Itchrist86 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 στο λαπτοπ μου εχει ενα πληκτρο prt sc αυτο ειναι?μονο αυτο παταω ή μαζι με κανενα αλλο?οταν παταω μονο αυτο και παω στην ζωγραφικη δεν μου εμφανιζει επικολληση!!! Ναι αυτό είναι. Το πατάς μόνο του. Δεν σου εμφανίζει επικόλληση;:wacko: Παιδια τι επαθε το γνωστο μαγαζακι D****s kai a******t???????? Το xxxxxxxxxx είναι εκτός 2 εβδομάδες τώρα. Το xxxxxxxxxx λειτουργεί κανονικά. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 TΗΝ εγκατασταση την εκανες στην μνημη του τηλεφωνου; Ναι. Να τα απεγκαταστήσω και να τα κάνω εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ναι. Να τα απεγκαταστήσω και να τα κάνω εγκατάσταση στην κάρτα μνήμης; Όχι στη μνήμη πρέπει να είναι! Εγώ που έχω αυτό το προγραμματάκι, δουλεύει κανονικά. Για κάνε το εγκατάσταση να δεις τρέχει…; [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Τελικά αν και μου ξαναέβγαλε το ίδιο μήνυμα έκανα κανονικά την εγκατάσταση και δούλεψε κανονικά!:up: Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ναι αυτό είναι. Το πατάς μόνο του. Δεν σου εμφανίζει επικόλληση;:wacko: Τελικα το κουμπι ηταν σε αλλη λειτουργια γιαυτο..κανενα λινκ με υψηλης αναλυσης wallpapers για vista αναλυσης 1400χ 900 και πανω? Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Τελικα το κουμπι ηταν σε αλλη λειτουργια γιαυτο..κανενα λινκ με υψηλης αναλυσης wallpapers για vista αναλυσης 1400χ 900 και πανω?off topic http://www.deviantart.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Toxxxxxxxxxxxέκλεισε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Toxxxxxxxxxxxέκλεισε; Εδώ και 2 εβδομάδες, δεν ξέρουμε το λόγο... [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Εδώ και 2 εβδομάδες, δεν ξέρουμε το λόγο...OK. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Όχι στη μνήμη πρέπει να είναι! Εγώ που έχω αυτό το προγραμματάκι, δουλεύει κανονικά. Για κάνε το εγκατάσταση να δεις τρέχει…; Δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο.Στο ν73 το εχω στην καρτα και δουλευει κανονικα. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIO21 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Κατέβασε το από εδώ. Να σε καλα ρε φιλε μου με σωσες;):rolleyes: καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Εδώ και 2 εβδομάδες, δεν ξέρουμε το λόγο... Ελπίζω να παραμείνει το i-pmart γιατί μετά :cry: :cry: :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norisss Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 simera ekana update to N91 apo to site tis nokia epelexa ellada katevasa to update egine kanonika alla to kinito tora den exei ellinika oute sta settings xerei kapoios ti prepei na kano oute sms den exei sta ellinika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 simera ekana update to N91 apo to site tis nokia epelexa ellada katevasa to update egine kanonika alla to kinito tora den exei ellinika oute sta settings xerei kapoios ti prepei na kano oute sms den exei sta ellinika Προφανώς το κινητό σου ήταν παραεισαγωγή και δεν προοριζόταν για να διατεθεί στην Ελλάδα. Στο εσωτερικό του, πίσω από την μπαταρία τι product code έχει; Είναι ίδιο με το Ελληνικό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norisss Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 simera ekana update to N91 apo to site tis nokia epelexa ellada katevasa to update egine kanonika alla to kinito tora den exei ellinika oute sta settings xerei kapoios ti prepei na kano oute sms den exei sta ellinika prota eixe ellinika ti na kano Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 simera ekana update to N91 apo to site tis nokia epelexa ellada katevasa to update egine kanonika alla to kinito tora den exei ellinika oute sta settings xerei kapoios ti prepei na kano oute sms den exei sta ellinika δες αυτον τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167712 post #3. βαλε αυτο το product code 0526633 GREECE, CYPRUS. αλλιως αμα πας σε nokia shop κοστιζει 15Ε. το τηλ.δεν ητανε ελληνικης παραγωγης γι'αυτο τα εχασες. η συνεχεια στο αναλογο θεμα του ν91. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 prota eixe ellinika ti na kano Μηπως πρωτα να διαβασεις την απαντηση που πηρες;Και επιτελους ελεος ποια με τα greeklish.Τοσο ωραια γλωσσα εχουμε ουτε φταιμε τιποτα να βγαζουμε τα ματια μας. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norisss Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 ok euxaristo tha to koitaxo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ελπίζω να παραμείνει το i-pmart γιατί μετά :cry: :cry: :worry: Μετα ξανα στο mirc.. :) http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Μετα ξανα στο mirc.. :) Χαμένοι από χέρι θα είμαστε :worry: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ευχαριστω, για την μεχρι τωρα βοηθεια σας... Και συνεχιζω με τις αποριες της εβδομαδας :) Πιστευω πως τουλαχιστον στο θεμα της απεικονησης ο πλοηγος του κινητου ειναι καλυτερος απο τον Opera (τι λετε?). Το προβλημα ειναι πως ακομα και με συνδεση wap μου εμφανιζει συχνα "μνημη πληρης" (νομιζω και με internet ιδια ειναι η συχνοτητα). Το task man, χωρις καμια εφαρμογη (μονο fonts εχω περασει), μου βγαζει 18,5-19,5ΜΒ free memory. Μολις ανοιξω τον Ιστο πεφτει στα 5-6ΜΒ (εκει συχνα μου βγαζει μνημη πληρης). Δοκιμασα ν ανοιξω και τους "χαρτες" κι εκλεισαν αυτοματα ολες οι εφαρμογες (αντε αυτο να το κατακαβω). Με τον Ιστο ειναι λογικο? Υπαρχει τροπος να περιοριστει αυτο, ειτε απο τις ρυθμισεις απεικονησης ή στην εσχατη με αλλον browser? Με χρηση προφιλ internet ή wlan το ιδιο γινεται? Γενικα παντως δεν "τρωει" κολληματα η συσκευη.. Ποιο ειναι το τελευταιο version update, θα κανει τιποτα η ανβαθμιση? Υ.Γ. Η εφαρμογη Python τι κανει δεν εχω καταλαβει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ένα άλλο site που βρήκα αλλά με λίγα πράγματα είναι αυτό -> symbianos.pl/remository/Download/Aplikacje_S60_v3/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ελπίζω να παραμείνει το i-pmart γιατί μετά :cry: :cry: :worry: Βρήκα το εξής για το xxxxxxxx Bro , Nothing to Worry Site was becoming too slow Cause of many uploading done by users , server upgradation is in progress so site will not be available for 1 to 2 weeks.Η απάντηση είναι πριν από μία εβδομάδα. Ας ελπίσουμε ότι ισχύει αυτό και θα λειτουργήσει σύντομα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Ευχαριστω, για την μεχρι τωρα βοηθεια σας... Και συνεχιζω με τις αποριες της εβδομαδας :) Πιστευω πως τουλαχιστον στο θεμα της απεικονησης ο πλοηγος του κινητου ειναι καλυτερος απο τον Opera (τι λετε?). Το προβλημα ειναι πως ακομα και με συνδεση wap μου εμφανιζει συχνα "μνημη πληρης" (νομιζω και με internet ιδια ειναι η συχνοτητα). Το task man, χωρις καμια εφαρμογη (μονο fonts εχω περασει), μου βγαζει 18,5-19,5ΜΒ free memory. Μολις ανοιξω τον Ιστο πεφτει στα 5-6ΜΒ (εκει συχνα μου βγαζει μνημη πληρης). Δοκιμασα ν ανοιξω και τους "χαρτες" κι εκλεισαν αυτοματα ολες οι εφαρμογες (αντε αυτο να το κατακαβω). Με τον Ιστο ειναι λογικο? Υπαρχει τροπος να περιοριστει αυτο, ειτε απο τις ρυθμισεις απεικονησης ή στην εσχατη με αλλον browser? Με χρηση προφιλ internet ή wlan το ιδιο γινεται? Γενικα παντως δεν "τρωει" κολληματα η συσκευη.. Ποιο ειναι το τελευταιο version update, θα κανει τιποτα η ανβαθμιση? Υ.Γ. Η εφαρμογη Python τι κανει δεν εχω καταλαβει? Μπορείς να βάλεις να μην εμφανίζει τις εικόνες/φωτογραφίες… Αλλά από ότι έχω ακούσει ο Opera δεν είναι τόσο δαπανηρός σε μνήμη, δοκίμασε τον. Η Python είναι γλώσσα προγραμματισμού. Χρειάζεσαι το sis που στην ουσία είναι ένα add-on για να μπορείς να τρέχεις εφαρμογές γραμμένες σ' αυτή. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 To messagetones sas leitourgei?emena eksakolouthei na akougei to default tone. Sto xxxxxxxxxxxxx enas proteine to eksis,alla fovamai na to dokimaso. reinstal app!delete app messagetones!delete c:/data/msgsettings instal app messagetones To msgsettings ti einai?den tha iparksei provlima an svistei? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts