανεις? λαθος ροφημα πινεις.δοκιμασε ενα τσαι βαλεριανας..και σε 10 λπετακια θα εισια στο κρεβατι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παλι αυπνιες...τι να κανω?εχω δοκιμασει πολλα...μπαινω στο νετ, ανοιγω τηλεοραση κανω και ενα ροφημα μηπως χαλαρωσω και κοιμηθω αλλα τζιφος. Καμια ιδεα κανεις? Πιες ζεστο προς χλιαρο γαλα,εγω παντως αν ειμαι χουχουλιασμενος κατω απο τα σκεπασματα με το που ανοιξω TV,και τωρα να ξυπνησα,ξανακοιμαμαι. Ο υπνος θελει ζεστα ποδια το ειχα σε κατι δοκιμαντερ δοκιμασε και με χοντρες καλτσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Πιες ζεστο προς χλιαρο γαλα,εγω παντως αν ειμαι χουχουλιασμενος κατω απο τα σκεπασματα με το που ανοιξω TV,και τωρα να ξυπνησα,ξανακοιμαμαι. Ο υπνος θελει ζεστα ποδια το ειχα σε κατι δοκιμαντερ δοκιμασε και με χοντρες καλτσες. OMFG Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ αν φοράω κάλτσες.Τι παπατζιλίκια είναι αυτά ?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Δεν τα λεω εγω!!! Η επιστημη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Κι εγώ,αν φοράω κάλτσες,δε μπορώ να κοιμηθώ καθόλου...Κι αυτές τις μέρες δε μπορώ να κοιμηθώ εύκολα,και γυρνάω σαν το φάντασμα στο σπίτι!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Κι αυτές τις μέρες δε μπορώ να κοιμηθώ εύκολα,και γυρνάω σαν το φάντασμα στο σπίτι!! Ομοιοπαθεις...τι πικρα και αυτη βρε παιδι μου.Και ολη μερα ειμαι πτωμα και κουτουλαω :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
statirakos Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ΠΑΙΖΩ PC Η PLAYSTATION 2..... MERIKES FORES KANΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ CHAT... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Ή σερφάρω από το pc μου, ή χώνομαι κάτω από το πάπλωμα ακούγοντας ράδιο και σερφάροντας ταυτόχρονα από το κινητό μου:D Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Εγω θυμάμαι το καλοκαίρι που δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την ζέστη, είχα βρεί κάτι mp3 με διάφορους ήχους. Εβαζα έναν ήχο (σε Repeat) που ακουγόταν βροχή, άνεμος και επίσης ακουγόταν ένας θόρυβος σαν να χτυπάει μια λάμπα που κρέμεται από κάπου στον τοίχο. Ήταν λες και ήμουν έξω στην εξοχή και έβρεχε και αυτό με ηρεμούσε, παρόλο που ήταν καλοκαίρι. :p Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Αυτο που διαβασ παραπανω για την καταναλωση τροφης πριν κοιμηθω, μου συμβαινει και μενα και το πιστευω. Οταν εχω αυπνια ή υπερενταση και δε μπορω να κοιμηθω, σηκωνομαι τρωω ισα ισα 3-4 μπουκιες φαγητο και ξαναπεφτω...ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΣΗ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Ρε παιδες οταν εχουμε αυπνιες σημαινει οτι δεν θελουμε να κοιμηθουμε, γιατι λοιπον πρεπει να κανουμε κατι για να μας παρει ο υπνος??? :confused::confused: Εγω προσωπικα εχω συνηθισει εδω και λιγα χρονια να πηγαινω και σερι τις μερες αυπνος, τωρα για το τι κανω εκεινες τις ωρες που δεν κοιμαμε συνηθως η σερφαρω στο ιντερνετ ή διαβαζω κανα βιβλιο ή "παιδευομαι" με κανα προγραμματακι!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Aπο τον Σπαντιδέα Αναστάσιο Ο ύπνος είναι μία από τις βασικότερες και πιο απαραίτητες λειτουργίες του οργανισμού μας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου δίνεται η ευκαιρία στο σώμα μας να αναπαυθεί και στον οργανισμό μας να αναπληρώσει την ενέργεια που χάνεται με τις δραστηριότητες της ημέρας και να αποκαταστήσει τυχόν βλάβες των οργάνων του. Άλλωστε κατά τη διάρκεια του ύπνου εκκρίνεται από τον οργανισμό μας μία σπουδαία ορμόνη, η αυξητική ορμόνη, η οποία είναι υπεύθυνης για την ανάπτυξη των απιδιών (ο ύπνος τρέφει τα παιδιά) αλλά και για την ανανέωση των ιστών. Κακός ύπνος το βράδυ συνήθως συνοδεύεται και από κακή απόδοση και κακή διάθεση την επόμενη ημέρα. Αϋπνία (συνέχεια του κειμένου) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Συμφωνώ με την Φρικούλα...Κακός ύπνος=κακή απόδοση,κακή διάθεση και αυξημένα ποσοστά ατυχημάτων Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Μία είναι η λύση. Γυμναστική πριν πέσω για ύπνο και μια χαρά κοιμάμαι, αμέσως!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Βυθίζομαι στην αγκαλιά του αγοριού μου...:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts