green_85 Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 1, 2006 Το ποιο αστειο S.M.S που εχεις λαβει.... Αν το θυμασαι φυσικα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 "ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ; ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ;" Σε λάθος αριθμό το στείλανε.. :lol: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ecovan Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ? ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ... ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΛΑ?" Προφανώς έκανε λάθος, δε με λένε Μπουμπού κ ορκίζομαι ότι δεν ξέρω κανένα Πανούλη...! Παράθεση Seeing the good meme si tout va si mal... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 den mas milas pleon? giati tis milousa kai apo prin....tin kserw.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 "Εισαι σπιτι?" "Να σε παρω?" :X (τι εννοεί?:p ) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ? ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ... ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΛΑ?" Προφανώς έκανε λάθος, δε με λένε Μπουμπού κ ορκίζομαι ότι δεν ξέρω κανένα Πανούλη...! αλλου αυτά :lol: Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 αλλου αυτά :lol::D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 :D :pημαρτον!! λολλλλ σημερα μου εστειλε ενα φιλαρακι : " ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΡΑΚΟΜΕΛΟ, ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ. " το μπουκαλι ειναι ενα απο τα λιγα που μεινανε απο αυτα που φεραμε απο την 5ημερη που πηγαμε στην κρητη με το λυκειο.. εχω και στο σπιτι ενα ολοκληρο.. μιλαμε ριξαμε τρελα μεθυσια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 "Καρδιά μου, τελικά δεν προλαβαίνω απόψε για νύχια...Θα μου τα κάνεις αύριο;" :blink: :blink: :lol: :lol: προφανώς διάγω διπλή ζωή (είμαι μια διχασμένη προσωπικότητα) και από τη μια είμαι ένας απλός 20χρονος φοιτητής αλλά από την άλλη είμαι μια καταξιωμένη μανικιουρίστα...!!! :cool: :cool: :ninja: :ninja: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 " Εσεις εχετε δωματια που νοικιαζονται? " Οχι βρε ματζιρε, αλλα και να ειχα σιγα μην εδινα σε σενα δωματιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Όχι ακριβώς μήνυμα, αλλά ένα καταλάθος τηλέφωνο στον κολλητό μου: "Εσείς έχετε τα highspeed?" "Ε, όχι δεν είμαστε και τόσο πλούσιοι..." :lol: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Όχι ακριβώς μήνυμα, αλλά ένα καταλάθος τηλέφωνο στον κολλητό μου: "Εσείς έχετε τα highspeed?" "Ε, όχι δεν είμαστε και τόσο πλούσιοι..." :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 ματζιρεΤι σημαίνει αυτό δε το έχω ξανακούσει :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Τι σημαίνει αυτό δε το έχω ξανακούσει :confused: ματζίρης= γυφτος/ υπερβολικα τσιγγουνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 "τελειώνω!!" απο μία φίλη μου που τελικά τέλειωνε τη δουλειά και ένα άσχετο "σε ψάχνω" (???????) Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Χρόνια πολλά! Τράβα γ...σου τώρα! Μη πας σχολείο αύριο, έλα να τα πιούμε με τον Χριστό και την Παναγία, και γαμώ τα άτομα! αυτά μπορώ να θυμηθώ τώρα. :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 "Εμεινα στην Αττικη οδο ελα να με φορτωσεις!!" Ποια εγω καλε μου ανθρωπε?:worry: Σιγουρα εγινε λαθος διοτι εγω ειμαι Θεσσαλονικη και μου ειναι λιγακι δυσκολο να τον ...... φορτωσω!!!!Τι ειμαι καλε γερανος???:lol: Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 kapoio la8os kaneis eno den exo steilei kanena sms geia sou!me lene hlia kai de mporo na koimh8o.8es na milame me sms? to phra ena bradu eno eimoun ekso gyro stis 2 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 πριν απο λιγο.... "Ελα η Ανδριαννα ειμαι.:blink: το δικο μου εκλεισε απο μπαταρια, ειμαι με την Ελιζα, εχουμε γινει μουσκεμα, μεχρι τα γονατα, χρειαζομαστε πρωτες βοηθειες, ερχομαστε απο το σπιτι σου! ελπιζω να μην εφαγες ακομα, θα παραγειλουμε και θα δουμε το χθεσινο DVD. ενταξει κοριτσακι;":lol: Ελατε....ελατε κοριτσια σας περιμενω...:p :p :p :p Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Έπρεπε να απαντήσεις: "Κορίτσια, έχω έρθει σε ένα άλλο σπίτι. Ελάτε απο εδώ!" Και να τους δώσεις μια διεύθυνση κοντά στο σπίτι σου! :lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 τι φορας απο κατω?.... απο υπηρεσιακο τηλεφωνο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 τι φορας απο κατω?.... απο υπηρεσιακο τηλεφωνο..... Kourash vlepw... :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Kourash vlepw... :lol: :p ασε και το θεμα ειναι οτι ο γιος του διοικητη το εστειλε προφανως λαθος αλλα τι να του πεις? 18 ηταν και τα εχει με ενα μπαζο και νομιζει πως ειναι η καλυτερη του κοσμου μπαζο στα δικα μου στανταρ πρεπει να την βλεπεις απο 5 χιλιομετρα μακρυα και να την μυριζεις απο 20 μιλια μακρυα:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 "τελειώνω!!" απο μία φίλη μου που τελικά τέλειωνε τη δουλειά και ένα άσχετο "σε ψάχνω" (???????) :lol: :lol: :lol: :p :p :D :rolleyes: :rolleyes: ΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑ ΕΛΙΩΩΩΩΣΑΑΑΑΑΑΑ :p :p Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 δεν μου ερχεται καποιο συγκεκριμενο , αλλα η μητερα μου ειχε στειλε ενα sms αυτο που ελεγε "καποιος εχει εξαφανιστει,καποιος δεν στελνει ουτε ενα sms,εισαι ο πιο αδυναμος κρικος"καπως ετσι τελοσπαντων σε ολο τον καταλογο:lol: και αλλη μια φορα ηθελε να στειλει σε εμενα"κοριτσακι μου σε αγαπω πολυ"αλλα το εστειλε στον αδερφο μου:lol: :lol: εγω αμα καποιος εχει καιρο να επικοινωνησει μαζι μου του στελνω"?"σκετο;) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts