Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι μια καλη λυση οντως.Αλλα το θεμα ειναι πως και τα κομματια εχουν μπροστα αριθμους και παλι θα μπερδευονται.

Επισης για να ακουγονται δυνατοτερα οι ηχοι κλησεις τι θα μπορουσα να κανω?

βαλτα σε φακελο music πχ..

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι μια καλη λυση οντως.Αλλα το θεμα ειναι πως και τα κομματια εχουν μπροστα αριθμους και παλι θα μπερδευονται.

Επισης για να ακουγονται δυνατοτερα οι ηχοι κλησεις τι θα μπορουσα να κανω?

Βάλε τα αρχεία που δεν θέλεις να εμφανίζονται στη λίστα σε ένα φάκελο εκτώς του "Κλιπ ήχου". Στην έκθεση θα εμφανίζονται κανονικά, μην ανησυχείς.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γιατι δεν βαζεις το x-plore ?

Χρησιμοποιώ τον SysExplorer, αλλά θεωρώ πολύ πιο εύχρηστο τον FExplorer. Γι'αυτό και ρώτησα αν υπάρχει διαθέσιμος.

και να δεις που ειμαι χαζουδι και θα το εχετε ηδη απαντησει αλλα καντε μια καλη... 269 σελλιδες ειναι βρε παιδια!!

ειμαι σιγουρος οτι και εσεις το εχετε προσεξει αλλα το

https://www.symbiansigned.com/

πλεον δεν αφηνει εγγραφες με μαιλ απο κλασσικους (free) providers (yahoo, hotmail, κλπ). ξερει κανεις τροπο να το παρακαμψουμε αυτο μπας και μπορεσουμε τα ερμα να εγκαταστησουμε καμια εφαρμογουλα και κανα theme της προκοπης; :D

απο οσο εχω δει στα γνωστα fora υπαρχουν ανθρωποι που στο κανουνε δινοντας τους το ΙΜΕΙ σου, αλλα τωρα αυτο κατα ποσο ειναι ασφαλες αλλου παπα ευαγγελιο...

Υπάρχει μήπως κάποια έκδοση του FExplorer που να λειτουργεί την παρούσα περίοδο; Η έκδοση που χρησιμοποιούσα έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό.

Χρησιμοποιώ τον SysExplorer, αλλά θεωρώ πολύ πιο εύχρηστο τον FExplorer. Γι'αυτό και ρώτησα αν υπάρχει διαθέσιμος.

Εδω κοιταξες ?

http://www.gosymbian.com/FE_beta_download_3ed.html

FExplorer 1.16 BETA - English

expiration date : End of October 2007.

ειμαι σιγουρος οτι και εσεις το εχετε προσεξει αλλα το

https://www.symbiansigned.com/

πλεον δεν αφηνει εγγραφες με μαιλ απο κλασσικους (free) providers (yahoo, hotmail, κλπ). ξερει κανεις τροπο να το παρακαμψουμε αυτο μπας και μπορεσουμε τα ερμα να εγκαταστησουμε καμια εφαρμογουλα και κανα theme της προκοπης; :D

απο οσο εχω δει στα γνωστα fora υπαρχουν ανθρωποι που στο κανουνε δινοντας τους το ΙΜΕΙ σου, αλλα τωρα αυτο κατα ποσο ειναι ασφαλες αλλου παπα ευαγγελιο...

Υπαρχει σχετικο θεμα ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=179447

Ριξε μια ματια ,...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

@nervous, εχεις δίκιο, αυτο εδω το thread μου ειχε ξεφυγει!! ειναι και το πρωτο μου symbian (να σκεφτεις οτι αυριο θα το εχω στα χερια μου αλλα το εψαχνα εδω και κανα μηνα) και εχω πελαγωσει στο οτι θα επρεπε να ειναι ολα ετσι και αλλιως και αλλιωτικα... παντως το προτιμησα σε σχεση με τα witendo (sic) mobile κινητα καθοτι τα σιχτηριζω γενικως τα win, να σιχτηριζω και στο κινητο; :) αστειευομαι, μην εχω παρεξηγηση απο καποιον

Τα προγραμματα που ηχογραφουν χωρις μπιπ και το προγραμμα που μπαινεις στο κινητο του αλλου μεσω μπλουτουθ ειναι παρανομα?
Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

Τα προγραμματα που ηχογραφουν χωρις μπιπ και το προγραμμα που μπαινεις στο κινητο του αλλου μεσω μπλουτουθ ειναι παρανομα?

ε,λιγο.λογικο δεν ειναι??:O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω ότι είναι θέμα νομοθεσίας κάθε χώρας. Κάτι που είναι μη νόμιμο για τις ΗΠΑ δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο και για την Γαλλία, την Γερμανία ή την Ελλάδα. Με την λογική αυτή ο δημιουργός του προγράμματος δεν σημαίνει ότι είναι παράνομος. Απ' όσο γνωρίζω, η Νόκια βάζει το μπιπ λαμβάνοντας υπόψην τις νομοθεσίες κάποιων χωρών (στην ουσία των ΗΠΑ). Από την άλλη η Έρικσον, απ' όσο θυμάμαι σε παλαιότερη συσκευή που είχα, δεν είχε μπιπ στην ηχογράφηση συνομιλίας.

Παρεπιπτόντως η ασύρματη σταθερή συσκευή μου (Ζiemens) διαθέτει δυνατότητα ηχογράφησης συνομιλίας (χωρίς μπιπ). Αυτό σημαίνει ότι η Ziemens παρανομεί; :rolleyes:

Όσον αφορά το bluetooth, δεν μπορείς να μπεις σε κανένα κινητό πλέον (εκτός από κάτι παμπάλαιες συσκευές, που αμφιβάλλω αν υπάρχουν ακόμα) χωρίς την συγκατάθεση του κατόχου του.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Τωρα που εμφανιζεται και η εκδοση 2.1 τα πραγματα θα ειναι δυσκολοτερα, οποτε μονο με αλλους τροπους μπορεις μονο να στειλεις εστω απλα μηνυματα κειμενου..

η Ελληνική Βικιπαίδεια από τον Porfyras mou ta dixnei kinezika ta ellinika. xerete pos mporw na to ftiaxw?

Ψαξε εαν υπαρχει καποιος φακελος μεσα στο Ε:\resource\.. με το ονομα Fonts και σβηστον με την βοηθεια ενος card reader :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Σκέφτομαι να πάρω αυτήν την εξωτερική συσκευή της Νοκια που ειναι GPS και συνδέεται με το κινητό μέσω bluetooth.

To έχει δοκιμάσει κανείς να το χρησιμοποιήσει με το Route 66 ή το Τom Tom? Δουλεύει?

Τα παραπάνω προγράμματα είναι καλά ή δεν αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω καν?

Αν ναι, μπορεί κάποιος να μου πει ακριβές link που να δουλεύουν τα προγράμματα?

Παιδιά ψάχνω μία εφαρμογή για χάρτες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει όσο γίνεται πιο αναλυτικός οδικός χάρτης της Ελλάδας. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι χάρτες πόλεων όσο οι οδικοί χάρτες. Θέλω να είναι όσο γίνεται πιο ενημερωμένος.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την εφαρμογή SmartCom GPS αλλά ο χάρτης της Ελλάδας δεν είναι ενημερωμένος με τους σύγχρονους δρόμους. Ξέρω ότι υπάρχουν και 2-3 άλλες εφαρμογές αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο η σύνδεση με GPS.

Τι μου προτείνετε ως πιο πλήρη και ενημερωμένη εφαρμογή; (στη συνέχεια θα ανατρέξω στο αντίστοιχο thread).

Παιδιά ψάχνω μία εφαρμογή για χάρτες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχει όσο γίνεται πιο αναλυτικός οδικός χάρτης της Ελλάδας. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι χάρτες πόλεων όσο οι οδικοί χάρτες. Θέλω να είναι όσο γίνεται πιο ενημερωμένος.

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα την εφαρμογή SmartCom GPS αλλά ο χάρτης της Ελλάδας δεν είναι ενημερωμένος με τους σύγχρονους δρόμους. Ξέρω ότι υπάρχουν και 2-3 άλλες εφαρμογές αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο η σύνδεση με GPS.

Τι μου προτείνετε ως πιο πλήρη και ενημερωμένη εφαρμογή; (στη συνέχεια θα ανατρέξω στο αντίστοιχο thread).

κοιτα εδω το smart2go

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψαξε εαν υπαρχει καποιος φακελος μεσα στο Ε:\resource\.. με το ονομα Fonts και σβηστον με την βοηθεια ενος card reader :)

den briskw kanenan fakelo mesa sto E i sto C me to onoma resource, parola auta , ekana to exeis alaxa tin glosa tou kinitou apo ta ellinika sta aglika kai, eftiaxe kai mou emfanizei pleon tis lexeis sta ellinika. To thema einai omos oti egw den thelw na to exw me agliko menu to tilefono, ala me elliniko. otan to exw me elliniko, den mou emfanizei omos ta gramata, mou emfanizei koutakia.

exei kaneis kamia idea se auto?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

den briskw kanenan fakelo mesa sto E i sto C me to onoma resource, parola auta , ekana to exeis alaxa tin glosa tou kinitou apo ta ellinika sta aglika kai, eftiaxe kai mou emfanizei pleon tis lexeis sta ellinika. To thema einai omos oti egw den thelw na to exw me agliko menu to tilefono, ala me elliniko. otan to exw me elliniko, den mou emfanizei omos ta gramata, mou emfanizei koutakia.

exei kaneis kamia idea se auto?

Στο φακελο που σου ειπα κανει εγκατασταση η γραμματοσειρα για αυτο σου ειπα να τον σβησεις (μηπος με καποιο θεμα μπηκαν καποια αρχεια σε εκεινο το φακελο και μπερδευει την εφαρμογη)

Ξανα ψαξε στο Ε με τον Χ-plore μπορει να υπαρχει.

Aλιος βgαλε και ξαναβαλε ολα απο την αρχη και αν παλη δεν γινει τιποτα κανε στο κινητο σου hard format και φορματ στην καρτα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Υπάρχει κάποιο αρχείο που αναγνωρίζεται από το Quickoffice και δεν αναγνωρίζεται από το Office Suite;

Θεωρώ τη δεύτερη ασύγκριτα πιο χρήσιμη εφαρμογή, τη στιγμή που σου δίνει τη δυνατότητα να τροποποιείς και να δημιουργείς αρχεία word και excel.

Νομίζω ότι είναι θέμα νομοθεσίας κάθε χώρας. Κάτι που είναι μη νόμιμο για τις ΗΠΑ δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο και για την Γαλλία, την Γερμανία ή την Ελλάδα. Με την λογική αυτή ο δημιουργός του προγράμματος δεν σημαίνει ότι είναι παράνομος. Απ' όσο γνωρίζω, η Νόκια βάζει το μπιπ λαμβάνοντας υπόψην τις νομοθεσίες κάποιων χωρών (στην ουσία των ΗΠΑ). Από την άλλη η Έρικσον, απ' όσο θυμάμαι σε παλαιότερη συσκευή που είχα, δεν είχε μπιπ στην ηχογράφηση συνομιλίας.

Παρεπιπτόντως η ασύρματη σταθερή συσκευή μου (Ζiemens) διαθέτει δυνατότητα ηχογράφησης συνομιλίας (χωρίς μπιπ). Αυτό σημαίνει ότι η Ziemens παρανομεί; :rolleyes:

Όσον αφορά το bluetooth, δεν μπορείς να μπεις σε κανένα κινητό πλέον (εκτός από κάτι παμπάλαιες συσκευές, που αμφιβάλλω αν υπάρχουν ακόμα) χωρίς την συγκατάθεση του κατόχου του.

Κατ΄επεκταση τα προγραμματα αυτα ειναι <<νομιμα>>:):D;)

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

giati sto quickoffice den mporeis na tropopoiseis?Se ayto pou erxetai me to kinito oxi,alla sto premier mporeis...

Pedia kati erotiseis sxetika me tis epafes.Iparxei kapoios tropos na emfanizeis mono tis epafes kapoiou sigkekrimenou goup?Diladi na kaneis show only group "tade"?

Episis otan se mia epafi tin exeis se group kai exeis thesei ringtone kai sto group kai stin epafe poio exei proteraiotita?

Otan kano add epafes se group,sto selection to onoma mou emfanizetai dio forespx "onoma onoma".ti einai ayto kapoio eidos bug?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Υπάρχει κάποιο αρχείο που αναγνωρίζεται από το Quickoffice και δεν αναγνωρίζεται από το Office Suite;

Θεωρώ τη δεύτερη ασύγκριτα πιο χρήσιμη εφαρμογή, τη στιγμή που σου δίνει τη δυνατότητα να τροποποιείς και να δημιουργείς αρχεία word και excel.

Το Office Suite είναι πιο παραμετροποιισημο και πιο δυνατό σε σχέση

με το Quickoffice που έχει μέσα η συσκευή !!!

ότι αρχείο περάσεις από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο ,την πρώτη φορά που θα το ανοίξεις με όποιο πρόγραμμα από τα δυο με αυτό μπορείς και να συνεχίσεις να τα επεξεργάζεσαι .

Κάθε άλλη προσπάθεια για να το ανοίξεις με διαφορετικό πέφτει στο κενό!!!!!!!!!!

Άλλωστε αυτό που έχει μέσα χρειάζεται να πάρεις και άδεια πληρώνοντας το αντίτιμο !!!!!!!

ότι αρχείο περάσεις από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο ,την πρώτη φορά που θα το ανοίξεις με όποιο πρόγραμμα από τα δυο με αυτό μπορείς και να συνεχίσεις να τα επεξεργάζεσαι .

Κάθε άλλη προσπάθεια για να το ανοίξεις με διαφορετικό πέφτει στο κενό!!!!!!!!!!

huh?dld an anoikseis ena arxeio me to qiockoffice kai to soseis,meta den mporeis na to anoikseis me to officesuite?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα μια μικρη ερώτηση. Πως μπορω να κάνω απεγκατάσταση μιας εφαρμογής που εβαλα εγω στο Ν73. Σας ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα μια μικρη ερώτηση. Πως μπορω να κάνω απεγκατάσταση μιας εφαρμογής που εβαλα εγω στο Ν73. Σας ευχαριστώ

Καλώς ήρθες στο forum,

πάτα το πλήκτρο "C" πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής στο μενού ή αλλιώς πας στη "Διαχείριση εφαρμογών" τη βρίσκεις στη λίστα και πατάς Επιλογές > Διαγραφή.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...