Ecovan Δημοσιεύτηκε March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 31, 2006 Ερώτηση για χρήστες MSN... Ποιο προσωπικό μήνυμα έχετε δίπλα στο username σας?? Παράθεση Seeing the good meme si tout va si mal... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 για υπογραφή-nickname λες;;; ότι κάτσει...αναλόγως την διάθεση...τις σειρές που βλέπουμε και τα αθλητικά δρώμενα. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.1.2818/hifi/timhellas/int; Nokia 6230; en; U; ssr)) "ola sk@t@..." ataka tou tzimi panousi... :-D megali kouventa... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 I live You! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 xbox360 rulezzz Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Καλημέρα...:happy: Ό,τι κλειδώνει , ξεκλειδώνει (Κέβιν Μίτνικ) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 τίποτα! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 56k :( Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Πολλά και διάφορα... Ειδικά από την στιγμή που ο messenger μου αποφάσισε να μην θυμάται τα comments μου, βάζω διαφορετικά σχεδόν κάθε φορα... Αυτή τη στιγμή υπάρχει το " I Beta Tested Your Girlfriend " :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Παλια αλαζα καθε 2-3 μερες και εβαζα το "αποκοριφομα" των στοιχων καπιου τραγουδιου που μου κολουσε για καπιον λογο αυτην την περιοδω. Τωρα το εχω ξεχασμενω εδω και καιρο στο "Heaven sure aint made for me to be" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 "Meraklis56" η το καθε τραγουδι που παιζει απτο winamp αυτοματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Το ποτηρακι του μαρτίνι που εχει γιατι ετσι ειναι το επιθετο μου :):):X Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Εμείς του '60 οι εκδρομείς... (τραγούδι του Σαββόπουλου για όσους δεν το ξέρουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Goodmorning Vietnam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 εγω ειχα βαλει το: the difference between a man and a boy is the size of the toy ... α κατι ασχετο οταν συνδεομαι στο ιντερνετ ενω εχω κλειστο το msn συνδεεται σε μια ιστοσελιδα και ανοιγει αυτοματα πως μπορω να το απενεργοποιησω και να μπαινω μονο οποτε θελω εγω και να μην συνδεεται αυτοματα; σορυ για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 aaa ta allazo suxna..sxedon ka8hmerina eos shmera eixa to "allos mal@k@s gia th barka mas" shmera to allaksa se "xronia polla" kai ayrio 8a do ti 8a balo Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Be aware of JimmyS^ :P Αυτο εχω! Τα λεει ολα ! :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Live for dancing ! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Πολλά και διάφορα... Ειδικά από την στιγμή που ο messenger μου αποφάσισε να μην θυμάται τα comments μου, βάζω διαφορετικά σχεδόν κάθε φορα... Αυτή τη στιγμή υπάρχει το " I Beta Tested Your Girlfriend " :p Editαρω: http://msig.h-master.net/iw2m/w2m/S1RHC.png Disclaimer: Μερικές φορές (ανάλογα με τα κέφια μου) το περιεχόμενο του προσωπικού μου μηνύματος μπορεί να θεωρηθεί άσεμνο/προσβλητικό αν και συνήθως είναι απλώς κάτι αστείο που δεν προσβάλει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Why don’t you just get out of my life now? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 ^^ Το παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Τσετσένικο heavy metal ftw. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 h mikrh orka kinduneuei...elate na th sosoume!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 ..εμπρός στον έτσι που χάραξε ο τέτιος.. Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Egw exw ena akuro :O teleutaia : Goa Trance: A Psykotropic Trip Through Tribedelic Transcapes ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts