Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[New] Movie Tones for Series 60

Movie Tones by Rock Your Mobile! is a Windows application that allows creating video ringtones. Only a video and an audio file is needed and Movie Tones will do all the rest automatically. Generated video ringtone is a file which lets a video to be played when somebody calls you. The videoring tone has all the features of a normal ringtone: you may choose it from the list of available ringtones and assign it to a profile, a user group or a single user.

http://my-symbian.com/s60/software/applications.php?fldAuto=1691&faq=4

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest Tankwart
μακαρι για να δουμε...γιατι η εφαρμογη ειναι τελεια.Και σε μενα η εκδοση 1 μετα απο καποιες μερες δε λειτουργουσε το startup...

Advanced Device Locks

http://my-symbian.com/s60/software/applications.php?fldAuto=1692&faq=5

Advanced Device Locks is a Symbian OS application for locking the phone or selected applications only, such as Messages, Pictures, Contacts, Video or any other. With Advanced Device Locks you can secure important information and personal data stored on your phone by locking it up with a secret code up to 7 characters long. With ADL the information in the phone will be protected even if the phone is stolen.

http://shop.my-symbian.com/include/pictures/346021/adl_s60_anim.gif

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ BUCKUP ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ PC ΑΠΟ 6600 ΣΕ 6260(ΕΠΑΦΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ).

ΑΠΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Αγαπητοι Νοκιαδες , θα ηθελα τις γνωσεις σας σε κατι φανταζομαι απλο :

Πως μπορω να ηχογραφησω απεριοριστο χρονο με Νοκια 6680 ??:(

Εχω 512 καρτα και θελω να ηχογραφησω συναυλια ...

Οποιος εχει κατι και μπορει να μου το στειλει θα του ειμαι υποχρεος :worry:

το mail μου ειναι mythos_g@hotmail.com

Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly

FazerClub.Gr

mipos iparxei kammia efarmogi opos einai to flashsms alla na min fenetai o sender.dld na stelno ena sms se kapoion kai na min fenetai poios to esteile....den mporei olo kai kati tha iparxei...

με το AppMan πως καθαριζεις τα καταλοιπα απο προγραμματα που δεν ειναι εγκατεστημενα στο κινητο?

επισης, αυτο δεν ειναι το προγραμμα που μπορεις να προσθεσεις πραγματα στην μεταβαση? αν ναι, πως γινεται κ αυτο? σας ευχαριστω πολυ

με το AppMan πως καθαριζεις τα καταλοιπα απο προγραμματα που δεν ειναι εγκατεστημενα στο κινητο?

επισης, αυτο δεν ειναι το προγραμμα που μπορεις να προσθεσεις πραγματα στην μεταβαση? αν ναι, πως γινεται κ αυτο? σας ευχαριστω πολυ

Απ'το κύριο μενού (που σου γράφει πάνω Summary) πατάς 4 φορές το δεξιό βελάκι για να πας στο μενού που γράφει πάνω Installed applications.

Εκεί όποια εφαρμογή έχει αφήσει κάποια αρχεία μετά την απεγκατάσταση, έχει ένα εικονίδιο σαν κάδο και έχει επιλογή Remove ;)

Επίσης απ'το μενού Installed applications,όποια εφαρμογή θέλεις να προσθέσεις στη Μετάβαση, πατάς Options->Add to favourites :)

Αγαπητοι Νοκιαδες , θα ηθελα τις γνωσεις σας σε κατι φανταζομαι απλο :

Πως μπορω να ηχογραφησω απεριοριστο χρονο με Νοκια 6680 ??:(

Εχω 512 καρτα και θελω να ηχογραφησω συναυλια ...

Οποιος εχει κατι και μπορει να μου το στειλει θα τουειμαι υποχρεος :worry:

το mail μου ειναι mythos_g@hotmail.com

PSAKSE STO FULLMAZA GIA TO "ALOΝ DICTAPFOΝE"

GRAFEI KAI SE MP3,KAI EIΝAI FREE

AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κολλαει... οταν μαζευει τις πληροφοριες και λεει gathering info δειχνει την μπαρα να φορτωνει και μενει εκει. 15' το αφησα και τιποτα. η μπαρα εκει...

εκτος και αν πρεπει να το αφησω καμια μερα. το εκανα απεγκατασταση, το ξαναβαλα, το εβαλα απο την καρτα στο κινητο μπας και.... αλλα τιποτα :elephant:

κολλαει... οταν μαζευει τις πληροφοριες και λεει gathering info δειχνει την μπαρα να φορτωνει και μενει εκει. 15' το αφησα και τιποτα. η μπαρα εκει...

εκτος και αν πρεπει να το αφησω καμια μερα. το εκανα απεγκατασταση, το ξαναβαλα, το εβαλα απο την καρτα στο κινητο μπας και.... αλλα τιποτα :elephant:

Πρεπει να γινεται conflict με καποια αλλη εφαρμογη και δεν τρεχει σωστα.

Μηπως εχεις περασμενο και το alarm manager ?

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Εχει κανεις key για το Advanced Device Locks v1.0 ??

Οποιος το εχει pleasee να μου το στειλει εδω.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

μπα.... δεν το χω αυτο. θα τα σβησω ολα αν ειναι εκτος απο αυτο, θα το τρεξω και θα δω τι θα γινει. για να δουμε λοιπον...

Ούτε εγώ έχω το alarm manager αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο konnos01. Κάτι μου λέει πως το πρόβλημα μου το δημιουργεί το Smart Guard. Ξέρει κανείς πως θα το απεγκαταστήσω; Με τον συνηθισμένο τρόπο δεν γίνεται (για προφανείς λόγους).

Λεωνίδας

Παιδια ποιο ειναι το καλυτερ προγραμμα για να βλεπω ποια προγραμματα τρεχουν στο κινητο και να τερματιζω αφοβα ορισμενες διεργασιες?

@21century, το appman ή ακόμα καλύτερα το SysMan (systemManager).

εγώ χρησιμοποιώ το 1.01, όταν το εγκαταστήσεις μπορείς να δείς ότι πληροφορία θες για τις τρέχουσες εφαρμογές, τη μνήμη κτλ, καθώς και να κλείσεις όποια απ'αυτές θες ή να ελευθερώσεις μνήμη. Πατάς παρατεταμένα το menu key και ανοίγει όπως ακριβώς και o task manager το κινητού.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα, την συγκεκριμένη έκδοση τη χρησιμοποιώ κοντά στους 6 μήνες χωρίς κανένα πρόβλήμα.

Όταν κουραστείς να κάθεσαι, σήκω.

Όταν κουραστείς να στέκεσαι, τρέξε.

Όταν κουραστείς να τρέχεις, σταμάτα...... στο κάτω-κάτω, σκάσε και κολύμπα

Δεν ειναι απολυτο αυτο.Στο n70 ειχα κανει format και χωρις να βαλω τιποτα ετρωγε κολλημα.Δουλευει οποτε του καπνισει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ενταξει. βρηκα ποια εφαρμογη εκανε coflict. αλλα δε σας λεω.... :lol:

πλακιτσα. το killer.blackballer την εκανε τη ζημια.

βεβαια τωρα δεν ανοιγει η μεταβαση, αλλα δε μας χαλαει και τοσο. αλλη φορα αυτο.

ενταξει. βρηκα ποια εφαρμογη εκανε coflict. αλλα δε σας λεω.... :lol:

πλακιτσα. το killer.blackballer την εκανε τη ζημια.

βεβαια τωρα δεν ανοιγει η μεταβαση, αλλα δε μας χαλαει και τοσο. αλλη φορα αυτο.

Το είχα πάθε και εγώ αυτό με τη μετάβαση και αν θυμάμαι καλά, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας C:/System/Favourites και να σβήσεις την συντόμευση της εφαρμογής που έχεις απεγκαταστήσει (ή τέλος πάντων αυτό που σου δημιουργεί πρόβλημα)

Εγώ δεν έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή που λες, δεν ξέρω τι δημιουργεί conflict, αλλά για να πω την αλήθεια βαριέμαι να τις σβήσω όλες για να δω τι παίζει:p

Λεωνίδας

[New] ScreenShareS60 for Series 60

With ScreenShareS60 by TerraMobilis you can share your phone's screen contents with other users via a Bluetooth connection. Both static pictures and camera mode are supported.

http://my-symbian.com/s60/software/applications.php?fldAuto=1702&faq=2

iPhone 5S Space Grey

Νομιζω οτι θα βρω να δοκιμασω το sys man και ελπιζω οτι δεν θα εχω προβλημα...

η τελευταια εκδοση λεγεται Taskman. αν βρεις το sysman, μην προτιμησεις την πρωτη εκδοση(1.0) γιατι ρουφαει τη μπαταρια.

Βάλε το Interactive Voice Call Master. Πολύ καλύτερο από το BlackBaller. Απλώς δεν μπλοκάρει τα SMS (όχι δηλαδή ότι τα μπλοκάρει το Blackballer. Απλώς τα κρύβει).

Έχει κάνεις το Interactive Voice Call Master να μου το στείλει;

Ο επιμένων νικά...