mario_fit Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Mιλαμε για πρωτο-πρωτο ραντεβου ε;;;.... Χμμμ...Λοιπον για εμενα πολυ αρνητικη εντυπωση θα μου εδιναν τα εξης: -Να μιλαει πολυ δυνατα πραγμα το οποιο συνδιαζεται και με δυνατο γελιο το οποιο ομως κανει μπαμ οτι γινεται μονο και μονο για να τραβηξει την προσοχη.(Εαν δεν εχετε γνωρισει τετοιες, εχω γνωρισει εγω...:cry: ) -Να προσπαθει να μου περασει οτι τα ξερει ολα...οτι ειναι Η ψαγμενη...γυρω απο τα παντα και τους παντες κτλ κτλ.Να προσπαθει να μου δειξει οτι και καλα μπορει να με "ψυχαναλυσει" -οπως μπορει να το κανει με τους παντες- και να μπει στα εγκτατα της ψυχης μου...Βρε κοπελα μου σου ειπα εγω οτι θελω ψυχαναλυση;24 χρονια το προσπαθουν οι γονεις μου και δεν καταφεραν τιποτα, εσυ θα τα καταφερεις τωρα που βγηκαμε για καφε; -Να βριζει σε σημειο που να νομιζω οτι ειμαι στο γηπεδο και να ωαχνω να βρω το κασκολ της ομαδας μου. -Να αργησει να ερθει στο πρωτο ραντεβου. -Να ειναι ψωνισμενη.Οχι να θεωρει τον εαυτο της ομορφο και ξεχωριστο αλλοιμονο, αλλα μιλαμε για ΨΩΝΙΣΜΑ! -Να ειναι τωρα 24-25-26 και να παλιμπεδιζει μεχρι αηδιας...Θελω η κοπελα που θα βγαινω να συμπεριφερεται σαν γυναικα και οχι σαν πιτσιρικι...Δεν λεω καλα ηταν τοτε που τα εκανα κι εγω, αλλα φυγαμε απο αυτην την ηλικια.Παει! -Να ειναι περιποιημενη και ομορφα ντυμενη.(Γιατι με αυτον τον τροπο μου δειχνει και κατα ποσο "σημαντικο" θεωρει το ραντεβου της μαζι μου.) -Πριν καν με ρωτησει τι θα πιουμε ή ποτε θα βρεθουμε, να με ρωτησει αν εχω αυτοκινητο...(και οχι για το αν θα μπορεσουμε να παμε καπου μακρια, αλλα για να με "κρινει" καλλιτερα βαση του αμαξιου μου...Ω!ΝΑΙ!Υπαρχουν ακομα αυτες!:mad: ) -Να ειναι μια χαρα μαζι μου και με το που θα σκασουν μουρη οι φιλεναδες τις να αρχισει να συμπεριφερεται σαν χαζοχαρουμενο.... -Να μην μιλαει καθολου (ειναι κανεις εδω;;ΤΟΚ-ΤΟΚ;)...ή... να μιλαει χωρις σταματημο!(Σιγα καλη μου!Παρε μια νασα!Πιες λιγο νερακι!Κοκκινησες!) Τα εγραψα μαζεμενα ε;:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 xmmm... na min vrizei. na min milaei gia prwin. na min exei tropous. kai na min to paizei adiaforia kai etsi,vgainoume twra alla kai na min paei kala den trexei kai tipota tha vrw allou. na min me fernei se dyskoli thesi,oxi kanontas kati ayta den me peirazoun,legontas kamia xontri kotsana na psaxnw na kryftw.thimamai eixa vgei me kopela prin xronia kai mou elege thelw san treli na kanw jumbi jumbing.:confused:jumbi?pou leei kai i vandi:lol: Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Θέλω να ρωτήσω τα αγόρια του forum πως τους θα τους φαινόταν αν στο πρώτο ραντεβού πληρώσει η κοπέλα τους κακοφαίνεται? το έκανα εγώ:worry: οταν πήγε τουαλέτα πλήρωσα και μετα οταν είπε να φωνάξουμε να πληρώσουμε του είπα οτι ειναι ηδη πληρωμενα. απλα ετσι μου ηρθε εκεινη την ωρα.. χωρίς να σημαίνει κατι αυτο, οτι την επομενη θα πληρωσει εκεινος ή οτι θα πληρώσω εγώ οπως κάτσει,απλα δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτεί οτι ειμαι τσαμπατζου ,για μενα ειναι θεμα αξιοπρέπειας .βεβαια τον αδερφο μου οταν ειναι να βγει με μια κοπελα τον χαρτιλικωνω κανονικα και του λεω μην αφησει την κοπελιτσα να πληρωσει. τι να πω?στον εαυτο μου αλλα κανω και στους αλλους αλλα τα σχόλια δικά σας. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Ετσι μενουν αλλες 4.... :D Δεν το καταλαβα αυτο???????:p Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Μονα-Λιζα εγω δεν θα ειχα προβλημα αν πληρωνε οσο θα ειμουν τουαλετα , μπροστα μου ομως δεν θα την αφηνα ουτε με σφαιρες. Αντζελινα μια χαρα καταλαβες..Εν ολιγοις αν καποιος δει οτι σου αρεσει και κανει κινηση που εσυ δεν θελεις τοτε κανενα προβλημα εφοσον υπαρχουν παντου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 @Tinkerbell: συμφωνώ απόλυτα! Μα εντελώς και παντελώς απόλυτα!!!:lol: Όσο για το "Χαζή μουσική και χαζές απόψεις"... ήθελα να το γράψω κι εγώ αλλά...φοβήθηκα ότι θα με λέγατε ψωνάρα:cry: :happy: Έχω κι άλλα και θα γελάσετε κιόλας!! * Να είναι ψώνιο * Να μην έχει μακριά μαλλιά :O * Να μην έχει μακριά μαλλιά και μουσάκι:O :O * Να μη βλέπει ταινίες του Kusturica, Spike Lee, Tim Burton, Truffaut... * Να μην έχει λατρέψει τον Εξορκιστή: "μπα, το The Ring ήταν πιο τρομαχχχτικό!!":mad: * Να φοράει κίτρινα παπούτσια με λαχανί κορδόνια και πορτοκαλί ρίγες ("είμαι από την Kάγκουρ-land!!") * Να φοράει μπλούζες των 200 ευρώ... ("πόσο έκανε αυτό που φοράς; Τι εννοείς 'το πήρες στις ε-κ-π-τ-ώ-σ-ε-ι-ς';;;") * Να λέει "ααααα! Εδώ που με έφερες δεν είναι trendy φέτος! Ήταν πέρυσι!!! OH, THE HORROR!!!!" :lol: Νομίζω ότι θα φάω λίγο κράξιμο για κάποια points μου... Y.Γ.: Αλλά... Έχω κι άλλα!!! :shifty: :lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 4o,7o,8o X απο μένα :P Aν και δε καταλαβα τι εννοείς.Αυτα θες να συμβαίνουν στο ραντεβού ή οχι? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Θέλω να ρωτήσω τα αγόρια του forum πως τους θα τους φαινόταν αν στο πρώτο ραντεβού πληρώσει η κοπέλα τους κακοφαίνεται? το έκανα εγώ:worry: οταν πήγε τουαλέτα πλήρωσα και μετα οταν είπε να φωνάξουμε να πληρώσουμε του είπα οτι ειναι ηδη πληρωμενα. απλα ετσι μου ηρθε εκεινη την ωρα.. χωρίς να σημαίνει κατι αυτο, οτι την επομενη θα πληρωσει εκεινος ή οτι θα πληρώσω εγώ οπως κάτσει,απλα δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σκεφτεί οτι ειμαι τσαμπατζου ,για μενα ειναι θεμα αξιοπρέπειας .βεβαια τον αδερφο μου οταν ειναι να βγει με μια κοπελα τον χαρτιλικωνω κανονικα και του λεω μην αφησει την κοπελιτσα να πληρωσει. τι να πω?στον εαυτο μου αλλα κανω και στους αλλους αλλα τα σχόλια δικά σας. δεν ειναι κακο να πληρωσεις αφου ετσι σου βγηκε...σιγα. και παρ'αυτα παντα πληρωνω εγω 1ο ραντεβου. @mario fit: αποθυμενα τα'χες?? :p Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Όσο για το "Χαζή μουσική και χαζές απόψεις"... ήθελα να το γράψω κι εγώ αλλά...φοβήθηκα ότι θα με λέγατε ψωνάρα:cry: Έχω κι άλλα και θα γελάσετε κιόλας!! * Να είναι ψώνιο * Να μην έχει μακριά μαλλιά :O * Να μην έχει μακριά μαλλιά και μουσάκι:O :O * Να μη βλέπει ταινίες του Kusturica, Spike Lee, Tim Burton, Truffaut... * Να μην έχει λατρέψει τον Εξορκιστή: "μπα, το The Ring ήταν πιο τρομαχχχτικό!!":mad: * Να φοράει κίτρινα παπούτσια με λαχανί κορδόνια και πορτοκαλί ρίγες ("είμαι από την Kάγκουρ-land!!") * Να φοράει μπλούζες των 200 ευρώ... ("πόσο έκανε αυτό που φοράς; Τι εννοείς 'το πήρες στις ε-κ-π-τ-ώ-σ-ε-ι-ς';;;") * Να λέει "ααααα! Εδώ που με έφερες δεν είναι trendy φέτος! Ήταν πέρυσι!!! OH, THE HORROR!!!!" Νομίζω ότι θα φάω λίγο κράξιμο για κάποια points μου... Y.Γ.: Αλλά... Έχω κι άλλα!!! :shifty: :lol: Πες τα μη φοβασαι ολα με βρισκουν απολυτα συμφωνη!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: Αρα οποιος φιλος μας πληρει τις παραπανω προδιαγραφες ας αναθεωρησει πριν παει σε καποιο ραντεβου!!!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. March 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Προσωπικά αν δέν νοιώσω άνετα με κάποιον δέν βρίσκω τον λόγο για να ξαναβγώ μαζί του. Σίγουρα δέν θα με ξαναδεί, κάποιος που δέν έχει χιούμορ, που μιλάει διαρκώς για τον εαυτό του και τα κατορθώματα του θέλοντας να να εισπράξει κολακευτικά σχόλια ή αντίθετα αν μιλάει για τα όσα δεινά έχει περάσει, αναζητώντας την υποστήριξη μου. Υπήρξαν όμως και άντρες με τους οποίους βγήκα και δέν τους είδα ερωτικά με την πρώτη ματιά, όπως αυτοί...και ειλικρινά δέν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να υπάρξει ταυτόχρονη ερωτική έλξη....γιατί θα πρέπει να ανταποκριθώ άμεσα και να παίξω το παιγνίδι τους.....και φυσικά μή δεχόμενη αυτή την συναισθηματική πίεση τους απορρίπτω....Και τότε γίνομαι κακιά, ξενέρωτη και διάφορα άλλα..... Κανείς όμως δέν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί ότι με αυτή τη συμπεριφορά κατάφερε να εξοντώσει και την απλή συμπάθεια μου πρός αυτόν ή ακόμα και την παραμικρή πιθανότητα να γίνει κάτι.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου, γιατί δεν ειδα πουθενα να γράφεται: δεν σας ενοχλούν οι κοπέλες που είναι υπερβολικά βαμμένες? Διάβασα για ντύσιμο, αλλά για βάψιμο δεν είδα κάτι. 'Η εγώ είμαι παράξενη, που βλέπω αρκετές κοπέλες βαμμένες, κάτι μεταξύ ρακούν και καραγκιόζη και τις βρίσκω άκρως αντιαισθητικές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Κοιτα φιλτατη garfield.Το να βαφονται κοπελες,εστω και υπερβολικα,πααα στα κομματια,ειναι στα πλαισια του λογικου και φυσιολογικου! Σκεψου να βαφονται οι αντρες!Να σου ρχεται ο αλλος με (ελαχιστη βεβαια) σκια,και μαυρο μολυβι για να τονισει τα..ωραια του ματια!:lol: (Κι ομως εχει τυχει σε φιλη μου.) Επισης ενας πρωην συμμαθητης μου εβγαζε τα φρυδια του και το διαλαλουσε κι απο πανω! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Καλα αν δω τετοιο πραγμα φευγω στη ψυχρα ουτε να κατσω στο ραντεβου δεν προκειτε!!!!Απαπαπα!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Καλά έριξα τρελό γέλιο με όσα γράφτηκαν.... Προσωπικά περιμένω/ τα εξής από μια γυναίκα στο 1ο ραντεβού: -Θέλω να είναι περιποιημένη. Θέλω να φαίνεται στην εμφάνισή της το πόσο σημαντικό είναι για αυτή να βγούμε μαζί. Επίσης το ντύσιμό της να είναι προσεγμένο και σοβαρό. Όχι ξεκ*λοντύσιμο. Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά σοβαρό και δεν θα είχα καμία όρεξη να κυκλοφορήσω με κάποια που δε σέβεται τον εαυτό της και τον δίπλα της. Νομίζω μπορείτε να διακρίνετε το προκλητικό από το ξεκωλοντύσιμο... -Αν μιλάει άσχημα, το παίζει μαγκάκι, έχει ψωνισμένο υφάκι έχει φάει shift + delete.. -Δεν περιμένω από μια γυναίκα να πληρώσει στο πρώτο ραντεβού. - Μην περιμένει να της πω αν έχω αυτοκίνητο/ εξοχικό κτλ... Αν της αρέσω αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Αν περιμένει να μάθει αυτά, ας πάει στην εφορία να ρωτήσει -Θέλω να είναι στην ώρα της όπως και εγώ οφείλω να είμαι στην ώρα μου. Δικαιολογίες του τύπου είμαι γυναίκα και αργώ, δεν παίζουν... -Επίσης θέλω να έχει και λίγο μυαλό... Αν δε μπορεί να συζητήσει ή χαζογελά συνέχεια.... Αυτά εν ολίγοις... Μόλις σκεφτώ και άλλα θα τα γράψω!:) @Garfield: Το βάψιμο δε με ενοχλεί τόσο πολύ αν και μου αρέσει μια γυναίκα να τη βλέπω και με τη φυσική της ομορφιά. Μεγάλη προσοχή όπως έγραψα πιο πάνω δείχνω στο ντύσιμό της.. Θέλω να είναι σοβαρό αλλά και προκλητικό, χωρίς να περνάει κάποια όρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Σκεψου να βαφονται οι αντρες!Να σου ρχεται ο αλλος με (ελαχιστη βεβαια) σκια,και μαυρο μολυβι για να τονισει τα..ωραια του ματια!:lol: (Κι ομως εχει τυχει σε φιλη μου.) Επισης ενας πρωην συμμαθητης μου εβγαζε τα φρυδια του και το διαλαλουσε κι απο πανω! Που ζω ρε γαμωτο,γιατι δεν εχω δει ποτε αντρα βαμμενο ή να βγαζει τα φρυδια του; :p:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Το shift + delete μ' αρεσε :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 -Θέλω να είναι στην ώρα της όπως και εγώ οφείλω να είμαι στην ώρα μου. Δικαιολογίες του τύπου είμαι γυναίκα και αργώ, δεν παίζουν... Σωστοςςςςςς :up: Ξεχασα να το αναφερω αυτο... Συχαινομαι να με στηνουν. Θυμαμαι πρωτο ραντεβου με μια πρωην, αργησε 1 ωρα (!!!!!!!!!!), ερχεται που λετε και δεν λεει τιποτα, ουτε μια συγγνωμη. Σαν να μη τρεχει τιποτα! Ε περιττο να πω ποση ωρα μετα πηγα στο 2ο ραντεβου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Crazygirl_ ομολογώ οτι αυτο ουδέποτε μου εχει τύχει. :lol: Και για βάψιμο στις κοπέλες δεν εννοώ το κανονικό, που μια χαρά το βρίσκω. Εννοώ τιγκα το μεικ απ και όοοολα τα χρώματα απλώμένα όπου υπάρχει επιφάνεια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Μια γυναίκα τη βλέπεις καλά το πρωϊ όταν ξυπνάει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Νομίζω πως παρεξηγήθηκα με αυτό που έγραψα:( . Δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τα λεφτά. Νομίζω ότι είναι καθαρά θεμα καλών τρόπων να προτείνει ο άνδρας να πληρώσει το λογαριασμό, ανεξάρτητα από το αν είναι 1 ευρώ ή 10 ή δεν ξέρω τι άλλο. Και ανεξάρτητα από το αν τελικά θα πληρώσει, δεν έχει σημασία. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, πάντως σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι θέλω να τη βγάζω καθαρή ή ότι τσεκάρω αν έχει λεφτά. Δεν είναι τυχαίο ότι στα καλά εστιατόρια τα μενού που δίνουν στις κυρίες είναι χωρίς τιμές :) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου, γιατί δεν ειδα πουθενα να γράφεται: δεν σας ενοχλούν οι κοπέλες που είναι υπερβολικά βαμμένες? Διάβασα για ντύσιμο, αλλά για βάψιμο δεν είδα κάτι. 'Η εγώ είμαι παράξενη, που βλέπω αρκετές κοπέλες βαμμένες, κάτι μεταξύ ρακούν και καραγκιόζη και τις βρίσκω άκρως αντιαισθητικές? Ρακούν;;; Χαχαχαχαχα :lol: Σκεψου να βαφονται οι αντρες!Να σου ρχεται ο αλλος με (ελαχιστη βεβαια) σκια,και μαυρο μολυβι για να τονισει τα..ωραια του ματια! Έλα τώρα... Τότε τι φωνάζουμε περί ισότητας;;; :rolleyes: :lol: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Σωστοςςςςςς :up: Ξεχασα να το αναφερω αυτο... Συχαινομαι να με στηνουν. Θυμαμαι πρωτο ραντεβου με μια πρωην, αργησε 1 ωρα (!!!!!!!!!!), ερχεται που λετε και δεν λεει τιποτα, ουτε μια συγγνωμη. Σαν να μη τρεχει τιποτα! Ε περιττο να πω ποση ωρα μετα πηγα στο 2ο ραντεβου :lol: κακως,εγω θα την ειχα κανει στο μισαωρο standart!! αν δεν με ενημερωνε οτι θα αργησει και αν υπηρχε λογος φυσικα,και οχι κατι γελοιο. εγω θα προτιμησω να'ναι απλα ο εαυτος της, δεν θα κρινω τι μου τη σπαει ή οχι, γιατι ολοι εχουμε κατι που δεν αρεσει σε καποιυς αλλους. Γι'αυτο και δεν ταιριαζουμε και ολοι με ολους βεβαια!! αλλα βασικα φαινεται στο πρωτο 10 λεπτο αν σου κανει ο αλλος/η ή οχι,και αν θα προχωρησει το πραγμα, διαφορετικα απλα καθεσαι να τελειωσει το ραντεβου και να παει ο καθενας μετα στον προορισμο του.. δεν ξερω αν εχει τυχει σε κανεναν,αλλα πως καθεται και τις περισσοτερες φορες οταν πας να συναντησεις την ''καινουρια γνωριμια'' τοτε μπορει να σου κατσει και αλλο τυχερο!! λες και ειναι συννενοημενες! ενω αν εβγαινες τον συνηθισμενο καφε με τους φιλους,να μην κατσει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Σωστοςςςςςς :up: Ξεχασα να το αναφερω αυτο... Συχαινομαι να με στηνουν. Θυμαμαι πρωτο ραντεβου με μια πρωην, αργησε 1 ωρα (!!!!!!!!!!), ερχεται που λετε και δεν λεει τιποτα, ουτε μια συγγνωμη. Σαν να μη τρεχει τιποτα! Ε περιττο να πω ποση ωρα μετα πηγα στο 2ο ραντεβου :lol: Συμφωνώ! ΔΕΝ είναι περιττό όμως να πεις αν υπήρξε και 3ο :lol: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Συμφωνώ! ΔΕΝ είναι περιττό όμως να πεις αν υπήρξε και 3ο :lol: Υπηρξε :O Εκτος αν εννοεις οτι θυμωσε, αλλα δε πιστευω. Καταλαβε γιατι το εκανα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 1) Να μην καταλαβαινει τι της λεω (Λεω πορτοκαλι απανταει καρπουζι...) 2) Να μου ερθει ασβεστομενη οσο δεν παει αλλο και με βερνικι για να μην χαλασει με τα χρονια... 3) Να παθαινει υστερια με το που κατι "αλλιωνεται" πανω της (τα μαλλια χαλλανε απο αερα και τετοια...) 4) ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙ ΑΓΡΙΩΣ! Το μισω πραγματικα... +++ Οτι ειπε ο mario_fit :) respect dude :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts