Aisopos Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Πέραν όλων των άλλων, τα υπόλοιπα πλήκτρα δημιουργούν πρόβλημα σε περίπτωση που είναι ενεργοποιημένη η ταχεία κλήση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Μόνο σε μένα ρε παιδιά γίνονται συνεχώς άθελα ηχογραφήσεις; Το μαλιβάκι έχω ορίσει σαν πλήκτο ενεργοποίησης. Δεν το συζητώ, αν βάλω οποιοδηποτε άλλο πλήκτρο, οι πιθανότητες να ξεκινήσει η χογράφηση μέσα στο τσαντάκι μου είναι πολύ, μα πολύ, περισσότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Πως ρε παιδια βαζετε το "μολυβακι"...??? εμενα δεν το δεχεται καν..... :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Σε οσα κινητα δεν εχουν hot-swap την εχει αυτη την επιλογη φιλε μου. :) to 6630 exi hot-swap kai exi kai afti tin epilogi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Πως ρε παιδια βαζετε το "μολυβακι"...??? εμενα δεν το δεχεται καν..... :rolleyes: :rolleyes: Το έχεις επιλέξει μέσα από τις ρυθμίσεις; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Ρε παιδιά η 1.04 που έχω ΔΕΝ μου δίνει δυνατότητα να βάλω "μολυβάκι" ως επιλογή στο Ν70 μου.... Το πατάω να το επιλέξω (εννοείται στα options) αλλά το πρόγραμμα δεν αντιδρά καθόλου..... :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Ρε παιδιά η 1.04 που έχω ΔΕΝ μου δίνει δυνατότητα να βάλω "μολυβάκι" ως επιλογή στο Ν70 μου.... Το πατάω να το επιλέξω (εννοείται στα options) αλλά το πρόγραμμα δεν αντιδρά καθόλου..... :worry: :worry: Μήπως ν' αλλάξεις μολυβάκι; :lol: Απ' ότι βλέπω κι από τις προηγούμενες απαντήσεις, μάλλον το μολυβάκι δεν δουλεύει στο Ν70. Αν το έχει κάνει κάποιος, δεν έχει παρά να το αναφέρει. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Μήπως ν' αλλάξεις μολυβάκι; :lol: Απ' ότι βλέπω κι από τις προηγούμενες απαντήσεις, μάλλον το μολυβάκι δεν δουλεύει στο Ν70. Αν το έχει κάνει κάποιος, δεν έχει παρά να το αναφέρει. Σε μένα (Ν70) δουλεύει κανονικά το μολυβάκι.Απλά πρέπει να το πατήσεις 3 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 αυτο που ειπε και ο φιλος πιο πανω..... μολυβακι δεν μπαινει απο τα settings..... αλλα απο οσο θυμαμαι δεν εμπαινε ουτε στο 6680..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 αυτο που ειπε και ο φιλος πιο πανω..... μολυβακι δεν μπαινει απο τα settings..... αλλα απο οσο θυμαμαι δεν εμπαινε ουτε στο 6680..... εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχει σχεση με την εκδοση, στην 1.02 μπαινει το μολυβακι. αν δουλευει στο Ν70, δοκιμαστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Mάλλον θα πρέπει να κάνουμε αλλαγή στην ονομασία του θέματος.... :p Το συμπέρασμα είναι ένα : πουθενά δεν λειτουργεί σωστά...Αν δε, μένει και ακλείδωτο, μάλλον πρέπει να επανασχεδιαστεί.... :blink: Τέλος πάντων, μπορώ να ζήσω και χωρίς το dictaphone..... :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Πάντως μολυβάκι ξε-μολυβάκι, το πρόγραμμα είναι γ@ματο όσον αφορά την ηχογράφηση στη υψηλή ποιότητα ήχου (αρχεία τύπου .wav). Στο Ν70 ηχογραφεί κρυστάλλινα :up: :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Πάντως μολυβάκι ξε-μολυβάκι, το πρόγραμμα είναι γ@ματο όσον αφορά την ηχογράφηση στη υψηλή ποιότητα ήχου (αρχεία τύπου .wav). Στο Ν70 ηχογραφεί κρυστάλλινα :up: :up: Exo ena provlhma me thn hxografhsh sthn ypshlh poiothta hxoy. To hxografhmeno klip sympiezetai me apotelesma na meionetai o pragmatikos xronos ths hxografhmenhs syzhthshs. Paradeigmatos xarhn hxografo gia 10 deyterolepta,eno metepeita h diarkeia toy apothhkeymenoy klip den ypervainei ta 3 deyterolepta... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Re paidia exw xasei ta matakia mou na brw enan mp3 player gia to 6630 pou na kanei kateythian playlist kai na soy pezei ta komatia katefthian apo ena psaksimo pou tha tou dwseis opws to wma for mobile alla to breika kai einai trial kai paizei ta prota 20sec... poy mporo na brw telika mia tetia efarmogh swsth na paizw epitelous ta mp3 kai STEREO bebea??? EYXARISTW! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Exo ena provlhma me thn hxografhsh sthn ypshlh poiothta hxoy. To hxografhmeno klip sympiezetai me apotelesma na meionetai o pragmatikos xronos ths hxografhmenhs syzhthshs. Paradeigmatos xarhn hxografo gia 10 deyterolepta,eno metepeita h diarkeia toy apothhkeymenoy klip den ypervainei ta 3 deyterolepta... :wacko: Kai emena mou to ekane kai den katalabenw to giati ksafnika afoy egrafe mia xara thn proigoymenh mera... e kai telika to esteila... :w00t: Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Παιδιά όσοι έχετε προβλήματα με το Dictaphone, δοκιμάστε και τον eRecorder. Πολύ καλό κι αυτό. Απλώς δεν έχει πλήκτρο συντόμευσης εγγραφής. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Re paidia exw xasei ta matakia mou na brw enan mp3 player gia to 6630 pou na kanei kateythian playlist kai na soy pezei ta komatia katefthian apo ena psaksimo pou tha tou dwseis opws to wma for mobile alla to breika kai einai trial kai paizei ta prota 20sec... poy mporo na brw telika mia tetia efarmogh swsth na paizw epitelous ta mp3 kai STEREO bebea??? EYXARISTW! To WMA mporeis na to vreis,xoris xronikoys periorismoys,sthn parakato dieythynsh:http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=49053&highlight=wma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 To WMA mporeis na to vreis,xoris xronikoys periorismoys,sthn parakato dieythynsh:http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=49053&highlight=wma Se eyxaristw poli me ebgales apo thn diskolh thesh!!!! kai bour gia uefa shmera ante na doume...... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 pote tha ginei sumvato me to n70 to wma player kai to oggplayer?any news? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 pote tha ginei sumvato me to n70 to wma player kai to oggplayer?any news? Το Ogg Player υπάρχει για Ν70. Δες το post με τους Ogg Players που υπάρχει εδώ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ennow to oggplayer to programma oxi opoiondhpote player gia ogg ;0 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Παιδιά υπάρχει κάποιος Html viewer για Nokia 6681; Θέλω να σώσω ιστοσελίδες στο κινητό και να τις διαβάζω όταν θέλω. Αν υπάρχει κάτι βοηθείστε. Υ.Γ. πως αποθηκεύω τις ιστοσελίδες στο κινητό; Όπως και σε PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Εγώ που μόλις χθες αγόρασα το N70 ποια προγράμματα συνιστάτε εσείς ότι θα πρέπει να βάλω διότι θα μου χρησιμεύσουν?? Σημείωση: Δεν είχα ποτέ ξανά Nokia Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Εγώ που μόλις χθες αγόρασα το N70 ποια προγράμματα συνιστάτε εσείς ότι θα πρέπει να βάλω διότι θα μου χρησιμεύσουν?? Σημείωση: Δεν είχα ποτέ ξανά Nokia Καταρχας φιλε μου καλοριζικο το κινητο.Μπορεις να ριξεις μια ματια στο θεμα: [Επισημο] Ποιές εφαρμογές έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας; ,για να δεις γενικοτερα τι προτιμανε οι περισσοτεροι απο εδω. Ειναι μια καλη αρχη και μετα μπορεις στο my-symbian.com να δεις τι κανει η καθε εφαρμογη μαζι με screenshots. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Καταρχας φιλε μου καλοριζικο το κινητο.Μπορεις να ριξεις μια ματια στο θεμα: [Επισημο] Ποιές εφαρμογές έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας; ,για να δεις γενικοτερα τι προτιμανε οι περισσοτεροι απο εδω. Ειναι μια καλη αρχη και μετα μπορεις στο my-symbian.com να δεις τι κανει η καθε εφαρμογη μαζι με screenshots. :) Α, οκ ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts