Itchrist86 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Ωραία κάτι ξέρουμε κι εμείς λοιπόν :lol:, αλλά το D: drive που βλέπω με 6688kb free από 6693, τι αντιπροσωπεύει? By the way, έχω διαθέσιμη RAM 6688 από 44ΜΒ... (info από την BETA εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ) Μπέρδεμα.... Το D είναι η RAM. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Χμμμ...αυτό το φαντάστηκα από το νούμερο και μάλιστα φαίνεται οτι αντιστοιχεί στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ RAM και αλλάζει μεταβαλλόμενο δυναμικά ανάλογα με τις ανοιχτές εφαρμογές. (π.χ D=6683kb) Επίσης, ως RAM status γενικά, μου δίνει ελεύθερη ποσότητα ίση με το D από total size πάντα 44ΜΒ...(π.χ 6683kb από 44ΜΒ) Άρα, μήπως τελικά το κινητό ως RAM χρησιμποιεί το C drive, εξ ου και το αρχικό μπέρδεμα απο την απάντηση που μου έδωσε ο φίλος Oculatus??? ΥΓ: Πολύ καλή η εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ τόσο στο κινητό όσο και στο pc-αναλυτική και σταθερότατη (για beta version...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Oχι γιατι ετσι οπως το λες ειναι σαν να λεμε οτι εαν γεμισουμε το Ψ δεν θα εχουμε καθολου ram :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Το Route66 έχει το πλεονέκτημα της καλύτερη κάλυψη στην Αθήνα αλλά για την επαρχεία προτείνεται Nokia Maps. καλησπερα...οταν λεμε route66 πχ που το βρισκουμε σε παρακαλω και αυτο οταν το περασω στο κινητο ειναι ετοιμο η χρειαζομαι και απο αλλου χαρτες?χωρις Gps μονο για ευρεση διευθυνσεων κανει?συγνωμη για τις ερωτησεις ενος πρωταρη στην πλοηγηση! υγ.υπαρχει καποιο thread αφιερωμενο στο gps αποκλειστικα γιατι δεν το βρισκω ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 @ilka71 κατεβασε το απο εδω, πρην το κανεις εγκατασταση στο κινητο σου θα πρεπει να το κανεις sign :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Καλημέρα, παιδιά.. α) για το Handy Weather υπάρχει κωδικός ξεκλειδώματος για να το χουμε πάνω από 14 ημέρες. Δοκιμάζω κάποιους από το σχετικό ******, αλλά μάταια.. β) εστω πως θέλω να κάνω μια ταινία από dvd σε avi με υποτιτλους για να τη βλέπω στο κινητό. Το μεγάλο avi κατάλαβα πως θα το κάνω σε διαστάσεις κινητου, αυτό που δεν έχω πιάσει είναι πως θα κάνω το dvd - avi.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 β) εστω πως θέλω να κάνω μια ταινία από dvd σε avi με υποτιτλους για να τη βλέπω στο κινητό. Το μεγάλο avi κατάλαβα πως θα το κάνω σε διαστάσεις κινητου, αυτό που δεν έχω πιάσει είναι πως θα κάνω το dvd - avi.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1931970#post1931970 Eαν δεν μπορεις να καταλαβεις κατι πες.. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Παιδιά εγώ με του που ανοίγω το κινητό το Handytaskman μου λέει ότι έχω 20.8 ΜΒ ελεύθερη RAM, μόλις κάνω Kill και τον Player πάει στα 21.1ΜΒ. Ε ντάξει μετά όταν αρχίζεις να ανοίγεις sms, browsers και ιστορίες πέφτει γύρω στα 17-18 Καλά πώς γίνεται και ξεκινάς εσύ στα 20?? Δεν έχεις εγκαταστήσει τίποτα?Εγώ είδα σήμερα στο δικό μου 15.98 το οποίο είναι το μέγιστο που έχω δει με τα πάντα να τα έχω κλείσει manually. Το Ν95-3, που είναι το αμερικάνικο, παίζει στα 80mb Ram. Αυτό προφανώς δε θα δουλεύει στην Ελλάδα, έτσι? ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μια που μιλαμε για την ram μολης βρηκα μια ωραια επιλογη για να μας εμφανιζει ενα μικρο παραθυρο επανω αριστερα στην οθονη μας που τρεχει συνεχια για να βλεπουμε ποση ελευθερη μνημη ram εχουμε.. Κανουμε εγκατασταση στο κινητο μας το προγραμμα ΑctiveFile και παταμε: επιλογες/ tools/ ..star memory monitor :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Καλά πώς γίνεται και ξεκινάς εσύ στα 20?? Δεν έχεις εγκαταστήσει τίποτα?Εγώ είδα σήμερα στο δικό μου 15.98 το οποίο είναι το μέγιστο που έχω δει με τα πάντα να τα έχω κλείσει manually. Έχω εγκαταστήσει αλλά μάλλον δεν θα ναι προγράμματα που φορτώνουν κατά την εκκίνηση. Λογικά τα extra που φορτώνουν σε μένα, είναι το theme, οι γραμματοσειρές (δεν νομίζω να επηρεάζει την RAM), και το handytaskman. Εσύ τι εφαρμογές έχεις που φορτώνουν με το άνοιγμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Το Ν95-3, που είναι το αμερικάνικο, παίζει στα 80mb Ram. Αυτό προφανώς δε θα δουλεύει στην Ελλάδα, έτσι? Μια χαρά λειτούργει στην Ελλάδα, απλώς δεν έχει 3G διότι δεν έχει τη συχνότητα WCDMA 2100. Τα Χριστούγεννα που θα πάω, σκάφτομαι σοβαρά την αγορά του διότι έχει τα 2 κυριότερα πλεονεκτήματα του 8GB δηλαδή μπαταρία και ram. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Κατεβασε το απο εδω εχει μεσα ολες της γλωσσες και το κλειδακι.. Το προγραμμα που ψαχνεις λεγετε restart, διαβασε πιο πισω το ποστ 5573 και το 5574 Εαν κανεις οτι λεει σε αυτο το ποστ δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. με αυτον τον τροπο εχω βαλει στο κινητο μου πολλες ταινιες :) Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!Θα Τα ψαξω και θα σου πω!!! Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Έχω εγκαταστήσει αλλά μάλλον δεν θα ναι προγράμματα που φορτώνουν κατά την εκκίνηση. Λογικά τα extra που φορτώνουν σε μένα, είναι το theme, οι γραμματοσειρές (δεν νομίζω να επηρεάζει την RAM), και το handytaskman. Εσύ τι εφαρμογές έχεις που φορτώνουν με το άνοιγμα; Εγώ τα μόνα process που έχω δει να τρέχουν είναι το fscaller και κάποια από το truphone (όχι τα βαριά του που τρώγανε την μπαταρία σε 4 ώρες). Οπότε δε θεωρώ ότι έχω πολύ πράγμα στο άνοιγμα. Άντε και το theme.Fonts δεν έχω άλλα. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μια που μιλαμε για την ram μολης βρηκα μια ωραια επιλογη για να μας εμφανιζει ενα μικρο παραθυρο επανω αριστερα στην οθονη μας που τρεχει συνεχια για να βλεπουμε ποση ελευθερη μνημη ram εχουμε.. Κανουμε εγκατασταση στο κινητο μας το προγραμμα ΑctiveFile και παταμε: επιλογες/ tools/ ..star memory monitor :) ωραιο ακουγεται, θα το δοκιμασω, thanks :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μια που μιλαμε για την ram μολης βρηκα μια ωραια επιλογη για να μας εμφανιζει ενα μικρο παραθυρο επανω αριστερα στην οθονη μας που τρεχει συνεχια για να βλεπουμε ποση ελευθερη μνημη ram εχουμε.. Κανουμε εγκατασταση στο κινητο μας το προγραμμα ΑctiveFile και παταμε: επιλογες/ tools/ ..star memory monitor :) Και που βρισκετε αυτο το Active File ετσι ωστε να το εχουμε και εμεις; Καποιο Link; Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 με την ευκαιρια μολις το κατεβαζω....xxxxxxxxxxxxxx [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Παιδια εχω ενα Ν80 με την τελευταια αναβαθμιση. Θελω να μου συστησετε καποιες εφρμογες-παχνιδια. πιο συγκεκριμενα: 1. Εφαρμογη με πολλαπλα ξυπνητηρια(να μπορω να ορισω ποιες μερες θα χτυπαει το καθε ενα και αν γινεται να χτυπαει το alarm οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο). 2. Ελληνο<->Αγγικο Λεξικο (μεταφραστης). 3. Κανενα καλο παιχνιδακι (αληθεια υπαρχει το Call Of Duty?). 4. Τελος αν μπορει καποιος να του στειλω το ΙΜΕΙ του Ν80 και να μου φτιαξει τα απαραιτητα αρχειακια για να κανω sign τα sis αρχεια θα του ημουν πολυ ευγνωμων. Thank you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Και που βρισκετε αυτο το Active File ετσι ωστε να το εχουμε και εμεις; Καποιο Link; http://www.rapiduploader.com/195592 Παιδια εχω ενα Ν80 με την τελευταια αναβαθμιση. Θελω να μου συστησετε καποιες εφρμογες-παχνιδια. πιο συγκεκριμενα: 1. Εφαρμογη με πολλαπλα ξυπνητηρια(να μπορω να ορισω ποιες μερες θα χτυπαει το καθε ενα και αν γινεται να χτυπαει το alarm οταν το τηλεφωνο ειναι κλειστο). 2. Ελληνο<->Αγγικο Λεξικο (μεταφραστης). 3. Κανενα καλο παιχνιδακι (αληθεια υπαρχει το Call Of Duty?). 4. Τελος αν μπορει καποιος να του στειλω το ΙΜΕΙ του Ν80 και να μου φτιαξει τα απαραιτητα αρχειακια για να κανω sign τα sis αρχεια θα του ημουν πολυ ευγνωμων. Thank you 1. Ψαξε για το Alarm Manager 2. Κατεβασε το απο εδω εχει μεσα ολες της γλωσσες και το κλειδακι.. 3. Ρωτα εδω 4. Εαν θελεις προσπαθησε να το κανεις απο μονος σου και εαν κολησεις καπου πες.. διαβασε αυτο το ποστ :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 -Apo file explorer ti exete dokimasei?Anamesa se y-browser.fexplorer,sexplorer,profil explorer iparxoun diafores?Ti proteinete? -Episis thimamai pos paliotera ipirxe ena programmataki sto my phone opou edeixne sta symbian to kentro minimaton tou apostolea.Gia 3rd ed iparxei pleon kati tetoio? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 -Apo file explorer ti exete dokimasei?Anamesa se y-browser.fexplorer,sexplorer,profil explorer iparxoun diafores?Ti proteinete?X-plore ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Ok tha to tsekaro,mexri stigmis exo dokimasei mono to y-browser.Exei tipota prostheto?Thanx. Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Μπορει να στηλη κλειδωμενα αρχεια ειναι και ποι ευχρηστος http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Oχι γιατι ετσι οπως το λες ειναι σαν να λεμε οτι εαν γεμισουμε το Ψ δεν θα εχουμε καθολου ram :) Ναι σωστά :O άλλωστε σήμερα που ξανατσέκαρα το device status μου δίνει 15ΜΒ free από 44ΜΒ ενώ το c drive μου εξακολουθεί να έχει ελέυθερα 6,5ΜΒ... Άρα η RAM είναι άλλα 44ΜΒ μνήμης ξέχωρα...σωστά?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Nai safos. Efarmogi gia tin katagrafi eksodon aytokinitou iparxei kapoia?Thimame pali to handycar kai kpoies akoma,alla tora den vrisko tipota sto xxxxxxxxxx Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 to N80 den perni to Nokia Map?sthn selida den tis Nokia den to ehi gia na dialexo pia ekdosi na valo.....xeri kanis kati? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts